yeeeeees...

....Sepideh åkte ur fucking idol! Jag och Mickan nästan hoppade av lycka. Fan va skönt att bli av med henne, fuck henne! Så jävla dåååååååååålig!

Nu har vi kollat på en jättebra film, Crash. Handlar om rasism typ, as bra! Måste se hela. Missade typ halva, ändå jättebra! Vi var precis ute och tog en cigg och snackade om inbrott och skit. Hon är så jävla rolig! Dör ju för fan! Hon tjatar också om att hon är så himla sjuk; "Stackars lilla lilla lilla mig, jag är så sjuk. Så synd om mig", hmm, jaa stackare!
Vi ska lägga oss i sänga och kolla lite tv innan vi tar sista ciggen och ska sova. Vi måste planera morgondagen också. Vi har såååååå mycket att göra. Stackars oss.
* Vi ska hem till Mickans pappa för att hämta en skiva att bränna ner låtar på.
* Vi ska hem till Mickans mamma för att bränna ner låtar på skivan.
* Jag måste sola, om jag får för Mickan.
Vi måste till Vällingby för att köpa lösnaglar, brun-utan-sol och en jävla t-shirt till mig!
* Vi måste till Jakan och köpa cigg.
* Vi måste till Ica för att köpa Cola och telefonkort.
* Vi måste städa och fixa med bordet och alla stolar
* Vi måste duscha och fixa oss
* Vi måste laga mat.
That's the fucking to do list tomorrow. Helvete. Blir körigt för oss att hinna allt. Hoppas Dina och Magge kan komma tidigare annars vet jag fan inte om vi hinner till halv sex, sex. 

Dags för planering. Loveeee 

idol

Nu är det Idol nu. Jag och Mickan ska bädda ner oss i mammas säng och äta godis och kolla på idol. Så mysigt! Hoppas det är något roligt tema. Vi har suttit och kollat på alla Mamma Mia låtar från filmen. Dom är ju så bra! Helt sinnes. Nu måste jag springa. Puss på er

hatar stora tuttar..

Jag hatar stora  tuttar!
Jag var och provade en till klänning idag. Eller två. Den som jag ville ha från Gina Tricot och en från MQ. Båda var för små i brösten. Nu ska jag inte sitta här och säga grejer som gör att folk tror att jag har värsta lökarna och så men, ja, iallfall så var dom för små. Och jag fattar inte. Man ska inte behöva storlek 44 för att jag har stora bröst, eller? Låter helt sinnes, men tydligen. Och så sitter liksom mamma (med sina jävla jätte tuttar!) i bilen och säger; "Jag vet hur det känns. Det är synd. Jag tror att du har fått det av mig, det är ju tråkigt för dig." Usch säger jag bara!

I Jakan träffade jag Mickan sen och vi åkte hem till mig för att handla mat till idag och imorgon. Det blev väldigt mycket och naturligtvis är det galet hetsigt med allt jävla folk som ska handla precis då. Såklart kunde inte jag och Mickan vänta. Fan heller att vi skulle sitta hemma för att sen gå tillbaka. Vid kassan så hade jag såklart glömt den jävla koden till det där jävla kortet. Blev röd like a tomato. Jag fick låna tjejen i kassans telefon och ringa mamma, så det slutade ju bra. Fick bara en tanke sen att det inte skulle finnas tillräckligt med pengar på kortet så vi hade behövt plocka ur grejer ur kassarna och skit. Tur att det inte hände!
Nu är jag och Mickan hemma och äter Cheese Balls och dricker cola. Jag har fått lära mig att man INTE får säga "Ost bollar", Mickan sa att det låter konstigt. Så det är Cheese Balls alltså!

Förlåt Amanda för att jag är onyttig, men idag får man! Får vara lite mer nyttig imorgon, hehe.
Jag förväntar mig att du kommer imorgon också älskling!

myskväll

Idag hade jag tänkt att åka och sola typ nu, men jag har bränt mig lite på rumpan så jag tänkte vila från solarieöarna ett tag. Får dra dit imorgon istället. Fan då!
Jag ska ringa Amanda snart och så måste jag dra ner till Jakan och träffa henne där. Måste ha ett par strumpbyxor och kolla om klännningen finns där som jag vill ha. Annars är det panik på hööööög nivå. Ikväll är det bara myskväll med kussen, vi ska käka god man och kolla Idol. Härlig dag. Lite stressigt med tanke på att jag ska ha middag imorgon. Vi får se hur detta går. Nu måste jag klä på mig och hjälpa mamma. Och ringa Amanda. Help me!

Amandas favvo!


ät bajs! / amanda

Idag har jag varit i stan med Mickan. Vi letade efter en klänning till mig som jag ska ha på lördag men hittade ingenting. Jag skojar inte. Paniken började ta över där i stan. Plus att jag fick min efterlängtade mens (driver, inte efterlängtad!) där mitt i allt också. Vi träffade också Maggie som hade köpt någon present till mig, undra vad? Tillslut hittade jag nått dom man kan ha både som kjol och klänning väldigt fin. Kanske byter den imorgon vi får se.
Efter stan träffade jag Amanda och vi solade, som vaaaaanligt. Det är riktigt härligt. Speciellt idag, tror att det är för att det regnar ute. Blir liksom varmare i ett solarium då. Smart!

Igår kunde jag inte sova för jag hade så tråkigt. Ändå pratade jag med Patrik tusen gånger och Amanda också. Det gick inge vidare, dom var inte direkt nått sömnpiller. Jag skulle upp med mamma idag och få skjus till solariet men orkade inte. Herregud vad konstigt!

Nu ska jag, pappa och Amanda käka. Sen ska vi till Duvbo och cheka innebandy. Mysigt. Amanda ska få se sin loverboy på planen för första gången. Undra hur mycket hon kommer dreggla. Den som lever får se.

Tråkigt liv?

1. Dig själv som lycklig.


2. Dig själv och en vän.


3. Din mamma.


4. Den du senast fick sms av.


5. Den människa du önskar var hos dig just nu.



feeeest

Blir så galet taggad på fest när jag hör den här låten. Och fest ska det bli av på lördag. Jag längtar. Så himla mycket!
Ge.Mig.Lördag.Genast.


feeeest

Blir så galet taggad på fest när jag hör den här låten. Och fest ska det bli av på lördag. Jag längtar. Så himla mycket!
Ge.Mig.Lördag.Genast.


jag har b..b,b,b

Jag har jäkligt tråkigt alltså. Verkligen. Min morsa sitter och snackar med min kära moster som hon pratat med i hundra år nu. Måste ju fan prata med mamma själv ju. Och jag har sååå inte lust att gå och lägga mig, även fast jag sa det förut, men jag ångrade mig, jag är faktiskt sexton år nu. Nej, jag skojade. Eller jag är ju sexton år men jag skojade.. Eller fan, skitsamma.
Jag är nog rätt trött. Men jag vill inte sova. Inte nu.
Jag vill ha någon att prata med. Försökte med Schantz, men nej, den jävlen vill inte svara på sms. Fuck him! Förresten blev jag så jäkla förvånad när han ringer och grattar mig idag. Inte för att han grattade men för att han ringde och gjorde det. Gulligt, thank you!

