sleep tight

Dags att gå och lägga sig nu alltså. Dunder trött och jag måste upp tidigt imorgon. Hoppas mamma mår bättre och slipper sova över på sjukhuset, jag vill inte sova ensam. Imorgon är det skola och träning på direkten. Jobbigt, eftersom jag inte har gjort Cooper-testet så får jag tydligen inte spela innebandy i hallen heller så jag måste typ gymma eller nått och det är verkligen nått som jag inte(observera INTE) orkar tidigt på morgonen. Det är väl bara att bita ihop.. fan!!

Sovgott alla underbara, puss


akuten!!!

Mamma åkte precis till akuten. När jag var ute med Mathilda så ringde hon och sa att pappa hämtade henne. Nu sitter jag och Tilda här hemma hos mig och ska kolla på tv eller någonting. Kanske vänta på att mamma ringer, jag tänker såååå inte somna innan mamma har ringt iallafall. Hoppas det går bra för henne.


Love you mami<33

ingen rubrik..

Idag gick det jättebra på matchen, vinst för våran del. Jag och också varit och kollat på herrarna, underbart bra att dom vann och då alltså gick vidare i Ligacupen.
Mamma har gjort nått med sin fot som gör att hon inte kan gå. Sjukt, men det har hänt förut. Hon vägrar åka till doktorn även fast hon har så gräsligt ont, men hon ska ringa herrarnas sjukgymnast. Hoppas det blir bättre.

Nu ska jag äta och sen ska jag träffa Mathilda över en ciggis och lite snack, underbart.
Puss på er alla

sovdags för sjukling

Ja, nu är det sovdags för lilla sjuka mig. Jag har verkligen obeskrivligt ont i halsen och den känns helt svullen och tungan likaså. Hoppas att det blir bättre någon gång, och att jag inte har halsfluss. Jag orkar inte det!


Jag på Mallorca, då var man frisk... Jag saknar

Jag skriver imorgon. pussssar


innebandy helg

Herregud vad mycket innebandy helt plötsligt, från nästan ingenting till hur mycket som helst. Men kul är det! I fredags var jag och kollade på herrarna som spelar Ligacupen i helgen och då spelade dom mot Balrog/Botkyrka. Idag hade jag tre matcher en på morgonen, en på eftermiddagen och en på kvällen. Jag stod i mål på eftermiddagen, riktigt kul. Jag var vädligt väldigt nöjd efter även fast vi förlorade, men efter jag är sjuk och inte har tränat så mycket på sista tiden så känner jag att det var en väldigt bra match av mig ändå. Så, Bra jobbat Jennifer.
Imorgon har jag också match, då ska jag stå igen. Hoppas det går bra nu. Juste, för er som inte vet så är jag målvakt, därför skriver jag stod och stå.

Nu ska jag äta mat, galet hungrig.
Puss

bråttom

JAG HAR JÄTTE BRÅTTOM!!!
Jag ska hinna packa, äta, fixa ihop Willes grejer innan mamma kommer och hon kommer om tio minuter. HERREGUD! Måste skynda mig nu! Idag i skolan hade vi ju tema-dag och den gjorde inte att jag mådde bättre direkt. Har skit ont i huvudet och as ont i halsen när jag sväljer, jävla skit säger jag bara. Imorgon i skolan har vi Cooper test och jag kommer inte kunns springa, för gör jag det så kommer jag dö efter.

Måste tagga, pussssss

jag glömde..

att säga att matchen mellan AIK och Hammarby slutade lika, för er som inte visste det. 2-2 blev det. AIK spelade faktiskt mycket mycket bättre i första men sen tappade dom lite i andra. Ajuste, sen pallar jag fan inte med Bajen fansen. Orka förstöra bara för att AIK leder med ett mål genom feldömd straff. Så jävla onödigt!!!

tidig morgon = piss(och jag mår piss)

Jag mår piss, jag mår verkligen piss. Because, 1 det är jätte tidigt för mig, 2 jag har ingen röst och 3 jag har mega ont i halsen, och ändå måste jag pallra mig iväg till skolan. Idag har vi tydligen tema-dag får hoppas att den är rolig och kan pigga upp mig lite. Nä, nu måste jag äta och duscha och fixa mig innan jag måste springa (blir alltid så, för jag är så jäkla seg) till bussen.

