You’re a heartbreaker, dream maker, love taker

Kan ni tänka er? Jag försov mig igen. Fast nu har jag kommit igång och har klätt på mig andra kläder. Ska också sminka mig lite smått och sen dra mig mot bussen.

Efter skolan ska jag till stan med min fru. Hon ska köpa något hårband att ha i helgen då hon ska på cup med stadslaget. Själv ska jag köpa någon klänning/tunika om jag hittar nått. Jag hoppas. Sen ska vi hem till Moa och äta och plugga engelska.
Jag hoppas sen att pappa hämtar mig vid 21-21.30. Orkar på riktigt inte ta bussen hem, det tar hundra år. Och den lusten och tiden har jag verkligen inte.

Imorgon då. Då kommer förmodligen Erika och kanske Tilda till min skolan eller iallafall Sundbyberg. Då ska vi umgås lite och kanske käka en tidig middag. Undra om jag ska sola då också kanske. Får kanske med mig Tilda också om hon kommer till Sumpan. Mer är härligt!

Såja. Nu ska jag fixa klart mig och sen ta en tripp till skolan. Eller först Duvbo och innebandyträning.
Puss och hej


Balen i nian.
Chrippa, Micis, Sebbe, Jeppe, Jag och Philip


Kort om helgen som varit

Fredagen har jag redan berättat om. Det var det bästa jag någonsin sett!

Lördagen var spårad till en början med drickan och allt. Fast det löste sig och vi släppte loss. Helt sjukt vad det folket dricker och är glada. Såklart, som jag sa, så blev det karate för dom flesta. Haha. Undra hur Lollo mår? Haha.

På söndagen var det "kalas" hos min kusin Fredrik. Vi käkade våfflor och hade det mysigt. Morfar var där också, han såg inte ut att må prima men han var glad ändå. Han skulle till mosters man på sjukhuset.


Skoldagen idag var helt onödig. Jätte försov mig imorse så jag missade innabandyn. Dock gjorde jag inte samma mistake som Jeppe, haha, han försov sig också pga att han inte ställt om sin klocka, haha. Hur kul är inte sånt liksom?

Jag la precis på med Kim, eller min mobil dog rättare sagt.
Ska jobba med min läxa nu, hehe. Pusspuss

Såjaa. We go all in tonight!

Dåså, drickan kirrad.
Jag har precis sminkat mig.
Magge fixar håret och klär på sig.
Jag klär på mig.
Magge sminkar sig.
Jag fixar håret.
Alla kommer.
Festen kan börja!

Tack för mig. Jag skriver imorgon. När jag är sådär lagom sliten. Härligt!
Ha en bra kväll. För det kommer jag att ha.

Hos Mag.

Bounce igår var det bästa jag någonsin sett. Det var så jävla stilrent och klockrent. Herregud! Ni som har biljettter, grattis. Ni som inte har, synd, ni missar nånting kan jag ju säga!

Idag har jag shoppat lite med Riitta. Det blev två tights och en plånbok. Det gick åt helvete med drickan! Sitter nu hos Magge och försöker få tar på nånting. Livslusten försvinner sakta, men säkert. Orkar inte med detta!
Dessutom så har den där snubben 1500 av våra pengar. Jag SKA ha tillbaka dom!

Vi hörs senare när vi får se hur det har gått.
Puss


Datorkunskap

Sitter på datorkunskapen (observera att det heter datorkunskap och inte datakunskap). Sitter bredvid MVG-barnet Jesper Lagerqvist. Han är skitsnäll! Jag och Emelie är exakt lika mobbade som skriver i våra bloggar. Cheka in hennes och Linns blogg höhö.

Ska på Bounce ikväll, någon som hört det förut? Naa, tror inte det. Iallafall ska dit och kolla på dans och chilla med min faster. Imorgon blir det shopping på förmiddagen, sen fixa dricka och sen hem till Maggie för parrtyyy! Underbart!

SKa försöka hänga med pådetta nu. Excel. Heeeeeeeeeelt onödigt, varför lära sig deT? Fattar ingenting. Tur att man han Jeppe då, hihihi.
Pussehej!

Mitt fucking huvud, uvud, uvud, uvud.

Jaaaaaaa, det ekar överallt i min skalle. Jag orkar inte. Fick ett ryck för ett tag sen och kom på att vi hade ett svenska arbete som ska vara klart. IMORGON. Damn(!) vad jag har jobbat på nu. Så sparar jag arbetat på datan och så när jag ska ta fram det för att sen skicka till mig själv så är det borta. Helt borta. Det händer inte. Jag orkar inte!

Skjut mig, snälla.

Ingen innebandy för mig inte

Fick inte för papi. Han tyckte att jag skulle ta det lugnt. Och det är sant, men ändå. Ikväll kommer faster också, mysigt.
Har kommit en bit fram med Maggie. Pratat med Kim också, gjorde att det tog lite längre tid. Fast det är alltid kul att snacka med han.
Han, jag och Max ska flytta till Grekland och jag ska bli deras bitch. Laga mat, ha sex, diska, städa, ja you name it! Najs va? Eller? Haha, sjuka snubbar.

Ska sätta på någon rulle nu.
Puss så länge

Härlig dag. Yeah right!

På innebandyn så halkar jag och ramlar rätt in i väggen och faller ner på golvet. Japp. Så ser min morgon ut. Mår sisådär men garvar bara åt hela händelsen. När vi sen äter lunch mår jag så jäkla illa och har så himla ont i huvudet att jag bara vill ut och ta frisk luft. Fundrar på att åka hem en kort sekund, men Moa ville inte att jag skulle åka själv. I och med att jag kan svimma ganska lätt om jag har en hjärnskakning alltså.
Pallrar mig till skolan och mår inte så bra. Pratar med våran mentor som säger att jag ska gå direkt till sjuksyster. Dock var hon inte där så jag ringer pappa och han kom och hämtade mig. Vi åkte till vårdcentralen och hon sa att det bara var en rejäl smäll och en liten hjärnskakning. Skulle hem och ta det lugnt men inte sova, det är tydligen farligt.

Så..just nu kollar jag på Ugly Betty och pratar med Magge om helgen. Försöker också få Patrik att hämta mig till deras match. Apropå Patrik så ringde han mig idag. Skitgullig haha. Undrade när mamma kom hem och så. Söto!