Nu ska jag nog smsa till han lite till. Kan ju hända att han svara om jag terrar honom. Eller så kanske han aldrig mer svarar. Värt att ta det? Nej, egentligen inte. Men jag har ju så BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORING!!, på min födelsedag och allt!


gårdagen, idag och morgondagen.

Igår var jag och tränade små knattar igen med Jessica och Frida. Fan vad dom var jobbiga, riktigt olydiga och jobbiga. Fan! Trött som bara den. När jag kom hem somnade jag en stund och sen träffade jag Mickan. Vi åkte till Jakan och där köpte jag ett armband, kollade på en klänning och köpte presenter till Julia och Amanda, som för övrigt fyllde år igår. Efter Jakan drog vi hem till mig och käkade kebab och pizza. I know, inte bra. Men jag måste få skylla på Mickan, hennes fel. But I still love you babe. När vi ätit klart så kom moster och hämtade oss och skjusade mig till Komethallen och solarieöarna. Där mötte jag upp Amanda och så solade vi och sen åkte vi till Willys där vi köpte godis. I know, inte bra igen. Men vad ska jag göra när Amanda verkligen TVINGADE på mig massa godis?
Sen tog vi bussen hem till mig och kollade på Deperate Houswives, mysig kväll. Amanda sov sen här.

Idag fyller jag faktiskt år! Grattis to me! Idag har jag och Amanda varit tränare för småttingar igen. Det var kul första passet men på eftermiddagen blev det för mycket. Både jag och Amanda tröttnade och var jättetrötta på småbarn som bara sprang runt och verkligen inte lyssnade för fem öre. Jobbigt, jobbigt. Efter det drog vi hem till mig och somnade. Jag vaknade av att Amanda var tvungen att springa till bussen. Sen ringde mormor och grattade. Jag fick lite panik när klockan sprang iväg till fem för att jag skulle duscha och fixa mig till klockan sex, då Twinsen skulle komma. Av pappa fick jag Wii och det var såååå bra. Jag blev jätteglad, nu kan jag stå och spela det hemma. Och ja(!), jag vet att jag är jätte sen men jag är ändå jätteglad att jag har fått det nu. ÄNTLIGEN! Sen gick jag, Julia och Amanda till La Gondola och åt där. Mysigt, mysigt. Jag fick en handduk och en sjal av dom, samt att jag blev bjuden på High School Musical 3. Härliga presenter.

Imorgon ska jag först åka och sola på morgonen och sen ska jag träffa Mickan vid tolv. Vi ska in till stan och köpa en vit klänning till mig från Gina Tricot, till min fest eller tjejmiddag. Sen ska vi fika och prata lite, vilket vi behöver. Dina kommer senare och träffar oss inne i stan. På kvällen har jag träning, som jag egentligen verkligen inte orkar gå på. Men just have to. Efter det ska jag nog bara sova och så.

Nu ska jag gå och sova actually. Måste ju upp tidigt för att åka till solariet.
Puss och godnatt!

Jobb

Middagen hos mormor igår var trevlig och det var länge sen man träffade en del i släkten. Vi fick god mat och pratade mycket. Fick mig en härlig pratstund med Mickan, det behövs mellan oss ibland. Hon har det inte alltid så bra hemma. Men du vet att jag alltid finns här gumman!

Jag jobbade idag
. Härligt. Jag gick upp när pappa skulle åka och ville åka med honom till mamma. Klockan 7. Ur tidigt, men jag var inte tvungen att åka med men ville det iallafall. Sen satt jag hemma hos mamma och åt frukost och läste igenom "Tränarboken -1 och -2". Lärorikt, men visste nästan allt ändå.
Jag skulle träna små knattar klockan 9-11 med Jessi och Frida från mitt lag. Vi hade väldigt kul och det gick ju sådär. Vi fick dom att spela lite match och sen passa lite och sånt. Småbarnen verkade tycka att det var kul iallfall. Jag var kvar till eftermiddagspasset också.

När jag kom hem somnade jag i två timmar och vaknade för en stund sen. Nu lagar mamma mat och jag är så himla hungrig. Jag ska jobba imorgon också och sen kommer Amanda, då är det time att åka till solarieöarna för att bättra på brännan. Jeeeej!

Dags för mat.
Pusspårej

Motivation på väg neråt

I fredags och igår spelade vi sm. Det gick ju sådär. Vi förlorade första, vann andra och förlorade sista. Sista matchen i vår grupp hängde på Täby om vi skulle gå vidare eller inte. Vilket vi inte gjorde för att Täby och Huddinge IBS spelade lika. Synd!

Idag har jag bara såsat. Jag har hjälpt pappa med tvätten och sen kollade jag IDOL som jag missade i fredags. Synd att LouLou åkte ut, hon var ju bra. Gillar inte hon Sepideh eller vad hon heter, menmen..
Sen åkte jag vidare till solarieöarna för att bli lite brownie till min fest. Måste solas mer i veckan. Galet att jag blev då brun på en gång liksom, jag har märke av mitt armband. Sjukt, men bra!

Nu ska jag packa för att flytta till mamma, sen skjusar pappa ner mig till mamma för att lämna alla grejer och sen skjusar pappa mig till Mickan och så får jag skjus till mormor med Mickan, Fredde och Lotta. Där ska vi äta middag. Sen åker jag hem till pappa och sover här en extra natt för mamma är i Umeå med herrarna.
Imorgon är det dags att börja jobba. Ska typ vara lekledare med småbarn som ska börja spela innebandy. Ganska roligt hoppas jag. Efter det ska jag träffa Emmi och Malin för att planera inför lördag.
Har ingen träning imorgon heller, skönt det. Jag hade inte velat gå heller. Motivationen är påväg neråt igen. Mitt självförtroende ligger på noll och jag vet inte vad jag ska göra. Få fundera på det mera, och prata med mami. 

Nu ska jag packa. 
Puss..


"remember this night because it's a beginning of forever"

Igår var jag ju med Emmi ett tag och styrde upp lokal och liknande. Även fast vi inte hittade någon lokal som vi kunde hyra så var vi rätt glada iallafall. Jag fixade nämligen en dörrvakt, thank God for that!

Idag var jag i skolan och bögade mig med Linnea. Hon är verkligen störd, but i like her iallafall. Efter skolan träffade jag Amanada och allt kaosade. Vi tog bussen till Komethallen för att sola och hon glömde såklart klubban på bussjävlen. Bra jobbat! Nu har vi iallafall solat och ätit och fixat så att hennes klubba blir skickad till henne till nästa veckan. Tur är det, för då är vi små gulliga knattetränare. 