Puss på er

skolan

Jag måste säga att jag bara ÄLSKAR min skola! Verkligen, skit mycket. Idag hade vi innebandy träning på morgonen och det va galet kul. Vi spelade bara lite lätt idag bara, två målsturnering. Tian, våran tränare är nog bland som roligaste tränare som finns. Förutom att träna oss i löfströms så är han tränare i AIK herrar innebandy. Fett coolt.
Underbart kul iallafall, hehe.
Jag ska inte skryta mer om min underbart bra skola, så ni får lite bilder från Järvsö att avnjuta nu istället, haha!

 
Jag och Emil gick modevisning för våra kära vänner, det var mycket uppskattat haha.


Jag och Magdalena kramas medan som andra badar. Jag fick skylla på att jag var sjuk och inte ville att det skulle bli värre för att dom andra skulle sluta tjata på att jag skulle bada, vilka typer!


Jag i min fantastiska outfit som jag gick modevisningen med, fint va?


Jag skulle visa upp den fina kamera väskan, lyckades sådär va?


Jag och Emil i slutet av showen.

Så, orkar inte ladda upp fler bilder. Plus att dom är så jäkla fula dom andra.
Pusss

länge sen

Jag är ledsen att det gått dåligt med bloggandet på ett tag nu. Herregud, skäms på mig! Men jag kan faktiskt säga att jag har haft galet mycket att göra. Skolan har börjat, jag har varit på kräftskiva och jag har tränat.
Skolan har varit underbart rolig faktiskt. Tro det eller ej, men jag trvis som fan. Jag går i samma klass som Emelie, Moa, Filip, Davva, Oliver och Chrippa sen massa andra.  Faktiskt jättekul! Jag går i Löfströms Gymnasium för er som inte  vet, den ligger i Solna Busniss park. Skolan är jätte härlig, verkligen. Tränar innebandy tre dagar i veckan, eller ett är nog ett fyspass.
Kräftskivan i helgen nu har jag varit på kräfskiva med massa vänner uppe i Järvsö. Galet kul! Det var sjukt kallt där så min "förkylning", eller vad det är, har inte förbättras. Konstigt, jag fick den på Mallis liksom och nu har det gått flera veckor. Menmen, även jag blir väl frisk. Hoppas jag!
Träningarna har ju kört igång igen och jag är helt lycklig nu. Länge sen man tränade innebandy. Jag har ju ioförsig bara fått vara med på en träning än så länge och är inte med på den idag men ändå.

Idag är det match i allsvenskan, AIK-hammarby, derby och galet många biljetter sålda. Ser fram emot matchen!
JENNIFER


Sjuk..

Det är helt galet, jag har så jäkla ont i halsen och jag hostar som en åsna. Jätte jobbigt, jag börjar skolan imorn (suck, suck och suck) och har träning senare på kvällen. JAG SOM VILL TRÄNA. Jag kanske kan det iallafall eller så säger Åsa, min tränare, att jag inte får. Hm.. kanske ska pröva(?) Iallfall,  idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Jag har sovit mesta dels av dagen och kollat en film, gissa vilken, hehe. Ps. I love you såklart, den var så underbart bra så jag var tvungen att se den igen. Verkligen sevärd alltså, den är helt klart bland som bästa jag sett! 
Klart jag kollade på OS också, herregud, Stefan Holm hoppade ju höjdhopp. Han är bra duktig han, synd bara att han inte tog den där 2 och 34 och sen första försöket på 2 och 36. Han har iallafall haft en helt galen karriär. 

Nu ska jag äta mat, är jätte hungrig så det var på tiden! Lax och potatismos blir det, mums
Sen ska jag och mamma kolla på någon annan film. Efter den är det dags att sova, jag är ju fortfarande sjuk och sen är det skolan imorgon. Löfströms för min del, var ska ni andra gå? Kul det ska bli att träffa Moa, Emelie, Filip, Oliver och Davva.

