Kom hem nu mamma!

Har så oerhört tråkigt. Har gjort klart läxan och nu väntar jag på att mami ska komma hem. Vill inte äta innan henne. Plus att maten bara krånglade. Har ringt och stört pappa, han blev lite halvt irriterad till slut och insåg att det var nått som var fel - jag hade ingen att prata med. 
Usch, ringa mamma kanske och stressa på henne lite? För nu får hon faktiskt ta och komma hem!


Fast jag älskar dig mest av allting mamma, det vet du!

School is cool

Hej alla bloggläsare..alla 10.

Vad gör jag? Ingenting faktiskt, ska plugga lite psykologi och börja laga lite mat. Kyckling och pommes, så jäkla gott!
Idag har jag varit i skolan. Dagen var väl helt okej. Vi hade psykologi, mentorstid och Italienska. Juste, jag har bytt från spanska till italienska, för er som inte visste det. Så jävla mycket roligare.
När jag kom hem så åt jag lite, var tokhungrig. Vilket jag är nu igen, suck. Hatar det!

Imorgon ska vi ha innebandy i skolan, ska väl bli helt ok. Haha, våran nya tränare, istället för Tian är.....damdam...FREDRIK DJURLING..HAHAH ett fett jävla asgarv. Men det kan nog bli roligt. VI får väl se liksom. Tränar i Hallonsbergshallen, har för mig att den suger kuk. Fast det får väl duga.
På kvällen sen är det innebandy igen och jag längtar redan, igen. Är så himla sugen nu på att lira, längtar tills matcherna drar igång. + att det är ett super skönt gäng!

Ska skriva psykologin och sen äta.
Skriver kanske senare.
Pööösss


Hahahahahhahahahhaha

Utan mycket att säga lämnade du mig
Men jag vet att det var för din andra tjej
Någondag kommer du inse att du gjort fel
När du kommer tillbaka och inte längre är hel
För att du fått gå igenom samma sak som jag
Kommer jag skratta mig till sömns varje dag
Och när du fylld med förhoppningar frågar mig:
Kan vi tillsammans ta nästa kliv?
Skrattar jag bara och svarar: I ett annat liv.

Hittade denna dikt i Tullys blogg. Tullgull.blogg.se, hon är så skön!

Himlen kan vänta..

Ikväll myser jag bara med mamma. Vi kollar på Kristallen just nu och ska äta lite ost och kex. Älskade och underbara mamma.
Imorgon är det DM i Viksjöhallen, jag ska spela musik. Efter det ska jag till Solna där AIK spelar. Det ska bli wonderful, bästa Gnaget!

Ska mysa med mami lite mer. Laddar ner musik också.
Skriver senare eller imorgon. Den som lever får se.


It's sad..

Ever lost touch? ¨
Let a good friendsship die, cause you never had time to call and say "hi"..

Jag tror jag vet vem du är! Om du tänker efter lite grann.
Jag saknar dig......fortfarande..


Träning

Snart är det träning. Måste bara käka innan och så ska jag byta och och packa väskan och så kommer mamma så ska vi till Stadium så ska jag kolla på deras träning och sen kommer kära Mathilda och alla andra i laget. Längtar till träningen. Länge sen jag var såhär taggad, förutom till träningen i tisdags. Men den var så rolig så jag är ännu mer taggad idag, hihihi.

Måste laga mat nu.
Pussis


Jag och Mathilda

Bästa mathuuuulda

Myser med Tilda nu. Så jäkla länge sen.
Ska till Ica och handla lite...tjockiiisar? Yepppyeppyeppp!!!

Kyss och smeek.

Första skoldagen = skit!

Första skoldagen har gått piss. Orkar inte ta det här, men jag gick iallafall hem efter lunch. Sitter nu i soffan och ska kolla två filmer, Slumdog millionair och Marley och jag. Slumdog är tydligen as bra och den verkar vara jätte bra! Ska mysa lite med mig själv.