Nu är jag så jäkla glad för att vi har lov och det ska bli sååååå kul. Jag längtar verkligen! Massa party och mycket sova.
Nu ska jag och Amanda iväg på match i Huddinge. Wish us luck, det kan behövas!


Kolla katten!

See yah, never wanna be yah

lokal!

Jag måste ha lokal till min fest. Herregud! Börjar få panik. Jag och Emmi måste dra iväg nu. Åka hela Järfälla runt för att kolla! Haha.

See ya

försovning..again

Jag försov mig idag igen. Kan bero på att jag har träning till 22 och pappa verkligen tvingade mig att cykla dit och hem. Kan också bero på att jag skulle få sällskap av tvillingarna Bengtsson. Malin skulle stå och snacka med Åsa och sen ta cykel, och bara det tog ju nästan en timme. Och när vi väl kommit en bit på vägen så är Sara tvungen att sätta på sig mössan så hon inte skulle bli kall om öronen och då var vi tvugna att stanna. Malin höll i sina klubbor på ett jävligt konstigt sett och jag försökte få henne att sätta dom på ryggen för att det inte skulle hända en olycka. Men om hon skulle ha gjort det så skulle hon behöva stanna och så, så jag sa att hon skulle låta bli. Dom är störda dom två!

Jag ska försöka ta mig till skolan till engelskan och sen har vi bara matte efter det och sen slutar jag. Jeeej! Då måste jag löpa till tåget och skynda som fan för att hinna med det till Jakan. Där ska jag möta upp Emeline och Malin.

So long..


önskemål om ändring på bloggen..

Okej, alla ni som läser min blogg...
Är det någonting ni vill att jag ska ändra på? Jag har redan fått önskemål på flera bilder. Jag har dock lite problem med att ladda upp bilder från mobil till dator. Och jag bär ju inte med mig min digitalkamera överallt liksom. Men finns det något att ändra på eller göra bättre så skriv gärna. Tar emot kritik, måste ju få bloggen så bra som möjligt!
Peace and Love

kortis dag

Idag blev det en galet kort dag i skolan. Jag åkte imorse till Löthallen för att kolla på när de, idioter som var med, hade fystester. Underbart skönt att bara sitta på läktaren och kika. Dock fick våran innebandytränare damp på mig för att jag inte var med och jag vet inte vad. Men jag orkade helt enkelt inte, vem fan gör det?
Senare åkte jag och Lillis till McDonalds och åt där. Jävligt tjocka, vi vet. Men sååååå jävla gott! Där träffade vi Billy och sen tog jag och Billy tåget hem och Lillis åkte till Hallonbergen för att träffa Druva.

Nu sitter jag här hemma och tråkar. Måste plugga lite på engelskan så jag inte får IG imorgon. Hoppas jag inte får det! Då börjar jag grina.

Puss och hej..

nada special

Ingenting har hänt idag, eller iallfall ingenting som fått mig på bättre humör. Förutom att jag ska till.......efter maten. Mysigt!
Jag längtar så gaaalet till lovet. För det första så fyller jag år då. 16 wonderful år! Jag vet, jag är liten. Men vad ska jag göra åt saken? Är själv lite bekymrad över det. Ingen kommer vilja gå på krogen med mig sen. Hur ska detta sluta?
Och för det andra så ska jag då ha 16-års fest. Jag har mina planer. Och själv tror jag att det kommer bli som i typ "My sweet sixteen", men det känns som om jag bara kan drömma om det. För hur stor är chansen att liksom någon jäkla kändis kommer och spelar live på min lilla ynki-pynkiga fest, och hur stor är chansen att jag får fetaste BMWn eller typ någon cab eller nått? Inte så stor tror jag. Äsch, jag längtar ändå! Hoppas att det blir bra!

Nu ska jag börja laga lite mat och så tills pappa kommer hem så han tycker att jag är duktig. Då blir det genast mycket lättare att slippa ett tredje världskrig här. Och dessutom så måste jag skynda mig efter maten, jag ska vara hos.........klockan tio över sex liksom. I sundbyberg!

I better go.
Pussis


oktober-barn det är vi allihopa, allihopa..

Jag träffade på Hellman idag på Sundbybergstation. Trelbligt, trevligt. Han fyller faktiskt år idag. Jag känner rätt många som fyller år i Oktober.
Mamma den 18 Oktober
Mammas bästa kompis 16 Oktober
Tre av pappas kompisar 14, 16 och 17 Oktober
Jonathan Skotte den 19 Oktober
Hellman den 20 Oktober
Julia och Amanda Skotte den 28 Oktober
Jag den 29 Oktober

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Längtar till träningen, mest för att få testa mina nya brottarskor men också för att det är så roligt på träningarna nu mera. Dock har alla handbolls freak förstört golvet i Viksjöhallen, med deras klister eller vad det nu är, så det är jättejobbigt att röra sig i sidled för oss målvakter.
Jag är jätte hungrig. Har ingen macka eller någonting hemma. Kan ju inte käka en pizza innan liskom, hade varit lite okej om det hade varit en pan-pizza. Men nu är det inte det och då är det inte okej!

Nej, vad sägs som lite tv? One tree hill nu va? Måste ses, kanske kan ta en frukt till. Måste släppa ut min kåta katt också. Måste sterilisera honom snart, när han får in rätt ålder. Han är så galen just nu. Jamar hela tiden och vill bara ut. Äh, han kan faktiskt vara rätt mysig också, så det så!
Pusspårej

försovning

Jag har precis försovit mig och insett att jag missar innebandyn. Sad but true! Måste kirra lite frulle nu och sen dra mig mot bussen. Och jag orkar verkligen inte. Om det var så att man bara kunde stanna hemma så skulle jag göra det, för vem skulle inte liksom?
Nej men måste fixa frukost och mig själv. See ya

mysdag

Idag vaknade jag upp till Idol. Jag gjorde frukost och satt och kollade på Idol med mamma. Efter Idol var det Stjärnor på is som jag kollade på. Under programmet fick jag ett ryck och kom på att jag skulle vara hos Twinsen klockan 15.00 för släktkalas. Så jag fick verkligen skynda mig med att packa, duscha och åka till pappa.
Hos Julia och Amanda fick jag mat och det var wooooonderful, aldrig ätit så gott tror jag. Kicki är verkligen en stjärna på att laga mat och sånt. "Kalaset" var för att idag fyllde Jonathan 18år och den 28 oktober fyller Julia och Amanda år. När vi ätit så öppnade dom sina paket och jag tror att alla blev väldigt nöjda.
Sen fick vi fika och det var så himla mycket goda saker där. Kickis underbara kakor och tårtor.

