Frugan!!!

Jag vill bara säga att jag älskar min bästa vän innan jag går och lägger mig!
Moa Tschöp<3


Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.

Bra Lisa. Du har gjort så att jag har fått denna låt på huvudet. Men jag älskar det. Så du ska inte få skit för det nejnej.
Nu ska jag sova. Och med det säger jag puss på alla, men mest på Lisa!

 


Sagoland

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Dagens, haha!

Påväg hem från Södertälje. På tåget.

Lisa: Asså kan vi verkligen åka det här tåget? Det går ju till Märsta
Erica: Ja, vi åkte ju med det hit fast åt andra hållet dårå.
Lisa: Jahaaaaa
Jag: Men kan ni verkligen åka det här tåget mot Märsta?
Erica: Med det står ju Märsta? Jag är ju inte dum..


HAHAHA "Jag är inte ju inte dum.." HAHAHA jävla retard!


2-0 = Apslakt!

Okej. Bilderna får säga sitt

        
 
 
Tack för vinsten bästa AIK!


Välkommen på avskedsfest. 19.00 på Råsunda. IDAG!

Hallojsan.

HElvetes jävla hor inlägget innan redarades ju av någon konstig jävla anledning -.- Jag sa iallafall att jagvar på mammas jobb och ska till parken här snart för att möta upp Leon, Simone och Nadia. Jag ska vara barnvakt nämligen. SEn är det AIK-Dif. så jag ska möta upp Fannyy på Råsunda runt 6.

Ha en trevlig kväll.
Kyss med smek


Over and out!

Nu drar jag. Jag ska sova och vila upp mig inför imorgon. Bra jobb liksom! Först är det efterrätt. Fruktsallad med vit choklad i ugn. Sen vaniljglass till det. Gooooodaste!

Längtar till imorgon. Derby!
Ska draaa nu.
Peaaaaaaaaaaace.

MEN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!! :@

Har jobbat med denna jävla uppgift i hundra år. Nu ger jag upp!

Chillig söndag med taggtråd

Hade träning med små killarna. Det bara ramlade in killar hela jävla tiden. Till slut hade jag och Amanda typ 18 killar att hålla koll på själv, och ingen jävel lyssnade. Stackars oss!


Mamma kom och hämtade mig så drog vi hem, fixade lite i min garderob och sen drog vill till Huddinge för att överraska min fru som hade match. Hon hade ingen aning om att jag skulle komma vilket var jävligt kul när hon sen märkte att jag var där och då sken hon upp som en sol. Älskade älskade fru! Hon blev matchens lirare också. Con gratz till henne liksom.


Efter det åkte jag och mami till Kista och kollade runt. Jag skulle egentligen köpa en kofta från 365 Sunshine, men det blev inget. Testade sen ett par jeans som inte föll mig i smaken. Istället blev det ett par najsiga klackskor. Undra om jag ska ha dom imorgon...hm. (bild kommer senare)

Nu sitter jag hemma helt enkelt och chillar. Ska göra lite schoolwork.
Dessutom så sittter jag och käkar TAGGTRÅD inför matchen imorgon. Årets sista Dif derby. AIK-Dif. How wonderful? Ska gå med Fanny Mmmmmm.. haha. Nej men Magnusson heter hon faktiskt. Jag måste ta hand om henne imorgon, hon är handikappad. Så kom ihåg det alla som vill slåss sen, hon kan inte. Och inte jag heller för den delen.

Nej, slut mobbat och slutskrivet. Nu ska jag göra läxan.
Kössssssss
 

..ALLA VI SOM HAR EN SVART GUL SJÄL!!


Bara nånting

Jag har kommit på hur mycket jag saknar Anna Björklund. Det är så jävla jävla mycket så jag vet inte vad jag ska ta vägen nu. Måste träffa henne snart. Fatta att det var typ ett år sen sist. Tiden bara ruuuuuuusar iväg. Saknar dig iallafall! Du vet att du betyder!

 
På Mallorca sommaren 2008. Där vi träffades.

Snart kommer mina kära vännen Stefan och Daniel. Det blir mys. Saknar det. Vi ska spela kort som old days eller det dom har kommit på. Blir kanske en och en annan öl också. Mamma kanske är med, haha, det skulle jag vilja se.

 
Förra sommaren hemma hos mig. En av alla kort kvällar. När vi inte var hos Daniel.

Imorgon ska jag träffa käraste Twin Josephine också. Hon ska äta hos mig och sen ska vi nog på någon fest eller nånting. Det var länge sen man träffade henne så det ska bli nice. Fast innan så spelar ju Järfälla match mot Warberg. Så den kanske hon kommer förbi på. Äsch vi får se.
Nu ska jag se på Roast på Berns innan Stefan och Daniel kommer. Kyss alla söta!

 
Träffades för typ 4-5 år sen på SSC.



