I taket lyser stjärnorna

Igår var jag på bio med Amanda Skotte, Julia och Pelle. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Skit bra film. Inget för er som inte kan visa känslor, eller som rättare sagt inte vill visa känslor. Jag grät skit mycket, och filmen var jättebra!
Sen gick vi till bussarna och väntade på våran buss skitlänge. Dock gick vi upp till tågen för det var så galet kallt ute. Amanda, Jullan och Pelle drog mot stan och jag åkte hem. Skönt.

Idag var jag och Amanda (Swenzén) på BUL1s ledarutbildning i Kallhäll. Det var skitkul och vi fick lära känna massa sköna ledare i Järfälla. Vi fick lära oss massa roliga övningar och hur man är en bra ledare och hur man ska lära barn innebandy osv. Kanske var bra för mig och Amanda att gå på utbildningen för vi annars hade vi nog varit fett keffa ledare. Vi satt och garva åt det när vi åt för att allt dom sa var ju bra grejer, och vi hade tänkt oss massa annat haha. Fast nu vet vi ju hur vi ska hantera detta och det kommer nog gå bra.
Vi ska ta hand om 14 små killar på sju år. Härligt tycker vissa, och mindra härligt tycker andra. Jag håller mig nog lite mitt emellan. För visst är det härligt med små sjuåringar? Men sen när man spånar vidare och kommer på att det inte bara är en gullig liten sjuåring man ska ta hand om, i en timme och en kvart varje söndag i nått/nåra år, utan att det är 14 så börjar man tänka om lite. Iallafall jag. Dock så har ju jag och Amanda "erfarenhet" av detta. Haha, erfarenhet kommer nog inte Amanda hålla med om, men vi var ledare för ungar i ungefär samma ålder på höstlovet. Vi dog ju typ efter en dag, men det var mys. Dom var ett skönt gäng och jag tror att dom här barnen också är det.
 
Nej, dags att sova och vila upp sig inför morgon dagen. Efter träningen ska jag hem och duscha och sen träffa Empan. Hoppas att vi ska sola, I have to. Känns som all brunhet försvinner, är inge brun längre!
Juste, jag tänkte lägga in bilder från igår också. Men jag hittade inte sladden till min kamera. Hihi, slarvpelle, i know!
Men ni får en bild när jag äter upp och våldtar Amanda på Örebrocupen 05(?) istället.


Jag älskar dig, Amanda!


Så som i himmelen


Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Skit.På.Dig

Är så trött på vissa i klassen så det finns inte. Det är inte sant. Kan inte folk bara försöka att vara lite mogna iallafall? Jag blir galen. Jag kanske inte är den mest mogna, men vi är ändå 16-17 år. Vad är problemet?
Jävla.Idioter.

I will write you a song



         

I will write you a song
That's how you'll know that my love is still strong
I will write you a song
And you'll know from this song that I just can't go on without you

Solarieöarna

Kom hem för ett tag sen när jag varit på Komet och solat med Julia Skotte. Efter solningen så drog vi hem till Skottes och kollade bio till imorgon, min fölsis. Lite sen fölsis men skitsamma, bättre sent än aldrig som man så vackert brukar säga.
Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Hoppas att den är så bra som allla säger att boken är, har själv inte läst den. Vi ska dock kolla i Jakan, tycker inte att det är så bra. Men alla tre ska hem tidigt och det är dom som bjuder så att. Pellepelle ska med också, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!

Dags att sova. Även fast jag inte vill..fast jag borde..orkar inte.. ÅNGEST!! (taget av Jonte! hahaha)
Pussar

Dagens!!

Sjukaste dagens-upplevelse idag efter innebandyn. Kanske inte så jälaaaa kul som alla tror att det kommer vara men det var så jääääkla kul när det väl hände.

Det var efter innebandyn och jag och Moa gick ner till utgången för att gå till bussen, men innan var jag tvungen att gå på toa. Så jag går till toan och ska öppna dörren och när jag gör det så hoppar Mari fram och skrämmer mig. Då skriker jag och vänder mig om och springer (verkligen springer) till dörren och börjar asgarva. Tårarna rann och jag trodde att jag skulle dö, dels för att jag garvade så mycket och dels för att jag blev så rädd. Sen när jag väl gick på toa så började  jag skratta när jag kissade och Maris syrra Malin ba Jennifer vafan garvar du åt? och jag bara garvade och garvade. HAHAHHA

Det var faktiskt kul!


The Unborn

Igår var jag och pappa i Kista och åt mat och kollade på bio. Vi såg The Unborn, den sjukaste film jag någonsin sett. Den ville ta kål på mig, verkligen. Det är alltså en skräckfilm och jag trodde på ritkigt att jag skulle dö eller nått. Jag satt och höll för min öron och hade händerna framför mina ögon och bara kikade fram. Usch! Pappa satt självklart och garvade åt mig och såg knappt nått på filmen.
Dessutom så kan man inte förklara filmen för då måste jag säga allt och det är både jobbigt och komplicerat. Filmen var bra, dock var jag jääääkligt rädd. Dom som gillar riktiga skräckfilmer borde verkligen se denna!

Just nu väntar jag på att frugan ska slå in signal så jag kan få prata lite med kvinnan. Aja, ska nog börja sminka mig eller nått. Hoppas att Jonte börjar friskna till nu. Stackarn har feber och ont i halsen tror jag. Empan är också sjuk, krya på er!
Ska kila nu. Take care.

Ps. Malin ska flytta till Kramfors och gå på tennisgymnasium där. Jag tycker att det är tråkigt, ritkigt tråkigt. Även fast det är som det är mellan oss just nu. Men...Lycka till Malin, verkligen. I miss u, friend! Ds.


(skäll inte ut mig över denna bild, jag älskar den!)

Kan ni se vad det står?

Wordle: Untitled
Riktigt dålig bild, men vafan, jag fattade inte hur det gick.
Gissa vad det står! :)

Godmorgon

Härlig morgon detta. Härlig dag. Dock inte så härligt väder. Sitter här med mitt te, min multijuice, min macka och min grapefrukt och kollar på Vakna med The Voice. Känner på mig att denna dag kommer vara bra rakt igenom. Moa fyller år, vi ska sitta i seket på killarnas match (kanske inte så jäla kul, men slipper skolan), och ikväll ska jag och pappa kolla på bio och äta i Kista. Riktigt riktigt mysigt! Tycker också att Kista borde skaffa topshop, eller har dom det bara att jag har missat? Jag kan iallafall inte komma på var topshop ligger.
Jaja, nu ska jag börja sminka mig och så. Bussen går 09.10.

