Idag var jag i skolan

Idag var jag i skolan.
På morgonen tränade vi och det gick faktiskt rätt bra. Jag och Emelie skyndade oss tillbaka till skolan för vi trodde att vi hade prov i spanish men nejdååååååå...vi hade inte ens lektion då, vi hade lunch. Stackars oss. Vi gick till Solna och åt jätttteeeeeegod pannbiff med potatis, peppar sås och lingonsylt. Underbart! Bara det gjorde min dag. Träffade också Torre där, söta Torre. När han kom upp för trapporna så kollade han på mig men gick bara förbi och jag ropade på honom och han kände tydligen inte igen mig, gud va konsigt. Jag har ju verkligen inte en ny frisyr.
Måste bara säga att jag är så himla nöjd. Ingen kände typ igen mig men dom flesta sa att det var fint. Blev förvånad när Davva sa det, sorry Davva.
Efter skolan så mötte jag upp Nicklas i Barkarby och vi åkte hem till mig. Vi kollade på film, Star Wars Episod 1. Tro mig, det var han som valde. Jag somnade nästa under filmen. Men så fort han kollade på mig och såg att jag nästan sov så fick man  ett slag rätt på nerven. Puss Nicklas, du är så himla mysig, verkligen!
När mamma kom hem lagade hon mat och sen gick Nicklas. Han skulle klippa sig. Hoppas att det blev fint.

Jag har kollat klart på Idol med mamma och ska lägga mig snart. Jag har bara lite panik över hur fan jag ska ta mig till Bosön i tid imorgon kväll. Jag ska vara där klockan sex för vi ska ta fys prover typ. Mamma har egen träning, alla i lagets bilar är fulla och pappa slutar fem och ska åka från väsby då och är inte hemma fören vid kvart över fem halv sex, och då kommer jag försent.
Aja, jag får väl komma på nått sätt eller så får jag komma försent. Vad ska jag göra liksom? Fint folk kommer alltid sent!

Nu känner jag att jag bara sprutar ut grejer som hänt idag och som kommer hända. Imorgon börjar jag klockan 10.00 men känner ändå för att lägga mig tidigt. Jag behöver sömn, jag har inte fått det på länge känns det som.
Jag skriver imorgon hur det gick för mig och Bosön.
Puss och godnatt!

Life is too short..

Life is too short to wake up in the morning with regrets. Love the people who treat you right, forget about the ones who don't.. and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy. They just promised it would be worth it!

lugg och ett fakesmile!

Efter skolan åkte jag till mammas jobb och tillsammans åkte vi till hennes frisör. Där färgade mamma håret och klippte sig medans jag bara klippte mig. Blev en fräck lugg. Riktigt nöjd faktiskt!
Jag har tänkt (skratta inte!) och kommit på att jag alltid lägger till ett fakesmile när alla säger; meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen herreguuuuuuud Jennifer. Det var så länge sen jag såg dig och herreguuuuuud vad du har växt. Sist jag såg dig var du såhär liten (böjer sig ner mot marken och stannar vid sina egna knän ungefär), du har växt om mamma va?  Då blir det ett; Yes I have och ett fakesmile på det som om jag var jätteglad att varenda jävel kommenterar hur stor/liten jag är/var. Sen kommer det igen; Men gud, du är mer lik pappa än mamma va? Eller kanske båda lika mycket? Herrreeeeeguuuuudddd. Fakesmile faksmile och åter fakesmile.
Ändå rätt härligt att folk kommer ihåg en.
Åter till luggen. Jag är som sagt nöjd och tycker att det blev fint. Mamma tyckte också det, hon har velat att jag ska ha lugg ända sen den som jag hade i femman eller sexan växte ut.
Nu är det tydligen jätte mode att ha hel lugg sa hon som klippte mig, och det känns ju genast lite bättre då.

Jag har hoppat över träningen för att plugga så det kanske är bäst att börja iallfall. Jag har en hel del spanska att göra, dock har jag glömt ett papper i skolan om vad vi ska ha på provet imorgon. Men jag får väl chansa.
Och jag måste bara säga huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur duktig jag är. JAG FICK VG PÅ ENGELSKA DIAGNOSEN, 43 av 52. Jag gjorde dock några slarvfel som var jääävkligt onödiga. Men sånt tänker man ju inte på fören efter. Jag är iallafall nöjd, och det är mamma och pappa också. Så det så!

Nu ska jag plugga spanska och skicka samhälls uppgiften till våran lärare.
Skriver ett inlägg later.
Puss och adjööö

"you ain't seen nothin' yet"

Igår var jag i Mora med herrarna. Jag kollade när dom spelade match mot Balrog B/S. Ni kanske undrar varför i hela friden vi spelade uppe i Mora när båda lagen är från Stockholm. Jo såhär är det; Jakobsbergssporthall tar inte in mer än 800 och i derbyn måste hallarna ta in 1000 tydligen. Och detta år har vi inte fått dispens för att få spela som vi fått i andra år. Då anmälde sig Kais Mora för att hålla våran match. Riktigt kul faktiskt! Tyvärr förlorade vi, och resultatet behöver ingen veta!

Idag ska jag göra en läxa. Mamma har precis åkt till plantagen för att kolla på nåra jävla blommor. Mormor kommer vid två. Klockan sex ska jag och mamma åka till Uppsala och kolla innebandy. Storvreta-Mullsjö, har jag för mig. Iallafall Storvreta. Hoppas Niklas kan följa med.

Nu måste jag fortsätta med läxan.
See you
P+K

"you are my inspiration in life"

Gud vad skönt att bara vara hemma ikväll känner jag. I och för sig hade det varit väldigt trevligt med folk och middag hos pappa men jag orkade inte när jag har varit så slut i skallen hela veckan. Jag har inte tänkt på nånting. Ledsen girls!

Jag och mamma har precis varit på Ica och handlat. Vi träffade Borken (Joachim Borgqvist) på systemet. Han skulle misann ladda upp bra inför match imorgon. Bra Borken, bra!

Nu ska jag hjälpa mamma att laga maten. Chicken fajitas blev det, så jäkla gott. Och jag är jätte hungrig.
Kanske lägger in ett inlägg senare.
Pussar

Ps. Jag vet väääääärldens snyggaste pojke, but i don't tell you haha!

godläggningsdags

Jag har varit och tränat. Jag var inte ett dugg taggad innan men under träningen så blev jag mer och mer motiverad. Kul faktiskt! Mamma kom och hämtade mig och så hämtade vi Ville hos pappa och sen hem till mamma igen. Jag har ätit lasagne och kollat på A shot at love with Tila Tequila. Faktiskt riktigt kul. En del ser bara förjävliga ut och en del beter sig som om dom var barn fortfarande. Så barnsliga!
Nu hoppar dom på varandra och börjar slåss också, herregud. Dom är ju vuxna. Kastar sig på varandra för att dom är kära i samma person, skärpning!