"As life goes on I'm starting to learn more and more about responsibility. I realize everything I do is affecting the people around me"



Jag älskar dig. Du är det bästa. Föralltid!
Aldrig utan dig, bästa<3

Now im a readhead...

Yepp thats right. Jag har blivit redhead. Eller enligt frugan så är jag lila i pallet, kul att höra liksom. Och Linnea blev helt till sig när hon såg mitt hår och dog och ville ha bild i skolan och grejer. Söta du! Fast Moa tyckte faktsikt också att det var fint, även fast det var lila, haha.


Här kommer bilder på mig, mitt hår och min outfit. Tro det eller ej. Men jag visar min "dagens-outfit" idag.
Man ser inte håret så mycket, men lite grann precis vid pannan. Yeah!
 

Skor: Nike
Jeans: Replay
Linne: H&M
Tröja: Adidas
Jacka: Ellie (tror jag)
Halsduk: Gina Tricot
Väska: Adidas
Rött hår: Mitt egna! Driver, men så ser iallafall håret ut!


Best i eva had, best i eva had, best i eva had.

Idag bär det av till Klippo-fucking-teket. Sad but true. Flera som säger att jag inte borde klippa mig. Men nu när jag ändå är på topp humör och har lust att klippa det slitna, äckliga topparna så då gör jag det. Det är ju bra liksom!
Ska dessutom göra nått med håret som ingen får veta förens senare! Mohahahaha, bara nåra som vet.

Sitter på mammas jobb. Känns som att jag jobbar här. Fast alla andra undrar nog vafan jag gör här. Jag dricker varm choklad, lyssnar på musik, smsar och håller på med min dator, haha. Har faktiskt pluggat lite också. SKa nog göra det mera. Jag pallante.
Imorgon har vi Seminarium och någon jävla inlämning som jag inte ens är klar med. Seminariet klarar jag nog galant, men inte inlämningen.

Ska chilla lite mer nu innan jag ska fortsätta att plugga.
Cuz im the best u eva had!


Jag gör som alla andra och kör en tummen upp och en tummen ner!

 

Tummen upp för:
Beyonce
. Hon är helt amazing. Eller vad tycker ni? Först ger hon sin tid för tal efter sin vinst i MTV VMA till Taylor Swift, efter vad Kanye West gjort mot henne när han sprang upp och förstörde för Taylor. Det var en otroligt fint av Beyonce. Dessutom så såg jag en video nu med Beyonce när hon hade konsert i Sydney, Australien. När hon ska sjunga Halo så tar hon upp en cancer sjuk flicka på scen. Sitter på huk bredvid henne och sjunger låten Halo för och till henne. Väldigt vackert! Efteråt kramar hon flickan.
Så, Beyonce är min tummen upp för idag.

Tummen ner för:
Min tummen ner går till.....tadaaa...Kändisdjungel. Någon mer än jag som spyr på det programmet? Alltså snälla. Jag finner inga ord för det är så jävla kräk-dåligt. Det är ett b-program med b-kändisar. Jag har inte förstått vad "Pippi" gör där, eller hon Jannike, eller vad hon heter. Jannike är känd för att ha varit tillsammans med Björn Borg, och så har hon varit modell. Men när fan var det? Jag visste inte vem hon var, och jag läser ändå tidningar med modeller i. Fast hon kanske var modell för Slitz eller nått.
Nej, usch för Kändisdjungeln.
Tummen, tummen, tummen ner för det!


AIK i mitt hjärta, always!

 

På måndag kanske det blir det sista derbyt mellan AIK och Djurgården på ett år. Visst, jag hatar Dif mer än någonting annat och spyr så fort jag skriver eller säger namnet. Men, jag gläds inte åt att dom åker ur. Just för att det kanske bara blir två/fyra derbyn nästa år då. Hammarby och BP. Beroende på om något av dom lagen ryker med ner till Superettan eller inte.
Det är jävligt trist.
Men på måndag säger vi farväl till Djurgården "Stockholms stolthet", som dom själva kallar sig. Vilket inte stämmer!
Jag ska på matchen med Fanny för övrigt vilket kan bli väääääldigt roligt haha. Hon är för skön!

Nej, peace out för mig.
Heeeeeeeeeeeeejdå!


Måndag 21/9-09

Sitter och kollar på Vakna! med the Voice. Ska strax gå och byta om, sminka mig och så.
Efter skolan får jag sällskap av Lukas till Västra Skogen där jag ska vara barnvakt. Sen äter jag nog där och sen möter jag pappa på Råsunda där AIK spelar idag. Wohooo!

Nu måste jag kila.
Skriver efter fotbollen i think.
Peace out


Two years ago

Du och jag, vi ville dela livet
fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett?
Men idag tar vi varann för givet
och har förlorat allt det där som var så rätt..