Ikväll är jag ensam hemma också för mamma ska iväg med mormor, anna och lotta. Dom ska göra nått som mormor fick i fölsis. Så det blir skönt att vara lite själv. Dock ville jag mysa hemma med mamma ikväll, men icke.

Nu ska jag sätta på filmerna så skriver jag sen. Pööss


Till min älskade mamma!


Jag vill
bara tacka dig mamma för att du alltid finns där för mig i vått och torrt, och alltid. Det behöver inte vara att jag är ledsen, glad, sur, eller nånting, du bara finns där. Hela tiden.

Utan dig mamma, så hade jag inte klarat mig. Det är du som har fått mig att ställa mig upp när jag fallit och du har fått mig att vara den jag är. Du känner mig bättre än någon annan och du förstår mig utan att jag behöver säga nånting speciellt.

Du får mig att känna att jag inte alltid är så värdelös som man ibland kan känna sig. Och det är skönt. Jävligt skönt. Det är så himla skönt att veta att du finns där när jag behöver dig.

Helt enkelt, kort och gott, jag älskar dig mamma. Oändlig mycket!
Du är min mamma, bästavän, själsfrände och gud. Jag ser upp till dig så himla mycket.

Tack för allt mamma.
Du är det bästa!


Skolstart

Imorgon börjar skolan för min och alla i Ei2b:s del. Ska konstigt nog bli ganska kul och jag ser fram emot det, strange. Nått har fan hänt med mig under sommaren, typ som att jag har växt upp och mognat eller nått. Driver.
Men ska börja satsa på skolan, träna regelbundet och hjälpa till hemma. Dessutom ska jag fixa jobb och så också. Och att satsa på skolan har jag sagt varje år sen jag började 7an eller 8an, har klarat det en vecka och sen har det spruckit. Men iår är det andra bullar! 

Nu ska jag borsta mina kära tänder. Prata lite mer med Jimmy och sen slagga.
Det är ju trots allt skola imorgon....


Bjuder på denna från bästa Turkiet!

Barnvakt

Är hemma hos Nadia, Alex, Leon och Simone. Leon och Simone sover. Klockan 23 kommer Nadia och Alex hem, och mamma kommer och hämtar mig.
Jag och Leon spelade världens roligaste spel på Wii, as rolig! Och juste, dom bor i jordens finaste lägenhet. As najs. Precis sån som jag vill ha, dock lite andra möbler och så. Men så jäkla fin i Västra Skogen.

Ska kolla lite tv nu innan Nadia och Alex kommer.
Pööösssss


Möte och barnvakt

Sitter här i mitt vardagsrum med Mandy och ska snart käka lite gott. Ska sen vidare till Jakan på möte och efter det ska jag till Västra Skogen och vara barnvakt till 23.00.
Stressigt schema alltså! Men så är det när man är en hard working woman. Driver.

Måste dra.
Kösss

Mysig kväll

Sitter på balkongen och myser med frugan och Kevin.
Jag och Moa käkade kräftor och drack gott. Jättemysigt, i kvällsolen!

Nu lyssnar vi på Bob Marley..BÄÄÄÄSTA!!
ska kila nu, kysss

Barnkalas och längtan till ett ställe långt borta

Snart är det dags för barnkalas och fotbolls match. Efter det vet jag inte vad som händer, jag är dock lite sugen på partaj. Men tror inte att det blir nånting.
Imorgon ska jag mysa med bästavän här hemma. Äta goda kräftor och mysa. Long time ago!

När jag kollar ut genom fönstret så ser jag en grå jävla himmel och regn. Just nu hade jag hellre varit i Turkiet med Felicia. Jag hade hellre legat i en varm pool under en 40-45 graders varm sol med en god drink i handen. Jag hade hellre varit vid alla äckliga, svettiga, illaluktande, fula turkar (inget illa menat mot dom här, de flesta turkar som jag känner här i Sverige, är snälla och trevliga. Dom där borta var dock inte det. Så det är riktat till dom äckliga där borta!!) och fått vara i värmen. Vad säger du Felicia? Ta en sista minuten nu eller?

Duschaaaa var det ja....