Nu ska jag iallafall sova. Får skjus av mamsen till skolan imorgon. Skönt att slippa passa massa bussar och grejer. Skönt att inte ha någon träning på morgonen också.
Nej, dags att sova.
Puss och godnatt


right place, at the wrong time

Matchen igår slutade oavgjord för er som inte visste. Riktigt skönt faktiskt. Stundtals spelade Gnaget förjävla dåligt men flera gånger så var vi faktiskt väldigt bra. Djugården gjorde det första målet och då kändes det som att det inte skulle gå vägen nånstans. Men i den 91a minutet kviterar vi och det blev 1-1. Viktigt, viktigt!

Skolan idag var helt okej. Innebandyn gick väl dock sådär men annars var allting som det skulle, förutom att vi inte hann käka. Fattar inte hur dom gjort vårat schema alltså. Träningen slutar kvart i 11 och vi börjar med lektionerna klockan 12 sen. Under den tiden ska vi hinna duscha, ta oss till bussen och åka med den och hinna käka och sen gå till skolan. Känns som om do inte tänkt nånstans. Vi hinner ju inte ens duscha fören klockan är kvart i 12 nästan. Sjukt korkat! Killarna hinner ju för dom duschar håret och sen är dom klara typ. Vi tjejer har massa andra grejer att göra innan vi är klara. Så när vi kommer försent till lektionerna och skyller på att träningen slutade försent så känns det som att i är dumma i huvudet eller nått i och med att alla andra är där och dom spelar samtidigt som oss. Äsch, det där får det bli ändring på!

Det har blivit massa skit nu för jag skulle ha middag för tjejerna hemma och sen skulle vi vidare på fest. Men så ska jag upp tidigt på lördag (ska till Mora med herrarna) och då måste jag vara hemma tidigt. Så nått festa blir det nog inte för mig. Och då vet jag inte hur det blev med middag, men jag har inga pengar och så massa skit. Så det blir nog inte av. FUCK MIG SJÄLV!

Nu ska jag packa lite och traska ner till mamma, eller jag kanske tar bussen så slö som jag är. Jag måste ringa Elli också, måste få skjus till träningen. Mamma har ju träning med herrarna. Fan, jag orkar ingenting just nu. Jag är trött på allt.
Saknar min kusin så det gör ont. Måste prata med henne, ett deep talk skulle behövas. Har hänt så himla mycket nu på senaste tiden och jag har inte träffat henne på länge. 
Saknar dig Mickan, bara så du vet! <3


Puss på er..

i don't get it(?)

Idag har jag varit i skolan, precis som alla andra dagar. Jag har börjat fundera. Jag gör samma sak varje dag, varje vecka fram till lördagar. Det är dom enda dagarna jag inte åker samma väg till skolan. Eller jag har börjat vrigera lite nu. Jag få skjus av mamma ibland. Annars tar jag samma 553 eller 552 till Barkarby, samma tåg 34 till skolan och sen går jag samma väg till skolan. Undrar varför? Varför kan man inte byta väg. Jag kommer ju bli galet trött på att åka såhär i tre hela år framöver. I don't get it.
Jag orkar inte fundera längre, min hjärna kokar över. Har redan för mycket att tänka på hela tiden.

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Då ska vi byta om och åka till Solna. Vi ska minsann kolla på Dif-AIK. Riktigt kul match tror jag. Det pinsamma är att jag ska stå på södra övre, och jag är gnagare. Inte okej! Fast å andra sidan var det de enda biljetter pappa fick tag på, så att få se matchen är helt okej. Jag hoppar nog över AIK-tröjan iallafall, känns bäst så.
AIK vinner iallafall, vad tror ni?

Nu måste jag kolla lokaler till våran klassfest som jag, Moa, Emelie och Mari ska fixa. Underbart! Nästa fredag smäller det (bara resten av klassen kan! I wish).

Pussys

nytvättad för skolan


Patrik 1,5

Igår var jag med pappa på bio. Vi såg Patrik 1,5. En galet sevärd film, verkligen. Den var väldigt rolig och bra. Innan filmen köpte jag puder och pappa köpte en jättefin rock. Eller jag vet inte om man kan säga rock men ja, fin var den iallafall. Han blev nöjd, och jag blev nöjd. Måste bara påpeka, vi köpte inget godis till filmen. Var inte det duktigt? Jag kände iallfall direkt hur bra jag var.
När vi kom hem kollade vi på Vem kan slå Filip och Fredrik? bra det också. Efter det gick vi och la oss och så kollade jag på So you think you can dance, as bra. Fattar inte hur man kan dansa så galet bra!

Nu har jag klivit upp och jagat rätt på min katt, som tyvärr smet ut igen. Dags att börja plinga med någon jävla leksak så kommer han snabbare än snabbt. Jag har också hunnit med att duscha och nu ska jag äta frukost när kissen är inne.
Puss på er

dålig blogguppdatering..

Igår var jag hemma med pappa tills Julia och Amanda kom. Då drog pappa på träning och då satte vi på Ps. I love you. Har ni hört mig se den förut? Klockan 20.00 så kollade vi på "Ensam mamma söker" typ 2sekunder och sen bytte vi till "Hål i väggen". Jag trodde att Hål i väggen skulle vara jätte bra men jag blev rätt besviken när den bara är en halvtimme och sen inga komiker. Bara förra gången det var komiker. Vi kilade över till Skottes (dom bor grannar med oss) och åt äppelkompott och äppelkaka. Vi kollade också på The shining som skulle vara en skräckis. Dock var den galet seg i början och Roger (Julias och Amandas pappa) sa att det bara blev läskigt i slutet. Och så roliga som vi är så spolade vi fram nåra kapitel och kollade på när det läskiga började. Då var jag tvungen att gå hem, guess why? Hehe.

Nu sitter jag här med Skottarna igen och nu ska vi kanske kolla klart Ps. I love you. Skulle nog vara ganska bra!
Puss på er

hemmakväll idag

Rätt sliten så att jag stannade hemma ikväll, väldigt skönt. Nu ska jag kolla på tv, nya programmet "Lilla landet lagom".

Herrarna spelade rätt bra i första men tappade i andra och trejde vilket gjorde att dom förlorade, 4-6 blev det. Egentligen blev det 5-6 men domarna dömde bort för han inte såg. Men en fotograf tog kort precis när bollen var inne och visade domarn men han ville inte titta och vinkade bort honom, jävla idiot!

Nu ska jag till mamma igen och äta lite godis(a)
Pusssssss

inlägg från en sliten jennifer

Herregud, herregud och åter igen herregud. Gårdagen var förjävla underbar. Började med tjejmiddag hos Rebbis med, mig, Linnéa, Annika, Jessica och Lisa. Senare kom massa folk och festen kunder börja. För min del tror jag att det blev lite mycket, men vi kör iallfall. Vi dansade och hade det trevligt till Rebeccas bror ringer och ville hem. Vi drog till Jakan och käkade på nån grill och sen drog vi till Stefan där vi trodde att vi skulle sova. Linnéa somnade ett litet tag och fick sen ett ryck med mig, Rebecca och Annika. Vi löpte som fan till bussen och drog hem. Linnéa och Annika till Linnéa och jag och Rebbis till Rebbis.
Imorse vaknade jag ett antal gånger av att Rebeccas mobil ringde och det var såklart Jessica och Lisa. Rebecca flippade och skrek till mig att jag INTE skulle svara om dom ringde. Vaknade sådär vid kvart i ett och fick panik för jag trodde inte att jag hade nycklar hem, men lugnade ner mig när jag hittade dom.
Hjälpte Rebecca med lite städning. Vad fan gör folk när dom är onyktra? Vi hittade ölburkar och olika flaskor på det ena konstiga stället efter det andra. 
Nu sitter jag hemma och har precis tagit en skön dusch. Ska fixa till mig lite och sen ta bussen till Jakobsbergssporthall för att kolla innebandy.