Nu är jag hemma igen och skönt är det. Vet inte alls hur mycket jag hade kunnat trycka i mig där annars, herregud. Hade inte blivit kul.
Jag sitter just nu och väntar på att "I hennes skor" ska börja. Dock börjar den 21.00 och jag har en känsla över att jag kommer få kolla på den själv. Pappa hatar såna "smörjor".
Måste bara säga att jag är så jäkla taggad på träning imorgon med laget, verkligen! Har ju äntligen fått mina efterlängtade brottar skor. Är så överlycklig!

Nej, dags att packa upp mina väskor innan pappa kommer hem. Då blir han nog glad.
PoK

avundsjukis

När jag, mamma och Lotta ätit så drog jag och Emmelie ut. Vi kollade bussarna utanför mamma men ingen jävel gick. Så vi drog till kyrkan och kollade bussen där. Den gick efter typ tjugo min så vi gick till Träffen och värmde oss. Herregud, länge sen man var där. Fattar inte varför folk är där egentligen.
Vi tog bussen till Jakan och träffade på Rebecca och Jessica. Vi drog vidare till Sundbyberg och gick hem till en av mina kompisar som skulle ut på krogen så det blev att dra hem igen. På perrongen träffade vi nåra äckliga killar som var "fulla" och som var jätte konstiga. Jag orkade verkligen inte med sånna människor nu, men orkade inte heller säga åt dom att dra. Kändes lite onödigt att vara otrevlig liksom.
När vi kom till Jakan igen fick vi löpa till bussjäveln så vi skulle hinna med den, vilket vi också gjorde. Där träffade jag Malin Nyström och hennes kille. Länge sen jag såg henne. Jag fick veta att bussen gick runt hela världen (typ Högby och Hummelmora) innan den kom till mamma så jag orkade inte åka runt där så jag gick av vid Lantmäterivägen och gick, med ovantligt raska steg, förbi Ica och Vikjsöskolan. Det är lite små läskigt där när det är mörkt och man hör prassel i buskar och allt. Jag kom iallafall hem oskadd och en kvart innan bussen kom till mamma. Bra jobbat Jennifer!

Nu ligger jag här i sängen och kollar på nått jävla skit program som verkligen suger. Ska vara nått komiskt grejs men jag tycker bara att det blir tråkigare och tråkigare för varje minut som går. Ska nog försöka mig på att sova
Imorgon ska jag på släktkalas till fam. Skotte. Jag tror att vi ska fira Julia och Amanda som fyller år när dom är i Egypten, lyckostar! Jag vill också till ett varmt land. Kanske ska börja hälsa på solarieöarna, känns som om det behövs. Och jag är jäkligt avundsjuk på dom som får åka utomlands nu i detta svenska skitväder och dom som får gå på krogen! Verkligen avis. 
Ska sova nu. 
Kiss and goodnight
 


utekväll

Herrarna vann matchen. Yippi! Det var på tiden!
Nu har vi hämtat Lotta och Emmelie. Jag mamma och Lotta ska äta och sen ska jag ut med Emmelie.

Puss

grattis mamma!

Idag fyller mamma år!
Jag har varit uppe och sjunigt med min underbara morgonröst och gett mamma mina presenter. Hon blev glad! Nu ska jag fixa frukost och plocka ur diskmaskinen. Efter det fixar vi oss och drar in till stan för att köpa mina efterlängtade brottarskor. Äntligen ska jag få dom!

Dags att göra nytta.
Puss på alla söta..

tävling!

Jag är med i någon tävling om att vinna Idol-biljetter till finalen i Globen. Någon som har lust att hjälpa till?
Klicka på denna bild för att vara med och hjälpa mig!!

matlagning

Idag jag varit hemma. Mått illa. Jag sprang upp klockan sex imorse och spydde, usch. Så jag stannade hemma. Dock hade vi svenska prov idag som jag missade, fan. Jag kunde inte alla ord, men jag ville ändå göra det.
Klockan tre drog jag till stan och träffade Jullan för att shoppa presenter till mamma. Blev jättefina grejer. Hoppas hon blir glad!
Idag hade jag tänkt att bara vara hemma och hade det myspys med mamma. Hade egentligen tänkt att dra till Emmi och vara med henne och Malin idag, och kanske träffat Tobbe och några. Men Malin och Emmi skulle käka och sen snacka lite, det var tydligen länge sen. Då kände jag att jag inte orkade åka dit, hon är ju hos sin pappa i Kallhäll, så jag stannar hemma istället. Jullan försökte få med mig till kyrkan, men jag känner att jag inte är sååååå religiös alltså. Känns fel. Dock är det rätt kul att vara där och träffa alla sjuka folk som man inte har sett på länge. Jag var ju med dom uppe i Kittelfjäll för flera år sen. Och för er som tror att vi satt och typ läste Biblen hela tiden, ni har fel! Så fel! Vi åkte skidor och umgicks. Det var jätte mysigt. Vi satt och sjöng och gjorde massa sjuka grejer.
Mycket kul!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Tacos blir det, yummy!

your love - the outfield

Den här galna låten får mig att tänka på Daniel Norén Asp. Så fort jag hör den.


Josies on a vacation far away 









Come around and talk it over
So many things that I wanna say
You know I like my girls a little bit older
I just wanna use your love tonight
I don't wanna lose your love tonight





I ain't got many friends left to talk to
No where to run when I'm in trouble
You know I'd do anything for you
Stay the night but keep it undercover
I just wanna use your love tonight
I don't wanna lose your love tonight











Trying to stop my hands from shakin'
Somethin' in my mind's not makin' sense
It's been a while since we were all alone
I can't hide the way I'm feelin'



As you leave me please would you close the door
and don't forget what I told you
Just 'cause you're right - that don't mean I'm wrong
Another shoulder to cry upon
I just wanna use your love tonight




Yeah
I don't wanna lose your love tonight

Yeah










I just wanna use your love tonight I don't wanna lose your love tonight


I just wanna use your love tonight I don't wanna lose your love tonight


Tonight

gaaaalen träningsvärk

Jag visste ärligt talat inte att jag hade muskler som kunde göra sååååå himla ont i min kropp. Jag visste faktiskt inte att jag hade muskler överhuvudtaget. Min rumpa värker som bara den och jag har jättesvårt att gå i typ trappor och liknande. Fysträningen gjorde verkligen susen på oss i laget, inte en enda såg normal ut idag på träningen. Och sen tror jag att Åsa ville jävlas med mig och My, fan vilka jobbiga övningar. Mina ben dog. Men träningen gick helt okej och det var roligt.
Efter träningen träffade jag Julia en snabbis och vi kom överens om att jag ska åka till hennes skola imorgon. Måste köpa en present till mamma, vet inte vad. Help me somebody!