Have a nice day

Shopping tur på internet.

Jag skulle precis shoppa lite kläder från Topshop då jag märkte att det skulle kostat jätte mycket. Mitt liv gick under. Nej skojade bara, men hade gärna velat ha det dära. Fast det hade kostat 430kr och det känner jag att jag inte har råd med, poor little me! Fan, det var så riktigt riktigt snygga kläder.
Har precis lagt på med Magge också. Hon hittade lite fina kläder också, shopping runda snart? Hihi, i dont give a shit att du handlade härom dagen.
1.  2.

1. En top framifrån med små blommor på. Och längst ned är det lite större blommor.
2. En röd top framifrån med en söt rosett vid midjan.



Sovdags! Puss

Najsss

Inge speciell dag. Killarna i ettan hade DM och vann det, så de har gått vidare som vi. Bäst? Svar: Ja!
Jahapp, imorgon fyller Moa år också och jag har inge prelle till henne än -.- i feel bad! Vet inte vad jag ska köpa, help me?

Ska kolla vidare på 2 and a half men nu och sen plugga lite mer med min samhälls-grej. Pösss

Sjukt program på 2an

Kollar på nått himlans orm program som pappa tycker är mega intressant och jag sitter bara och nästan spyr för att jag hatar ormar. Alldeles nyss parade sig ett par ormar och det var det äckligaste jag någonsin skådat!

Skit blogg..

Har försökt att ladda upp en jäla bild på mig och Magge från Korfu från när vi var små. Men det funkar inte att ladda upp bilden, jäla skit!

Nä, ska plugga lite och kolla Oth. Sen ska jag med pappa och handla käk, seee yah!!


Ny vecka, nya tag

Jahapp.. då sitter jag och väntar på ork att packa mina väskor för att flytta till pappa. Vad hände? Vad tog all ork vägen? Tror att det försvann i solariet. Ibland är det verkligen så galet skönt att lägga sig i ett varmt solarium och bara somna in. Gosh! 

Nej, denna vecka ser ut att vara rätt jobbig. Mycket att göra. Måste fixa mig ett jäla sommarjobb, annars kommer jag aldrig ha råd med ett skit i sommar. Måste jobba häcken av mig. Dels för att hitta ett jobb och dels på själva jobbet, om jag får det! 
Men det är en ny vecka med nya tag. Bara att ladda om ikväll och inatt och sen ge gärnet från start, imorgon.

Jag har nog hittat min ork till packning nu. Kanske bra att börja då medans jag ändå har lite ork. Mamma pallante ha kvar mig här längre.
Jag ska också vara hos pappa i två veckor nu. Har bytt till det, är hos mamma två veckor efter. Är två hos både mamma och pappa, tror att det är much better!

Nej, måste kila. Pööö

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och planerat dagen med mami. Jag fattar inte, det är alltid så jäkla mycket man ska hinna med. Varför är det så?
* När mamma har bytt om så ska vi dra till Komet och sola.
* Klockan 14.00 har jag samling inför match.
* 14.45 börjar matchen.
* Efter matchen så går jag hem och duschar. Sen kanske mamma har lust att åka med mig till Jakan och kolla på lite kläder.
* Vi ska också köpa en spegel på IKEA.
* Packa för att flytta till papi.
* Kolla herrjuniorernas match. Järfälla A - Järfälla B, naaaajs!
* Hem till pappa.

Så ser min dag ut.
Nu ska jag byta om lite och jaga på mamma för att åka och sola. Pööss


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Björn Gustafsson har ju riktigt snygg kropp. Vad hände?

På onsdag..

..så fyller Frugan år. Jag måste hinna köpa nått till henne, vet dock inte vad hon önskar sig. Hon kan vara så svår ibland, och jag vet inte varför.
Nåra tips? (a)


Här har ni wifey, så jäla het!

Älsklings rum!

Bara chillnany idag. Fixat klart nästan hela mitt rum, bara speglarna och hyllan som ska upp, sen är exakt allt klart. Det blir så jälaaaaa bra, är supernöjd.

Skulle egentligen ha dragit ut med Moa men jag fick inte det av mamma för att jag har match imorgon och för att jag är skittrött. Kom inte hem fören 01.30 och min katt-jävel (nej, förlåt Wille älskling) störde mig HELA natten och fick flipp på honom och han kom bara och störde ännu mer. Tror att det är för att jävlas bara..

Danny (mitt ex) ringde igår och höll på också. Jag pallade inte ta den skiten så jag började gråta och gick till mamma och berättade som ringde han och skrek som fan, alla på hela bussen blev helt tysta. Sen ringde hon till hans mamma och sa som det var. Danny ringde mamma imorse och bad om förlåtelse och ska inte hålla på mer. Hoppas att han håller det nu, som han inte har gjort förut.

Ska mysa med kissen lite nu och kolla på tv. Pöösss


Sjuk resa till Falun

Herrarna torskade, jävla skit! 5-4, och domarna sög, fullkommligt SÖG! Jag kan inte säga någon från Järfälla IBK som inte var irriterad, sur, arg, besviken och ledsen.

Nu sitter vi på bussen påväg hem. Helt sjuk resa! Borken är så jävla rolig så att vi garvar sönder oss, Danne Schmidt retar Borken. Helt sjukt, men så galet roligt!

Hoppas att Chris Brown var bra.....Jävla fitt-nylle!!!! -.-

Vad hände med våren?


Fint eller hur? Eller visst, man ser inte så mycket av den fint snötäckta skogen, men men.. det var fint när jag gick där igenom för att komma till herrarnas träning. Snöstorm var det också. Okejdå, ska inte ljuga, det snöade mycket, så var det!
Visst, jag låter som om jag älskar att snön (äntligen) kommit. Så är det inte, klart det är fint och så, men våren ska börja smyga sig till ett Sverige och Stockholm nu. Det ska inte komma snö. Kanske inte ska vara vår direkt heller, men det ska iallafall inte snöa. Jag blir galen. Vill inte ha snö! Det är kallt. Det är halt. Det blir blött. Och usch bara!
Försvinn snö, försvinn!

Mys i stan

Kom hem från stan för nåra timmar sen. Mysigt värre! Vi fikade på Coffeehouse by George och sen gick vi runt i lite affärer. Jag köpte ett par snygga jeans från Gina och Magge kollade på en gullig kofta.

Efter stan åkte jag till herrarnas träning och fick skjus hem av mamma. Sen åkte vi och lämnade Empans skor som jag lånat och jag fick tillbaka mina som stått där. Och som jag saknat dom!

