Valborg

Förlåt så jävla mycket för den dåliga uppdateringen här i bloggen, MARI!!.  Jag hoppas du känner att detta är riktat till dig, din korv :)

Iallafall, jag är sjukt taggad till ikväll. Jag och Moa har taggad hela dagen, med lilla Davvis. Underbart! Solen skiner och jag har bara en fråga. Kan det bli mer summerfeeling? Nej, inte denna årstid iallafall. Helt sjukt härligt. Dessutom så har vi bränt jordens bästa jävla party skiva. Damn! Jag är så taggad.
Nej, nu måste jag gå och duscha. När jag duschat klart öppnar jag en kall cider eller njuter av ett glas rosé vin. Någon som är avis? Jag tänkte väl!

Moa är jättetaggad = Karatefylla på frugan. Gulligt!

Vi ses i dimma, fräschingar.

Heeeeeeeeeeeeeeeeelg

Fredag imorgon. Nej jag vet att det inte är det. Tro inte att jag är mongo!
Fast för mig och Moa och resten av våran klass är det fredag. Vi har bara en lektion imorgon och slutar därmed klockan 12 :D:D

Då ska jag med frygan till Vällingby, få pengar av en person (HOPPAS JAG!!!) och sen inhandla lite clothes. På torsdag är det fest, det kan jag lova! Hehehehhe..

Nu ska jag kila.
Pössss

Inteh khuuuuul

Cooper.
Yes, denna jävla skoldag börjar med Cooper. Inte kul - Inte najs - Inte okej! Som Mari säger, det handlar om viljan. Finns den viljan hos mig, naeeej. Skulle jag inte vilja påstå. Antingen grinar jag och springer där, eller så blir jag överlycklig över att Jonte går med mig. Jag ber Jonte, gå med mig. Vi kan gå fort?!

Måste dra. Hatar detta.
JÄVLA COOPER. Går dessutom till halv 5 idag. Vad är det för mördare skolan anställt?

Hej. Då.

Weekend

Sorry alla som läser, Magge..typ. Jag har inte haft internet på ett bra tag och dessutom så har jag inte haft så mycket att skriva och om jag har inte hunnit.
Pinsamt att jag inte har hunnit, som borde hinna liksom, menmen..även dom bästa måste få ha fritid, sometimes. Hahaha!

I fredags var jag med Moa och kollade på SM finalerna i innebandyn, för HJ och DJ. Hammarby vann i DJ och Hässelby i HJ. Najs! Var en trevlig kväll. Träffade även Mari, Rebecca, Dennis, Filip, Heager och Sofia (som vann).

Igår åkte jag tidigt till landet med pappa. Där solades det och vi fixade lite på tomten. Övningskörde lite dessutom. Wille sprang bort ett tag och jag fick paniken och han var borta från 11.30 till 22.00. Någon som anar om jag var glad när han kom hem eller? Shit!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Träningen med småkillarna gick super! I veckan måste jag och Amanda sätta oss ner och disskutera lagen till minicupen. Kommer bli galet najs.

Nu sitter jag hemma och kollar lite tv. Ska nog över till Skottes och kolla ifall Amanda-panda och Jullan-pullan vill ut och umgås med mig. Typ spela basket, like old days.
Puss


Så fint skrivet!

Alla bär på ärr.
Inte den sortens ärr man får utav att slå sig själv med en visp i huvudet när man är tre år gammal, utan jag pratar om den sortens ärr man får av människor man träffat och saker man upplevt. Svek av vänner, otrogna ex, mobbing i skolgången osv. Vissa ärr är man kanske inte ens medveten om själv, medans andra är smärtsamt närvarande. Jag tror starkt på själslig utveckling. Att gå vidare och ta lärdom av allt. Allt positivt och allt negativt.