Skolan idag var väl okej den med. Jag tränade inte på grund av min förbannade röv! Och ja, förbannad är vad den är. Det gör skitont, verkligen hela tiden! Sen hade vi två lektioner och jag grinar inte för det. Först engelska, som är as najsiga på torsdagarna, och sen matte. På engelskan ska man ju redovisa den där "lovesong" grejen, som jag gjorde förra veckan, och sen läser vi "A child called 'it'", och det är as najs. Matten är väl sådär. Hade helst sluppit plugga matte överhuvudtaget. Jag. Suger. På. Det. Dock gick det bättre med Linneas hjälp.
Efter det drog jag hem och sov ett tag och sen bytte jag om för träning.

Nu är det dags för att duscha och sova. Börjar 8.15 imorgon, och egentligen orkar jag verkligen inte det. + att vi har svenska prov på typ 60, helt omöjliga ord. Bara att kämpa Jennifer, kämpa!
Sleep tight

hård träning = död jennifer

Träningen var verkligen superhård. Men taggad var jag! Jag tror jag var den enda som var taggad innan träningen började. Men guuuuuuuud vad skönt det var. En mycket hård fysträning kunde inte ha suttit bättre. Dock värker mina ben så det känns som om dom ryker när som helst. Skolan imorgon kommer bli ett helvete så jag tror att jag skippar träningen. Det lät ju jävligt underbart när jag och My satt och väntade på att alla skulle komma, då hör man Åsa säga: Matte, vi är matchfria i helgen, kör slut på dom. Thank you Åsa! Verkligen!

Idag var vi i Södertälje och spelade beach volleyboll med våran klass, fotbollsklassen och tvåorna. Ganska kul. Käkade pizza efter så det känns som att jag brännt bort den nu iallafall och det är ju bra det.
När jag kom hem somnade jag direkt och sen gjorde jag engelska läxan. Egentligen har jag frågor på någon jävla film i spanskan men jag har tappat bort pappret med frågorna på, not good, not good.

Nu ska jag äta en knäckemacka och dricka lite te med mamma innan jag drar mig till sängs. Kommer vara helt slut imorgon. Jag orkar inte!
Please, shoot me


sova, äta, träna, sova, äta, träna

Gud, när jag kom hem från Rasmus la jag mig på soffan och somande direkt. Jätteskönt! Jag måste liksom få mina tio (är inte som alla andra) timmars skönhetssömn för att jag ska orka någonting. Nu har jag och mamma precis ätit och vi kollar på Ugly Betty. Underbart program!

Alla mina dagar ser i princip likadana ut, någon som hört det förut? Jag tror jag har nämnt det en gång innan. Alla är verkligen så att jag sover, vaknar, går till skolan, tränar, går på lektionerna, går hem, sover en stund, pluggar, äter, kollar tv, jag sover, vaknar, går till skolan... och så vidare. Otroligt skönt att vi inte hade träning idag med laget bara, det hade jag verkligen inte orkat. Men imorgon har vi fys, yippi! Jag är really taggad, även fast jag verkar vara en idiot som är supertaggad på fysträning liksom, men jag skiter i. Jag är astaggad och det kommer jag att vara imorgon också.

Nu ska jag äta lite naturgodis och kolla på tv. Sen är det... guess what? Juste, dags att sova! Ovanligt.
Kiss 'n goodbye


lilla al-fadji

Det går inte att inte skrattta åt Lilla Al-Fadji. Han är helt jävla sjuk,verkligen. Har nog aldrig skrattat så mycket.
Look at this:



Ärligt, den som inte skrattar måste vara helt jävla dum i huvudet. Jag skrattar fortfarande!
ÄLSKAR LILLA AL-FADJI!!!!

dags att sova

Nu är det dags att sova. Jag hoppas att jag får skjus av mamma, för jag orkar verkligen inte åka buss imorgon. Nu ska jag borsta mina tänder och sen ska jag sova. Så himla sovsugen!

Puss


yippi med träning!

Shit! Det var verkligen skitskönt med träning. Verkligen. Dock var vi bara tio stycken, så vi spelade bara miniturnering typ. Skönt var det iallafall. Nu längtar jag till nästa träning. På onsdag. Då är det fys som väntar. Härligt, eller hur? Eller är det bara jag som längtar? För det gör jag faktiskt. Ganska sjukt.
Men. Ge. Mig. Onsdag. Och. Fys. Träning.


soon träning

Härligt att träna nu! Jag har fått tillbaka lite av min motivation. Känns verkligen super. Jag vill gå till träningen redan nu! Herregud vad skönt att det bara var tillfällig "form-svacka", så att det inte var så att jag skulle ha den hela tiden och sluta med innebandyn. Vet verkligen inte vad jag hade gjort då. Pappa tycker att jag ska börja på dans. Fråga mig inte varför. Jag tror att det är för att jag kollar på så mycket dans program och dans filmer. Men han är knäpp, kan vara det också.

Idag har skolan varit helt okej också. Direkt när jag kom in i klassrummet på engelskan så ser man Linnea och börjar as garva. Det är mysigt. Sen frågar Fille om vi typ blivit bundisar eller något, och ja, we have. Haha nejdå, men vi är kompisar iallfalla.
När jag kom hem så la jag mig på soffan direkt och somnade. Gud vad skönt det var! Sen ringer pappa förstör och snackar om attt jag inte lämnat in någon himlans bok från skolan eller nått skit, fast jag har. Strange!

Nu ska jag äta lite smått och dra iväg på min ÄLSKADE ÄLSKADE innebandyträning. Gud vad kul!
Puss, so long

leta jobb!

Jag som har snackat om att åka utomlands i sommar måste kanske skaffa fram lite pengar till det. Eller? Fan det kostar ju en hel förmögenhet att åka utomlands med kompisar, speciellt om man inte har pengar. Och jag tror definitvit inte att mamma och pappa sponsrar mig med det. Varför skulle dom helt enkelt?
Så jag bara måste hitta ett helg/kvälls jobb. Ingen som vet något bra? Donken kanske? Fast folk säger att dom kör med en där, men vi får se.

Nu ska jag sova, pusssar


Katrin Shulman. En tuff brud

I have to påpeka att jag älskar Katrin Shulman. Hon är så jäkla skön. Tittade ni på typ du är vad du heter, eller vad det är? Där Katrin var med? Hon skulle boxas med nån tjej som typ vunnit allt man kan i hennes klass i boxning. Jag tycker bara att Katrin är så himla cool, hon kommer alltid med så sköna kommentarer.
Hon har kanske inte alltid varit en så bra förebild liksom, med tanke på all sprit och rökning och allt som hon nu hållt på med.
Hade jag fått välja en svensk kändis som skulle komma och hämta mig i skolan en dag så skulle jag inte tveka på att välja Katrin. Tänk att ha henne som mamma förresten. Shit.
Nej, jag måste gå och lägga mig nu. Skriver antagligen imorgon.

Här är en bild på Katrin också

Förebild!

bilder från igår


Emmi fixar sig hemma innan utgång


Stella, Emmis lillasyster


Emmi och jag


Emmi ser redo ut


jävla snygga


Jossan, Linnea och Amanda


Drägg!
Jossan, Linnea och Amanda


Bjuder lite på mig själv


Drägg hon också!