Wille kom precis, han kastrerades idag. Stackarn, han är alldeles dåsig efter narkosen. Plus att han är helt ovan, stackarn! Men äsch, han klarar sig nog.

Ska fixa i mitt rum nu. Tjing!

   
(Tryck på bilderna för att få dom större. För er som inte fattar!)

SChooolll

Sitter i datasalen i skolan. Är ledsen. Är arg. Är irriterad. Är sur. Pallante! Ska tagga till stan med Maggie snart, ta en fika. Hoppas den kvinnan får mig på bättre humör. Moa, Jonte och Jonathan får mig på bra humör iallafall.

Puss

Jag förväntar mig..

Juste, jag förväntar mig också att Jonathan är i hallen klockan 9.00 och sitter där till 9.30 med mig och håller mig sällskap.
Läser du detta Jonathan, du vet vad som händer om du inte är där då. Så, be there! :)


Stan med Magge imorgon

Ätit för ett tag sen och nu sitter jag och försöker få Maggie att scanna in massa gulliga bilder på oss från Koru (år 98-99? Kan det ha varit det?). Gick dock inte så bra, ska få dom imorgon istället.
Imorgon ska jag träffa Maggie också och ta en fika med henne i stan. Mys. Hon ska kolla på lite kläder också. Vi andra fattilappar får nöja oss med de gamla trasor vi har, suck! 
 
Imorgon har vi innebandy på morgonen, som jag inte ska vara med på. Har ont i mina fucking hor knän. Ursäkta mina ordval, men det kändes mycket efter det. Jag vet inte vad jag har gjort, men jag tror att jag har stått fel i söndags på matchen. Har iallafall galet ont och ska vila sa moster min. Hon är herrarnas sjukgymnast, för övrigt. Bra jobbat, Åsa!

Nä, dags att fixa med tavlorna som ska upp i rummet och sen ska jag nog knyta mig. Måste orka upp imorgon! Mamma skjusar ju så det är bra. Vi hörs. Pussen


Jag och Magge i somras i Järvsö

I can't stop missing you


Du var allt jag hade.

Försenad!

Att jag alltid ska snoosa tills det är försent. Varför? Jag orkar inte. Nu kommer jag komma jättesent och vi kommer säkert ha Pa och han kommer flippa och inte släppa in mig och lalalalalala, pallante...

Dm och Ikea

Jo surrni, vi gick vidare från Dm och herre vad bra vi var. Första matchen var enkel, vi vann mot Jakobsbergs gymnasium med 6-1. Kändes bra. Och ja, vi tog med oss samma inställning till matchen efter som dock var lite svårare. Den var mot Ubg. Fast det gick bra, vi vann med 3-1.
Efter matcherna fick Moa och Emmelie skjus hem och jag tog en dusch. När jag och mamma ätit mat så begav vi oss till Ikea där vi hittade massa grejer till mitt rum. Tillexempel; en hylla, en spegel, blommor och ramar.

Nu ska jag och mamma dricka lite te och kanske sätta upp lite foton på väggen. Yippi! Mitt rum blir så fint!


Här är blommorna. Bara det ni får se, för Magge får fortfarande inte se mitt rum förän det är helt klart eller innan hon kommer hit. Dock tycker jag att det blev lite fint med rosa blommor eftersom då skär det av det bruna och beiga lite. Hoppas att Amanda gillar färgen på mina nya flowers också. Hon älskar ju trots allt rosa!

DM

Så sitter man här igen.
Äter frukost och ska snart packa väskan. Idag har vi skol-DM. Jag är förste målvakt och rätt nervös faktiskt, även fast det bara är skolan. Moa stukade tydligen foten igår på hennes träning så hon kanske inte kan vara med, och det är ju synd, för vi behöver henne.

Nä, ska äta vidare och dra mig mot Ubg gymnasium. Det är där vi spelar.
Have a nice day


GRATTIS REBECCA KLARSTRÖM!!

Sitter hemma och fryser samtidigt som jag laddar ner musik till Oliver. Rätt nice. Dock inte så nice att frysa, men men. Ska inte på kickboxningen idag. Känner mig inge bra även fast jag verkligen vill. Och förlåt Empan!
Jag ska iallafall till min mental coach och prata lite.

Kollar på OTH, bästa! Ska kolla vidare nu. Pössss


Rebecca fyller år idag också. Glöm inte att gratta henne alla!
Grattis Hjärtat! <3

Rummet klart

Nu är mitt rum klart. Blev oförskämmt fint! Tänker dock inte lägga in bilder förän Magge har sett rummet för att hon ska inte få se hur det ser ut förän hon kommit hem och sett det. Men fint blev det, mer kan jag inte säga.

Jag och Moa sitter och planerar Bulgarien resan i sommar. För det blev nog Bulgarien. Det är jag nöjd med. Hoppas att Oliver och dom kan följa med. Jag är så grovt taggat nu!

Äsch, sovdags. Tjing


Veckans bravader

Måndag: Träning med skolan, skolan, Emmi, kickboxning, mental coach och sen prommis med Rebecca. HON FYLLER OCKSÅ ÅR IMORGON, GRATTA HENNE. DON'T FORGET!
Tisdag: Skolags match och snack med tränarna. Hem och träna lite på min och mammas nya pilatesboll. Kanske en promenad med mamma på kvällen.
Onsdag: Skolan och sen kanske med Malin Jansson hem och provträna med Väsby. Annars åker jag med mamma dit, om jag inte kan åka med Malin hem.
Torsdag: Träning i skolan. Sen hem och träna med pilatesbollen och en prommis på kvällen.
Fredag: Kanske följa med herrarna till Falun och checka deras match. Eller så ska jag träffa Micis och gå ut med henne.
Lördag: Hem från Falun om jag åker med och kanske ut på kvällen.
Söndag: Packa för att åka hem till pappa och så hem till honom.

Så ser min vecka ut just nu. Blir säkert några ändringar.

Jag håller också på att fixa mitt rum. Eller mamma fixar. Hon har målat för andra gången och har tapetserat min fondvägg och det blir såååååååå jäkla bra. Blir så himla nöjd. Ni får bilder sen!
Tack mamma, älskar dig!
Pöösss

Vart ska man?

Nu har jag och Moa kollat runt i vartenda land i Europa att åka till. Grekland? Bulgarien? Spanien? Cypern? Så jäkla svårt att välja.. Någon som har nått förslag?