         


Alla dessa bilder var dåtid. En dåtid där allting kretsade runt oss. En dåtid då vi alltid alltid alltid hade tid för varandra. En dåtid då livet var så lätt.
Nu, nu har jag dig där. Där bland alla andra. Som en i mängden. Problemet är att jag känner att jag inte vill ha dig som en i mängden. Jag vill ha den Tilda som jag hade förut. Den Tilda som stack ut..på ett bra sätt.

Och jag kan inte tänka mig, för fem öre att jag har suttit under en palm, legat i ett varmt hav, suttit på en uteplats och gjort läxor, solat mig brun, festat så jag spytt ner hela sovrummet, gjort bort mig för mamma på så otroligt osmidiga sätt, ridit elefant eller ljugit för alla att du är min syster i Thailand. För det var det du var. En syster. Min tvillingsyster från ettan.

 Jag minns att vi jämt försa oss när folk frågade (i Thailand) vem som var äldst och vi svarade jämt att vi var tvillingar. Att vi hade samma mamma men inte samma pappa, eftersom vi var med mamma i Thailand. Grejen var den att det blev ju jävligt svårt, hur skulle en mamma kunna föda tvillingar om dom inte hade samma pappa. Några kom på oss, andra inte. Fast vi bättrade oss. Vi sa att en var ett år äldre. På ena stället var jag äldre, på andra du.

Nej, jag ska inte sitta och sörja tiden för två-tre år sen. Verkligen inte. Bara minnas. Och jag minns allt det bra. Dessutom så gläds jag över tiden vi har tillsammans nu. Innebandy träningarna två dagar i veckan, det är en bra början. Jag vet att vi troligtvis aldrig kommer bli lika tajta igen.
Jag är nöjd som det är nu. Vi pratar, vi ses och vi är bra vänner. Jag vet vart jag har dig. Och jag älskar det. Jag vet att det inte är samma sak som tidigare, och jag ska inte låtsas som det heller.

Med detta vill jag tacka dig, Mathilda Eva Leena Cronelöv, tacka dig för allt vi har gått igenom. Ont som gott, dåligt som bra. Du har och betyder mycket för mig.
Tack underbara du!


Time for change?

Jag känner för att göra en drastisk förändring med mig själv. Jag ska klippa mig, helt klart. Dock inte kort, men kanske färga...typ rött. Det är jävligt ballt och jag är sugen på det.


Vi får se!
Håll ögonen öppna!

Har denna färg nu...typ


Enbart bara för att förstöra för alla som har det bra!

Oavsett om du just nu ligger ensam i sängen med honom, så har det alltid vart någon innan dig och kommer alltid vara någon efter dig. Och oavsett vad han än säger så kan du lika gärna inse att han har sagt precis samma saker till henne som låg på precis samma plats som du gör just nu inse de och saknaden kan bli mindre. Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det oavsett. Glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill men satsa aldrig allt för det kommer han aldrig att göra.

(Visst Fanny?)


Barnvakteri

Sitter i Skälby och är barnvakt. Det är skoj. Har solat, kollat på Harry Potter (=sämst) och jagat flugor och getingar. Vädret är kanon och jag börjar undra vad som händer med Sverige liksom. Börjar bli varmt som sommaren igen, inte likt Sveriges höst-väder.
Snart kommer Johan och Madeleine hem. Jag ska umgås lite mer med killarna och deras kompis, Marcus.
Puss

Tråkigt

använd din kontaktlista i mobilen
kan du berätta vad som helst för nummer 7? Anna Barenthein, naej..
litar du på nummer 4? Amanda Sjölander, jag vet inte. Känner henne inte så bra
är nummer 48 snygg? Josefine Bergman, haha aa ;)
vem är snyggast av nummer 11 och 22? Haha, ingen aning. Båda är gamla. Men nr 22 då.
har du pussat nummer 26? Emil Söderberg, ja faktiskt

musik listan på mobilen:
vilken är låt tio? Apologize Remix - One Republic ft. Lil Wayne
..den låten får dig att tänka på nummer 33 =) Fanny Magnusson, njaa :p

du och nummer 51 är på bio och ni träffar nummer 3.
vem är nummer 51? Hanna
vem är nummer 3? Amanda Swenzén<3

skulle du bli förvånad om dom kramade varandra? Ja i och med att de verkligen inte känner varann.
vad tänker du på för ord om jag säger nummer 27? Emma Jäderström, söt :)
nummer 41 tycker du är snyggast Henrik Uk, nej för fan! Spyr när jag ser han!
nummer 20 beundrar du mest David Lindgren
nummer 18 är du avundsjuk på Daniel Axelsson, nej!
nummer 9 tycker om dig mycket Anna Wiman, då skulle jag bli chockad, haha.
nummer 66 och du kommer komma varandra nära Magge, vi är redan mycket mycket mycket nära varann

vem vill du helst vara med på en öde ö? nummer 19,39,40 eller 50? Nr 50, Josephine Hastig!
och vilka stog det mellan? Josephine Hastig, Hanna, Hampus Skotte och Daniel Stevens

vad står det på ditt första sms? Ja, från pappa
vad står det på ditt fjärde skickade sms? Sover. Själv? Till Redwan
vem har du bild på först i kameraalbumet? Mig själv och min katt
bläddra ner en bit i kontaklistan utan att kolla så stannar du..
vem blev det? Frugan<3
.. den personen kommer du att kyssa inom 3 dagar!