Det är ganska enkelt egentligen; man blir påverkad av sin omgivning och därför bör man välja sin omgivning med omsorg.
Jag vill ha bekantskaper och vänskaper som berikar mitt liv, energitjuvar är inte välkomna. På senare år har jag blivit ganska stark när det gäller sådant. Det där samvetet som en gång fick det att vända sig i magen är nu borta, det finns inget att ha dåligt samvete över. It is what it is. Man behöver inte vara bästis med alla och det är inget fel på det! Det är som att rensa garderoben - det finns ingen anledning till att spara på plagg som ändå inte har rätt passform.

Det finns för många härliga individer i världen för att slösa tiden på människor som inte ger något annat än huvudvärk.


Jag tycker att detta var så fint skrivet att jag var tvungen att ta det från Izabellas blogg.

"It doesen't matter if you don't have any moral"

Kom hem för ett tag sen från Kista där jag kollat på bio och ätit med pappa. Sånt är så underbart!
Iallafall så kollade vi på The fast and the furious en underbar film som jag älskat hur länge som helst. Eller den serien har jag älskat sen jag såg första filmen.
Filmen var så galet bra, värd att ses. 5 av 5 bilar, hehe. Verkligen jättebra!!

Nu kollar jag sporten och ska sen sova. Mamma hämtar mig klockan åtta imorgon, gosh, jättetidigt!
Imorgon åker jag till Stockholmstad med MAgie. Vi ska fika, prata, kolla kläder, kanske shoppa (inte jag, Magie sånna fall) och ja, bara mysa.

Ska sova nu iallafall!
Puss alla


Ps. Jag älskar dig, Moa. Det vet du!

Mysig tisdagskväll

Dagen tillbringade jag hemma hos frugan. Najs dag med pizza, film och underbara bästa vännen. Somnade sådär lagom till P.s. I love you. Hur skönt som helst. Pappa kom och hämtade mig och sen var det dags för vårstädning i området..Eller? Naj, inge städning för mig inte.
Istället ringde Hampus och frågade ifall jag ville komma över och ta en kopp kaffe. Inte tackar man nej till det inte. Vi drack kaffe och snackade, mysigt. Kollade lite filmer på youtube och sen skulle ha dra till nåra andra polare. Då kom Jullan och Amanda hem. För er som inte fattat det så är Hampus Julia och Amandas bror. Och det är inget konstigt med att jag umgås med honom. Vi är som syskon vi med.

Iallafall så kom jag hem för några minuter sen och försöker förstå mig på min mobil. Går lite knackigt menmen..
Ska sova nu, antar att vi börjar 10 imorgon, tror att vi gör det. Ingen i klassen som vet. Damn!

Sov gott alla.

Ledighet slår allt

Idag är vi lediga. Helt underbart!
Folk undrar förståss varför jag är uppe såhär tidigt om vi är lediga, varför jag inte sover. Svaret är att jag ska till frugan. Bad pappa väcka mig tidigt för att jag inte ska komma till henne så sent. Dessutom så är det rätt najs att vara uppe tidigt, man fångar dagen tidigt liksom.

Igår fick jag en ny  mobil. Medans endel säger "grattis!" så säger andra "det var fan på tiden". Själv säger jag: "Tack mamma och pappa!".
Det är en Sony Ericsson W595 tror jag. Likadan som Emelie har fast hon har en vit och jag har en blå. Riktigt nöjd med den faktiskt!

Måste kolla upp buss och så nu. Sen hoppa in i duschen. Ikväll är det jävla vårstädning. Usch! Vilket jag såklart måste vara med på -.- suuuuucccckkkk..

Härligt att Djurgården åkte på torsk igår. Tack Bajen!
Pusss


Happyfaceeeeeeeeeeee

BÄSTA FRUGAN!!


Du är bäst.
Tack för allt Bästa vän!

Innebandy imorgon

Nu är bästa Magdalena här. Underbart! Hon ska duscha strax och sen ska vi fixa oss och sova.
Jag har städat mitt rum ett bra tag nu, jättefint blev det. Kunde inte ha det som jag hade det när Kim sen kommer, herregud!!