Emils

Ska alldeles strax dra mig mot Empan för att sen dra med Max och nåra andra till Emils och kröka lite. Dock ska jag inte få i mig alldeles för mycket (och jag vet, man har hört det förut), jag har ju trots allt match imorgon. Kul att träffa Empan också, har inte sett henne på länge.

Ska dra mig nu. Vi höres, pösss!


Dagens kändis: Sophie Bush





Sophie Bush mina damer och herrar. Hon är så riktigt, riktigt snygg!

Jag tycker att det är dåligt

Såg nyss på nyheterna att de som använder slöja kommer inte få gå i skolan om dom inte slutar att använda slöjan. Jag tycker bara att det låter helt sjukt. Det är deras religion. Får dom inte använda slöja, varför låter vi då dessa (förlåt, kanske låter otrevligt. Och jag är inte razist bara för att jag säger såhär! ) invandrare i Sverige?
Såg nu dock att det bara är dom som använder sån där slöja där man bara ser ögonen, kallas typ nikab eller nått. Jag förstår inte hur folk tänker ibland. Är det så jäkla farligt?
En lärare säger att man sitter och pratar med en svart vägg och det kan vara jobbigt för killarna i klassen. Jag blir galen!
Det är så tokrätt att dom kämpar och kämpar, inte fan ska dom behöva ta bort slöjan. Jag, personligen, tycker att det känns riktigt töntigt.
Den skolan, rektorn och regeringen, skärpning för fan!

16/1-09

Skolan har varit som vanligt. Dock inte lika seg och tråkig som skoldagarna kan vara. Har hänt massa kul idag. På lunchen gick jag, Moa och Nicklas och åt. Efter ett tag kom Alex och joina oss. Nicklas drog på sin lektion och vi andra satt kvar och väntade på Jonathan. När Jonathan åt så fick det bli massa skvaller och det var skönt att prata av sig lite med dom. Dom är så bra!
Jag och Moa drog till Ica Maxi innan vi gick till tåget och köpte oss en Chai Latte, så jäkla gott. Perfekt en kall dag som denna.
Nu sitter jag här hemma med datan i knät och väntar på att Oth ska börja. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla med pappa. Herrarna har match imorgon och jag ska jobba. I feel the press på mig, eftersom matchen är i Täby och jag har inga låtar än så länge. Känns lite jobbigt -.-.

Ska kolla Oth nu. Pössss

Dagens fråga: Vad är mest äckligt, en prutt eller en rap?

En sjuk fråga, jag vet.
Efter maten så lägger Jonathan årets rap och Alex börjar fråga oss vad som är äckligast. En prutt eller en rap? Tydligen så hade dom diskuterat det på hans träning igår. Iallafall så började vi diskutera och det kom till så sjuka grejer som jag tror att ni faktiskt inte vill veta. Kändes så jäkla sjukt att gå runt och prata om pruttar och rapar liksom.
Men frågan är iallafall.
Vad är mest äckligt, en prutt eller en rap?

Tiderna förändras

Jag läste precis Rebeccas blogg. En inlägg där, som heter likadant som detta, stämmer precis in på mig. På min innebandy, den innebandy som existerade förr.
Den innebandyn jag älskade, den innebandyn jag hade en passion till. Jag kunde inget annat är att spela innebandy. Hela laget kunde inget annat än att spela innebandy. Och ingen annan ville nått annan heller. Det var våra liv. Det var våran passion. Vi, Järfälla IBK F-92. Jag kan minnas när vi alltid var så taggad på träningarna. Den säsongen där vi vann allt, verkligen allt. Inget stod i vägen. Vissa säger att det beror på att dom bättre lagen hade flyttat upp till div.1, och andra säger att det beror på att vi faktiskt var dutkiga. Och det var vi. Visst hade vi problem mot vissa lag, men vi kämpade, och vi kämpade väl.
Vi kom 3a i Stockholm. Inte dåligt. Men...vi splittrades. Laget försvann och nu känns innebandyn som om någon bara har kastat in den i mitt liv. Som om det är nått som jag själv inte har valt. Det känns inte bra. Innebandyn är ändå allt jag brinner för. Jag älskar innebandy. Men just nu känns det som att det är tusen gånger roligare att titta på än att spela.
Ska jag kunna hitta tillbaka till glöden? Ska jag orka satsa igen?
I have to figure it out.


Järfälla IBK F-92 mot Väsby.

Bästa barndomsvän..


..du är åckså koool!


-

Chill i skolan idag..igen. Hade bara två lektioner. Först innebandy och sen engelska. Varför gick jag ens till skolan? Jag lirade inte på träningen och på engelskan skulle vi skriva en uppsats som jag ändå fick göra hemma. Så nu sitter jag här.
Ska plugga lite engelska nu dårå. Eftersom jag fixat så jag kan få bilderna från mobilen till datan nu så ska ni såklart på en liten bild. På mig såklart!


Hos mig på min födelsedagsmiddag.

Bästaste!



Rebecca hos mig i somras


Jag och Rebecca hos Rebecca. I somras


Rebecca hos henne i somras


Rebecca och jag, hos mig i somras


Rebecca på lövsta, i somras

Saknar dig. Måste upplevas igen. Du är bäst Rebecca!

JAarååååååååå

JAråååååå, nu funkar det att  ladda över bilder från mobilen. Tänk vad en liten grej kan göra än människa glad. Som jag har längtat på att kunna ladda ner bilderna. OMG! Det gjorde min dag!
Plus att pappa köpte en router idag, som funkar. Yippiiii!!

Nada skola

Ingen skola idag. Och inte hänger jag läpp för det inte.
Jag hänger läpp för att jag är sjuk. I detta underbara väder hade man ju velat dra ut och springa. Men icke. Jag vill sola nu också när jag har en hel dag på mig. Men icke! Då ska jag behöva sitta hemma och ha tråkigt.

Idag ska jag alltså bara ta det lugnt, kika lite tv och så. Inget annat att göra. Kanske har tid och lust till att spela Wii. Vi får se.

Herrarna spelar match idag också. I Varberg. Dm tror jag det är. Iallafall, lycka till gubbar!
Äsch, ska dra mig till soffan nu. Pusss


Jag har nog ont i halsen iallafall..riktigt ont!

Fick precis veta att vi har matte prov på fredag och matte inlämning på torsdag. Kill me, please!

Första lönen

Det har varit chill i skolan idag. Förutom engelska förhöret. Jag failade på sista frågan. Faaaan! Fast det vara bara två frågor. Ganska bra. Visst?