See yaa

Hemma igen

Skönt att vara hemma igen, men ändå inte. Jag kom egentligen hem igår natt, men datorn hos pappa har inte funkat på hela dagen.
Hela Mallorca resan har varit hela fantastisk, visst har jag haft det lite sådär när jag varit borta med enbart faster, men jag har gjort så mycket skoj ändå. Jag träffade tillexempel Anna Bergman med familj. Underbart! Inte träffat den bruden sen år tillbaka känns det som. Så jag var med ute med henne en kväll och sen var jag på nått vattenland med dom också, jättekul. På hotellet träffade jag också en till Anna, fast Anna Björklund. Hon var där med sin storasyster Maria och sin mamma Maarit. Jag, Anna och Maria var ute tillsammans en kväll också och oj så skoj vi hade. Maria åkte hem till hotellet lite tidigare med sin pojkvän medan jag och Anna var kvar. Galet kul den natten! Jag har massa bilder att visa och lägger upp dom senare när datorn hos pappa funkar.

Idag träffade jag Kb och jag kan säga att det var på tiden. Jag har saknat honom så groteskt mycket nu under Mallorca och det var så underbart att se honom igen.
Innebandy träningarna har dragit igång igen också. Jag var nere och tittade på min träning, tränade inte eftersom jag är sjuk. Galet ont i halsen och hostar en hel del, jag fick inte träna för mamma. Och jag som längtat efter att få träna innebandy under hela sommaren!
Jag åkte med mamma på herrarnas träning och fick träffa Enström som man inte sett på två veckor nu. Underbart att se han igen, han är sig lik! Karlsson var där också, gud var länge sen jag såg honom, förra sommaren var senast tror jag. Hans tröjor borde jag lämnas tillbaka, dom ligger mest och ruttnar här hemma. Eller ruttnar och ruttnar, mamma har ju använt hans fleecetröja rätt flitigt. Knappt så hon vill lämna tillbaka den, men när hon fick reda på att hon är lagledare för hans lag så lämnar hon den nog rätt snabbt, hehe. Stackarn!

Jag och mamma såg precis en film som hon lånat av hennes kompis. Ps. I love you, heter den. Galet bra! Jag vet inte hur mycket jag grät. Den fick mig att tänka på min gamla pojkvän. Det är helt knäppt, men men.. orkar inte skriva ner det här.
Jag måste gå och sova, är jätte trött och måste få bort hosta och halsont.

Take care!


Mallorca imorn, weeeeeeey

Igår va jag med KB hela dagen. Han är bra den killen! Vi gick runt lite snackade skit och bara hade det trevligt. Hans bror hade bjudit hem nåra för kräftskiva typ så han skulle hem rätt tidigt och käka men då drog jag hem också. När jag hade käkat drog jag ut och mötte KB och vi stack till handlarn och sen hem till Asp. Asp måste vara den segaste människan, ever. Helt sjukt, aldrig träffat en så seg människa. Men tillslut blev han klar, efter att jag och KB stått och tjatat som fan. Då gick vi hem till mamma och satt där och chillade lite. Emmelie och Paulin kom dit också och hälsade, sen drog dom till vallen, dit vi gick senare. Där va det nåra man kände och det var otroligt kul att träffa Phille och Bremberg. Vi gick hem vid tjugo i ett.

Idag ska jag bara packa och planera med min faster hur vi gör på Mallorca. Ja, för er som inte vet så åker jag till Mallorca imorn och blir borta i två veckor. Vilket också betyder att jag inte kommer skriva på min blogg på två veckor, sad but true.
Jag kommer sakna dom flesta.

Love and peaceee

Mys

Igår var jag bara hemma och packade för jag skulle från mamma till pappa. På eftermiddagen va jag hemma och kollade på tv tills pappa kom hem då jag lagade mat. Tänk, Jag lagade mat. Gott blev det! Pappa blev rejält överrraskad kan jag ju tala om.
Kvällen tillbringade jag först ute med Kb och sen kom Asp ut och vi gick hem till mig där vi spelade kort ett tag tills jag skulle hem. Det var riktigt mysigt:)

Idag kommer Kb och håller mig sällskap medan jag tvättar, städar och packar. Han lär ju få hjälpa till! Inget han vet om just nu, men då hade han ju inte kommit heller.

Take care!

RSS 2.0