Får se vad som händer ikväll. Mamma vill att jag ska vara hemma och Rebecca vill att jag ska med ut. Får lite beslutsångest. Jag är ju rätt så sliten.
Den som lever får se
Puss&Kram

GLAAAAAAAAAAAAAD!!!!

Sitter här hos Rasmus och har precis fixa min bloggg...blev den inte fin? Nu ska jag dra ner och möta en kompis medans Rasmus köper kattsand:D Sen ska jag hem och packa för jag ska till Rebbis och slagga där. Underbart!

Pussar

inget svar..

Eftersom ingen jävel svarade så fick jag ta hjälp av Rebbis och mamma. Det fick bli en helt annan låt som inte fanns med på listan. Chris Brown med Say goodbye, en underbar låt!
Som sagt, Rebecca kom förbi ett tag för det blev knas mellan henne och Lisa. För typ 45min sen kom Lisa och hennes mamma och plockade upp Rebbis här. Nu har jag skrivit lite om låten och om Chris men jag måste ha såååååå mycket mer. Man ska liksom snacka i typ 2-3 min och jag tog tid och jag snackar i typ 59 sekunder. Har lite att arbeta på känns det som!

Nu ska jag duscha och sen sova. Får skjus av mamma imorgon och ska se till att hon inte börjar gnälla då. Wish me luck!
Kiss


beslutsångest

Jag har beslutsångest gott folk. I engelskan ska vi göra en presentation utav en engelsk kärlekslåt. Jag har fem stycken som jag kan välja på, jag vet bara inte vilken. Någon som kan hjälpa mig?
Första låten: Bobby Valentino - Anonymous
Andra låten: Jay MF - You're mu sexy girl
Tredje låten: R.Kelly - Take my time tonight
Fjärde låten: Bow wow ft. Omarion(omarion är skitsnygg btw!) - Girlfriend
Femte låten: Bow wow - Let me hold you

Skynda på lite, måste veta..
Puss

väggen är nära

Jag har inte hunnit berätta om gårdagen på grund av att jag stängde av den här jävla helvetes datan och sen tog det hundra år innan den ville startas upp igen och då hade jag nästan redan somnat och mamma fick damp så det slutade med att jag var tvungen att stänga av den igen och gå och lägga mig.

Igår iallfall var jag i skolan som vanligt. Vi slutade två för att våran lärare typ mår piss och jag tycker att det är lite kul, för lyssna. Han har muskelbristningar i sina två övre magmuskler och han har mått jättedåligt och har då kräkts och sen lyckats halka i sina egna spyor och slog revbenen i nånting som gjorde att han tror att han har brutit ett revben, lyckat right? Det får mig att sitta och fnissa lite i min ensamhet men ändå så tycker jag lite synd om honom.
Efter skolan fick jag sällskap av Rasmus Jezsek (Rasmus, e du glad nu? Du får äntligen vara med här, hehe) till Jakan där han bor och jag fick ta bussen by my self, utan iPod och allt. Poor little me!

När jag kom hem somnade jag lite snabbt och sen när mamma kom hem hade vi tydligen skiiiiiiiiiiiit bråttom att laga mat för hon skulle på föräldrar möte i skolan och det började halv sju och hon kom hem kvart i sex. Hon åt på fem minuter och sa; Ledsen gumman, men jag måste sticka nu. Jag vet ju inte ens vart jag ska när jag kommer till skolan. Vad ska du göra nu? När kommer du hem? Behöver jag hämta dig? Hejdååå älskling! Och sen small det i dörren och så sitter man där själv med mat kvar.

När jag hade ätit upp var jag tvungen att ringa Rebecca men självklart svarade inte hon, varför skulle hon det liksom? Så jag ringde tusen gånger och sen äntligen ringde hon upp och lät sådär lagom grinig typ; Jaaa vad ere? Men det va säkert inte så hon menade. Så jag kollade SL för jag skulle till Björkeby och kolla på Bele-Hässelby med massa. Bussen skulle gå om fem. Om jag fick bråttom! Och så får men den dära ljuva stämman från Rebecca, jo men du hinner spring, ne du behöver inte byta om, skynda dig bara. Hinner du inte med den så vet jag inte vad jag gör osv. Känder jättebra! JAg fick löpa som fan genom hela lägeheten och ändå hann jag. Hur bra är jag inte?
Bele förlorade iallafalla med 19-3, förlåt för att jag skriver det, men 19-3 enorma siffror!

Sen fick jag jättebråttom imorse för att jag insåg lite för sent att jag inte skulle hinna med bussen och det var då jag började snabba mig, inte så bra. Mamma fick skjusa mig och gnällde som vanligt på att jag är så förbannat seg.
Jag sitter som en tapet på väggen, så nära!

Nu sitter jag här sovit så jag kanske har varvat ner nu. Hoppas mamma kommer hem snart, vädligt hungrig.
Väldigt långt inlägg, jag är ledsen!
Puss

data grejs i skolan

Nu sitter jag i skolan och har nå data skit. Jag fattar ingenting, inte ett skit. Hoppas att vi har lunch efter det här, annars kommer jag hungra ihjäl och vem vill det?
Vi slutar 15.00 sen, vilket brukar bli tidigare så vi slutar kanske 14.00-14.30. Skitskönt!

Jag måste nog koncentrera mig på ämnet lite nu, annars kommer jag få skit. Pallar inte det!
Pussar

bara för rebecca klarström

Rebecca ville att jag skulle skriva ett blogg inlägg och sen sova. So here it comes:D
Har inget mer att komma med, så jävla mycket sorry.. ska sova nu, jag lovar.
Jag förväntar mig ett telefonsamtal av Rebban imorgon. Och den som lever får se.
Puss!

musik och dåliga matvanor

En jättebra låt såhär på en gång!
The Script - The Man Who Can't Be Moved. Verkligen en jätte skön och härlig låt. Däremot har jag nått extremt dåliga matvanor, vilket jag är väldigt ledsen för. Nu sitter jag här och har hittat choklad, och det är ju sååååå himla gott till kaffe som jag precis har gjort för att lena min hals lite. Fan, måste be mamma sluta att köpa hem choklad och dyligt för annars äter jag ju bara upp det. Att det ska vara så gott!!

Nu ska jag springa till tvn igen, pussar


best jennifer eveeeeeeeeer!!

Jag tror aldrig att jag har varit såhär duktig. Jag har gjort matte läxan som är till imorgon, jag har gjort engelska läxan som är till på torsdag, jag har tömt diskmaskinen och jag har städat mitt rum. Hallelujaah! Fattar ni? Jag har aldrig imponerat så mycket på min mamma, helt galet. Så jag känner mig så himla stolt, sitter här rak i ryggen och bara ler.