På vägen hem pratade jag med Jonathan lite och vi snackade om förhållanden och sånt shit. Det har tydligen precis tagit slut med hans tjej och jag fick agera lite Dr Phil där. Det gick ju helt okej, han tyckte att det kändes bättre att prata om det och det var ju det som var meningen. Så nog lyckades jag. Hoppas det ordnar sig, vännen!

Inge bättre i halsen, eller nu kan jag ju äta. Men jag har fortfarande lite ont och halsmandlarna är stora som golfbollar. Doesn't feel så där great. Sjukhuset imorgon kanske? Fast imorgon har jag ju en jäkla massa planerat. Ska med Moa från skolan klockan två på ett viktigt "möte", sen med henne till tandläkaren och sen ska vi plugga på den sjuka Natur uppgiften vi fick. Sen hem och dela min reklam. Juste, apropå reklamen så fick jag min lön idag. Lööööööö 521 kr! Inte dåligt inte. Hehe, känner mig bra faktiskt!

Har inte så mycket mer att säga. Väntar på att mamma ska ringa/smsa mig för att hämta mig och sen åka hem till henne och hjälpa henne med att måla om mitt rum. Pappa är inte hemma. Han är hos hans brud typ. Brukar inte komma därifrån förän sent.

Dags att dra nu. Pussen


PAPPA HAR KOMMIT HEM!!!

Kan ju inte säga att jag mår bättre idag inte. Kanske lite, ingen feber och jag har lite mindre ont i halsen. Dock är den fortfarande riktigt, riktigt tjock! Kan knappt prata. Men jag klarar mig alltid.

Pappa kom hem igår. Han hämtade mig från mamma idag. Den jäveln är svart, svart som natten! Så jävla brun. Och är så jäkla avis!
Hoppas inte att man får samma chock imorgon bitti när man ser Nicklas på innebandyträningen. Pussys som åker sådär, och blir brunisar!

Måste kila, kollar nämligen på America's next top Model.
Pöööhöö

Stackars mig

Jag är skit sjuk. Det är så jävla synd om mig. Tror att jag har typ halsfluss eller nått. Jag har feber och halsen är såååååååååååå tjock, gör skit ont. Orkar inte mer..

Shiiiiiiiiit....

pinsamt. Det var faktiskt igår han fyllde år. My bad!


Har glömt!!!


Denna sötis fyller ju faktiskt 19 år idag. Ledsen att jag har glömt. But here i go: Grattis vännen!

Har dock skickat ett sms. Men måste ju skriva här också. Jag vet att du kommer hata mig nu. Men det skiter jag i.
Puss på dig, vännen<3


.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, massa saker
Vilka länder besökte du?
Thailand, Finland och Spanien
Är det något du saknade år 2008 som du vill ha år 2009?
Pojkvän, en resa till Thailand
De stunder från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Thailand med mamma och Tilda, Danny (tyvärr), Mallorca och Moa såklart 
Vad var din största framgång 2008?
Jag vet inte
Största misstaget?
Att släppa Mathilda
Var spenderade du mest pengar?
Krök och kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla mina vänner och familj
Gjorde någonting dig riktigt ledsen?
Japp. Många saker har gjort mig väldigt ledsen
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Flera stycken. Men mest Bartender - T-Pain och Akon, tror jag av en viss anledning
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och
Vad önskar du att du gjort mer?
Brytt mig mera om vissa personer. Sparat mer pengar
Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting mindre, men saker jag inte borde ha gjort
Något du önskade dig och fick?
Japp
Något du önskade dig men inte fick?
Japp
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, flera saker
Vem saknade du?
En person som betydde mest för mig..

-

Varit i skolan idag. Jippi! Onödig dag bara. Fick dock träffa bror, saknat henne! Kom hem för nån timme sen och sen dess har jag suttit och chillat framför datan och tvn. Nu är det vänner.

Patrik ringde alldeles nyss. Fick inte veta vad han vill riktigt, men tydligen bara snacka haha. Sjuk människa! En riktigt lallare :) Puss på dig

Ikväll är det bara chill som gäller. Kb och Asp kanske kommer över och chillar med mig. Iallafall ingen utgång. Fortfarande sliten. Helt sjukt haha. Imorgon är det match också, och lill kusinen Axel ska komma och titta.
Jag och mamma ska kolla på lite färg och nån tapet till mitt rum som ska göras om. Sen ska vi sola. Lär ju varken vinna över pappa eller Nicklas som varit i Thailand. Jävla lyckosar!

Har en jävla fundering också. Varför flyttar med Life of Ryan till klockan 18 istället för att ha kvar det klockan 15? Tänk när man har träning eller nått och måste åka innan 18. Då missar man ju. Jävla skit!

Ska dra.. puss :)

Dubbel suck..

Huvudvärken har smugit sig ner mot magen. Nu mår jag illa istället. Jippi! Hoppas att ni förstod ironin i "Jippi!".
Hatar det här.. uuuusch!

Suck..

Känner mig helt förstörd.. JAG SKA ALDRIG MER FÖRTÄRA ALKOHOL!
Jag va som i den här låten igår, haha. Stackars mig!


Åååååååhh...

...jag är så grovt jävla bakis. Antar att jag får skylla mig själv lite. My head is gonna smälla som när man tar en nål i en ballong snart.

Gårkvällen då..
Jag var först och kollade på när herrarna spelade match mot Balorg i Botkyrka. Järfälla vann. Så det ända jag vill säga till Christian är: "Ha, suck on that!!!"
Sen fick jag skjus av mamma till Fridhemsplan där jag väntade i en jävla timme på Moa och Englund. Vi drog till Donken där vi käkade, sminkade oss och jag bytte om. Efter det drog vi till Hirchenkeller. Riktigt sjukt! Vi kom dit vid typ halv ett eller nått. Där var vi med Kb och Asp. Den blev nog lite väl mycket på Hirchen. Hirchen stängde klockan tre så vi drog och skulle ta nattbussen hem. Då såg vi att fittbussen inte gick förän efter en timme. Sen blev det kaos med Englund och allt blev cp! Iallafall så väntade vi till dom öppnade "portarna" (Moa HAHHAHA!), så vi kunde gå till tåget. Jag och Moa var inte hemma hos mig förän vid halv 9 typ. Kallt ute är det också! Skit kallt!
Iallafall så har jag typ sovit till nu och är bakis som ett jävla djur! Mitt huvud är nära att sprängas kan jag säga! Aldrig mer sådär mycket på Hirchen. Eller aldrig mer sådär mycket ute överhuvudtaget!