Födelsedagsbarnet längst till höger.

Mysig eftermiddag i stan

Idag ska jag möta upp favvoMagge i stan och så ska vi till Akademibokhandeln och gå runt lite och sen ska vi kanske fika. Mysigt. Inte träffat henne på länge nu.
Efter stan ska jag hem och käka hos pappa. Och sen kanske jag ska ut med Moa, det är dock osäkert. För imorgon ska jag på kalas till lilla kusinen som fyller 7 år, så han är inte så liten men ändå liten..Och efter det är det fotbolls match, så Biffen hämtar mig vid Brommaplan. Undra när pappa kommer till matchen.

Planering för dom sista dagarna på sommarlovet:
Fredag: Är ju idag dårå, och det har jag redan berättat
Lördag: Har jag också berättat om, dock vet jag inte vad som händer lördag kväll. Det är oklart och oplanerat.
Söndag: Ska jag hem till mamma med Moa och ha en lite mysigt. Äta kräftor och dricka lite vin, och prata. Det var så länge sen.
Måndag: Träffa Amanda, som troligtvis kommer hem till mig. Planera mötet som vi ska ha med föräldrarna till våra små innebandygrabbar (som vi tränar). Möte från 17.30 eller 18.00. Efter det ska jag vara barnvakt åt mina små gullisar.
Tisdag: Ifall jag sover över där jag är barnvakt så kommer jag nog bara ta det lugnt. Annars vet jag inte. Kanske umgås med någon, sova tidigt iallafall.
Onsdag: Schooool. Och sommarlovet är öööver..

Dags att duscha lite!
Pöss


BÄÄÄSTA!!

Tack för allt VÄRLDENS bästavän..

Aldrig utan dig

I miss Turkey!

     

Du vet vem du är!

Tell me how to forgive you
When it's me who's ashamed
And I wish I could free you
Of the hurt and the pain
But the answer is simple
He's the one to blame


Slut på sommaren 09

Sommaren 2009 lider mot sitt slut. Den har varit mycket händelserik och rolig. Det är mycket som man sa skulle hända, men som inte blev av och tvärtom.
Dock har jag en vecka kvar på lovet som jag kommer spendera med nära vänner och familj. Planerar också jobb och hösten. Skolan ska jag börja satsa lite mer på nu.

Nu ska jag fixa mig lite, sen kommer mamma och hämtar mig. Här kommer en underbar bild från Turkiet.

It's just emotions, taking me over


Hemma igen

Så jävla suck att sitta här i soffan och kolla på svensk tv. Hellre sitter jag ute och kollar på någon halv taskig show, i 30-35 graders värme, med en drink i handen och trevligt sällskap.
Helt enkelt, jag vill tillbaka till Tukriet!

Lite bilder:
    

Pöööömsig

Lust att sova. Men är så jäääävla jääävla taggad på Paradise Hotel. Men är för trött för att vänta. Fucking Scrubs kom ju nu. Baaajs!
Aja, ska sova nu. Och juste...Jeppe ska byta skola. Buhuuhuhuh. Jag med kanske. Hehehehe..

Pössss


Prelle

Fick ettt halsband av Orhan också :D skiiiiiiiiiiit fint! tack kära vän!

Boy how could you lie for me? Thought you would die for me

Bara chill och jobb idag! Inget mer som hänt. Mötte Orhan och snackade. Drog till ica fram och tillbaka och fram och tillbaka. Målat lite mer. Chillat lite mer. Blivit irriterad på pappa hit och dit. Ringt farmor och aa..så ser min dag ut.
Ska bli lite mer irriterad på pappa och sen sova!!
PASSA DIG PAPPA!!! MENS UTBROTTT SNARTT...(utan mens dårååå)

Hemma

Hemma från landet. SKa ut och måla nu. Har inte mycket kvaaar. Turkiet smyger sig närmare! Inte långt kvar nu asså. Drar imorgon natt.

Ska träffa Orhan senare idag också. Och Empan imorgon, saknar henne som fan!
Kyss och smeeek


RSS 2.0