Vill bort från detta Sverige

I och för sig så lyser solen nu. Grattis till den som hittat hit, liskom. Jag vill bort. Jag vill till Thailand. Nu, nu eller i vinter. Eller kanske både och?


Jag vill ha någon med mig. Jag antar att Moa har massa med innebandyn, vilket är j ä v l i g t trist. Men jag får väl fråga någon annan. Typ Magge? Erica? Eller så blir det ingen annan. Ska tjata som fan på mamma nu. Pappa vill ju bara åka i januari/februari och jag får inte ledigt då..och skolkar jag så får jag inga pengar. Vilket är = fuck!


Nej, ska inte sitta här och tjura över att det är så lite sol i Sverige nu. Nejnej, verkligen inte. Nu ska jag göra mig lite lunch och vänta på att padre snart kommer hem.
Och juste, ryggen är på bättrings vägen också. Det är väl bra? Inte sant?


  
Jag och Tilda i Thailand nyår 08/09.


Ge mig dig!

  

Så jävla snygg!

Fruktsalllad och Idol

Om en timme kommer min älskade pappa hem. Då ska vi åka till Ica och handla frukt och glass. Ikväll blir det en underbar fruktsallad. Jag hoppas också att grannen kommer över och kollar Idol och äter fruktsalladen med oss. Fast jag tror dock att hon ska vara med Pelle.

Imorgon ska jag äta middag hos pappas och mammas kompisar. Tommy och Malin. Magdalena ska troligvis också dit och äta. Sen ska hon kanske ut med sina kompisar och jag ska antagligen hem eller så stannar jag kvar hos Tommy och Malin ett tag. Måste vila min rygg.
Om Magdalena inte ska ut med sina kompisar så ska jag kanske hem till henne och chilla, sen åka hem med pappa.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Ghost Whisperer. Och juste, jag såg ju Death to the supermodels. Den sög! Verkligen sög. Inte sett nått sämre. Rekomenderar det INTE. Usch!

Julia och jag i somras..


Jag.Har.Jätte.Tråkigt

JAG
Vad heter du?
Jennifer
Vart bor du? Viksjö
Trivs du där? Helt okej
Brukar du läsa horoskop? Ja ibland
Har du körkort? Nej
Favoritdjur? Hund/katt
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder och smycken
Festar du? Ibland
Brukar du bli för full? Har hänt
Antal kuddar i sängen? Två hos pappa och fyra hos mamma
Kan du baka bullar? Nej, inte utan recept
Bläck eller blyerts? Både och
Mc donald's eller burger king? Donkens hambugare men BKs pommes
Är du allergisk mot något? Elaka människor
Äger du ett busskort? Japp
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Green
Hur ser du ut idag? Förjävlig!
Vad såg du senast på tv? Smallville, bytte för ett tag sen till Ghost Whisperer
Hur svarar du i mobilen? Jennifer, Hej eller Hallå
Vem ringde dig senast? Mamma
Antal timmar sömn inatt? Runt 8-9
Sov du ensam? Yesbox

SENASTE PERSON SOM
Såg dig gråta: Laget, haha
Fick dig att gråta: Smärta
Du gick på bio med: Mamma
Du gick på stan med: Kommer inte ihåg, det var allt för länge sen
Skällde på dig: Pappa
Skickade ett e-mail till dig: Faster

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det?
Jag menar det varje gång ;o
Bråkat med ditt husdjur? På skoj, ja? haha
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Lite halvt
Tar du droger? ALDRIG!!!
Vad är du mest rädd för? Mörker och tandläkaren
Vilka kläder sover du i? Trosor och T-shirt
Vad hatar du verkligen? Falska och omogna människor
Har du varit kär? Ja
Kör du bil? Övningskör
Har du ett jobb? Njaa
Gillar du att ha folk omkring dig? Ja, sällskapssjuk jävel
Är du ett hälsofreak? Nej

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?
Ja
Är du ensam nu? Ensam och ensam...
Vill du gifta dig? Självklart
Vill du ha barn? Självklart

FAVORIT
Rum i huset?
Hos mamma, mitt rum. Hos pappa, vardagsrummet
Typ av musik? Hiphop och rnb
Månad? Juni - Juli - Augusti

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit?
Ja
Köpt någonting? Nej
Varit sjuk? Nope
Sjungit? Ja
Sagt "jag älskar dig"? Ja
Velat säga till någon att du älskar den? Ja
Träffat nån ny person? Nej
Saknat någon? Ja...
Kramat någon? Yes sir
Kysst någon? Nej
Haft sex med någon? Nej

SENASTE
Låt du hörde:
Vet inte vad den hette
Film du såg: Death to supermodels, typ
Människa du slog: Mamma hahahaha
Stora bussresan? Barkarby och hem
Piercing du gjorde? Ingen


Film marathon

Nu har jag kollat två filmer av sex. Jag har också myst med min kisse samtidigt. Söt han är!
Jag har sett Raise your voice och A walk to remember.