Ska kolla vidare på Betty och fortsätta prata med Maggie.
Lycka till alla i klassen på provet idag också. Pusspouss

Ett dygn sedan

Ja, det är ungefär ett dygn sedan jag skrev. 23 timmar och 23 minuter.
Det hände faktiskt inte så mycket igår. Onödig skoldag. Jag och Moa "jobbade över" lite och hade lite extra matte på eftermiddagen. Det gick faktiskt bra.
Efter skolan så mötte jag Empan i Komethallen och vi solade våra 25 min. Vi skulle egentligen simma men Empan hade glömt bikini. Iallafall så åkte jag till ica och Empan till Jakan. Under bussturen så lös solen på oss genom fönstret. Och båda bara satt och njöt och pratade gamla sommarminnen och vad som händer under sommaren 2009. Jag hade ju tänkt bjuda ut ett gäng till landet och vi snackade om vilka som skulle komma och om hur det kunde vara.

Killarna står vid grillen.
Tjejerna går runt med ett vinglas i handen och snackar skit. Dukar lite.
Solen skiner.
Äter ute med solnedgången i ryggen.

Vi blev sådär lagom sugna. Ville bara ut idag, nu!
Ett helvete att behöva vänta på denna svenska sommar. Fast livslusten har varit kvar ett bra tag nu. Annars brukar jag tappa den efter ett tag. Men solen fullkomligt LYSER och åh, det är så skönt.

Ska kolla på Vakna! Med The Voice innan jag drar mig till skolan, eller träningen är det ioförsig.
Puss och Kram


Uppe med tuppen

Börjar skoldagen med datorkunskap. Har fortfarande inte, efter ett halvår, insett varför vi ska lära oss det. Jag kan inte fatta. Det är helt absurt. Jag fattar ingenting och vad ska jag med allt sånt till. Visst det kanske kan vara bra att veta vad alla :C, :A och dom betyder, men inge mer. Skitsamma.

Satt och kollade fb bilder. Härliga från någon kompis land. Jag va dock inte med. Men det såg så mysigt ut. Dom hade någon middag med cider god mat, sol och havet precis nedanför. Varför inte liksom? Jag och Moa har bestämt att vi ska ut till mitt land snart. Mormors då, på Väddö. Underbart.

Dags att kila nu. Ska sola och simma med Empan sen.
See you ikväll.
PUSS

Pissväder!!!!!!

Glömde säga att pussy-Mari och pussy-Malin åkte till Dubai inatt. Nej, jag är inte alls avis. Fan er om ni är mer brownie än vad jag är. Då jääääääääääävlar! Jag ska sola som ett as i en vecka :)

Hoppas ni får det bra iallafall. Kommer inte sakna någon av er! Dumma er!

So lost without you


Har nästan lyssnat sönder denna låt, samtidigt som jag kollar på "40-year old virgin". Pratar med mitt ex och det känns bra för en gångs skull. Eller bra var kanske att ta i, men jag mår inte dåligt av att prata med honom. Dock saknar jag honom. Vill träffa honom nu. Endast som vän. Vi brukade lyssna på den här låten också.

Äsch, börja gråta va? Nej, ska faktiskt inte.
Hade hoppats på att Kim kunde vara hemma snart. Ska dra och duscha nu, sen sova. Måste till skolan imorgon! Börjar 10 och slutar runt 15.
Ska träffa Empan och sola med henne på dirr efter skolan, sen kanske åka och simma. Skulle vara riktigt najs. Försökte få Patrik att langa skjusen hem till mig sen, moahaha. Kanske funkar om jag gör tjänsten som jag var skyldig. Eller?

Jag vill ha sommar.

Lyssnar på denna låt och kollar sommar bilder.
Nostalgi kallas det!


                        

Underbart!
Detta är sommar gott folk, sommar..

I've been sitting here, can't get you off my mind

Blev en dag hemma. Rätt skönt. Pratat en hel del med Kim. Alltid lika kul! Kollat på Save the last dance också. Nu är det Ellen Degeneres show på tv. Helt ok.

Ska nog dra mig och sola senare. Kanske kolla om Empan vill hänga med. Har mycket att prata om.
Saknar mamma också. Nästan en vecka har gått. Bara en och en halv kvar.

Ska kila nu. Puss

No life..

Lovar du att vara ärlig? Ja, kanske

Du heter: Jennifer

Smeknamn: Jennifer, Jennan

Låt som när du är ledsen sörjer till? Lars Winnerbäck - Om du lämnar mig nu

Beroende av: Sällskap och mobil

Vem behöver du mest just nu: Moa, mamma och pappa

Vad tror folk om dig? Ingen aning

Stämmer det? -

Vad får du oftast komplimanger för? Rumpan, läpparna. Nu börjar jag få koplimangar för håret, alltid lika kul.

Vad säger du för att imponera på någon? Något som han/hon tycker är kul

Hur imponerar man på dig? Rolig, glad, positiv, trevlig
Brukar du skratta för dig själv? Ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Gör du?

Var bor du? Vikjsö

Trivs du där: Ibland, ibland inte

Äger du några converse: Nej. Hade ett par svarta

Sprit, cider, vin eller öl: Allt

Brukar du bli för full: För full är väl att ta i

Vad har du för mobil operatör: Tele2 Comviq

Är du allergisk i mot något: Nej 

Har du haft sex idag: Nope

Nästa mål i ditt liv: Ingen aning

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Vem ringde du senast? Pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Berättade om helgen som va. Det var inte pappa..

Antal timmar sömn inatt: 7...typ

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Beror på

När mår du bra: När jag är med mina vänner

När blev du fotad senast: Vet inte. I helgen

Hur känner du dig nu: Trött och glad

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vitt

Vad tycker du om fötter: Öhm..vilken fråga

Vad saknar du: En pojkvän..

Hade du en bra kväll igår: Ja, helt okej

Favorit dryck på morgonen:  Mjölk eller multivitamindryck

Rakar du benen: Ja det gör jag

När brukar du oftast gå och lägga dig: 22-22.30

Är du blyg? Ibland

Sysslar du med någon idrott: Innebandy

Vill du hellre ha mail än brev: Mail

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja....
Har du spytt offentligt: OM jag har

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:  Kommer inte på nått nu

Är du nöjd med ditt liv: Inte alltid

Är du bortskämd: Vissa säger det

Vad gör du i morgon: Går till skolan och solar efter

Vad är det värsta du vet? Ormar, spindlar

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Hur mycket som helst. Typ allt
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Katrin Zytomierska

Vad längtar du till? Sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap? Bästa vännerna!