Idag har jag och mamma, eller bara mamma (sorry), ringt till vårdcentralen och bokat en tid. Onsdag, kl. 08.45 (tror jag). Då ska jag ta nått halsprov and so on. Vi får se hur det går. Jag får inte äta på hela morgonen, hur ska jag klara mig hehe?
Skolan idag har varit helt okej och det var väldigt kul att kolla på träningen. Alla var lite extra trötta så allting gick typ i slow motion och folk ramlade hit och dit. Speciellt Moa, juste, TA ÅT DIG! :D Nej men hon krockade med en kille när dom gjorde en övning och det resulterade till att Moa ramlade, dock inte så ovanligt. Det hade hon lätt kunnat göra utan att behöva krocka innan. Emelie var ovanligt irriterad, trött tror jag.
Haha, jag kom på att Moa hade varit på inkilning med sitt lag (inkilning=nollning, för er som inte vet. Och ni som inte vet vad nollning är ska inte veta då heller!). Jag smsade henne i lördags kväll/natt och frågade om hon hade en tjejs nummer och guess what, Moa var full hihi, rätt så jätte mycket full. Så idag så hade hon väldigt ont i huvudet, undra varför eller hur? Kan det bero på att hon drack lite för mycket alkohol i lördags? Haha, Moa om du läser det här så bli inte ledsen. Jag skojar lite bara!

Nu ska jag kolla tv, blev lite för en formigt att bara sitta här och tråååka.
Jag kanske skriver senare.
Pussar

på spaning bridget jones

Kollar på "På spaning med Bridget Jones.." med mamma. Den är verkligen hur underbar och galen som helst. För er som inte har sett den. Hyr/köp den och bänka er framför tvn någon dag. Verkligen värd att se, den får ett att skratta skyhögt. Nej jag kan ju inte låta mamma sittar där och kolla på Brittan själv.

Sov gott sötisar, puss

duffy - en ängel

Jag älskar denna låt.
Tack Duffy, du är en ängel!
Den får mig att glömma saker (som jag inte vill gå in på här, de är för privata),
vilket gör mig glad.

When I get to Warwick Avenue
Meet me by the entrance of the tube
We can talk things over a little time
Promise me you wont step out of line

When I get to Warwick Avenue
Please drop the past and be true
Don't think we're okay
Just because I'm here
You hurt me bad but I won't shed a tear

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
Outta my mind lately
You think you're loving
But I want to be free
Baby you've hurt me

When I get to Warwick Avenue
We'll spend an hour but no more than two
Our only chance to speak once more
I showed you the answers, now here's the door

When I get to Warwick Avenue
I'll tell you baby that we're through

'Cause I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
And outta my mind lately
You think you're loving
But you don't love me
I want to be free
Baby you've hurt me

All the days spent together
I wish for better
But I didn't want the train to come
Now it's departed, I'm broken hearted
Seems like we never started
All those days spent together
When I wished for better
And I didn't want the train to come
No, no

You think you're loving
But you don't love me
I want to be free
Baby you've hurt me
You don't love me
I want to be free
Baby you've hurt me

gårdagen

Igår åkte jag hem till faster och shoppade lite. Jag fick ett par jeans, en långärmad tröja, en palestina sjal, en t-shirt och en jätte krånglig grej. Går inte att förklara på ett bra sett för att någon ska fatta. Men det är som en jacka som är kortärmad, men man ska typ ha den inne. jätte konstig men skit snygg.
Sen gick vi hem till faster och duschade och fixade oss för att senare dra ner till Olé Olé och äta middag med Anna, Maria och Maarit. Gud vad trevligt vi hade! Vi åt tapas, eftersom vi träffades på Mallorca i somras så blev det såklart spanskt igår också. Maria drog ut på krogen för att fira någon kompis och då var det bara jag, faster, Anna och Maarit. Vi satt och pratade lite om när vi var på Mallis och jag och Anna bestämde oss för att träffas nästa helg. Säkert festa eller nått, mysigt!


Maarit och jag på Olé Olé!

Nu ska jag visa pappa och farmor hur jeansen ser ut.
Skriver sen.
Pussar

staaaan

Nu har jag sådär bråttom igen, och ändå sätter jag mig och skriver i bloggen, inte bra inte bra. Nej, det är såhär att jag måste packa, byta om, äta frukost och bege mig mot bussen för jag ska in till min kära faster i stan för att shoppa lite. Efter det ska vi hem till henne, duscha, byta om och sen ska vi på middag med Anna, Maria och Maarit. Mycket efter längtat!
Så det betyder nu att jag måste skynda mig lite grann. Skriver inte ikväll, berättar om dagen på söndag tror jag att det blir. Ska nog till landet imorgon för att hjälpa pappa och faster med att samla ihop skräp och sen åka och slänga det. På kvällen/eftermiddagen blir det nog att jag träffar Maggie, om jag orkar. I hope!

Vi hörs.
Puss

i bromma på fest..

..nej jag bara skojar. Just nu är jag faktiskt hemma hos Emil med Magge och, ja, Emil. Vi har precis ätit och nu sitter vi och snackar skit. För er som inte vet vilka det är, så är det mina barndomsvänner. Våra pappor gick i samma klass får ettan till sexan.
Puss på dom!

"someone told me long ago.."

Idag var jag i skolan, och som vanligt började vi 8.15 med...ingenting. PA (våran mentor) var sjuk idag med. Så vi hade ungeför en timmes håltimme sådär på morgonen så alla hade lagom kort stubin.
På lunchen var jag onyttig och åt pizza, men alla andra gick dit och jag ville inte äta själv. Så jag va tvungen att följa med...säger vi. Nej, men vi åt på Solsta pizzeria och det är såååååå gott!
Vi slutade 14.10 och då åkte jag till Viksjö Vårdcentral och sen fick jag skjus tillbaka till Jakan för att köpa ett linne.
Och nu sitter jag här hemma och bara chillar lite innan jag och pappa ska bege oss till Sundbyberg för att kolla på min älskade barndomskompis Emils fotbolls match. Sen ska vi hem till dom och käka. Mycket trevligt. Antagligen blir det väl utgång senare.

Imorgon ska jag träffa Anna, Maria och Maarit. Det blir middag på Ole Ole tror jag att restaurangen heter. Det ska vara som en lite "avskedsmiddag" för Maria som flyttar till Italien för att bli Au pair. Saknar flickorna kan jag säga!

Nu ska jag kolla lite tv och sen ska vi väl röra på oss så småningom.
Puss alla söta

ge mig dig!

Jäklar vad det kryllar av snyggingar i min skola. Inte så konstigt när det är värsta sportskolan, med hockey, innebandy och fotbolls inriktningar. Det finns alltså rätt så mycket ögongodis att kolla på.
Jag kan säga att jag och Emelie håller på varje dag, haha. Vi håller på som barnungar och töntar oss i korridoren och sitter typ närmast fönstrena för att se ut i korridoren när vi sitter på lektionen för att se alla snyggingar.
Vi har dock hittat varsin vi kollar lite extra efter. Herregud, "min" (om man får säga så), är så galet snygg. Jag känner bara själv hur jag kan sitta och säkert stirra ut honom och sen lär jag nog dreggla lite också, men bara ibland.
Okej, jag ska beskriva för er som undrar (och för att jag har brist på annat att göra). Han är blatte, har jättefina ögon, är rätt kort. Vad ska man mer säga, han går i tvåan tror jag. Jag vet ju ingenting annat om honom.