 

Skriver senare, när jag kollat klart på Death to the supermodels!

Kyss&smek,
som Miss Pinkie säger.


MIN RYGG DÖDAR MIG!!!!!!


Min farmor är för söt!

Hahah, jag kan inte sluta skratta. Dock hände detta för flera dagar sen, typ i måndags.
JAg ringer henne för hon hade ringt på men då var jag inte hemma och pappa hade svarat. Iallafall när jag ringer så grattar hon mig på namnsdagen och så. Efter ett tag så berättar hon att hon var på landet med Riitta (faster).

Läs detta och tänk er med en liten finsk brytning, haha söta farmor.
Farmor: Du vet dom har byggt en Maxi Ica...
Jag: Aa, Ica Maxi menar du?
Farmor: Struntsamma. Den är jätte stort. Vi gick där och så hittade vi inte allting och så gvi gick runt och kom bort så jag fick ont i magen. Jag var tvungen att gå på toaletten så dom var fina. Jättefina och fräscha. Och jag såg ut som ett troll i håret jag hann inte fixa och jag såg på toaletten herregud. Jag ska aldrig mer åka till Maxi taxi där. NEJ!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Vakna! med the Voice.

Pösss


Nackspärr och sträckning i ryggen

Ni kanske inte vet det men jag har haft nackspärr eller jävligt ont i nacken sen i måndags. Jag gissar att det är från matchen i lördags då jag fick en tackling. Men iallafall, i typ tisdags fick jag så jäkla ont i ryggen också. Out of nowhere, bara helt plötsligt. Nack-ontet (om man kan säga så?) hade gått över ryggen och det gjorde svinont när jag skulle vrida huvudet och massa sånt.
I torsdags gick jag till min moster som är sjukgymnast eller nått. Hon kollade på nacken och sa att hon inte riktigt visste vad det var. Men hon drog lite och masserade, och gav förbud att träna på fredagen.

Igår så tränade jag inte i skolan för jag hade lite ont. När jag kom hem tog jag en ipren och det onda gick bort framåt kvällen. Så jag åkte till min träning och ombytt för att träna. Åsa var där och masserade lite i min nacke och sa att det kanske inte var så smart att träna, men jag var så sugen och sa att jag skulle ta det lugnt.

I början av träningen gjorde det lite ont i nacken men det gick över lite. Och så gick träningen rätt bra. Fast när vi sen hade match så spelade jag rätt länge, och sen med bara några minuter kvar så sträcker jag mig i ryggen och den låser sig. Jag kan inte resa på mig och jag kan inte sitta, ingenting. Sjukt ont!

Så nu har jag så ont att jag inte kan gå till skolan. Jag kan knappt gå liksom.
JAG HAR SÅ OOOOOOOOOOONT!!

Jag och Tilda för hundra år sen..


Take my hand, we make I swear

Okej..

Jag vet att jag har uppdaterat som ett as, jag skrev liksom senast i måndags och innan det var det onsdag eller torsdag. Shiiitt!

 

Iallafall, jag är hemma. Har så grovt ont i nacken som går ner över ryggen, ska till moster och kolla upp mig senare ikväll. Gick till skolan men gick hem lika fort igen.

Nu väntar jag på att min käraste granne ska sluta och komma och hämta mig, sen ska vi hem till henne och kolla någon film. Myyyys.

 

Bjuppar på en bild när livet lekte.

Precis efter Thailand och Järfälla IBK f-92 skulle på cup. I miss!


Happyface!


Ledsen för dålig uppdatering!

Jag är hemskt ledsen.
Först och främst har min dator landat hos min mamma, den kom dit i torsdags och inte hittat tillbaka till pappa, med andra ord, jag har inte hittat orken att hämta den.

Nu är jag iallafall med Julia och vi kollar Top Model. Skriver mer imorgon, promise!

Puss alla söta


Bow wow drömmer jag om!

Precis ätit och snart ska jag iväg på träning. Efter det blir det hem duscha och sen sova ganska tidigt. Morgondagen börjar 8.20 med Italienska, ganska najs, men naa..jag vet inte alltså.


Idag har det inte hänt nått speciellt så jag vet itne vad jag ska berätta om. Förutom att vi har en grymt äcklig kille i våran klass, asså usch! Samma kläder typ varje dag sen vi började, usch.


Nu ska jag börja packa och sen chilla lite innan träningen.

SnyggasteBowwow.com!!!


