Byte utav blogg

Nu byter jag blogg. Istället för denna så ska ni gå in på www.youneverwalkalone.devote.se.

CIIAAAOO

Jag ska aldrig aldrig aldrig mer förtära alkohol

Jag hatar denna bakfylla. Jag hatar bakfylla i allmänhet. Jag hatar minnesluckor. Jag hatar alkohol.

Varenda gång jag dricker alkohol säger jag att jag ALDRIG mer ska dricka det. Men ändå gör jag det. Smart_tjej92, right? Dock är denna bakfylla inte att leka med. Fyfan!

Moa tjatar att jag måste fixa mig nu, ska kolla innebandy. C´ya

Till alla läsare

Ni som skriver anonymt. Kan ni sluta med det? Från och med nu godkänner jag inga kommentarer som är anonyma. Det är bara töntigt att skriva anonymt. Stå för det du skriver och för vem du är..

Does it?

  
Does it hurt when you think about me?


Inte alls trött, nejdååå

Började med att jag var påväg till träningen. Tog bussen utanför mig och lyckades somna på vägen till Barkarby. När vi är framme i Barkarby så väckte busschauffören mig och sa att jag var tvungen att kliva av ifall jag inte skulle med tillbaka till Jakan. Jag klev av och väntade på bussen till Sollentuna.
Jag lyckades somna på den bussen med. Vaknade upp flera gånger för att musiken från mobilen lät högt helt plötsligt.  Nu på vägen hem så somnade jag igen och vakande på Malaxvägen och var helt förvirrad, och visste inte var jag var tills jag insåg att jag satt på bussen hem. Höll mig vaken hela vägen hem sen....

Trötter! Typ såhär trött var jag. Ramsus påväg hem från klassresan.

Glee

Har precis kollat på Glee. Bästa programmet nu, efter Mammas pojkar. Haha, driver. Men det är fett bra. Första avsnittet idag. Någon som kollar på det? Bääääästa.

Nu ska jag gå upp och lägga mig, sen checka klart Glee där uppe. Pöss


2 bokningar på två dagar..najs!

Fan va mys. 
Det blir Gran Canaria den 19/12-26/12 2009, sen är det Sälen som alltid på sportlovet 2010. Fast iår bor vi i villa istället för en trång lägenhet. Så jävla najs! Längtar som satan till båda grejerna.

Imorgon är det Idol också. Ska förbi farmor en sväng innan Riitta slutat jobbet. Efter det blir det kanske lite shopping och middag :)
På lördag ska jag ju träffa Emeline på kvällen, efter min match. Vi kanske festar eller bara tar det lugnt. We will se.

Måste passa på att gratta min barndomsvän Oskar som fyller 18 år idag. Grattis gubben! :) Puss

   
Dom två första bilderna är från Sälen 2008 och dom två sista är från Sälen 2009


bara.....ingenting


There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART

Hungry eyes

Oj shit vad mycket klockan blev. Rasmus gick precis och pappa har inte kommit hem. Jag måste gå upp och lägga mig nu, mamma hämtar mig halv 8 imorgon. Jag börjar 8.20. Suck!

Imorgon kväll är det träning. Jag är taggad. Bara jag inte får ont i mina fitt benhinnor. Pappa hämtar mig efter träningen också, yeeey! Det händer fan inte ofta.


Kroatien i somras med pappa


Mys kväll

Pappa ska snart åka till sin tjej i Åkersberga. Då kommer Rasmus och vi ska kolla på Dirty Dancing och spela Wii. Länge sen. Mycket mysigt.

Veckan:
Idag: Chill med Rasmus.
Imorgon: Träning
Torsdag: Städning av huset med pappa
Fredag: Idol med faster
Lördag: Vara med faster i stan och shoppa lite, kanske. Sen träffa Emeline på kvällen. Söka jobb till sommaren och sen kanske fest.
Söndag: Träning med småkillarna. Och sen middag med farmor, pappa och faster i stan.