Vad använder du för shampoo? Olika hos mamma och pappa

Vad är det finaste du fått? Mina vänner

En speciell dag du minns: Onsdagen sista veckan på jullovet!
Hur gammal är du: 16....och ett halvt

Tycker du om någon just nu: Massa

Om fem månader: Är det sommar  

Gröna eller röda äppeln: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Moa eller mamma

Gillar du golf: Nej :o

Vilken tid gick du upp idag: Runt 7

Har du sovit i din egna säng inatt: Nej

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Självklart!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara och spendera

Bär du glasögon eller linser: Inget

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Helst aldrig

Har du tatuering: Nej

Vill du gifta dig: Ja, någon gång

Vill du ha barn: Of course

Solar du ofta: Japp

Är du bra på att laga mat: Ganska, helt okej§

Hur vig är du: Inte alls haha

Är du musikalisk? Inte någonstans

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller mjölk 

Vad äter du helst när du ser på film: Inget?

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå/gröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja...för många gånger

Biter du på naglarna: Nej, inte längre.. (stolt) :D

Hur ofta tränar/motionerar du: Nästan alla dagar i veckan

Senaste låt du hörde: Skin - Ras Cricket


Livslusten var borta en kort sekund

Livet leker.
Skolan var helt ok. Träffade älsklings-Moa vilket gjorde min dag. Hon är bra hon. Lektionerna rullade på. Missade som sagt innebandyn imorse så jag hade bara tre lektioner.
Påväg till gymmet efter skolan så pratade jag med Kim. En rolig kille det där. Gjorde min dag han med.
Snö ute. Det kan suga! Livslusten rann ur en.
Helgen är efterlängtad. Som alltid dårå.
Denna helg är mer efterlängtad än andra tror jag. Bounce på fredag. Jätte-fest på lördag. Kanske träffa Kim och Moa på söndag. Varför inte liksom?
Livslusten är tillbaka!

Nej innebandyn kallar.
Falun-Warberg, 6-5.

Heja Warberg!!


Sälen 2009


Missade bussen och stannar hemma

Nej, inte hemma hela dagen. Men från träningen.
Ska nog sätta på Step up 2 innan jag rör mig mot skolan. Så jävla bra. Är galet trött.
Ska gymma med Tilda efter skolan, skönt. Ska möta henne i Jakan klockan 5. Nej, ska jag hinna se Step up så måste jag stänga ner datan nu.
Have a nice day!

"The reason we can't say those three words to each other isn't because they aren't true"



Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can't remember a time in your life when it wasn't. But then one day you feel something else, something that feels wrong, only because it's so unfamiliar.
And in that moment you realize you're happy.



Most people are stronger than they know. They just forget to believe in it sometimes.


Veckans bravader

Måndag: Skola, och träffa Emmelie hoppas jag :)
Tisdag: Skola, sola och hem
Onsdag: Skolan, sola igen och kanske ut och springa eller simma.
Torsdag: Skolan, träffa Magge och åka in till stan och fika
Fredag: Skola, till Riittas jobb och in till stan. Shoppa lite och sen kolla på Bounce.
Lördag: Från Riitta till V-by och kirra dricka, sen till Magge och festen kan börja! We gonna go all in!
Söndag: Hem från Magge. Kanske träffa Moa och några.

Hoppas veckan går fort. Är galet taggad på fest. Och för att inte tala om Bounce. Har hört att det ska vara jättebra. För er som inte vet vad Bounce är så är det en dansgrupp.

Vad ska ni göra i veckan?

Party like a rockstar

Nä, rubriken stämmer ju inte riktigt in på denna helg. Har faktiskt tagit det ritkigt lugn. Varit hemma mestadels och bara vilat. Skönt det med.
Bara att tagga till nästa helg. Först så ska jag på Bounce med  min kära faster på fredag. På lördag sen är det party hos min Maggie. Då lär det bli karate, brukar bli så i det sällskapet. Hö hö.

Första matchen igår blev lika. Skönt det, för vi höll på att torska i slutet. Men visst, en vinst hade suttit bra. Den senare matchen vann vi.
Den matchen var helt sjuk. Så jävla mycket tjafs och dommarna sög och usch! Det var ett rent helvete. Dom spelade så jäkla fult. Äsch, orkar inte dra upp den skiten. Vi vann iallafall och kom då tvåa i serien. Helt okej.

Ska fortsätta kolla på hockeyn.
Rögle-AIK. Just nu står det 3-1. Jobbigt läge!
Heja Gnaget!

Och med det tackar jag för mig.

Innebandymys och gäster

Vaknade för ett tag sen av att pappa kastade Wille på mig och att han kommer och ska bädda ner sig och bara vara jobbig. Fast jag överlevde. Och tur är väl det. Nu har jag precis ätit frukost och det bara sprutar Lars Winnerbäck ur högtalarna där nere! Wonderbart. Solen skiner och det finns inget annat humör att vara på än glad.

Har match 11.30 i Sollentuna. Samling 10.45. Kanske dags att börja byta om och dra sig vidare dit då. Har match ikväll också i Kallhäll. 17.30.
Men så kommer också min syssling från Finland och hälsar på med sin lilla söta son på 8 månader ikväll. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Skriver senare.
Kyss och smek

Hate me for allt the things i did, but it wasn't me in another girls bed!

Allt är åt helvet. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Vad jag än säger eller gör så blir det fel. Ingen fattar, inte ens Moa. Och hon brukar ändå förstå mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur ska jag få det som vanligt igen, eftersom du inte verkar bry dig så mycket. Jag har iallafall försökt några gånger.
Livslusten rinner ur mig.

Jag saknar mamma också. Två och en halv vecka, sen är du hemma igen.
Jag älskar dig!

Fuck allt jag sa, fuck allt som var bra.
Och skillnaden som går att se från igår till idag.


Just a pic


Länge sen. Påväg hem från Åland med F-92 laget. Jag saknar. Bästa resan någonsin med er.

Hemmakväll med papsen

Idag blir det bara att vara hemma. Hade tänkt att gå ut. MEn orkar inte, hittade ingenting och kom på att jag har match 11.30 imorgon i Sollentuna. Hade ju inte varit så lyckat liksom. Nej men det blir mysigt att bara vara hemma också. Nästa helg lär det ju bli karate, då det är fest hos Magge.