Imorgon blir det innebandy för hela slanten. Jag och magge är VIP värdinnor känn på den va! Så jävla najs. Vi ska typ servera, ta bort disk och massa sånt, till alla VIP gäster.

Ska fixa handduk till Mag och sen ska jag ta bort smink osv. Lyssna lite najs music och sen sova.
Pussssssar

Pimpas Paradise

Hey! She loves to party, have a good time
She looks so hearty, feeling fine
She loves to smoke, sometimes shifting coke
She's laughing when there ain't no joke


Bästa låten!!

Stor bloggaren

När man har en sån här stor blogg, som jag har, så måste man skriva när man hinner. Och även när man inte hinner. Dessutom så måste man....blablabla.
Nej, skämt å sido. Sitter nu här och tänkte äta. Men vad ska jag äta? Vi har ingenting hemma. Tänkte mig en potion gröt, men inte har vi några havregryn inte. Sen tänkte jag mig en macka dårå, men inte har vi det heller. Ska handla idag, men vettefan om jag orkar bära så mycket själv. Får göra som alla pensionärer, ta med ica-vagnen hem till porten, haha.

Nej usch, jag ska leta vidare i skafferiet om vi har någonting.
Tjing

Vi skänker Skåne till Danmark, vi skänker Skåne till Danmark

Jag. Hatar. Malmö. FF.
Jävla skit, jävla skit, jävla skit!

AIK ÄR MIN PASSION!!!
 

Inte ett dugg sugen

Sitter på engelska lektion och det går verkligen åt pipan. Varken jag eller Moa har orken att jobba. Planerar helgen lite, vilket går väldigt trögt frammåt.
AIK match ikväll, riktigt taggad. Innan är det bara solning med Moa och Jullan, taggad på att ligga där i det varma solariet. Mmmmm.

Dock inte sugen alls på två lektioner till.
Skjut mig!

Okupperad toalettt

Mamma okupperade nyss upp toan. Inte en chans att jag kan borsta mina tänder där nu. Suck! Funderade en kortkort stund på att sova tidigt. Men som ni kanske ser så sprack det rätt rejält. Hade behövt lägga mig typ klockan 22 eller någiot, men icke sa nicke.

Kan bjussa på lite pics från helgen under tiden mamma har toan:

                  

Godnatt!


Just stand up!

Hittade denna låt i Rebeccas blogg. Helt underbar!



Med den säger jag godnatt.
Puss

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade



Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att hon är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu
Jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att hon är den rätte
Ja, dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när hon sa, jag älskar dig.
Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det"
Men vad vet dom?
Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade


Jag älskar dig


ENDAST FÖR EMELIE "JOBBIGA UNGE" SVELANDER

Gå och sov med dig. Det ska jag göra! Vi ses i skolan imorgon klockan 10.00. Jätte mysigt!
Sov gott och dröm inga mardrömmar som du sen MÅSTE berätta. Orkar inte med det!

Så där har du ditt inlägg hehe. Sov nu din jävel!
Puss

Lingonvecka utan lingon?

Imorse hade vi Sm och det gick sådär. Vi torskade men var det bättre laget! Tråkigt att åka ut och så menmen, vad ska man göra?

Åkte sen direkt med Moa och solade i Vällingby och efter det åkte vi hem till henne. Vi skulle börja plugga lite engelska, fast..nä! Istället gjorde vi pannkakor och sjöng lite singstar. Kul haha. Är inte så himla bra på det kan jag säga. Fast jag satte nåra toner...ibland. Somnade sen till Narnia i frugans knä. Så skönt.