Kort och gott; GE MIG DIG!

"idol" och "vem kan slå filip och fredrik?"

Alldeles nyss var det Idol och jag måste bara säga att det är ett av det bästa programmen som finns. Synda bara att min pappa inte insett det än, han gick upp och kollade på nått annat.

Nu är det Vem kan slå Filip Hammar och Fredrik Vikingson, ett helt underbart program. Jag älskar det verkligen. Jag kan sitta och garva åt dom hur länge som helst. Så jäkla sköna människor alltså.


Är dom inte alldeles för söta? Vad tycker ni?

Nej, nu måste jag kolla när bussen till skolan går imorgon och sen ska jag kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik.
Börjar nu egentligen, BRÅTTOM!!!

har så bbbbb

Idag var jag i skolan och det var ju som vanligt. Helt ok! Fortfarande ont i halsen och hosta. Måste nog ringa vårdcentralen, men orkar inte det nu.

Nu ska jag äta en tallrik med Crounchy, aaaas gott. Fråga Rebecca bara, jag lovar hon vet om någon haha. Jag fick pappa att köpa det, gud vad glad jag blev. Hoppade upp och ner hela kvällen igår.

Juste, jag åt hemma hos familjen Skotte. Vi kollade lite på Torkel i knipa och spelade Wii Fit. Shit vad bra jag var på Wii, tro mig. Jag fick typ fyra-fem stjärnor (dom som lirat Wii fit vet vad jag menar med stjärnor), av fem stjärnor, varje gång. Sen gick jag till bussen och åkte till Sundbyberg. Därifrån  gick jag till Råsunda, I REGNET. Vid Råsunda skulle jag möta mamma och Micke. När jag kom fram var jag blötare än något annat. Jag dog på vägen, och jäklar vad jag frös. Trodde jag skulle frysa ihjäl. När vi kom in på Råsunda så träffade vi mammas och Mickes kompis Jonas och hans typ tjej.
För er som antingen är lite sega eller bara allmänt korkade(:D) så kollade jag på Sveriga-Ungern där. Sverige vann med 2-1, wonderful! Under matchen frös jag ännu mer och trodde att jag skulle bli en isbit så blöt och kall som jag var.
Vi fick skjus hem av Jonas och direkt så gick jag och la mig. Jag var jätte trött! 

På lördag ska jag träffa Maria, Anna och Maarit. Gud som jag längtar, saknar dom jätte mycket!!


Nu har jag jätte tråkigt och vill helst bara sjunka genom jorden, men tror att jag låter bli. För annars blir det rätt svårt att träffa dom på lördag. Så efter det kan jag göra vad jag vill med det där att sjunka genom jorden.

Puss

skillnad på katt och kattunge

Jag kom precis hem från skolan och det har faktiskt varit en rätt rolig dag idag. Den började med att vi fick rösta fram två stycken till elevrådet och sen två stycken till typ skyddsrådet eller vad det nu hette. Sen hade vi någon engelska grej typ där vi skulle skriva en uppsats, typ som nationella, bara för att läraren skulle se var vi låg typ. Efter det var det lunch.
Sen blev det film och filmen sög så att jag och Emelie satt typ och sjöng istället. Och sen slutade vi klockan två. Medans stackars Emelie behövde vara kvar till kvart i tre för hon hade "mentorsamtal" och jag hade det mellan engelskan och lunchen och Moa har det efter någon  träning eller nästa onsdag.

Nu måste jag plugga lite engelska och samhällskunskap och sen ska jag mysa med min katt och kolla på det. Juste, jag måste påminna alla att min katt är en kattunge. Eftersom de flesta typ "hatar" katter men inte kattungar. Så tänk på det, han är en liten liten kattunge.
Nu vet ni det.
Jag ger er en låt också, som är jätte härlig!


Puss

för trött för att vara kreativ

Nu ska jag fixa mig och sen gå till bussen och åka till skolan. Jag är så himla glad att jag valde en skolan nära (sundbyberg) jag hade ALDRIG orkat åka ända till stan. Tänk om man börjar åtta, då hade man behövt åka typ sju och då behöva gå upp typ sex, nej usch! Blir trött av att bara tänka på det.
Men jag måste säga att jag ändå tycker om skolan rätt mycket nu, tro mig. Vi har en jätteskön klass och skolan är rätt bra, förutom att den är rätt trång, men annars skit bra.

Efter skolan ska jag träffa systrarna Skotte och ta en fika med dom och sen ska jag hem och laga mat till mig och pappa. Fast det blir nog att äta ensam, för pappa ville träna motorcykel idag också, och självklart får han det! Jag hoppas på att mamma hämtar mig till herrarnas träning för sen har jag träning efter dom. Är dock inte riktigt frisk än så jag hoppar att träna, men jag kan ju alltid komma dit och vara med liksom. Visa lite intresse!

Amen helt ärligt, hur mycket blev inte klockan nu. Shit måste springa, kommer få panik annars.
PussPuss

innebandy VM i tjeckien

Hallå, vi fick typ värsta erbjudandet av våran mentor och tränare i skolan idag. Han undrade om vi, innebandyspelare, ville vara med i skol-VM. Och vem fan tackar nej liksom? Först är det kval i Göteborg och sen får man åka till Tjeckien. Fatta TJECKIEN, tror jag att det var iallafall. Jag kan ju ha jätte fel men jag har för mig det, för det var iallafall inte i Schweiz, det är jag säker på. Men är inte det riktigt jävla ballt?
Problemet är att jag kanske inte får åka, inte för att jag är dålig (det är jag i och för sig också) utan för att man inte får spela med blandade lag. Vi är bara fyra tjejer som spelar innebandy, så det är ju lite trist. Fast två killar i klassen frågade om vi ville spela med dom istället, men då är det ju blandade lag? Jag fattar inte, för annars får ju tjejer spela med killar men killar får inte spela med tjejer. Undra om vi får spela med dom sånt fall? Annars ska vi iallafall med som supportrar. Ååååh, jag är jätte taggad!

"everytime i think of u, i always catch my breath"

Idag har jag varit i skolan och hostat sönder lungorna bara för att reta alla lite så dom kanske också blir sjuka, mohahaha. Fast jag hostar faktiskt rätt mycket också, så allt är inte för att reta dom andra. Annars har jag varit på alla lektioner så duktig som jag är. Jag var dock inte med på innebandyn i morse, och tack gode gud för det. För guess what? Vi skulle gymma. Vi skulle göra tre basövningar. Den första  var bänkpress, haha säger jag bara. Herrejävlar vad jag suger på det, jag kan verkligen inte. Och det här är den enda gången jag inte kan skylla på tekniken, enbart. Jag har inga muskler heller, verkligen inga! Den andra övningen var benböj, och än en gång hahahaha. Jag har ju i och för sig muskler i benen (skratta inte), men inte med extra vikter på. Ja juste, jag måste också berätta att vi använde bara stången, inga vikter och bara den väger liksom 20kg och jag orkade liksom inte ens lyfta den när jag stod upp. Fattar ni vilken katastrof det är? Den tredje övningen var rygg grejs, det såg rätt lätt ut. Plus att det är inte så jäkla jobbigt, tror jag(?).