Ska snart äta. Har hjälpt pappa lite med facebook. Han är ju helt lost inom det ämnet.
Kollar på reprisen av Wipeout.
Kommer nog tillbaka senare. Puss

Jag är en förstörd männiksa

Jag kan inte tro att det är sant. Hellre dör jag känns det som i dagsläget. Imorgon ska jag vara i löthallen 8.00. Eller då ska jag vara där, ombytt och klar för gym med våran lärare. Yippi!  Jag måste åka 7.09, och det är ännu mer yippi. Jag orkar inte.
Och imorgon åker mamma till Thailand. Skjut mig! Jag vill också. Hon ska vara där i två och en halv vecka. Och sen åker Pussy-Mari och Malin till Dubai på tisdag. Fuck dom också!  Nej men själv ska jag ju vara hemma och mysa i Sverige, det är ju trots allt vårt moderland.

Nej. Nu ska jag sura på att alla drar utomlands ett tag till. Kanske tröst-äta lite glass också. Så får vi se vad jag hittar på. Kanske blir nått helvilt som ett bad. Herregud, det skulle vara nått.


Jag älskar dig


Du och din syster tigger spö! (Obs! Denna bild är snygg. Snygg och helt nyktert. Kommentera gärna!)


Tack tack, hemskt mycket tack

Jag vill tacka Jonathan än en gång för att ha hjälpt mig med bloggen. Nu med en otrolig skillnad.
Tack så mycket, helt enkelt :)


"When I give you my heart, you will take it and break it"

Denna dag har varit helt fram och tillbaka.
Jag och Moa har gjort bort oss två gånger. Jag har kännt att jag velat bara försvinna x antal gånger idag.
Och Moas bror borde få sig en rejäl omgång som säger att snön inte ska komma tillbaka, så snöar det idag. Hmm!

Somnade direkt när jag kom hem, så skönt. Var super trött. Skulle ha solat med Mathilda idag men så blev det ej. Orkar ingenting. Ska snart laga mat och kolla lite tv.

Pusss


Dusch och sen sova

Har precis avnjutit en god gulasch soppa och ska strax hoppa in i duschen för att sen gå och lägga mig.
Imorgon är det skola från 9.00-15.20. Helt okej. Efter det ska jag nog sola. Jag skulle ju åkt och simmat med Rebecca fast hon kunde inte, så jag kanske åker och gör det med mamma efter maten. Om hon inte ska på herrarnas träning. Äsch, vi får se.

Godnatt alla söta!

Jävla bitterf*tta!!

Jag fattar inte hur man kan vara så grinig. Helt galet.
Det var när jag frågade om jag kunde få testa afroliven en gång utan att behöva betala. Så jag vet om det är kul liksom.
Först frågade jag hon som håller i själva dansen. Hon sa att jag skulle prata med dom i simhallen, i reseptionen alltså. När jag kommer dit och frågar så fattar inte första tjejen vad jag menar. Så kommer det en tant som frågar vad jag undrade om. Så berättade jag att jag vill testa afroliven utan att betala en gång, bara för att se om det var för mig.

Tanten:
Njaa..det är ju såhär att man betalar för sex gånger.
Jag: Jo jag vet, men jag vill bara testa en gång för att se om det är roligt. Jag har aldrig dansat det förut.
Tanten: Ahaa..men njaa..jag vet inte. Den här gruppen har bara tre gånger kvar. Så halva deras "termin" har gått.
Jag: Men jag kan ju testa nu, idag, en gång för att sen veta om det är kul eller inte till nästa "termin". Så slipper jag slösa en gång då liksom.
Tanten: Men nej! Det går inte nu. Okej?
Jag: Aja..hejdå!!

Fattar inte hur man kan vara så bitter?!

IG-barn till MVG-barn

Jag har blivit ett MVG-barn. Alla inklusive jag undrar vad som hänt. Verkligen. Helt plötsligt så fick jag typ VG-MVG på matten idag och igår. Det är ju riktigt bra. Jag som haft så galet svårt med matten. Fast allt detta har jag faktiskt att tacka Moa för. Tack bästavän, du är bäst<3

Sol, gott folk. Det är sol

Såja, då sitter man här hemma då. Lite lagom svettig sådär. Det är sant people, jag är lite svettig. Eller svettig och svettig, men varm iallafall. Kan vara för att jag gick från Jakan och hem. Kunde inte låta bli. Vädret. Ingen kan ju ha missat vädret!! Hade inte maken att sitta och vänta på en buss när det bara strålar massa sol. Helt sickt vad det är skönt ute. Detta kunde man inte tro för några dagar sen då det var massa snö ute. Dock så säger frugan med en stensäker röst att det inte kommer komma nå mer snö. Och det har hennes bror sagt. Ioförsig så brukar Tobbe ha rätt, så jag litar på honom nu också.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig halv 6-6 för då ska jag till Jakan och möta Josefin och Rinny (och förhoppningsvis Empan) för att dansa afrolive klockan 7. Ska bli kul.

Med detta så säger jag: Välkommen till våren!


Tack Jonathan

Han har fixat så jag har fått nytt teckensnitt på mina inlägg. Underbart. Tack så mycket!


Ögonfrans - och brynsfärgning

Har varit och färgat mina ögonfransar och ögonbryn. Blev riktigt bra. Är nöjd.
Sitter nu och funderar på hur jag tar kort med min webcam, någon som kan sånt? Jag är riktigt usel på det. Imorgon blir det att dansa afrolive med Josefin, Rinny och kanske Emmi om hon hinner. Kul. Hade velat åka till Björkeby och hälsa på men orkar inte om jag måste åka hem när Josefin slutat. Kanske tar det besöket på torsdag så jag ska simma med Rebbis. Har inte träffat henne på år och daaaaaagar. Ska bli riktigt kul. Lite skitsnack också. Saknar henne!

Maten kallnar snart. Och mamma flippar. Herregud. Körigt nu.
Puss

Tung dag med redovisning och gäster

Hade redovisning efter skolan. Underbart!
Nooot. Gick åt helvete. Som vanligt. Pratade dock lite allvar med läraren om skolan och sånt. Skön pratstund. Mamma var och hämtade mig så vi åkte direkt till Ica och handlade. Nu har vi dukat och plockat undan lite skit så att det ska se lite hem trevligt ut haha. Mamma är mysko. Kom precis till mig nu och viskade i mitt öra: "ljus och salighet" haha. Mongo!
Vi väntar på våra gäster som ska komma. En av mammas bästa kompisar och sen en till med barn. Ska väl bli helt okej.