Tack alla för igår, verkligen roligt. Även fast det inte hände ett skit, så sjukt seg fredag. Jag som var såååå taggad på drag. Menmen..

en kväll med emmi

Gårdagen var heeeeeeelt otrolig. Det började med att jag träffade Emmi och Malin på gymmet i Jakan efter skolan. Efter det skulle vi sola men orkade inte. Istället gick jag och Emmi (Malin åkte hem) in i Jakan centrum och skulle handla. Utanför träffade vi Rasmus Green och Tobbe och massa, underbart. Inte sett pojkarna på länge.
Jag köpte en volangkjol och en lånt t-shirt. Jag blev väldigt nöjd. Emmi köpte ett par glansiga leggnings, fina dom också. När vi hade handlat klart så åkte vi hem till pappa och hämtade lite kläder. Vi gick sen hem till mamma och där hämtade jag ett par skor till kvällen.
Vi skulle egentligen få mat hemma hos Emmi, men hennes mamma hade börjat med att tvätta ugnen och det var inte meningen att det skulle ta lång tid men det tog typ tre timmar. Så vi gick till ica och köpte färdig grillad kyckling, majkolvar och cashewnötter med sourcream and union smak. När vi kom hem till Emmi så åt vi dirket och duschade och fixade oss efter.
Linnéa skulle ringa klockan åtta men gjorde inte det och jag och Emmi hade stressat som fan. Tillslut smsade hon och sa att dom precis hade börjat äta och inte var klara. Jag och Emmi orkade inte vänta så vi åkte till Barkarby för att träffa Kb och Asp. Dom satt inne på Twå Krögare så vi gick dit och satte oss ner och pratade lite. Sen tog vi fyra tåget till Spånga, eller jag och Emmi hoppade av där medans Asp och Kb fortsatte till nån kompis i Sumpan. I Spånga träffade vi Jossan och tillsammans tog vi tåget till Sumpan där vi bytte till tunnelbanan mot Fridhemsplan. Där gick vi av och träffade Linnéa, Rebecca, Druva och nåra till. Vi gick runt lite och kollade tills nåra drog hem och det var bara jag, Emmi, Linnéa, Jossan och Druva kvar. Vi gick till nån pub som heter Polhem och kollade om vi kom in. Dock var det fullt så vi vände och gick igen. Jag ringde Mickan (kusin) och dom var i nån jävla park i stan och vi skulle dra dit men där var det inge folk så vi drog hem.

Jag och Emmi hamnade på fel tunnelbana så vi hoppade av i Solna Centrum. Vi hittade inte till nattbussen så vi gick fram och tillbaka och hittade ingenting. Vi var helt lost och hade sååååååå ont i fötterna. Tillslut hittade vi en man som vi frågade var nattbussen gick ifrån och han frågade vart vi skulle osv. Han var påväg att betala hundra kronor för att vi skulle få ta en taxi till Blåkulla och ta nattbussen därifrån men så visste vi inte vad bussen hette och allt blev bara skit. Vi ringde hem till honom och frågade han sambo om hon visste var bussen gick ifrån, men hon visste inte heller.
Efter en timme ringde vi Emmis mamma och vi fick skjus hem.
En helt sjuk och seg kväll/natt, men den var rolig.
Tack mannen, vad du nu heter, för att du hjälpte oss så mycket! Utan dig så hade vi fått hem tror jag.

fuck träning..

Jag säger bara fuck träning. Varför ska jag träna när det inte tjänar någonting till? Jo kanske för att bli bättre och kanske för att bli uttagen. Men jag, ta mig fan, hatar när jag tränar och inte blir uttagen. Dock blir hon som tränaren tycker är sämre uttagen. Känns ju jävligt bra. Fan alltså!

Ändra motivation? Ge mig en ny sånt fall!

"i'm going down on my, on my knees for you"

Igår blev jag glad när Tobbe ringde på min mobil, dock var klockan väldigt sent, men pojken tänkte på mig och det är väl tanken som räknas?

Idag i skolan hade jag engelska redovisning. Det gick mycket bra. Trodde att jag skulle likna en tomat mer än jag gjorde. Eller det var vad läraren sa iallfall. Hon tyckte att jag verkade avslappnad och hade klassen under kontroll, dock var texten för kort och så. Hon tror att jag kan få ett MVG bara jag jobbar vidare. Det är ju verkligen glädjande nyheter, jag som har tyckat att skolan varit piss!

Nu har jag kommit hem och jag ska lyssna lite musik, äta någon macka och sen chilla. När pappa kommer hem så är det middag och sen iväg på träning (suuuuuck). No motivation at all!
See ya'

1. tryckfelsnisse. 2. körskola

För det första så vill jag bara be om ursäkt för att jag har gjort fel. I inlägget "bästa låten", så har jag skrivit att Chris Brown sjunger den. Det är jättefel! Det är nämligen Ne-Yo som sjunger den, jag är hemskt ledsen. Jag var nog riktigt trött som inte sa rätt, för för övrigt så lyssnar jag på den ungefär 24/7. Förlåt, Anonym!

Sen vill jag bara påpeka att jag nästan precis kom hem från körskolan. Eller det är ju ingen körskola för att jag övningskör inte med dom. Istället är det som ett "handledar möte", som dom kallar det. Där måste, vi "elever" och våra föräldrar eller vem man nu ska övningsköra med, gå på för att få övningsköra med honom/henne helt enkelt. Det var rätt b att sitta där i tre jäkla timmar och bara lyssna på någon tjock jobbig gubbe som garvade åt varenda grej han sa, och det var inte kul. Ingen jävel i salen skrattade, förutom pappa som sa att man måste vara snäll och skratta bara för att den gubben inte ska komma hem och sen vara ledsen för att alla tyckte att det var så tråkigt att sitta där och lyssna.
Ungefär såhär lät det mellan mig och pappa:

Jag
: Herregud vad skönt att det är över. Han trodde verkligen att han var rolig när han stod där och skrattade åt sig själv. Jag hörde inte EN ENDA som skrattade. Förutom du, typ en gång i timmen.
Pappa: Jo men. Hur kul tror du att det är att stå där? Han ska ju liksom stå där varje onsdag från att den där skiten börjar till säsongen för det där är över (typ aldrig). Och så står han där i tre timmar i sträck och babblar på om sånt som nästan alla där inne vet. Klart han försöker vara lite rolig och då lär han ju visa att han är rolig genom att själv skratta. Då måste  man ju skratta, det är nästan lag på det.
Jag: Men sluta! Han ska ju inte stå och tro att det är nå stå-upp komik där. Det han sa var ju inte ens i närheten av lite skratt-retande. Jag började inte ens fnissa, kanske åt dig som var det enda som skrattade åt han torra skämt.
Pappa: Ja! Men vi säger att det är lag på det...
Jag: ...okej pappa, jag har fattat vart du vill komma. Men jag skiter faktiskt i det nu. Han var tråkig och du var den enda som skrattade.