Nu kollar jag på Ellen. Hennes talkshow. As kul! Alldeles nyss var han från American Pie där, fan heter han, han as roliga. Skitsamma. Han var hos Ellen iallafall och jag dog av garv. Hahaha.

Ska kila. Puss

Sjukt?

Världens jävla grej hände mig precis.

Jag hade en barndomsvän vid namn Olivia. Våra föräldrar kände varann sen tidigare och hade varit ute och rest mycket tillsammans. Sen fick mamma och pappa mig och vi umgick med dom fortfarande. Hennes föräldrar heter Anders och Rebecca. Iallafall, vi var där nästan varje sommar (dom bor i Hönö, utanför Göteborg). Tillslut fick Anders och Rebecca en dotter, Olivia. Vi fortsatte vara där på somrarna och umgick väldigt mycket. När dom fick en son så hände det nått och vi slutade umgås. Mamma och Rebecca pratade lite via telefon och så och jag och Olivia skickade brev och sånt till varann, men vi slutade även med det. Nu har vi inte hört av dom på flera, flera år. Jag och min faster var i Göteborg för några sommrar sedan och tänkte åka dit och hälsa på familjen Zackrisson, dock visste vi inte var dom bodde mer exakt. Utom Hönö, men det är liksom som att leta i Järfälla om man inte varit där förut, eller om det var länge sen man var där. Iallafall så tänkte jag och mamma leta upp Rebeccas nummer nu i somras för att hälsa på, vilket inte hände så det blev inte så. 
Nu ska jag komma till saken..
Bara för nåra minuter sen så loggade jag in på bilddagboken (I know, skit hemsida, men fuck you!) och så hade jag fått två "mejl". Tror ni inte att det var från Olivia Zackrisson? Svar: Jo! Jag blev i sånt chocktillstånd att jag trodde jag skulle svimma. 
Det här är vad man får: 
Ursäkta mej, detta kommer låta heelt sjukt och bli inte helt freaked out nu, du vet inte vem jag är. men jag måste få veta om det är du.. så , heter dina föräldrar Tina och Pekka?
du kanske kommer ihåg mig?
Olivia från Hönö(utanför göteborg). Våra familjer träffades på sommaren när vi var mindre. 

Kommer du ihåg? :) 

Är inte det heeeelt sjukt? Jag har inte pratat med tjejen på kanske 6-7-8 år och hon känner igen mig på bara ett par bilder och skriver till mig. Jag blev så choackad och rädd men samtidigt så förbannat glad. Hon va ändå en av mina bästa och äldsta vänner! 
Var tvungen att springa in och väcka mamma. Haha. Hon brast ut och ba vaaaaaaaaa? Lägg av? Skojaar du? Hahahaa. Måste sova nu godnatt. 
Haha sjuk morsa! 
Äsch, måste också sova. Puss och hej 


Hallåååååååå..

 
..jag kan inte komma tillbaka till innebandyn utan dig. Det vet du. Jag kan inte spela utan dig, jag kan inte träna utan dig. U know that! Det vet jag, och du med.
I need you..

En livlig middag hos mormor

Det var en jävla massa barn och en jävla massa skrik hos mormor idag. Fick nästan ont i huvudet. Vi åt iallfall gott. Fick kyckling med potatiskroketter och Joel säger:
Jag vill ha sånna dära..ehm ehm.. sånna dära...ehm
Potatisar?
Frågar mamma
Nej, sånna där..ehm jag gillar inte potatisar sådära mycket..
säger Joel
Köttbullar? Frågar mamma
Jaa, jaaa sånna där köttbullar  och så skuttar han in i köket, med mamma efter sig.
Hur många köttbullar vill du ha då Joel? Frågar mamma
ALLA!!! skriker Joel och mamma lägger upp tre stycken. Alla är ju lite för mycket för den lilla magen kanske. Så när mamma ger honom tallriken skriker han att han inte vill ha sånna.
Jag vill ha sånna dära.. så pekar han på potatiskroketterna. Juste, korkade mamma, det ser ju ut som köttbullar!

Efter maten var det efterrätt och sedan fiskdamm. På fiskdammen så trodde jag på riktigt att jag skulle dö. Det var ju i "storleksordning" så dom minsta fick ju börja och så vidare. Min tur var efter Sanne, och Sanne fick en vante innan hon fick sin godispåse. När det var min tur så frågar mormor vem det är som ska få godis och jag svarar Jennifer. Så när mormor drar i spöt så ska jag dra upp snöret och får upp en låtsas kuk, inte en dildo men en låtsas kuk. Jag garvade så jag dog. Fyfan! Och Anna är ju så rolig och säger liksom: Men gud, har mamma en såndär hemma. Usch vad äckligt! Hahahah.

Är iallafall hemma. Kollar Zorro med mamma och Wille. Ska försöka lägga mig tidigt. Lär ju bli en lång natt imorgon. Ska kila nu. Puss och knull


Godmorgon

Det står en jävla massa grejer på schemat idag. Kasta granen, IKEA, dela ut reklamen och lite sånt. Och på kvällen bär det av tll mormor för middag. Orkar egentligen inte, men eftersom det inte blev av sist så känner jag ett viss tvång.

Imorgon, onsdag, ska jag bara chilla lite hemma och sen träffa Moa på kvällen antingen efter eller före henner match för att sen dra ut.

Såg också nu att Sveriges J-VM hockeylag torskade med 2-3, efter sudden. Stackarna. Magge sa att dom förlorade med 5-1 eller nått sånt. Herregud, så fel man kan ha ;)

Nu ska jag stänga av och hjälpa mamma...eller inte. Ska kolla klart sport grejen. Skitbra, massa bra grejer och sånt från 2008. Alldeles nyss var det om innebandy VM och där Finnarna vann.

Nä usch, skulle stänga av för länge sen.
Kyss

Innebandy i Linköping

Är precis hemkommen från Linköping där jag varit och kollat på innebandy med Maggie. Herrarna lirade mot AIK. Dock förlorade dom och det var ju synd, men ingen var strörre ledsen på hemresan. Galet roliga busseresor med dom. Sjuka killar dom dära! Vi hade lite allsång, frågesport och filmtittande.

Kollar på ishockeyn, det är ju för fan J-VM. Oscar Möller lirar (Calle Möllers bror). Ska dock sova nu. Upp imorgon och så ska jag och mami iväg till IKEA och kolla på lite grejer till mitt rum. Kanske kolla nya tapeter och färg och sånt. Ska nog möta Moa en snabbis och prata lite. Inte sett henne på två dagar nu, absurt!