Nope, måste kila nu. Vi ses. Puss

Så jävla fränt..

När jag ska bädda om i sängen. Alltså byta lakan och täcke och sånt, ni vet? Så märker jag en stor jävla blöt fläck mitt i sängen. Såklart så frågar jag mamma varför i helvete det är bött i min säng och hon kommer in och ser ut som ett levande frågetecken. Och så frågar jag ifall mammas kompis sov över här, och det gjorde hon.
Hemskt! Mammas jävla polare har kissat i min säng. Okej, hon hade varit riktigt full igår men det skiter jag i. Som vuxen människa borde man ändå vara tillräckligt medvetande att man kissat i någons säng.
Dessutom så känner jag att det känns skit konstigt att hon inte sagt nått till mamma att hon gjort det. Man märker väl ändå på morgonen när man ligger där. Herregud! Skitsamma, vi ska tvätta min säng nu iallafall.

Är helt tom, finner inga ord.

Denna överskattade melodifestival borde ta sig i baken nu. Och svenska folket som röstade på operan kan inte vara friska. Finner inga ord och vet inte vad jag ska säga. Jag ska iallafall sluta kolla på melodifestivalen nu. Vi kommer bli utskrattde i Moskva. Detta är inte okej.
Malena med La voix. Illa..

I'm sorry that you had to do it on your own..

Matchen igår var bara riktigt sjuk. TT (Tyresö Trollbäcken), och Patrik, vann mot Mullsjö med 10-5. En helt galen match. Värre än typ AIK-Täby. Och detta var två lag som inte ens spelar i SSL. Det var världens drag på läktarn, folk skrek, det höll på att bli fight och det ena efter det andra. Iallafall så vann TT och det var ju riktigt oväntat. Fast det var som Calle sa, allt handlar om självförtroende. TT har vunnit nästan allt denna säsong, och Mullsjö har förlorat nästan allt. 
 
Den här matchen var dock inte den sjukaste. Utan det måste varit Täby-Dalen. Där Dalen vinner med 9-4. Hur  sjukt är inte det? Då har man lite att mobba Mackan med, haha. Fick förresten reda på att han är socialt handikappad igår hahahha. Moas madre sa det till Moa.

Nu sitter jag här, vilket jag egentligen inte borde.
Behöver egentligen duscha lite snabbt och klä på mig och ringa Moa. Ska ju in till den stora staden med henne. Där ska vi träffa Kim och massa andra från Norrköping och Sportscamp.
Har verkligen lust att festa ikväll. Kanske hänger med Sabina någonstans. Men vi får se. Vi skulle höras under dagen.

En sak till. Tack Kb för samtalet inatt, dock sov jag som en stock. Försök på nytt igen idag. Kanske svarar då. Antar att du var rätt dragen. Puss på dig, söt!

Duscha var det ja..

I had a party last night, I'm sorry you coulden't come, but your boyfriend did…TWICE

Idag har skolan varit helt okej. Det är ju som sagt fredag. Dock inget partande för mig idag, ska iväg och kolla när Patrik spelar innebandy. Dom har kval mot Mullsjö idag. Lycka till, grabben!

Ska snart iväg med mamma och äta lite gott på söder innan vi åker och kollar matchen som är i Eriksdalshallen. Måste säga lycka till till Moa också som har stadslags träning idag. Lycka till, gumman!

Imorgon har jag två val. Antingen är jag hemma och tar hem nåra kompisar äter, dricker lite gott och kollar på melodifestivalen eller så frågar jag om jag får åka med Empan hem till Melina. Hmm..vi får se. Vet inte vad jag orkar.
På dagen ska jag iallafall med Moa och fika med hennes kompisar från Sportscamp. Tydligen rätt roliga prickar, hehe.

Ska dra, pussss

Diva is the female version of a hustla

Idag har skolan faktiskt varit riktigt rolig. Kan bero på Moa och en till. Tack för att du är som du är nu. Jag och Moa följde med Jonathan till subway efter skolan och åt varsin macka och sen drog jag och Moa hem medans Jonathan åkte på träning.

Och juste..jag har blivit skit tung i skolan. Vg-Mvg i allt. Vad har hänt? Vi fick se vad vi fick på våra Unicef grejer, om ni kommer ihåg? Iallafall så fick jag en pil uppåt som betyder Vg-Mvg. Sjukt, haha. Glad är jag iallafall.

Försöker få Magge att skaffa en blogg också. Går sisådär. Hon vägrar typ. Vägrar inse att hon inte behöver skriva varje dag och om så jätte intressanta saker hela tiden. Vad skriver jag om som är så intressant liksom? Haha. Mitt liv, men hur intressant är det för er liksom? 

Ska hjälpa mamma, städa, äta, åka till gymmet, gymma, simma och sen sola. Kommer nog inte skriva så mycket med idag kanske. Eller vem vet? Jag lär logga in senare och kanske skriver nått litet sen.
Take carreeee.


This i promise you

Ska sova nu tror jag. Bara ta en snabb dusch och sen lägga mig i min varma sköna säng. Fundera lite på livet. Och sen somna gott. Undrar om jag ska åka med mamma imorgon eller åka kommunalt. Alltid denna fråga. Veckornas ilandsproblem? Verkar nästan så. Hur orkar jag lägga enegri på det? Hahah sickt!

Nu ska jag iallafall dra mig mot duschen. Imorgon är det skola och sen ska jag och mamma åka och träna och sen simma. Mycket skönt. Kanske sola också. Skulle inte sitta helt fel, bli lite brownie.
Nej, puss och godnatt på er!


Haha en riktigt mongolid!
Fast jag har ju bytt namn till BjudarN så får väl leva upp till det då!

Christian the lion

Moa berättade om denna sjuka video för typ en vecka sen. Trodde faktiskt inte att det var sant när hon sa.
Iallafall så handlar den om två killar (tror jag) som har tagit hand om ett lejon sen det var en liten bebis. Lejonet är döpt till Christian. När Christian blivit för stor var de tvugna att ge bort honom så att han skulle leva "vilt". Efter ett år åker de och hälsar på Christian där han bor. Till en början verkar lejonet lite halv skeptisk, men börjar sedan springa mot killarna och kramar och pussar dom. Så himla gulligt!

Gråter så mycket åt sånt här. Men å andra sidan är jag ju en känslomässig mes också!