Nu är jag hemma och ska sova alldeles strax.
Puss på er

memories never die



Jag kan inte låta bli att sitta och sjunga falskt med mig själv när jag lyssnar på denna underbara låt. Jag får sånna minnen när jag var i Thailand med pappa i tre veckor och mamma i tre veckor. Det var dock några år sen. Men herregud, som vi säger, memories never die!
Vill bara lägga till också, att jag är kär i både denna låt och James Blunt! Ta nu upp era anteckningsblock och skriv ner detta, det är viktigt!

.

Nehe okej, ingen som hade lust att hjälpa mig lite med spanskan. Eller det kanske är så att ingen annan vet heller.
Nu har jag iallfall ätit och duschat och ska nu sminka mig, borsta håret och borsta mina tänder. Det lär nog blir att jag måste springa till bussen idag också. Åhhh jag hatar att åka buss! Då måste man ha en tid att passa. Det är bättre när mamsen skjusar, då måste jag inte vara så jävla punktlig. Jaja, jag kan ju inte vara en bortskämd liten skitunge hela tiden.
Nu måste jag rusa upp, innan det blir alldeles för bråttom.
Tjing

spanish

Juste, jag hade ju spanska prov idag också. Det gick faktiskt bättre än väntat. Dock kunde jag inte två grejer. Vad fan heter: "Trevligt att träffas!"?
Kan någon hjälpa?

"soon i'm going crazy over u"

Cooper-testet idag gick väl sådär. Jag höll på att frysa ihjäl till en början bara. Inte blir det härligare att springa där i den där jäkla morgon-kylan när tränaren sitter inne i nån jävla kur, med mina vantar och min vattenflaska och ropar: Bra Jennifer, kom igen nu! Det är bra! Äsch, det gick väl bra, jag ska inte gnälla så mycket. Jag kom ju runt dessa åtta varv ändå. Kan inte vara annat än nöjd, hehe.

Efter skolan så åkte jag och mamma till Hammarby Sjöstad för att köpa dom dära brottar skorna, som dock inte fanns. Istället fick jag ett par jättesköna byxor från Adidas och mamma köpte nått träningslinne och nån träningst-shirt.

Nu har jag ätit och pluggar naturkunskapen om cancer. Ett väldigt rolig ämne tycker jag. Eller roligt ska jag väl inte säga att det är, men det är intressant.
Nu har både pappa och Ville somnat, som vanligt. Kanske ska ge pappa en polkagris som jag fick av faster på Jennifer-dagen (namnsdag alltså!)

Imorgon kväll så är det dags att gå på körskole grejen. Typ handledarkurs som jag, pappa, mamma och faster måste gå på om jag ska få övningsköra med dom senare. Dock kunde inte mamma följa med imorgon. Så det blir att gå dit någon annan onsdag med henne, då får jag sitta där i tre timmar igen. WOHOOHHH!!
Gud vad jag längtar tills jag får körkort! Jag vill ha körkort nu, nu, nu!


cooper på morgonen..

Japp, jag ska till träningen i skolan och springa Cooper test. Det är ta mig fan rena rama döden, och på morgonen. Jag får skylla på det när jag har spanska prov sen, att jag blev hjärndöd på grund av att jag sprang Cooper på morgonen. Herregud, vad fan ska dom säga då liksom?
Träningen igår var piss! Det gick verkligen skit dåligt och jag började nästan grina över det. Hela jag var seg, i kroppen och allting. Jättejobbigt!

Idag kommer mamma och hämtar mig efter skolan för vi ska åka till Hammarby Sjöstad och köpa dom där förbannade brottarskorna som vi inte har fått tag i, men idag då jävlar!

Nu måste jag packa ihop väskan helt. Mamma kommer om fem minuter.
Puss och Kram

älskade katt..

Nu har jag kommit hem till pappa. Jag är här för att stanna en vecka. Just nu är jag ensam för pappa är på Ulf Lundell med massa kompisar men han lär komma hem vilken sekund som helst känns det som.

Nu ska jag mysa med min älskade kissekatt. Dock finns det ingenting bra på tv. Men jag får väl sappa runt lite.
Kram och lycka

jag saknar den tiden

Jag kan inte sluta att drömma tillbaka till Thailand 2007/2008. Jag saknar det så. Jag vet att det verkar töntigt att lägg upp det här, men när jag hörde den här låten så fick jag sååååå många minnen när jag satt och lyssnade på låten. Helt sjukt. Vi hade det så jävla underbart. Jag vill verkligen tillbaka, men jag förstår att det inte kommer att hända. Kanske när vi blir äldre eller när vi är vuxna eller nått. Men inte nu, inte nu.  Våra föräldrar kommer ALDRIG tillåta det, och undra varför hehe.
Jag älskar dig Mathilda. Tack för den resan




godmorgon

Jag och Mickan vaknade för ett tag sen och gick upp och åt. Vi kollade Idol ett tag och sen kom Lotta och hämtade mamma och Mickan.
Så nu förväntar sig mamma att jag ska ha duschat, packat grejer till pappa och allting. Herregud, vilken press jag har på mig! Nejdå, skojade bara.

Men nu måste jag agera innan mamma kommer hem och ser att jag inte har gjort någonting. Det blir ju inte så himla roligt.
Pusss


goodnight

Dags att sova nu. Mickan har redan somnat så jag känner att jag också borde somna in i en skönhetssömn. Tar väl inte så lång tid innan det händer, är faktiskt ganska trött må jag säga. Satt ju uppe rätt länge igår. Måste gå upp och släcka lampan, och jag vill jag vill jag vill INTE. Det är så kallt utanför täcket, jag kommer frysa ihjäl. Usch, hata kyla!

Vi hörs imorgon. Då ska vi åka till Mickan och lämna henne och samtidigt hämta bilen. Jag hoppas på att vi åker till Hammarby Sjöstad och kollar på brottarskor imorgon också som vi inte hann med idag. Måste verkligen ha det på träningen på måndag.
Sen ska vi till Täby, the herrs spelar imorgon. Komiskt nog är det mot min tränare i skolan haha. Han är tränare för Caperio/Täby som vi möter imorgon (eller herrarna möter dom. Men dom blir som "vi").