Längtar tills på Onsdag. Herregud! Taggad till tusen. Förfest hon Englund och sen ska vi ut. Hihihi, fucking längtar!
Ge.Mig.Onsdag.Nu!

Sleep tight

Deprimerad? Ångest?

Jupp. Jag snackar om skolan. Sitter här med min kära vän Magdalena och hon tjatar om att hon har ångest och är deprimerad över onsdag, då hon börjar skolan. Hehe, måste bara påpeka att kvinnan har, tur som hon har, matte på onsdagmorgon. Congratz' my dear! Känner verkligen skadeglädje till lilla dig, då jag själv börjar på fredagen med lite chill och sen börjar väl antagligen allvaret på måndag. En heeeeeeeeel veckas lov till. Sorry hjärtat att jag behövde ta upp detta i min blogg, but I don't give a shit just nu. Jag nöjer mig med en veckas lov till då.
Puss på dig Maggie, du vet att jag skämtar och tycker om dig ändå. Men det är mitt, ditt och Emils lilla interna skämt vilka som slutar först och börjar sist på lov (oftast sommarloven). Haha, just nu börjar jag knapra in på era sjumilakliv. Jag har ju alltid haft otur med det där om att sluta tidigt och börja sent, men nu jävlar.
I'm the best, just nu. Så puss på dig!


När jag redan börjat vara lite taskig, så kan jag lika gärna fortsätta. Det här är då Magge och jag från Sälen förra året. Inte världens hetaste. Men det skiter jag i, (VI) bjuder på den.

Jennifer-het

Vad är nu Jennifer-het? Jo, det är Jennifer med med ett -het efter! Inte het som snygg, utan het som en helhet. Understand? Haha, skitbra! Såg det på "You, Me and Dupree", han förklarade skitbra. Kolla på den och spola till slutet.

Lackar på mitt ex också, jävla idioti han håller på med. Hur orkar han ens bry sig så in i helvete jävla mycket om mig? Känns som att polisanmälan skulle sitta fint, eller vad säger du frugan?
Tack frugan iallafall, you mean a lot to me<3


Chillnany

Har kommit en bit påvägen i mitt rum nu iallafall. Dock mycket kvar att göra. Magge är här och "hjälper" till.
Måste återgå till sysslorna innan mamma dampar....igen!

Take care


Bästavän


Jag gör allt för dig som du gör allt för mig<3

I brist på annat 3..

Hur roligt liv har du?

1. (x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
2.(x) Du har varit ovän med någon

3.(x) Du har varit full

4.(x) Du har färgat hela ditt hår

5.(x) Du har busringt

6.(x) Du har ridit på en elefant

7.(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på

8.(x) Du har klappat en kossa

9.(x) Du har varit uppe hela natten

10.(x) Du har badat naken
11.(x) Du har minst en piercing (om örona räknas)

12.(x) Du har/haft en bästis

13.(x) Du har tältat med dina kompisar

14.(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka.

15.(x) Du har åkt det mesta på Liseberg

16.(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns

17.() Du har badat i svarta havet

18.() Du har åkt ubåt

19.(x) Du har drivit med folk på internet

20.(x) Du har gjort en MSN äldre än vad du är

21.(x) Du har skämt ut dej ordentligt

22.(x) Du har haft matkrig

23.(x) Du har kramat en främling

24.(x) Du har gått på en järnväg

25.(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet

26.() Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck

28.(x) Du har lyssnat på musik en hel natt

29.() Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga

30.(x) Du har varit uppe på ett tak

31.(x) Du har varit utanför Europa

32.(x) Du har suttit vid datan en hel natt

33.(x) Du har flygit flygplan

34.() Du har druckit minst 2 liter läsk på en dag

Totalt: 28

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?

11-17: Du har verkar inte ett sånt roligt liv, men visst.. det kanske duger

18-25: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.

26-34: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland


I brist på annat 2..

Svarar du inte kommer du få otur under hela 2009.
Under 2008 har jag hittills:

(x) fått nya kompisar
(x) varit utomlands
(x) varit ledsen
(x) varit glad
(x) blivit kär
(x) Varit kär
(x) Rökt
() Snusat 
() knarkat
(x) Däckat 
() Fått minneslucka
(x) Älskat/Älskar någon 
(x) Saknar/saknat någon
(x) suttit vid datorn mer än innan 
() skrivit en låt 
(x) känt hat
(x) varit "sjuk"
(x) varit sjuk
(x) dansat
(x) bråkat med dina föräldrar
(x) Haft oskyddat sex
(x) Haft ett förhållande i över en månad.
() Haft sex/Strulat med olika personer på 24 timmar
(x) Strulat med någon
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön 
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) någon har sagt att du är snygg
(x) bråkat med din älskling/kompis
(x) gråtit för något som hänt i ditt liv
(x) Gråtit dig till sömns
() Vaknat av att du gråter
(x) pissat utomhus
(x) sovit utomhus
() Haft sex ute i skogen
(x) du har spytt
(x) Slått till någon 
() Blivit slagen 
(x) Lärt känna 10 nya människor
(x) Åkt skidor 
(x) Varit på solsemester
(x) solat solarium 
(x) Badat i havet
(x) Haft snöbollskrig
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
(x) Sovit över 12 timmar
() Sett en film mer än 10 ggr
(x) Tagit någon på asset
(x) Velat dö
(x) Fått ett IG 
(x) Åkt buss i över 10 timmar 
(x) Varit ute en hel natt
(x) Blivit tagen av polisen
(x) Fuskat på ett prov
(x) Svikit en vän
(x) du har raggat på främlingar
() du har rymt hemifrån
(x) du har bakat
() du har åkt bil med fyllon
(x) du har snackat i telefon mer än 2 timmar
(x) du har fått blommor av någon
(x) du har gett någon blommor
() du har sett en död människa

I brist på annat 1..

Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vart ska vi mötas då?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha sorry Tuck somna <3<3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Så ere haha
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Nu är jag vaken :) Haha fan jag skulle ringa upp när det las på men jag slockna fan direkt.. Sorry :(
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hemma :)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okejokej. Så bra. Jo det har jag. Var det något?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Va? Med du, han kommer nog :) han tar i sånna fall med sig några polare, är det okej? <3
8. Vad vill du höra mest av allt
Men jag vågar inte. Snälla <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Haha okej men jag säger kanske, kan inte svara just nu :)
10. Din romantiska replik? 
 Okej nicenice...Japp :D
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hahahhaha jo lillen :p

-

Håller just på att justera om mitt rum lite. Haha. Går ju sådär tycker jag. Jag och mamma gör en hel del avbrott. Har iallfall hunnit sätta in min garderob i "förrådet".
Nu rensar jag mest undan på alla mina kläder som jag ska ha kvar/inte ska ha kvar. Mycket som borde slängas men som heeeeelst vill vara kvar känns det som. När jag tänker efter så känns det som om att det inte var länge sen alls som jag och Tilda möblerade om. Fast det var det....förra vinter/våren. Ett år sen liksom.