Mamma kom och hämtade mig för ett tag sen. Har pratat ut lite med Hanna om vissa grejer, det var skönt. Det behövdes, så credd till henne att hon finns där då. Även fast vi bara träffats två gånger :) Uppskattas!
Jag är så sugen på godis. Jag ska egentligen ha mens nu tror jag. Fast eftersom jag äter mina p-piller så får jag ingen mens. Men jag tror att det är därför jag är så jäkla godissugen hela tiden också. Har nog lite kvar sen i söndags, efter Norrköping.
Hoppas Hoppas Hoppas.

Ciao!

Måndags mys

Var i Vällingby med Moa i eftermiddags och shoppade lite. Blev en t-shirt och en klocka. Underbart, eftersom det andra klockan stannade när jag var i Norrköping -.-
För Moa blev det ett par svarta pumps till SM-finals efterfesten på lördag. Hon kommer vara så jäkla fin!

När jag ätit middag med mamma så gick jag ut för att träffa Jossan som jag inte träffat på år och dar. Vi pratade om det mesta och det var jätte mysigt.
Jag kom hem typ kvart i tio och fick då glass av mamma. Får nu massa bilder från helgen av Hanna. Så kul att kolla på. HErregud!

Godnatt, sovgott


Vällingby med frugan

Sitter just nu hemma hos Moa. Vi ska till Vällingby för att shoppa lite grann. Jätte mysigt. Det var så länge sen jag träffade henne, känns det som.
Innan jag kom hit så var jag och mamma på Colorama för att kolla på nytt kakel till vårat kök. Vi hittade ett snyggt grönt (jag vet, grönt låter jätte strange, men det kommer nog bli jätte snyggt) och ett vitt till det. Kommer nog bli super duper bra.

Pratade med Wille alldeles nyss också om att kolla på finalerna tillsammans. Måste bara kirra biljetter. Frugan har en som jag kan köpa. Måste bara skaffa en eller två till, beroende om Hanna ska med eller inte. Hmm, vi får se.


MOAAAAAAAAAAAAAAa

Ska kila.
Hjärta

Hemma och sliten

Lovet lider mot sitt slut.
Jag är hemma. Jag är duktigt sliten.

Känns som om jag inte sovit på flera dygn och bara bara bara varit vaken och druckit alkohol. Riktigt så är det inte, men det är så det känns.
Jag vill tacka alla för denna helg, jag har haft det jättekul.
Jag är så himla trött. Funtar på att slagga tidigt. Imorgon ska mamma kancka ner vårat kakel i köket och jag ska antingen till landet för att tjäna litepengar eller så ska jag bara till Vällingby med frugan och sola, kollla skor och så vidare.


Känner mig såhär sliten!

Skriver imorgon.
Sov gott!

Idag är det fest

GLAD PÅSK!!
Har precis ätit en god middag. Påsk middag faktiskt, med Kim och hans family inkl. Wille. Mys! Solen lyser like hell här, hur varmt och skönt som helst. Man kan inte tro att klockan är 19.10 nu. Känns som eftermiddag typ. Jätte härligt!

Wille och Kim spelar nhl. Jätte tråkiga (med Kims dialekt, låter så roligt!!). Pratar med Magie och lyssnar på music. Killarna har redan börjat på deras öl. Själv ska jag nog gå upp och hämta en cider och börja lite smått. Idag är det fest.
Hanna kommer snart. Hiihihihihih, hoppas hon har en klänning till mig.

Ska knäppa en cider nu. Ciao!

Bästaste och snyggaste Måns!!


Helt vansinnigt

Jag och Kim vaknade klockan 15.00 i eftermiddags. Helt sjukt! Trodde inte mina öron när Kim frågade vad klockan var och jag sa; Jag vet inte, Gissa? Sa Kim, Nej men jag vet verkligen inte. Klockan är tre, svarar han. Jag höll på att svimma!
Vid halv fem-fem så kom Wille. När vi ätit middag så åkte vi direkt till Johan och plockade upp honom och Anna. Då åkte vi till centrum och handlade lite.

När vi kom hem till Kim så kollade vi på Så ska det låta och Singing bee. Efter det spelade vi kort och chillade. Jag sög! Som alltid, hatar jävla kortspel.