Vad ska jag ta mig till?

Jag vill inte ha det såhär. Det låter som värsta grejen, fast det inte är det. Dock så känns det som att du inte bryr dig. Känns som att det är fel att säga "jag vill vara din bästa vän" när du sen inte hör av dig på flera dagar. Du pratar knappt med mig överhuvudtaget.
Jag känner att om du inte bryr dig mer, så kan inte jag bry mer heller. Jag kan ju inte styra över hur du vill ha det. Men det känns som att ödlsa en helvetes tid på dig och bara gå runt och fundera på hur du vill ha det hela tiden. Känns sådär att åka iväg i sommar också om det ska vara såhär. Kanske hinner ordna sig, eller kanske inte. Det får vi se.

Så nu skiter jag i detta, eftersom du verkar göra det samma.
Jag är ledsen. Jag har berättat exakt hur jag vill ha det för dig.
Upp till dig att berätta för mig nu. Så jag slipper gå runt och bara undra.

Du vet att jag tycker att du är bäst.
Vill inte "förlora" (om man verkligen får säga så, kanske låter jätte konstigt och jätte fånigt, men skitsamma) dig.
Du vet vem du är, det går inte att ta miste!


Järfälla IBK vs Handen IBK

Fick höra igår att mammas jobbarkompis har en dotter som spelar i Handen IBK F-93. De har en målvakt som har helt sabbade knän och ska opereras tydligen och en annan målvakt som har problem hemma och som sällan tränar och så. Funtar på att kanske gå dit. Ända nackdelen är att det ligger långt åt helvete, verkligen åt helvete!

Dock känns det fel att lämna Järfälla. Men som det varit denna säsong så kan jag inte gå tillbaka. Känner inte att det funkar såhär. Jag skiter i om det kommer nya tränare eller inte. Jag klarar inte av att gå tillbaka. Känner mig inte välkommen.
Fast jag känner också lite "sorg" att lämna Järfälla. Har ändå spelat där sen jag började, när jag var sju år. Det är ju ett tag. Men vi får se.

Ska prata lite mer med mamma om det också. Är lite sugen faktiskt. De går också upp i 1an och det är ju inget minus liksom.


You never find nobody better than me

Såja, då har jag varit i skolan och solat. Det var så otroligt skönt att sola idag. Innan så kände jag att jag verkligen inte orkade men pallrade mig dit ändå, och ångrar ingenting! Så nu är jag lite brown igen. Inte mycket, men lite.

Jag skulle ju åkt och dansat idag men det blev/blir inte så. Empan kunde inte, hon hade mycket plugg. Varken Josefin Kjellbris eller Rinny skulle dit. Rebecca kunde inte och inte Tilda heller. Jag har inte heller någon lust att gå dit själv första gången. Blir att vänta till nästa vecka då Empan ska med, det har vi bestämt nu. As taggad på det!

Juste..
Efter som det har kommit massa snö nu så har det såklart blivit halt igen. Tror ni inte då att jag, Jennifer Tuulasvirta, ska ramla när Moa går och pratar med mig. Det roligaste var att Moa gick verkligen och pratade med mig och helt plötsligt så ramlar jag, hon märker såklart inte det och bara fortsätter gå tills jag inte svarar. Då vänder hon sig om och ser att jag ligger helt hjälplös på marken och dör av skratt.
Nu skrattar jag dock inte lika mycket, såg när jag var i solariet att jag hade feeeeeeeetaste blåmärket där. Så nu är det stackars mig istället!

Provet idag gick underbart bra också. Svarade på allt utom en fråga. Helt sjukt svår och komplicerad fråga. Men äsch, svarade på allt annat och det kändes great!

Ska kolla på tv nu, och sen laga mig lite mat. Min mami kommer inte hem idag. Eller senare på kvällen kanske hon kommer, men inte på ett bra tag. Stackars mig!
Pussssss

I need you..and you, and you, and you

.

Working out!

Har precis varit och simmat kvälls/relax sim i Jakans simhall. Jätte skönt.
Nu sitter jag och mamma och kollar på tv och äter skorpor samt dricker te. Planerar lite över helgen. Ser otroligt lovande ut. Dessutom så ska jag nog dansa AfroLive imorgon med Empan. Skit kul! Hoppas bara hon har tid och kan. Saknar sötnosen!

Ska fortsätta umgås med mamma och sen sova. Måste sovas tidigt idag.
Puss

I forgottttt

Skorna i inlägget "K to the Ä to the R to the L to the E to the K" är mina. Äntligen. Anna beställde dom igår och dom kommer hem till henne nästa vecka. Då ska jag bara dit och hämta dom sen så är dom mina. WOOHOOOOO! Jag är överlycklig.

Humle och Dumle


Vi fick nya smeknamn av Mackan idag. Humle och Dumle.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger,
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Skin, skin som den sol du är

Idag hade vi tjejer dm. Alla var taggade till tusen för att vinna mot Tibble, vilket vi också gjorde. Var lite skakigt i slutet, men vi klarade det och vann med 2-3. Nästa match som vi spelade var mot Fredrika Bremer. Den vann vi också, kan det ha varit med 8-3, eller 7-3?

Tänker på en person. Allt har gått åt helvete. Fast jag orkar inte bry mig om inte du hjälper till. Äsch! Antingen så löser det sig eller inte. Vi får se! "Tiden läker alla sår".

Ska ta en powernap och sen när mamma kommer hem så ska vi käka och sen till Jakan och träna, simma och sola. Tre flugor i en smäll! Älskar..

Lyssnar på bästa låten också! Ras Cricket med Skin. Får mig att tänka på massa saker. Bra som dåliga. Älskar iallafall låten.
Nej, dags att sova. Puss på alla söta!!

Dö dö dö dö!!!

Fuckad dag idag. Orkar inte gå in på detaljer. Men de flesta vet vad det handlar om.
De som får mig att vara glad och inte verka så nere är definitivt Moa! Och mamma och pappa måste jag säga. Riktig livsglädje från dom tre alltså! Finns inget bättre.
Äsch, ska lämna detta tråkiga ämne. Orkar inte med människan bara.

Herrarna lirade idag också. Jag och Moa åkte direkt efter skolan till Jakan. Träffade Rebecca, Josefin, Josefine och Malin. Roligt! Hade velat träffa Empan men den sötnosen var sjuk, tråååkigt. Får träffa henne en annan dag.