När jag kom hem la jag mig direkt på soffan och somnade med min katt i famnen, så mysigt. Jag var verkligen jättetrött och behöver egentligen sova mer än åtta timmar på natten. Men jag vill ju sällan lägga mig klockan sex liksom, och vem somnar direkt när man lagt sig, om man inte varit upp jättelänge kvällen innan typ?
Nu ska jag äta lite mat, jag får laga själv för min kära pappa är och kör enduro(typ motorcross). Vi får se vad det blir då.

Puss på er

still mucho trött..

Jag somnade typ halv fem och vaknade när pappa kom hem halv sex och somnade om till halv åtta då vi åt middag och nu har jag lyckats hålla mig vaken, grattis Jennifer!

Nu ska jag nog kolla lite tv och äta ett äpple, hehe.
Hörs imorgon sötnosar, pussar

äckliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt

Något jag blir irriterad på (förutom SL, och detta väder) är min hosta, hals ont, och snoriga näsa som jag har fått dras med i fyra veckor nu. Jag börjar trötta rätt ordentligt nu, visst att vara sjuk ett litet tag, men fyra veckor. Det börjat gå mig på nervera. Idag fick jag värsta host attacken när vi åt och jag trodde på fullaste allvar att jag skulle (känsliga läsare varnas) spy upp allting som jag stoppat i mig dom senate tre timmarna. Äckligt men sant!
Så nu vill jag egentligen bara ha någon som kramar mig och pussar mig och säger; stackars dig gumman, allt kommer bli bra. Och så blir jag struken över håret. Så det inte känns som om jag är den enda som tycker synd om mig, vilket det troligen bara är.

Okej, jag ska inte gnälla mer. Jag ger er en underbar låt som ni kan lyssna på och skänka en tanke till lilla mig.
Pussi


trötter på allt

Jag är bara så galet jäkla trött. Både trött för att jag inte sover tillräckligt, trött på att jag är sjuk och jäkligt trött på det här piss vädret. Varför ska det behöva regna när det kan sola? Jag blir galen. Jag känner att på varenda lektion så faller ögonlocken längre och längre ner, bara för att det är så förbannat grått ute. Skulle solen skina så skulle jag säkert orka mera, förutom att det skulle vara så himla varmt. Kan det inte finnas nått mitt emellan?
Vilken årstid tycker ni bäst om?
Nej, dags för lite tv tittande, nån macka och sen kanske mysa med min katt lite innan pappa kommer hem så att vi kan åka och handla.

Lägger in ett inlägg lite senare.
Puss&Kram

med julia

Nu sitter jag här hemma med Julia. Nicklas kom förbi ett tag men gick ungefär lika snabbt som han dök upp, sad but true. Så då gick jag över till min kära granne och bjöd över henne till mig. Nu har vi suttit och snackat om allt. Skolan, killar, ja, allt.
Vi ska kolla på tv nu och kanske käka lite glass. Mysigt!
See you people, kiss

söndag kväll, hemma

Idag är jag bara hemma. Jag väntar just nu på Nicklas som kommer typ vilken sekund som helst. Jag vette fan vad vi ska hitta på, men det blir väl antagligen lite tv tittande. Trevligt iallafall!

Kanske kommer ett till inlägg, jag vet inte. Eller så skriver jag imorgon.
Puss

glömde..

..att säga att mitt hår blev rätt snyggt! Väldigt mörkt, nästan svart, men det är fint för er som inte tror mig!
Ingen som märkt det, förutom Cédric haha. Såhär lät det.
Han rycker upp bil dörren och säger;
Cédric: Jennifer, du är ny frilla.
Jag: Japp, hehe.
Cédric: Fint.
Jag: Tack, haha.
När han kommit in i bilen;
Cédric: Mycket svart.
Jag: Ja, haha.
Cédric: Men fint.

Tack gulle, säger jag bara.
Puss

söndag

Så nu har jag flängt runt lite. Jag har varit och kollat herrarnas match, den behöver vi heller inte kommentera. Efter det åkte jag, mamma, Cédric och Armin (Cédric och Armin spelar i herrarna) till donken och åt där. Nu sitter jag här hemma och har precis packat för att åka upp till pappa. Först ska jag städa lite här hos mamma och sen ska vi nog till outlet för att kolla på brottarskor till innebandyn. Underbart, som jag har längtat!

Ikväll ska jag bara vara hemma, Nicklas kanske kommer förbi och håller mig sällskap medans pappa är och tränar innebandy. Inte säkert att han kommer, men kanske.

Juste idag fyller Anna 17 år, GRATTIS TILL DIG GUMMAN!! Hoppas du har haft en underbar dag :)
Nu ska jag städa innan mamma dampar.
Pussis

hårfärgning

Ehm ja, just nu ser mitt hår blå/brunt/svart ut, men jag antar (och hoppas) att det blir mycket snyggare när det är torkat. Nu ska jag äta lite godis med mamma och sen dags att sova. Jag berättar imorgon hur fint mitt hår blev, om det nu blir fint, but we hope, right? Btw, mamma färgade sitt hår också men det lär ju bli bra, spelar ingen roll vilken färg hon färgar (nästan), alltid snyggt på henne. AVIS PÅ DET!

 
En låt kan jag väl bjuda på också!
Yes, men nu hörs vi imorgon istället. Pusspuss

järfälla ibk

Juste, kom på att herrarna vann igår med 7-5 tror jag att det var. Bra pojkar! Dom spelar imorgon också och jag hade tänkt att åka dit att kolla innan jag åker till stan och träffar Rebban, Marpan och Alex.


laserdome, jakobsberg, IKEA, träning och chill

Idag var jag med laget och spelade Laserdome i stan, eller Karlberg. Det var faktiskt så jäkla kul så jag funderar på att dra ihop ett gäng på femton stycken och spela, både billigt och väldigt kul. Kostade 100kr per person och vi var femton stycken, inte så jätte farligt. Tråkigt bara att jag förlorade, men jag förstod mig inte på den där skiten alltså. Jag stod på fel ställen hela tiden och när jag väl kunde gömma mig så antingen hittade nån mig och sköt mig i ryggen där jag inte såg eller så när jag kom fram och skulle skjuta så träffade dom på första och jag fick kämpa med hur många jädra skott som helst. Vi var i två olika lag och såklart förlorade mitt lag, alla sa att det var tack vare mig, i love my team!
Sen åkte vi till Jakobsberg och åt på Tastys, himlans gott. Jag, Amanda, Ellinor och Malin.N gick runt och kollade lite i affärer tills mamma hämtade oss och då åkte vi vidare till IKEA och köpte mappar, en miniräknare, stift, sudd och en block. Blev rätt så nöjd med mig själv att jag kom ihåg att göra det för man ska ju ta tag i skolan nu har jag tänkt.
Vi hade träning direkt efter i Viksjöhallen och vi tog ut ett spelarråd och en kapten. Spelarrådet blev; Sofie, Frida och Caroline. Vår kapten för iår blev Elin. Jag tycker att det känns väldigt bra. Själv tränade jag som sagt inte, men jag satt och kollade ett tag och pratade lite med Ullis, som opererat knät. 