Dags att sova nu, verkligen.
Goodnight, drömsött. Pussar


galen dag/kväll/natt

Idag åkte jag, mamma och Moa till Haninge/Handen för att kolla innebandy. Handen-Finspång. Dock var båda botten lag vilket gjorde matchen vääääääldigt seg. Tillslut vann Haninge och vi kunde dra hem. På matchen träffade jag även Patrik och Sebbe :)
Efter matchen åkte jag och mamma och lämnade Moa hemma hos henne och sen åkte vi hem till Lotta, Mickan och Fredde. Även Anna, Axel, Joel och mormor kom. Vi åt gott och pratade på om allt möjligt.
Jag och Mickan började tröttna och ville dra någonstans men hittade ingenting, så vi hängde med Fredde (Mickans lillebror) till Odenplan där han och hans kompis skulle lana på nått jävla internet café, as B men vafan. Jag och Mickan lämnade dom där och tog tunnelbanan tillbaka till Vällingby där Mickans kompisar var, som skulle till Barkarby. Då ringer Danne Asp och frågar vad jag gör och han och Kb åker till Barsbro torg och möter oss där. Där stannade vi ett tag och pratade tills vi fyra tog bussen till Backlura och gick därifrån hemåt.
Ungefär hela vägen hem till Asp tjatade jag om att dom skulle följa oss hem, vilket inte gick så bra. Tillslut fick vi Kb att ta cykeln med oss, vilken ängel!

Nu sitter vi här hemma och äter godis, lyssnar på musik och pratar. Lovley! Länge sen det var så här.
Nu vill Mickan ha datan.
Pusssar

brådis

Jag har lite bråttom nu, som alltid. Jag måste sminka mig, hänga tvätt och sen ska jag och mamma åka och hämta Moa. Vi ska vidare till Hammarby Sjöstad och köpa adidas skor. Eller brottarskor till innebandyn, skit bra när man är målis!
Sen ska vi kolla på Moas älskling som spelar innebandy. Sen är det snabba ryck hem till Lotta, Mickan och Fredde på middag. Lovley!

Måste springa nu. Puss på er allaaaaa


vad är kärlek?

"Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka. När man känner nått man can't deny, when the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen. När Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar replik för att slippe krångla. Min pappa är rik, vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och kollar bak med huvudet ut, då ser man galen ut. Det har egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, och vi satt på en park bänk. Jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod, what is löv? Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg ni är kärlek för mig."
Av Björn Gustafsson

älska björn gustafsson

"Bästa busstrafiken här på Swe, ni alla en människoras av sämsta kvalité. En stackars pojke i tårar, i sin brors gamla kläder. Lämnad att dö i vårat iskalla väder. Som ni glatt ger en böter med erat själv belåtna flin. 800 spänn, era jävla svin. Kontrollanter och lapplisor jag hoppas att ni försvinner, bakom era ryggar vajar handens längsta finger. Erat jobb är så trist att tiden står stilla, jag hoppas lönen är kass och frun luktar illa. Man mår illa och får kväljningar av att se er på stan, jag hoppas att ni får magsjuka och fula barn. Ni ska pissa i motvind och sryk ska ni ha, jag hoppas ni inte får någon tårta på eran födelsedag. Ni är värdelösa kreatur som är svårt att hata mer, barnen i afrika tycker synd om er. Ingen tycker om er, inte ens era föräldrar. Må västervik brinna i helvetes eldar. Ha det gött, hej!"
Av Björn Gustafsson, till Swebuss.


bästa låten

Jag fick iallafalla tag på Moa nu, thank god! Hon hade så klart pratat med hennes  typ kille, vilket hon aldrig gör (ironi). Vi kom fram till att jag ska vara hos henne vid 12 halv 1 och att hon ringer mig imorgon när hon vaknar. Jag tycker att det låter som en utmärkt idé.

Nu ligger jag och lyssnar på massa låtar. Mest på Miss Independent med Chris Brown, sååååååå bra! Jag bara älskar den.


ingen mobil som ringt

Moa har fortfarande inte hört av sig. Jag börjar bli lite orolig nu. Ska jag kanske ringa henne? Eller skicka ett sms. Hon kanske sover.
Jag har lagt mig i sängen istället. Mycket skönare än att sitta i stolen i köket och kolla runt på Facebook och massa bloggar. Just nu kollar jag på Jackass. Jävla idioter det dära! Men mycket underhållande, dom får iallafall mig att vara vaken lite extra.
Känns som om mina ben och mitt täcke kommer brinna upp snart. Datorn går säkert på högvarv, så varm som den är.

Puss så länge

myskväll at home

Idag har jag  bara tagit det lugnt. Jag har sovit mest hela dagen och sen har jag kollat på Americas next Top Model. Underbart program!
När mamma kom hem så gick vi till Ica och handlade lite grann. Efter det så gick vi till La Gondola för att träffa Madde (Olivers och Daniel Schmidts mamma) och Mackos mamma och sen Viktor Holmbergs mamma. Där tog dom ett glas vin och jag ett glas vatten.
Sen sprang vi hem och jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar på typ 5 min, jäkligt snabb må jag säga. Och vi gick över till Viksjö S-hall och kollade på HJ som spelade match mot Ackers. Det blev 5-3. Good work guys!

Nu har jag kollar på Idol och Sing a long med mamma. Ska nog dra mig till soffan för att kolla lite mer tv.
Imorgon ska jag möta upp Moa för att åka till Haninge och kolla på match. Antingen så får vi skjus av hennes brors flickvän eller så tar vi tåget till nått jävla place (kommer inte ihåg namnet) och så kommer Patrik och hämtar oss,
(OBS! Han är snyggast.se).
När slut har jag as bråttom hem för jag ska på middag till moster Lotta och kusinerna. Kanske Patrik kan skjusa hem? Nej, skojade bara. Jag får ta tåget till Spånga och så får Mickan möta upp mig där. Låter toppen jö!

Hoppas Moatoa ringer snart så jag slipper oroa mig för hur vi ska göra imorgon. Måste ju för fan veta vilken tid jag ska upp och allt sånt.
Nu är det tv som gäller.
Ciao

f'låååååååt

Jag har inte skrivt på länge nu, känns det som. Shame on me!
Ingenting speciellt har hänt i mitt liv så, jag lovar, ni har inte missat nått. Jag har gått i skolan som vanligt. Jag har tränat som vanligt. Eller inte som vanligt. Igår var laget på Bosön och gjorde massa fys-tester. Jobbigaste jag någonsin varit med om. Våran nya fystränare ville se hur bra/dåliga vi var. Och jag kan säga att jag låg mer åt det där dåliga hållet. Jag har jätte träningsvärk och kommer dö vilken sekund som helst känns det som. Och jag tror Åsa (våran tränare) jävlades lite med oss idag. Fan va jobbig hon var på träningen. Bara sånna där jobbiga saker när man har träningsvärk i benen. Usch!

Idag fick vi en bok i skolan från engelskan. Den heter "A child called 'it'". Tror att många har läst den, fast på svenska (Pojken som kallades det). Den verkar jätte bra och jätte äcklig. Nästan jobbig att läsa, ändå kunde jag inte lägga ifrån mig boken så jag var tvungen att ta med den hem. Så nu har jag läst några stycken för mamma och vi båda satt och grät tillsammans. LÄS DEN!

Nu ska jag sova.
Och om jag ska sova ut. I have studiedag imorgon. Yeeeeees!
Pussar


RSS 2.0