Nu ska jag leta reda på en låt till Alex, jävla jobbig unge alltså. Vet ju inte ens vad låt-jävlen heter. Men får leta vidare, vad gör man inte liksom?

Puss och godnatt!

Alla behöver en vän som du!

Nu ska jag berätta om en vän som står mig väldigt nära. Det är min bästavän, Moa Tschöp.
När jag först träffade henne, i sjuan, så var vi inte så bra kompisar. Jag var med hon som jag kommit till Björkeby med och Moa var själv. Fast efter några dagar så började hon umgås med massa andra och vi var inte så bra vänner. Jag blev väldigt nära vän med Emeline då och vi umgicks nästan jämt. Eller nästan, ja, vi umgicks jämt. Tror inte att det gick en sekund utan att vi var med varandra, förutom när vi skulle sova.

I åttan sen så började jag och Moa umgås mer och mer. Vi praoade tillsammans på Sturehof och blev galet bra vänner. Vi blev bästa vänner. Vi blev Itschy och Scratschy. Vi blev Helan och Halvan. Vi umgicks ofta och mycket. 
Sen vet jag inte vad som hände. Vi gled och vi blev typ ovänner och snackade skit om varandra och helt plötsligt var hatet igång. Eller hat och hat,  det kanske inte var hat, men det var något annat än den vänskap och kärlek vi hade innan. Ingen av oss verkade bry sig så vi sket i det hela. 
Hela nian var vi ovänner och pratade knappt med varandra. Under sommaren fick jag höra grejer som jag trodde var sanna och det blev bara ännu mer fel. När jag sen fick min klass lista för första ring i Löfströms gymnasium så kände jag att det fick vara nog. Jag bad om förlåtelse och hon tog emot den. Det kändes bra. Vi var inte bästa vänner, kanske inte ens kompisar, men vi pratade och allt var lugnt.

När hon sen började bråka och tjafsa med sin dåvarande bästavän så blev vi mer tajta och tajta. Sågs på helger och gjorde saker tillsammans. Vi hade flera roliga stunder tillsammans. Vi bestämde oss tillslut att spendera mestadels av jullovet tillsammans. Och så sant som det är sagt. Ungefär hela lovet spenderade jag med henne. Vi gjorde saker som vi egentligen inte borde göra, men som fick oss att bli jävligt tajta. Vi var tillsammans på nyårsafton och det var den bästa nyårsafton sen det nyår då jag åkte till Thailand med Mathilda. Helt underbart!!

Nu är vi bästavänner. Låter sjukt men är sant. Vi har kommit tillbaks då vi var Helan och Halvan och Itschy och Scratschy. Den tiden då den var som bäst.  
Visst, vi tjafsar ibland. Men det är över på 5min. Vi pratade om just det förra veckan. Att endel ska dra ut på onödiga grejer så jävla länge. Att man bara inte kan släppa det. Jag har svårt att ta något exempel nu, men det finns många. Vi pratar om sakerna och sen är det över. Istället som endel bara skiter i att prata om det och istället går runt och undrar och är sur. Och nu säger jag inte att vi är så himla mogna hela tiden som kan prata om saker, men vi är betydligt mer mogna än många andra.

Det jag vill säga med detta är att alla behöver en vän som Moa. Verkligen. En som alltid ställer upp, en som alltid finns där, en som alltid bryr sig, en som alltid bjuder på sig själv, en så får en på glatt humör, en som man alltid kan prata med, en som man vet alltid lyssnar.
Med detta vill jag bara tacka dig Moa. Tacka dig för att du alltid orkar med mig. Du vet hur jag kan vara ibland. Jag är glad att du inte släpper mig i dom stunderna.
Jag älskar dig Moa Tschöp. Bästavän!


Inte världens bästa bild. Den får duga nu

K to the Ä to the R to the L to the E to the K



Jag älskar dom. Ska få dom av Anna. Mickan fick ett par ljusbiega.
På bilden ser dessa ut att vara typ rosa. Men är egentligen typ ljus oranga eller korall färgade.
I'm in love!


Every thought in my head says no, but i can't let you go

Åååååh, hatar mig själv för detta. Vill inte att det ska vara så. Kan jag inte bara släppa dig. Mår så dåligt över detta. Det ända jag tänker på och bryr mig om är dig. Faaaaan!

Draaaaa....

I do it like I wanna do and do the shit infront of you

Godmorgon för visst. Bara ett hej för andra.
Jag har varit och tränat små killarna imorse. Gud vad söta dom var. De hade tydligen saknat mig och Amanda skit mycket nu under alla gånger vi har varit borta (enbart två gånger jag varit borta och Amanda en).
Jag ska strax åka iväg med mamma till Stadium för att kolla på nått. Efter det ska vi vidare till Kista där jag ska träffa Anna och Mickan för att shoppa.
Julklappen ni vet.
Den som är lite försenad ni vet.

Efter Kista ska jag vidare på match i Vikjsö. Ingen aning om vilka vi möter och hur mycket jag kan spela. Skadad i knät för er som inte vet eller inte kommer ihåg. Ska iallafall försöka spela så mycket som möjligt. Ska bli roligt har saknat innebandyn en del nu. Har inte fått träna innebandy på fleeeeeeera veckor.

Måste kila nu.
Take care


Utan er så vet jag inte vad jag skulle göra

   
  

Get you out of my system

I been trying to get you off my mind
But I cant after all this time
And it kills me


Stämmer så bra in på mig. Och jag tror att du vet vem du är. Du vet vad det gäller.
Fast du är bäst, på alla sätt och vis..

Veckans planering

Måndag - Skola
Tisdag - Dm i skolan
Onsdag - Skola och sen gå och kolla på African dance i Jakan för att se om jag och Empan ska börja på det. Eller så ska jag träffa en..
Torsdag - Skola och sen träning hoppas jag
Fredag - Skola och hemmamys med mamma
Lördag - Träna på dagen. Och troligtvis lite fest hemma hos mig med gärngänget!
Söndag - Träna småkillarna på morgonen och sen bara chilla


The truth hurts but a lie's worse

  

Tack alla söta.
Moa, Mari, Filip, David, Jonathan, Kim, Michelle och Daniel

Fredag på landet

Det blev en härlig fredagskväll. Gott folk, vi hamnade mitt i skogen. Men det hindrar oss inte från att festa galet. Livet! Riktigt najs. Kan inte förstå att ingen blev mer full än vad vi blev. För det var en jäääääääävla massa glasflaskor och ölburkar imorse. Herregud säger jag bara.
Moa blev nog riktigt besviken på att singstar inte funkade. Blev till att lysssna på när folk som verkligen kan sjung. Cd alltså!