Sol och värme, tack

Dagens längtan: Åka bort till sol och värme. Jag hoppas att pappa och Riitta bokar resan till Gran Canaria snart. Skulle vara så jävla najs. Två jävla veckor i vinter i sol och vämre. Löööööv it.


Bästa faster och jag i Turkiet

Snart kommer mamma och hämtar mig och skjusar mig till Barkarby. Träning ikväll. Något otaggad. Har träningsvärk i benen och jag kommer få så sjuuuuuuuuukt ont i mina benhinnor för golvet i hallen. Längtar galet mycket efter den nya hallen också.

Ska dra nu. Pöss


Dagens roligaste

Det här är bland det sjukaste jag varit med om.

Jag, Moa och Anna sitter på tåget påväg hem.
Moa: Shit vad röd du är om näsan Jennifer. Det ser ut som att du bränt dig hehe.
Jag kollar på mobilen som är min "spegel" och ser själv konturerna från när jag brände mig på näsan i Turkiet i somras.
Jag: Haha ja faktiskt. Och det är ju typ kvar från Turkiet haha.
Anna: Brände du dig i Turkiet?
Jag berätta hela historien för Anna att jag brände mig på näsan första dagen typ och blabla. Samtidigt som jag berättar så sitter en tjej till vänster om mig som lutar sig framåt och glor. När jag berättat färdigt för Anna så kollar jag till vänster på hon som lutar sig framåt. Hon ler och säger: Nej den är fin. Det gör inget. Spelar ingen roll. Så hade hon typ någon brytning också. Till svar säger jag: Amen det var i och för sig i somras.. Vi garvade så vi dog. Moa kunde inte hålla sig och började garva direkt. Själv satt jag och funderade lite på vafan den jävla stollen sa. Och sen bara brast det, jag garvade så mycket att jag började gråta. HAHAHHAHAHAHAHA
Det roliga var att Anna trodde att jag kände henne och frågade sen ifall jag kände henne. Jag ba neej, ingen aning om vem dåren var.

Vilken jävla dåre...


AIK är bäst!

Dåså, AIK är bäst i allt. Eller kanske inte allt, men iallafall i Allsvenskan och Svenska cupen. I år tog vi hem dubbeln. Känns skönt.

Och du som skrev anonymt att det är trist att jag bara skriver om AIK. Det skiter jag i! AIK är en stor del av mitt liv och aa, fuck you.



I fredags var jag bara hemma med pappa. Vi käkade god middag och kollade Idol.
I lördags spelade jag jag match i Vallentuna, vi torskade. Sen fick jag skjus av faster till Råsunda och jag kollade fotboll med pappa, Biffen och Rasmus.
I idag var jag först i Täby där laget som jag tränar spelade cup. Vi vann första med 5-2, andra med 3-0, tredje torskade vi med 6-1, och sista vann vi med 5-2. Det var riktigt kul att se hur mycket killarna tagit åt sig på träningarna. Herregud, nu ser vi fram emot 22/11 då vi har nästa cup. Sen spelade jag match igen, i Åkersberga. Torsk igen...

Nu ska jag fixa glass tills pappa kommer hem efter sin träning. Sen är det läggdags.
Puss alla söta!


Kommer ALDRIG att glömma..

       

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this world's going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.

AIK I MITT HJÄRTA!!!


Martin Mutumbas tatuering gjordes två dagar innan matchen. Kaxig kille!


Jag tror att jag har smält segern lite grann nu. Inte helt. Är fortfarade helt i extas (stavning?). Ikväll ska jag till Råsunda med Rasmus för att tacka AIK eller nånting. Vet inte riktigt  vad som kommer att hända, men ska dit iallafall. Pinsamt bara att  missa träningen, men men. Min tränare skulle tydligen också till Råsunda, haha.


Nu ska jag byta om och sminka mig. Puss

 


SVENSKA MÄSTARE 2009 - ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN, AIK

Jag har inga ord. Måste smälta detta INNAN jag kan skriva några fler rader.
Vi hörs.

Jag älskar AIK, btw


RSS 2.0