Nu sitter jag hemma med mamma och kollar tv. Vi har precis haft en liten mini kräftskiva med bara oss två, det var både gott och trevligt, I love you mama<3
Nu ska mamma färga håret på mig, det kommer bli en aning mörkare. Jag trivs med det, men kanske inte blir bra nu. We'll wait and see.
Skriver senare hur det blev, pussar

kick off med mitt härliga lag

Jag har precis varit på en liten kick off med mitt lag. Alla är helt underbara! Först hade i träning och vi spelade brändboll fast innebandybrändboll, nivet? Som fotbollsbrändboll? Jättekul, jag var dock inte med utan skrev poängen. Lägg av va många mutor jag fick, speciellt av fuskaren Emelie, hehe!
Efter träningen åkte vi till Pizza Hut i Barkarby Outlet och åt pizza tillsammans. Jättegott och jätte mysigt. Och nu, nu är jag hemma igen. Måste vila upp mig lite, jag är ju fortfarande sjuk.

Jag har en helt sjuuuuuk helg framför mig.
Planeringen:
Imorgon blir det Laserdome med laget och sen lunch. Efter det, träning och lite gruppgrejer för sammanhållningen i think. Sen ska jag hem och duscha hoppas på att typ "förlänga" mitt busskort till plus istället, för jag fick ju det från skolan och då får man bara ett enkelt. Så det måste göras.
Sen söndag så ska jag och mamma till affären bredvid IKEA och köpa nått jävla skrivhäfte, as bra! Måste ha till skolan och kan inte komma en vecka till utan, det blir alldeles för pinsamt, believe me! Efter det ska jag hem och duscha och byta om för stan med Rebecca, Alex och Marpan. Där ska vi kolla på Alex syrra, Josefin, som dansar nånting i Kungsan och sen antar jag att vi ska äta där. En väldigt trevlig kväll tror jag, och hoppas jag! Någon mer som ska dit?
När jag kommer hem (eller innan jag åker) så måste jag packa för på kvällen så flyttar jag upp till pappa och då måste jag ha med mig alla mina kläder och det ska vara klart på söndage, så det är väldigt viktigt.
Egentligen skulle jag ha träffat Magdalena om jag inte skulle ha åkt med Rebban, Alex och Marpan till stan, but sorry Maggie, någon annan gång, jag lovar!

Nu ska jag kolla lite tv, ta en kopp te (hoppas på att min hals mår något bättre av det) och vänta på att mamma kommer hem från herrarnas match. Juste, undra hur det gick för dom! Tror att dom vann faktiskt, dom mötte Duvbo i en träningsmatch och jag tror inte att dom är helt okej liksom. Men man vet aldrig, Järfällas herrar förlorade ju mot Beles herrar, haha, pinsamt!

Nej, puss på er nu alla godingar!!

okej, en snabbis nu!!

Nu sitter jag här och ska iväg alldeles strax. Jag har träning och ska få skjus av min av min kära mor som äääääääääääääääntligen kan köra bil, congratulations mamsen!
Sen ska jag till Pizza Hut med laget, lalalalala, mumsigt! Rebecca sa att jag faktiskt fick äta pizza om jag var där.

Puss på er så hörs vi sen

goodnight my dears

Nu har jag både hunnit med att packa upp, gå på träning och käkat. Livet känns underbart nu!
Jag måste bara säga att jag fick en känsla av att jag nästan förstörde träningen. Såhär ligger det till; Jag är ju som sagt sjuk och får inte träna för chefen(Rebecca) eller mamma, vilket jag inte gjorde och då kommer jag ju inte till träningen med såna kläder heller. Åsa (våran tränare) frågar om jag ska vara med och jag säger nej och att jag inte mår speciellt bra och det känns bättre om jag vilar mig. Då får jag världens suck tillbaka, och hon måste hålla på att sudda ut alla sina anteckningar hon gjort. Hon fick total panik av att jag inte hade meddelat innan att jag kom till träningen men inte skulle träna, herregud säger jag bara! Sen ställde sig Abbe i mål iallfalla och träningen gick bra, men den där sucken skar rakt in, rakt in i hjärtat.

Nu ska jag iallafall  lägga fram kläder till imorgon och jag ska duscha. Eftersom jag börjar 8.15 så orkar jag definitivt inte duscha på morgonen måste upp 5 då typ, och det orkar jag verkligen inte med tanke på när Rebban lät mig sova (skoja älskling). Åh gud, jag måste bara säga. Verkligen åhg gud, asså min klass är ju för underbar. Vi har bara efterblivna i klassen, det är ingen jävel som vet var vi har första lektionen imorgon och det är med våran ena mentor och han har typ damp. Kommer jag inte i tid kommer jag skita på mig, helt ärligt. Han är sjukt läskig, ibland.

Imorgon blir det hem och sen på träning. JAG LOVAR ATT JAG INTE SKA TRÄNA MINA NÄRA OCH KÄRA! Men jag måste dit och visa mitt otroliga intresse. Efter det ska hela laget tjocka, yyeeeey. Vi ska nämligen till Pizza Hut och käka. Mysigt värre och sen hoppas jag att jag ska ut med Moa, annars tar jag livet av mig. Man undrar ju om hon hellre går på kräftskiva på en bondgård eller går ut och chillar med mig....hon får ju såklart välja själv, men jag hade nog valt mig. 1. för jag är så jävla rolig, 2. hellre är jag hemma i "stan" än ute på landet och äter skaldjur med alla hästar och kor, 3. det finns ingen trea.

Nej nu måste jag faktiskt gå.
Puss på er
Det kommer ett inlägg imorgon, innan utgången tror jag.
Sovgott

I aint missing you at all

Igår sov jag över här hos Rebecca och vi kollade film och Idol. Sen tog vi en promenad hem till mig och hämtade alla grejer jag behövde till idag. Vi kollade step up 1 och när vi skulle se 2an så somnade jag, så det får bli att vi ser den nu istället, toppen bra ju!
Jag drog till skolan tidigt idag och jag var en anings aning trött, kanske inte konstigt men men..

Rebecca kom till Sundbyberg och plockade upp mig och vi åkte tillsammans till stan där jag köpte en jättesnygg väska och Rebban köpte en kjol som han ska ha imorgon när hon ska på kräftskiva.

Idag fyllde en speciell människa år och Rebecca skickade ett jätte gulligt sms men trodde att han inte skulle svara, but he did. Hennes dag är gjort. Känns bra att se henne så glad, hihi.

Jag ska pallra mig hemåt jag mår inte så bra i halsen. Helt galet, i tre hela veckor har jag varit sjuk och jag har inte ens varit på bättrings vägen en enda gång. Kanske för att jag tränar, kanske för att jag har nått jävla virus som inte vill att jag ska vara frisk.

Här kommer en låt som får mig att tänka på en alldeles speciell person..



just have to..