Måste kila nu. Mamma får flipp. Hon vill inte hjälpa mig, och no om hon inte gör det..höhöhö.
Lust med fekke ikväll, dock ingenstans att ta vägen. Äsch, vi får se. Är fortfarande sliten sen nyår, hahahahaha. Magge sover här imorgon också så jag kanske bara tar det lugnt med mami ikväll. Puss och hej!!

Chill

Har bara ägnat kvällen åt att chilla. När mamma kom hem efter herrarnas träning så åt vi hemagjord pizza och kollade tv.
Kb och Asp kom lite senare och vi kollade på slutat av Dogeball med dom. Mamma gick och la sig efter och såklart ville Asp kolla på Sagan om Ringen - Konungens återkomst. Efter det började vi spela kort. Gick ju toppen för mig och dåligt för killarna. Vi garvade galet mycket! Länge sen man umgick med dom, har saknat dom en hel del kan jag säga!

Måste sova nu. Skulle berättat some stuff för Sebbe men naaaj, pojken somnade :( To bad for him!
Frugan smsade alldeles nyss och påminnde mig och nyår mest galna grej. Eller galen och galen, men jag halkade i en jävla backa med mina klackskor. And the thing, jag var inte ens full. Och det var första gånger jag träffade Alex och han trodde jag var as drunked då. Pinsam värre! Sen var ju han och Moa tvugna att berätta den för 13 andra killar. Good work Jennifer!

Och nu när jag precis börjat förtränga det lite smått, och faktiskt lyckat, så kommer kvinnan och förstör det för mig. Thank you frugis. Fast dock kan jag inte uppge skilsmässa, skulle vara alldeles för mycket nu!

Godnatt


Pappa..

..du kommer hem snart. Om en vecka och en dag är du hemma. Jag saknar dig så!


Jag älskar dig

Trött

Galet trött. Ska försöka mig på att sova. Tror inte att det kommer gå så bra. Somnade nämligen i soffan under Vitoria's Secret Fashion Show. Jobbigt läge! Känner mig sliten fortfarande. Sitter och gäspar var och varannan sekund. Katten ligger bredvid och snarkar. Han har ju fan sovit hela dagen. Han verkar ha ett så underbart liv. Han kan somna på två sekunder och bara dunkar ner sig någonstans och där ska han minsann somna och då gör han det. Jag gillare! Önskar jag själv hade kunnat göra så.

Kollar just nu på Weeds, sjuk jävla serie som jag börjar kolla på. Haha. Den går på 3an, om ni undrar. Dags att dra och fixa mig och sen sova.

Goodnight

I brist på annat

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Helt okej såhär på kvällen. Morgonen och dagen var jobbigare!
Dagens borde: Sova tidigt
Dagens frisyr: Slarvig bulle
Dagens klädsel: Mjukis byxor och mjukis tröja
Dagens materiella vill ha: Kläder, kläder och åter kläder
Dagens längtan: Efter en speciell, och pappa
Dagens fundering: Vad som händer i sommar
Dagens beroende: Sömn
Dagens tråkigaste: Finns inget tråkigt med denna dag. Eller kanske att vi inte fick med oss några bilder från igår. Ja, der var faktiskt tråkigt!
Dagens roligaste: Moas kommentarer
Dagens middag: Kyckling gryta med ris
Dagens låt: Chris Brown - Froze


Nyår 2008

Mår som jag förtjänar!
Riktigt sick kväll igår haha. Började med lite käk hos mig, jag och Moa. Lite föra och sen ta oss mot Orminge där Alex och Fredrik Aronsson hade fest. Resan dit tog ju en evighets-evighet och vi tröttnade nästan på bussen från Slussen till Orminge. Dock taggade vi till när vi var framme och träffade Alex. Vi kommer in till Alex och där sitter det 13 jävla killar och super haha. Galet, är min tolkning! Vi satte oss ner och snackade lite och knäckte några cider och kom igång. Sen började det ösa in folk och vid 23.45 gick vi ut på en parkering och ställde upp alla raketer, räknade ner och dom for upp i luften. Sjukt mysig stämning då.
När vi kom till huset igen blev det bråk och grejer och folk blev utkastade hit och dit. Bara jag, Moa, Alex, Aron (Fredrik), Joppe, Christian, Mateo, Blomberg och Sanna kvar. Tog inte lång tid innan Mateo, Blomberg och Sanna drog vidare till krogen, tror jag.
Sen var vi andra igång med supandet igen, helt sjukt! Fattar varför jag mår som jag gör idag.

Nicklas kom hem inatt också. Pratade lite med han, dock somnade han rätt fort. Inte så konstigt kanske. Killen har varit i Thailand, den jävlen :) Ska nog prata mer med han idag.
Jag pratade också en hel del med Sebbe. Vi hade ioförsig lite svårt att kommunicera sådär på nattkviste, och det är jag inte förvånad över. Karaten tog över oss båda kändes det som. Jag låg i någon jävla säng och hörde knappt hälften av vad han sa och tvärtom.

När jag pratat klart gick jag ner och vi alla somnade sådär runt 04.30 - 05.00. Vaknade av mammas sms imorse och gick på toa. Somnade om igen till 12.30 och gick och hämtade vatten. Somnade sedan om till 13.00. Då kollade vi på tv och jag och Moa tog bussen 14.15. Jobbigt läge, höll på att missa bussfan och då hade jag nog stannat hos fam. Aronsson tills mamma kom och hämtade mig. Kom till Slussen och fick flipp på att varenda jävel glodde som fan på att man kommer med gårdagens festkläder och ser ut som ett trash! Dock var jag inte den ända som såg ut som det.

Nu är jag trött. Ska bara vara hemma och mysa ikväll. Orkar inte dra eller göra någonting. Är så grovt sliten! Ska kolla på Victoria's Secret Fashion Show och Day after tomorrow och sen prata med Nicklas och Niclas.

Ska äta nu. Galet inlägg, skiter i. Måste inte läsas! Pusseeennnn

RSS 2.0