Some people want it all, but I dont want nothing at all

Kollat Sverige matchen. Bra Sverige riktigt bra! Noooooooooooooot. Vafan hände liksom?

Nu är det Idol. Lyckorus! Pratar även med Anna det känns bra (pappas tjej, eller jag vet inte nu, men aa..). Pratar om allt och inget.

Nu ska jag käka apelsin och kolla Idol, sen duscha!
Pössss


Söta farmor

"Jag frågar Jennifer, hur kan Zlatan spela i ett sånt Sverige lag när han spelade i Bajsenlåna eller vad det heter? Kan du berätta det för mig?" Haha, gulliga farmor. Hon är så söt. Fattar ingenting men låtsas bry sig för att jag ska bli glad, typ. Älskar farmor!

Dags för käk. Och sen fotboll.
Bästa Sverige, komigen!
Ge oss ett till magiskt mål, Zlatan!

 


It's sleepy time

Yes, ärligt. Det är dags att gå att lägga sig. Lyssnar lite najs music av Kurt Nilsen. Riktigt bra.
Jag får skjus av mamma imorgon bitti också, hon hämtar mig halv åtta. Jävligt tidigt...... Klockan nio har jag och Redwan Friends möte. Och det får vi väl se hur det går. Bara han inte dissar mig, känner liksom ingen annan.

Juste, vi ska också göra ett manus i en grupp som vi ska spela upp på fredag. Fast juste, för jag och Moa är ju inte där för vi ska ju jobba, hur gör vi då? Äsch, jag jobbar definitivt hellre än att gå i skolan och spela upp en värdelös pjäs.

Visstja, det var sängen jag skulle till.
Puss på alla.
Puss på Kurt Nilsen.
Puss på svenska vädret. Not!

Bild från när jag fikade med Magdalena i stan och fika killen gjorde ett hjärta till mig: "Asså Magge, ärligt. Ser du?
"Öhh nej? Vadå?" "Men hallååååå? Han har ju gjort ett hjärta till mig i mitt kaffee?? FAttaru ingenting eller?" "Men bara för han gjorde det så betyder det inte att han är kär i dig Jennifer. Han gör säkert det till alla för att göra fint bara"
Jävla glädjedödare!


How I met your mother

Igår träffade jag Julia direkt när jag kom hem. Vi kollade lite tv och sen när jag ätit så gick vi till Komet, solade och gick en jätte omväg till mamma och sen gick vi hem till pappa igen. Faktiskt en riktigt bra promenad. Och det var mysigt att prata av sig lite.

Idag har det ju varit skola. Det var helt okej. Pallade inte med innebandyn och fick en miljon hosattacker så jag klev av och jag och Moa gymmade lite kort. Efter det duschade vi och så åkte jag och åt med Jeppe och Lukas.

Idag fick vi också reda på att vi fick jobbet på baseball-VM imorgon till lördag. Underbart. Vi tjänar snabba och feta cash! 125/timme, och lördag blir det 11 timmar och imorgon (om vi jobbar då) så blir det 7 timmar. Mycket caaash!
Jag, Moa och Erika ska jobba på fredag och kanske imorgon. Dock tråkigt att jobba imorgon pga att det är fotboll. Malta-Sverige. Menmen, hellre pengar före det. FAst om jag inte ska jobba imorgon så kommer Julia och Amanda över hit och kollar fotbollen med mig och padre.

Nu ska vi kolla på How I met you mother. Ska inte träna idag eftersom jag fortfarande känner mig lite sådär. Vill vara frisk till matchen på lördag. Så jag vilar idag och tränar torsdag.
Nu ska jag kila. Skriver nog senare ikväll.
Pössss


Dålig update!

Har haft jäkligt mycket att göra, där ifrån kommer min dåliga uppdaterning.

Igår var jag och kollade innabandy typ hela dagen med frugan och sen åkte jag, Moa och mamma in till stan. Satte oss på en mysig "båt"(?) och myste tills mamma behövde gå till Oh'learys och jag och Moa skulle möta upp Kevin och André.
Vi drar hem till Kevins kompis och kollar fotbollen. Och det blir livliga disskusioner (stavas det så?) i det gänget, herre min tid. Iallafall så vann ju Sverige matchen, och än en gång är det tack vare Zlatan Ibrahimovic. Thank God!
Kvällen slutade lite sisådär. Blev lite strul som slutade med gråt. Dock löste det sig och så, det var mycket skönt.
Kevin bjöd även på taxi. Tack söta du!

Idag vaknade jag och Moa runt halv elva och vi fick ett ryck och gjorde oss klara på typ en halvtimme och drog till Björkeby och kollade på Norrköping som lirade match.
Jag drog sen till Spånga där Nicklas och Bibbi hämtade mig och så åkte vi till Råsunda. Gick runt lite och sen kom pappa.