..lägga in den här låten och en pic!!





Kissekattarna

stressa stressa och åter stressa

Ja, stressa är rätta ordet för denna eftermiddag, med Rebban. Som ni vet så gick  jag och Rebecca, eller vi sprang rättare sagt, till Jakan. Vi satte oss i Jakan ringde Filip, han var bitter som vanligt. Saknar när han var så jävla söt hemma hos Rebecca i början av sommaren. Rebecca ringde hennes morsa och vi mötte henne utanför min mamma. Hon skjusade oss hem till pappa där jag hämtade Step up 1 och 2. När vi kom hem till Rebecca så började hon att laga en så jäkla romatiskt middag, eller inte..men gott var det. Jag fick köttfärsås och pasta medans hon käkade kättfärsås med sallad, hon håller ju på med sin GI-metod. Tydligen funkar det jättebra, kanske dags att testa det, men pappa tycker nog bara att jag är fetaste tönten som håller på med sånt då. Orkar inte att han ska tjata om det: Bättre att bara träna, att ändra matstilen är bara för nördar, säger han. Han kan va nörd! (Puss pappa)

Nu har jag och Rebecca stressat sönder för att lägga in massa äckliga bilder. Hon har fått damp på datan hur många jävla gånger att jag faktiskt blivit lite rädd, och jag, jag har fått springa som en idiot upp och ner för att serva henne. Så nu är det dags för film tycker jag.. EFTER BILDERNA FÖRSTÅSS!!!!

Dagens UNDERBARA låt som jag och Rebban aldrig tröttnar på:


hos rebecca

Nu sitter jag här hos Rebecca och vi ska ta en liten prommis (gottgör det dom inte blev igår). Vi ska först till pappa och hämta henner skinnjacka som hängt där i hundra år typ. Sen ska vi till mamma och jag ska byta om till lite bättre kläder att gå in, sen blir det Jakan. Rättså härligt!
HALLÅ FOLK, DET ÄR VARMT UTE, TYP 20 GRADER!!!

Nu ska jag dra. Puss

duktig jennifer och godnatt

Jag har varit himla duktig och städat mitt rum även fast mamma tycker att det fortfarande ser förjävligt ut, men jag tycker det är helt okej. Jag menar, jag kan ju liksom ta hem kompisar utan att skämmas och det kunde jag inte förut så det är ju ett plus, inte sant? Sen åt jag mackor som inte var så bra, fan då.. menmen, jag var hungrig och det var det nyttigaste i matväg jag kunde komma, förutom att ställa mig och laga mat men vem fan gör det klockan halv tio på kvällen. Ingen frisk människa iallafall.

Nu ska jag sova och ska kolla på SATC. Imorgon har man sovmorgon, haha suckers ni som börjar 8.00, suuuuuug! Själv börjar jag 10.00, yipppiii. Vi har temadag hela dagen och det blir super skoj hoppas jag, förutom diagnos i Svenska och Engelska men det kommer nog gå rätt bra. Efter skolan ska jag nog träffa Rebban och åkta till stan med henne. Hon ska köpa någon kjol och typ byta en halsdduk och jag måste köpa ett par brallor, hoppas jag hittar ett par fina. Nått bra tips?

Nemen tjing-tjong-kolastång nu. Vi hörs imorgon. Pussis

mys eftermiddag i stan

Idag har jag varit i skolan och jag gymmade faktiskt, believe me or not, men det gjorde jag. Inte mycket men jag hann med att cykla och göra nåra situps och armhävningar, good work huh? Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Rebecca som snällt hade väntat på mig i fyra timmar, tack gumman. Vi gick runt lite och fikade. Jag är ju så galet jävla petig så jag fick ju leta efter en jävla kofta i hundra år medans Rebecca ba ååh den här va fin, och den här och den här och den här, nämen ååååååh vilken fin. Tillslut hittade jag en iallafall och den köpte jag, en beige från HM jätte fin nästan alla har sån, men det skiter jag i. Jag behöver en ny tröja och den tyckte jag om. 
Nu sitter jag här hemma och väntar på käk, juste ser ni att jag kan göra mellanslag? WIHOOOOOO. Härligt dator, du jobbar med mig idag!
Sen måste jag städa och jag hoppas att jag hinner dra ut på en prommis med Rebban, beroende på om jag hunnit städa mitt alldeles för stökiga rum eller inte. Better to do it, innan mamma och jag får ett tredje världskrig här hemma. Jag hoppas jag hinner gå ut med Rebecca iallafall, ser du det Rebecca? JAG HOPPAS.

Eftermiddagen i stan har iallafal varit otroligt mysig. Tack än en gång Rebecca/Rebban/gumman, I love you!
Bilder kommer senare.
Puss på er alla

härlig dag....god is with me..

Jag måstebörjamed att jag inte kan göramellan slag så bra. Jagvet inte men datorn vill inte arbeta som jag idag,suck!
Sen måste jag rätta tilli ett tidigare inlägg, nämligen det omakuten. Ellerrätta till och rätta till,men jagkanske bordesäga att mamma ficken muskelbristningi vaden i söndags såattingen(som Rebecca) tror atthon hållerpåattdö eller nått.

Idag stog skolan först påschemat. Jagmåstebarasägaatt jag verkligen,verkligen,verkligen HATAR SLoch deras nya tider. Bussen är aldrig i tid!!! VIsst jagförsovmig men bussen som jag skulleta åtta över gickhel,ska det varaså? Jag hann inte ens öppnadörren fören jaghörde ett litet brummandeoch såg attbussen åkte iväg,sådetvar ju baraatt gåin igen och vänta pånästasom skulle gå 23över. Kvart över skullejag precis gå ut, tror ni inte att bussjävlenåker dåmed? Jovisstsurrni, kvar över går den och jag, rosenrasande och redan försenad tillskolan, ställer mig i tjugo minuter därute. Förkyld och allting och står däri en kvart, i tjugo minuter och sen tjugofemminuter innan den där bussen kommer.Fan va lackjag blev,FÖRDÅVARDEN FÖRESENAD!!!  Så jag sägerbaraFUCK SL!!
Så.. därfick jag ut minilskapåSL.

Efterskolan träffade jag Rebecca,Linnéaoch Annika i Jakan därvi pratade och rökte. Rebecca och jagåktesentill Amigosoch tog varsin sallad och sen gick vi hem tillRebecca därjag skullehämta min bikini överdel som befunnit sigdär sen i somras,SOMJAG HAR SAKNAT DEN! Då ringer mamma och säger att hon ska kolla påinnebandy i Täby och jag har inga nycklar och måste skynda mig hem för attannars går porten i lås och dåkommer jag inte in (mamma hade gömt nycklarna i trapphuset). Så jag får skjus av Rebecca och hennes mammasom ändåskulle tillIca och då när vi kom ner såstänger portjävlen,  vilket gör att jag får sitta utanför i lekparken och väntapå att någon jävel kommer hem och ska öppna,yeeey underbart! Jag kom iallafall i tid till träningen, och där dog jag nästan.

Hoppas att jag inte dör när jag halkar i duschen nu eller nått. Skulle vara så himla obehagligt.
Puss iallafall

RSS 2.0