Nu åkte Kim och Wille och lämnade Anna och Johan hos Johan. Anna åker hem imorgon, så henne ser jag inte fören på tisdag, då vi också har SM. Kim och Wille skulle svänga förbi Max påvägen hem tror jag. Underbart goa killar som skulle köpa med en glass till mig tror jag. Credd till Kim och Wille!!
Är nu galet trött. Ska lyssna lite musik tills dom kommer hem, sen äta glassen och sleepa!

Puss påalla


Tjuv?

Har letat igenom Kims garderob och fann två skit snygga och sköna tröjor. Tror jag snor med dom hem. Eller lånar hem dom kanske. Är jag en tjuv då? Hoppas inte, för det vill man ju inte vara!

Snart kommer Kim hem. Äntligen. Vi ska på en prommis då. Prata lite och så. Mysigt!
Ska fortsätta sjunga med till alla låtar på MTV nu och prata lite med frugan min.
Puss och godnatt alla snygga och söta!

Like a boy


What if I had a thing on the side.
Made you cry.
Would the rules change up or would they still apply.
 If I played you like a toy.
 Sometimes I wish I did act like a boy.


If I played you, would you like that?
Had friends, would you like that?
Never call, would you like that?
Hell nah, you wouldn't like that, no

Destination Norrköping

Så sitter jag här igen. I Norrköping.
Har precis läst en bok för Kims lillasyster, Emma. Jätte go tjej. Hon har satt upp mitt hår, borstat det, suttit i mitt knä, osv. Så jävla söt! Andra gången vi träffas liksom. Och förra helgen så ville hon inte ens hälsa på mig, haha.

Nu kollar jag Eva och Adam. Pratar lite med frugan och tjatar på att Kim ska komma hem. Vill inte sitta här själv längre. Så jävla bbbb. Han kommer klockan 02.00. Eller då slutar han, så kanske han kommer 02.15 eller nått. Usch! Stackars mig..

Skämmigt..

Jag har inte skrivit på två dagar. Ej likt mig.
Så vad har jag gjort? Ingenting i princip. Jag jobbade hos mormor igår med Mickan, det var väl helt okej. Fick 250kr, känns lite lite, menmen.
Idag umgicks jag med kusinen lite. Vi handlade och gick hem till min papi och lagade lite mat, sen kom våra gäster. Mickan åkte hem och vi andra åt.
Efter typ en timmes letande efter Wille så åkte vi till Kistamässan. Där såg vi på Jeff Dunham. Lite sådär halvt kul. Får bara en 2.5 av 5 toasters. Synd för honom. Dock tyckte han att vi var den bästa publiken han hade haft nu under sin
turné hittills, och det är ju inte fy skam.

Imorgon åker jag till Norrköping..igen, haha. Saknar min Moa like hell!! Känns som om vi har a lot att prata om älskling, inte sant?
Hoppas innerligt att Wille (inte min katt) kommer till Kim imorgon också. Annars får jag vara ensam en jävla massa timmar när Kim jobbar. Inte kul, och inte okej.

Ska börja packa nu. Alltid lika jobbigt. Vet inte vad jag ska ha med mig, vilket innebär att det alltid blir för mycket. Är inte det jobbigt?
Äsch. Vi hörs, skriver nog imorgon hos Kim också.
Puss

Jag orkar inte. Jag vill inte

Jag trodde jag hade släppt dig. Att jag slutat tänka på dig.
Så får jag veta att min bästavän ska till dig och sova där. Det bryr jag mig inte om sådär. Fast fick den där klumpen i magen och gråten i halsen. Jag saknar dig! Kan du inte förstå dig. Jag vill inte ha dig som någon jävla pojkvän eller nångting. Bara att få ha dig som vän, att kunna prata med dig. Jag tror inte att jag kommer få känns den känslan nån mer gång. Det känns förjävligt. Jag vill ha dig tillbaka. Som det var förr.
Det är ingen, verkligen ingen som fattar. Jag orkar inte med detta längre. Jag orkar inte med dessa tårar för dig. Dessa jävla tårar som faller ner för mina kinder.
Jag vill verkligen inte bry mig längre. Jag vill verkligen inte. Jag kan inte sluta.