Matchen började väl helt okej och AIK gjorde 1-0 vilket var g-a-l-e-t skönt. Dock ska AIK alltid backa hem så fort dom gör 1 mål. Vilket gör att dom andra pressar och får läge efter läge och tillslut blev det mål. Och som alltid, så blev det mål nu med.
1-1 i ordinarie matchtid. Förlängning, 15x2 och en jävla press alltså. Häcken gör 1-2 och första förlängnings halvleken är slut. I nästa så får AIK en höra och Nils Johansson gör 2-2, efter det blir det straff för AIK och 3-2 blir slut resultatet. BÄSTA AIK!!

Ska packa för flytt till pappa.
Skriver senare eller imorgon.
Pössss


JAG ÄLSKAR MOA!!!

Hon är mitt allt och jag klarar mig inte utan henne!
Och tacka Zlatan för seger, härligt!


Shopping är bra för själen

Jag och mamma var i Kista och kollade på Beck och shoppade lite.
Som alltid så levererar Beck-filmerna jämt. Denna gången var det I stormens öga, regi: Harald Hamrell. Harald lyckades! En jävligt bra och spännande film. Tror till och med att min pappa skulle tycka att den var bra, han som är så himla anti-bio som alltid somnar när jag och han är på bio.
Iallafall, filmen var otroligt bra och jag rekommenderar den verkligen.

Efter det blev det lite shopping. För mig blev det: En tröja, en skjorta, två koftor, ett par lack-leggings, ett par jeans-leggnings och ett linne. För mamma blev det: En blus och hon slog till på en skinnjacka också.
Jävligt nöjd med mina köp och jag vill tacka både mamma och faster som bjussade på det ena och på det andra. Fast jag köpte några grejer själv...typ två. Juste, tröjan som jag köpte på Cubus kostade 199 och jag skulle köpa den själv för mamma inte ville handla allt till mig, så när jag lämnar fram den så kostar den 70kr. Hur bra är det inte liksom? Sjukt konstigt bara att dom inte hade skrivit det när dom gick från 199 till 70 liksom. Kan ju vara så att färre köper den bara för att de tror att den kostar 199 liksom.

Jag kände/känner mig både piggare och fräschare, kan bero på att jag var ute i friska luften men kan också bero på shoppingen. Helt ärligt. Efter det mår jag mycket mycket bättre. Super skönt!

Imorgon står det innebandy och hjälpa mamma på schemat. Iallafall på dagen. Senare på kvällen ska jag och frugan hem till Kevin för lite chillkrök och fotbolls match. Sverige-Ukraina!

Nu ska jag fortsätta mysa med mamma och sen sova snart.
Puss och sovgott.
 


Jag är sjuk

Jag är hemma idag och är sjuk. Inte okej! Hoppas fan att jag är frisk imorgon så jag kan dra ut med frugan. Jag vill verkligen!

Avis på Anna som sitter i Monza, Italien, och solar i det varma. Bra att det inte blåser så mycket här i Sverige så man nästan blåser bort..jätte kul!!! Jag är redan svintrött på detta väder. Saknar Turkiet och Felicia.

Nu ska jag kolla Top model, sen ICA med mamma och hyra movies!
Pössss
   

Natti natti

Nu ska jag stänga av dator för att kolla klart det sista på CSI Miami, as bra program! Så långsökta historier, men jag gillare.

Som sagt så tror jag att jag stannar hemma imorgon. Dels för att jag inte känner mig nå vidare bra och dels för att jag inte ska smitta ner alla i skolan. Kolla, mitt ego är inte så stort som mamma och pappa säger hela tiden.
Dock måste jag upp tidigt som fan och kissa i någon burk som jag sen ska lämna till vårdcentralen klockan 8.00 imorgon bitti. Inte en chans att jag kommer palla. Menmen..vill jag veta om jag har urinvägsinfektion så är det väl bäst att jag pallrar mig upp då och lämnar det där.

Längtar till sängen faktiskt. Underskattat att lägga sig tidigt och bara njuta av en lång sömn. I och för sig så la jag mig tidigt igår men somnade inte förän halv tolv - tolv. Och dessutom så vaknade jag massa gånger mitt i natten och kunde inte somna om, tror det berodde på att jag var sjuk.

Äsch, nu ska jag kolla klart på CSI Miami på 5:an.

Jag vill så gärna ha en pojke i min närhet. Saknar det så mycket! Jag är nog kär i kärleken.


Orkar inte med längre..

Alla ni läsare, skriv då? Haha, jag vill bara veta. Ni behöver inte skriva en roman. Men igår var det faktiskt rekord för mig och det skulle vara kul att veta vilka som läser bloggen.