Vaknade upp imorse och kände att magen hade vänts upp och ner. Kändes väl kanske si-sådär, men jag lever.
Kul att man får sms från Jonte imorse också som frågar: "Lever ni?".  Killen kände sig dålig igår och kunde inte följa med. Stackare!

Skulle dragit ut med Empan och Madde på lokalfest idag, men antar att det inte blir så. Är lite för trött och seg för det tror jag. Ska dra ner till Ica med pappa och köpa god mat och sen glass och kolla på melodifestivalen. Låter som en galet härlig lördag!

SKa hjälpa pappa nu. Pöössss

Shopping och party - livet!

Efter skolan idag var jag och shoppade med mami i Kista. Hittade lite fina kläder att ha på mig imorgon. Det tråkiga är att ni inte får se dom pga att jag har kameran hos Moa och hittar inte grejerna på internet. Verkligen synd, då det var ett vitt linne (dock ett simpelt vitt linne) och en snygg blå kjol till. Tänkte ha det imorgon. Då är det fest!

Sitter och surrar med lite people om imorgon. Har varit rätt krångligt, men saker börjar ordna upp sig. Vi är några från klassen som drar till mitt landställe. Härligt! Party, party.
På lördag sen är det fest igen tror jag. Ska då iväg med Emeline och troligtvis Mathilda Englund-Bäck. Så jäla najs!

Måste sova nu. Mamma hämtar mig 07.20 imorgon. Usch. Vi har gym då. Kommer spy, hatar detta!
Godnatt, puss


Iv'e been sitting here, tryin' get you off my mind

Ligger i sängen och myser med min kisse som låg på mina ben men som nu kommer och lägger sig här bredvid och kurrar så underbart. Kollar på mig med sina blå/gröna ögon som säger "klappa mig och kela med mig". Äsch, han är för söt den kissen!

Funtar på att sova. Pratar lite med Moa, Emelie och J. Moa och Emelie är sjuka, så får väl klara mig själv med Mari imorgon! Kommer nog gå galant.

Ska sova. Pöösss

Ps. Bilder från Sälen kommer imorgon!! Ds.

Life if life is life is good since you came to my rescue


Det är din låt, Amanda!

It's every little thing you say
I love in every single way
Like sunshine on a rainy day
you make me feel good

Insane - en galen historia

Läste precis om Gröna Lunds nya åktur, Insane. Helt sjukt! Jag fattar varför den kallas Insane. Den ska jag definitivt testa. Nej, äsch ska inte prata mer. Kolla själva!!


I give you the "bitch-look"


Östersjön projekt och övningskörning

Sitter och pluggar på Östersjöns projektet. Går fortfarande åt helvete. But I try, I try hard. Det måste skickas in till min lärare innan klockan 18.00 idag. Så jag har exakt...en timme och trettio sju min på mig. Dags för att jobba hårt nu! Pappa kommer och hämtar mig halv sex också.

Planerar med lite people inför helgens bravader. Låter lockande! Måste rensa skallen med lite vänner och alkohol tror jag. Blir nog lite fest och lite mys. På söndag så ska jag och Amanda träna våra små killar igen. Länge sen nu. Ska flytta till mamma igen då också. Härligt!

Ska ut och övningsköra lite med pappa efter maten tror jag. Underbar! Jag har inte kört på flera veckor nu. Det måste sitta som en smäck sen när jag ska köra upp. Det gör jag om 8 månader. Plus 1 år. Orkar inte vänta! Give me 29 Oktober 2010 NUUUUUU!!

Näää, måste plugga och packa lite. Annars blir pappa arg. Det är inte kul.
See you

Godnatt

Ska gå och ta en dusch för att sen slagga. Rusktigt trött. Mamma säger det också, hon "ser" det på mig.
"En mor ser sådant, ingen idé att säga att du inte är det Jennifer. Jag ser det. Jag är din mor".
Fan har hänt med henne? Har hon blivit någon jäkla diktator eller nått? Nu när jag varit borta. Herregud, hoppas det är bättre när hon sovit ett litet tag. Hon har ju något himla jobb mitt i natten också. Närmare bestämt klockan 4. JAg dör! Don't väck mig, please!

Duschen väntar. Ciaaao!

Plugg och Håkan Hellström

Jag sitter i köket och försöker plugga. Går ju sådär om jag får säga det själv. Sitter och pratar med J på msn och lyssnar på Håkan Hellström och pratar med Lollo på facebook. Låter det som att jag pluggar mycket? Ni som svarade nej fick ett poäng.
Borde ta tag i grejerna. Östersjöns projektet som jag håller på med ska lämnas in imorgon. Annars ligger jag sjuuuuuuuuuuk pyrt till (som våra natur lärare alltid säger).

Ah plugget kallar. Puss på er

Sälen, födelsedagar och mycket sakna

Precis hemkommen från Sälen. Har haft en helt underbar vecka. Allt som var lovat var med. Massa skidåkning, dåliga (riktigt dåliga) skämt, god mat, lite för lite sömn, och en jäkla massa skratt.

Älsklings-Malin fyllde år i fredags också. Det var faktiskt lite komiskt. Jag har sådär på min mobil att jag kan spara typ kom-ihåg grejer. Eller det är mer som en almanacka, men skitsamma. Iallafall så hade jag sparat: " Malin fyller 17 år<3". Då undrar jag, hur i helvete ska jag veta vem Malin är? Pinsamt. Var tvungen att smsa Jossan och fråga. Det är ju inte så att man vill smsa så har man antingen missat dagen eller så fyller kvinnan inte år förän om flera måndar. Jobbigt läge. Men men, jag fick veta att det just var Malin Bergström som hade b-day så jag skickade ett litet gulligt sms. Saknar henne så. Ska nog fan dit och hälsa på någon gång. Puss på dig Hjärtis.

Har saknat alla så himla mycket. Speciellt Moa, mamma och pappa!!
Äsch, nu är jag som sagt hemma och ska kolla på nåra jäkla kort på datan som mamma vill visa. "Skiiiiiiiiiit fiiiiiiiinnnaaaa" enligt hennes mening. Jag säger dock ingenting, så har jag ingenting sagt!
Ska plugga lite nu.
Take care

RSS 2.0