Vet inte vad jag ska ta mig till om detta. Jag har kännt flera gånger att jag inte ens vill utomlands med alla nu längre på grund av detta. Vi får se hur det blir.

Jag lovar dig, att om jag kunde ta tillbaka något i mitt liv, skulle de vara min vänskap med dig.
Jag vill ha tillbaka dig i mitt liv.

Paniiiiiiiik

Jag får panik på mig själv. Varför är jag inte ute i dettta underbart fina väder? Jo, för att jag precis gick upp och måste äta frukost, och sen måste jag städa mitt rum och skit. Packa för att flytta till mamma. Men jag lovar, jag ska ut senare! Jag bara ska det!

Helgen

Okej. Ska berätta lite kort om helgen som varit.

I fredags åkte jag ner till Nyköping efter skolan där träffade jag Kim, Anna Wiman och många fler. Vi åkte direkt och kollade på killarna i stadslags-sm. Kul match och Stockholm vann.
Efter det så åkte vi hem till Norrköping och handlade lite mat för att sen åka hem till Johan (Wimans pojkvän) för att äta och kollar AIK-Storvreta. Maten blev lyckad, cred till Anna.
När vi ätit och kollat klart innebandyn så spelade vi lite spel. När klockan sen närmade sig 00.00 och 00.30 så började jag, Kim och Wille att röra på oss hem till Kim.
Den natten blev det ingen sömn alls. Eller tre timmar, men det är typ ingenting. Wille skulle ha kramkalas, jag lackade, det var varmt, Wille skulle spela spel på datorn, osv.

På lördagen så spelade dom som bodde där cup och där satt jag och kollade första matchen själv. Sen kom någon Hanna som jag började surra med och det var ju en riktigt trevlig tjej. Fick fota lite med Sara Wimans systemkamera också, det var skoj.
Det hände inte så mycket mer. Dom kom två i cupen och jag tog bussen hem tjugo i 9. Najs!


Trion.
Wille, Johan, Kim


Igår var jag som sagt på fotbollen. AIK vann för er som inte visste. Grymt! Solen lös också. Mysigt! OM jag längtat till detta, till fotbollssäsongen. Wohoo!
Mamma kom hem idag också, hon är på jobbet nu. Hon kommer och hämtar mig här senare. Älskade mamma.

Dags för att röra mig neråt och göra lite frukost.
Långt inlägg, sorry for that!

AIK-HALMSTAD. Som man längtat efter denna säsong

Hinner inte skriva om min fantastiska helg. Är lite stressad. Ska sminka mig lite och sen bege mig ner och äta köttbullar och makaroner och sen drar jag och pappa till fam. Stevens och hämtar upp Magge och Daniel.

AIK har ju premiär för match. SÅ TAGGAD!
Puss

Nyköping och Norrköping

Imorgon är det skola till 12.00 och sen ska jag äta och åka in till stan. Ska sen ta tåget till Nyköping där jag träffar Kim, Wiman, Wimans kille och några fler. Vi ska kolla på när Moa spelar stadslags-sm. Ska sen hem till Kim eller Wimans kille och äta och sen kanske gå på bio. Mysigt. Sover också hos Kim.
På lördag går mitt tåg runt 16.30 eller 17.30 och kommer hem vid halv 9.
Pappa är typ dödssjuk. Eller? Nej men han säger det, fast han har ont i halsen och lite feber. Stackarn!