Idag är jag......sjuk. Inte najs. Halsont, hosta och snorig näsa. Inte khuuul. Tror också att jag har urinvägsinfektion, igen. Hatar det. Ger bara massa dåliga minnen, suck. Menmen..
Jahaa, idag har jag varit i skolan dårå. Inget speciellt har hänt. Jag och Moa ville vara trevliga och snälla mot den nya innebandytjejen som går i ettan. Dock så hade hon ett omklädningsrum där det var låst så vi kunde inte gå in och prata med henne. Sen när vi såg henne inne i någon affär så stannade vi utanför och tänkte snacka, då kom alla hennes killkompisar som också spelar innebandy och då gick vi. Vi får helt enkelt ta det på tisdag istället.
Har ju egentligen träning idag också, vill träna, men som sagt så är jag sjuk och får inte träna.


Imorgon vet jag inte om jag orkar ta mig till skolan. Ska iallafall till vårdcentralen imorgon klockan 8.00. Suck, vilken jävla tid liksom! På kvällen ska iallafall jag och mami åka till Kista (troligtvis) och shoppa och kolla bio, samt äta där. Jätte mysigt!
Sen hoppas jag innerligt att jag är frisk på lördag då jag ska spendera dagen och kvällen med frugan. Vi ska kolla innebandycup på dagen och på kvällen ska vi ut. Så aa, vi får se hur det blir med det.

(Snälla Gud, gör så att jag blir frisk någon gång. Jag vill inte vara sjuk)

En glad jävel


Alla dessa läsare?

Juste, jag såg precis att jag har en del läsare. VIsst inte som alla andra stora bloggar som har över 10.000 men jag hade en del. Iallafall, vilka är ni? Skriv gärna en kommentar och berätta. Det skulle vara kul att se liksom.
Tack.

Helt sick!

Jag är typ totalt kär i min blogg, kollar alla inlägg och allting bara för att se hur fin den är! Och ännu ett jätttteeeeeeeeee tack till Milly. Du är så bra :)

Ska sova nu.
Puss på alla
En bild på mig och mamma

Jag älskar dig bästa mamma, det vet du!


Ny design och signatur.

Jag är så lycklig. Kolla jag har till och med en egen signatur. Woohoo! Bästa Milly, tack så mycket!!!! Hon har hjälpt  mig med så himla mycket idag. Tack så mycket, från botten av mitt hjärta!

 

Ska plugga vidare på Photoshop nu.

Sleep tight!


Ny design!

För er som följer (haha, mobbat det lät. Det är ju typ 2 pers..menmen) min blogg, så har jag bytt design. Har fått den gjord av Milly. Och jag blir nästan tårögd för att den är så otroligt fin. Hon är så himla duktig. Kolla hennes blogg också, den är väldigt bra.

Juste engelskan....Helvetes jävla fan engelskan.....
Skriver later!
Pösss

"It's just emotions, taking me over"

Är jag sjuk så dör jag! Helt ärligt. Jag orkar inte.

Har haft as ont i halsen hela dagen och nu känns det som om jag har feber också. Och be mig inte kolla om jag har det, för jag hittar inte tempern, och mamma är inte hemma så jag kan inte fråga henne. Fast hon kommer ioförsig snart så då ska jag kolla. Måste äta snart också, är suuuuper hungrig.

 

Är så jävla irriterad på våran engelska lärare också!!!! Jag tror jag blir tokig. Fan alltså! Vi har fått nått jävla skit häfte av Mats som vi ska dela upp i stycken som vi ska ha. Man ska ha ett stycke var, korta ner det och sen redovisa det för klassen i två min. Ända problemet är att texten är alldeles för svår. Det är ingen i våran grupp som förstår.
Jag har skrivit upp exakt..........38 jävla ord som jag inte fattar! Är det inte sjukt. Dessutom så finns typ inte några ord av dom i lexikonet som jag har hemma. Jag blir helt tokig! Och vi har det till imorgon...

Fyfan!
Med detta säger jag...
..HEJ.DÅ!


JAg blir så tröötttt...

Jag har ju börjat mitt nya liv som alla vet(?). Jag ska börja satsa på skolan och så. Iallafall, jag frågar Moa vad vi har för läxa förutom psykologin som är till nästa vecka. Hon svarar: Vi har engelskan och Italienskan. Ajuste, och eftersom engelskan är till torsdag så tar jag hellre med den och verkligen pluggar och fixar det (vi ska ha redovisning) istället för att ta massa olika grejer och plugga allt samtidigt liksom. Så jag tar med kalendern, penn-"fodralet" och blocket och går.
 När jag kommer hem sen så tar jag upp böckerna och det och så ska jag börja plugga. Tror ni inte att jag har glömt helvetes pappret hemma där hela engelska grejen är. Jag blir tokig! Och så har jag ju inte med mig nånting annat nu heller, så nu sitter jag här vid datan och lackar. Sitter och svär för mig själv!


Nu ska jag iallafall börja laga mat innan träningen. Tilda ska inte träna, det är ju ruskigt trist, men men. Jag klarar mig alltid. Dom är så söta i laget.
Jaja, laga mat var det.


RSS 2.0