Idag var jag i skolan

Idag var jag i skolan.
På morgonen tränade vi och det gick faktiskt rätt bra. Jag och Emelie skyndade oss tillbaka till skolan för vi trodde att vi hade prov i spanish men nejdååååååå...vi hade inte ens lektion då, vi hade lunch. Stackars oss. Vi gick till Solna och åt jätttteeeeeegod pannbiff med potatis, peppar sås och lingonsylt. Underbart! Bara det gjorde min dag. Träffade också Torre där, söta Torre. När han kom upp för trapporna så kollade han på mig men gick bara förbi och jag ropade på honom och han kände tydligen inte igen mig, gud va konsigt. Jag har ju verkligen inte en ny frisyr.
Måste bara säga att jag är så himla nöjd. Ingen kände typ igen mig men dom flesta sa att det var fint. Blev förvånad när Davva sa det, sorry Davva.
Efter skolan så mötte jag upp Nicklas i Barkarby och vi åkte hem till mig. Vi kollade på film, Star Wars Episod 1. Tro mig, det var han som valde. Jag somnade nästa under filmen. Men så fort han kollade på mig och såg att jag nästan sov så fick man  ett slag rätt på nerven. Puss Nicklas, du är så himla mysig, verkligen!
När mamma kom hem lagade hon mat och sen gick Nicklas. Han skulle klippa sig. Hoppas att det blev fint.

Jag har kollat klart på Idol med mamma och ska lägga mig snart. Jag har bara lite panik över hur fan jag ska ta mig till Bosön i tid imorgon kväll. Jag ska vara där klockan sex för vi ska ta fys prover typ. Mamma har egen träning, alla i lagets bilar är fulla och pappa slutar fem och ska åka från väsby då och är inte hemma fören vid kvart över fem halv sex, och då kommer jag försent.
Aja, jag får väl komma på nått sätt eller så får jag komma försent. Vad ska jag göra liksom? Fint folk kommer alltid sent!

Nu känner jag att jag bara sprutar ut grejer som hänt idag och som kommer hända. Imorgon börjar jag klockan 10.00 men känner ändå för att lägga mig tidigt. Jag behöver sömn, jag har inte fått det på länge känns det som.
Jag skriver imorgon hur det gick för mig och Bosön.
Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Annana

Saknar dig också! vi får ses snart :)

2008-09-30 @ 22:19:22
URL: http://annakanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0