Ska upp och packa och sen sova. Börjar snor tidigt. Närmare bestämt 08.00. Isch, hatar't.
Nej ska dra mig.
Kanske bloggar från Kim eller nått. Får se.
Puss alla söta

Datorkunskap suger. Punkt

1. Vad heter du? Sabina (Asplund)
2. Ett ord på 4 bokstäver? Sexy
3. Flicknamn? Sabina
4. Pojknamn? Sören
5. Yrke? Strippa

6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? String

8. Mat? Spagetti

9. Sak i badrummet? Schampo

10. Plats/stad? Stockholm

11. Orsak att vara sen? Slarvig

12. Något man skriker? Sötnos!

13. Film? Snygg, Sexig, Singel
14. Något man dricker? Smirnoff Ice

15. Band? Shine Down
16. Djur? Skalbagge
17. Bil? Saab
18. Sång? Sexy, Sexy, Sexy


Katrin Zytomierska

Så jävla ball! Jävla förebild alltså.
Hon är så jävla rolig. Kollar just nu på Vakna! med the Voice, Katrin är Arga Snackarn.


Dessutom är hon grovt snygg

Room service, te och PowerPoint

Har precis gjort klart svenska grejen. Jag är riktigt stolt över mig själv. Det blev riktigt bra. Jag är även klar med PowerPoint presentationen. Till och med pappa sa att det var bra, då måste det ju nästan vara det. Eller? Hahaha.
Nu kollar jag och papi på Room service. Peter Siepen inreder. Rätt duktigt faktiskt.
Dricker också kärleks-te med förhoppning på att jag ska hitta min stora kärlek inom kort. Tror inte riktigt på det, har ju druckit detta te x antal gånger tidigare. Äsch! Jag ger upp kärleken..

Förresten, är det någon som råkat ut för något äckligt april-skämt?
Jag har. Jävla Kim. Lurade mig att jag inte kan slagga hos han på fredag, INTE kul och inte okej. Fa-an.
Fast jag skämtade tillbaka att jag var AS sur, haha. Jävla sopa att gå på det. Moahahaha!

Ska kolla vidare och sen lägga mig relativt tidigt. Får verkligen inte försova mig imorgon.
Puss och godnatt alla söta.

Våren är på g. Och sommaren likaså

Jag tycker verkligen att det är så härligt. En svensk vår. Fåglar som kvittrar, barn som leker, marken är torr, solen skiner, varmt fast det blåser lite, så barn som ritat med såna där kritor på marken, gjort hagar och liknande.
Är det inte underbart? La själv märke till alla dessa grejer påväg hem från bussen. Helt sjukt att både vår och sommar snart är tillbaka.
Själv så skulle jag vilja sitta med utanför i solen, med ett gott sällskap, en cigg i handen och till det, ett glas vin. Hur härligt som helst.
Istället måste jag plugga..ensam, dessutom så har jag slutat röka. Och jag dricker inte alkohol på vardagar, och definitivt inte när det är skola. Det är inte ens okej när det är onsdag, aka lill lördag.

Ja, som sagt. Skönt att solen är här.
Fast plugget måste göras ändå.
Svenska uppsats och PowerPoint presentationen gör sig inte av sig självt.
Fast om det ändå var så.


Du vet hur mycket jag saknar dig.
Jag vill inte tjata. Det gör ont att se
dig såhär. Du kollar inte ens åt mitt håll.
Jag får försöka lösa detta..

Solig morgon!

Ser ni? Solen fullkommligt lyser!
Till ett underbart morgon väder gjorde jag en underbar gröt. Blev super gott. Den har jag nu avnjutit.

Igår var jag i stan med Moa efter skolan. Hon hittade sina efterlängtade hårband. När hon köpt dom så går vi till Gina där jag skulle hitta en lång klänning/t-shirt/linne och Moa skulle kolla på chinos. Hon hittade ingenting, men jag hittade en långt blått fint linne och en vit klänning. Underbara sommar kläder!

Ska börja sminka mig och så lite.
Hörs senare.
Puss

RSS 2.0