Landet

VAr på landet över helgen. Berättar mer sen och visar då bilder.
Måste göra klart ett arbete först..


Du vet att jag älskar dig Moa. Jag vet att du har det jobbigt. Jag finns här. Men just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska säga när du berättar allt. Jag har inga ord. Och inget smart att säga. Då känns det bättre att låta bli. Så du förstår!
Men jag älskar dig, veskligen.

Landet över helgen

Jag åker med grannarna och faster till landet idag för att samla lite nya krafter till nästa hektiska vecka. Kanske lugna ner min tickande bomb också!

Dags att packa. Åker sen
Take care


Julia, jag och Amanda för lite drygt ett år sedan

Kort stubin?

Jag kan liknas vid en bomb just nu. Jag tickar och tickar hela tiden. Tillslut slår jag till. Får ett utbrott och dampar.

Ja, det är faktiskt sant. Stubinen har varit kortare än någonsin idag. Det är jobbigt. Jag lackar på allt.
Typ såhär:
Någon (vem som helst) - Hej
Jag - MAN SÄGER INTE HEJ. MAN SÄGER TJAA!!!!!!

Eller såhär:
Faster ringer.
Faster - Hej gumman. Var är du?
Jag - Påväg hem.
Faster - Jasså, har du slutat tidigare idag eller?
Jag - Ja men vad tror du? Du tror väl inte att jag går hem typ en och en halvtimme tidigare bara för att? Är du sjuk eller?
Faster - Ringer dig när jag slutat *Klick*


En perfekt beskrivning för hur jag är och hur jag känner mig. Allt kan bara dra åt helvete just nu. Och ännu bättre  - prata inte med mig.

Stubinen är kort.
Jävligt kort!

FÖRLÅT!

Måste säga förlåt till alla Bajare. Det var visst Firman som började. Ledsen för det. Alla har rätt att göra fel, eller hur? Och jag ber om ursäkt!

MEN JAG HATAR BAJEN OCH DE FLESTA SUPPORTRAR ÄNDÅ!!!!

ÅÅÅÅ VI E AAAAAIIIIIKKK Å ALLTID E VI MED ER....

Yes, ännu en derbyvint. Visst är det underbart?

Och jag måste bara säga att jag HATAR Hammarbys äckliga supportrar, JA TA ÅT ER, ALLIHOPAAAAAA!! Orka förstöra, bara pinsamt. Och gå fan inte runt och snacka massa skit som tex: "Asså jag fattar inte varför vi måste spara så jävla mycket pengar i våran klubb..och lalalalalalla" är det så jävla konstigt? NEJ det är det faktiskt inte! Usch..det hatar jag!

Dessutom måste jag påpeka att Katrin Zytomierska (ni vet, hon som jag tycker är så jävla cool och ball?!) och Bingo Rimér satt typ 5-6 säten ifrån oss på samma rad på matchen. Gosch, jag var typ helt överlycklig.
Tänk på att Bingo tog på Moa. Fatta vad cool hon är då!  Ta på henne..

Sovdax..
Godnatt


Fotboll hos grannarna

Gick över till grannarna igår och kollade fotboll. Love it! Grattis Barca till vinsten!
Bestämde även med Julia (och Amanda ska ju givetvis med! Fast hon sov igår) att vi ska till mitt land på fredag över helgen. Där ska vi äta gudomlig mat, träna, bada, spa-kvällar. Mycket trevligt.

Nu ska jag strax till Solnahallen för att äta med frugis och Jonte. Det är piss att det regnar nu på en derby dag. Men vafan, som vi AIKare brukar säga: "VI SER HUR SOLEN STIGER ÖVER RÅSUNDAAAAAAAA.............IBLAND SÅ KAN DET BLÅSA KALLA STORMAR IBLAND KAN HIMLEN VARA GANSKA GRÅÅÅÅ, MEN NÄR DET GÄLLER LAGET SOM VI ÄLSKAR SÅ SKINER SOLEN SNART PÅ OSS ÄNDÅÅÅÅ"

Direkt efter skolan drar Moa med mig hem och vi pluggar på NOn och sen drar vi med pappa och hans kompis till Råsunda på matchen. Pappas tjej, Anna, kommer lite senare och då blir det najs. Hon kommer  vara så ledsen efter matchen..stackare;)

Dags att dra.
Puusssssssssss


Barcelona


AIK efter målet mot Dif

"You don't know how much trouble a heart can take."


Älsking, ska vi hoppa över all kärlek där killar är inblandade? ¨
Vi kan ta det steget tillsammans.
Vi har varandra!

Jag älskar dig. Min bästa vän. Min fru. Min man. Mitt allt. Mitt hjärta. Mitt liv. Jag älskar dig

"some people search the world to find something like what we have"

You give me darkness then light
You give me pain so that I prefer sleep
You give me the hate in order to want love
So that I love being healthy, to overcome the disease
You gave me too much before the desire
The desire to want you to light up my life


Helgens bravader

Helgen har spenderats på landet.

I fredags var jag på fest i Stenhamra hos Mari. Väldigt trevligt till en början. Började sen tröttna och min faster hämtade mig. Åkte tillbaka till landet och somnade på stört!
I lördags jobbade jag på landet och tjänade pengar. Övningskörde också en hel del, gick okej. Inte bra. Inte dåligt. Okej.
Idag så åkte vi hem tidigt för jag hade avslutning med småkillarna. Vi spelade match mot föräldrarna och sen hade vi lite fika i solen.
Jag och Amanda fick även varsin fin bukett som alla föräldrar köpt. Underbara människor.

Snart hoppas jag att Julia smsar och ber mig komma över. Jag har lust att dra till Lövsta med henne och bada. Kanske ta med lite fika, typ jordgubbar och melon att äta. Mums!

Saknar en pojke att mysa med också.
Det finns en viss...men det känns fel..


Jag och Mari i fredags.

"If you fall, dust it off, don't let up"

Jag glömde att berätta en sak igår. Jag tog mitt första dopp i Lövsta i onsdags innan jag åkte till Mix. Naaaaaaajs. Kallt som satan men uppfriskande, haha.

Idag ska jag till landet med faster och farmor. Sen är det fest där ikväll också. Mycket härligt! Rusktigt taggad på det. Ingen jävla karate iallafall.

Nu ska jag packa och städa mitt rum lite. Tjaaaoooo

"I would rather fight with you, than make love to anyone else."

Spenderade natten och gårdagskvällen hemma hos Mix-pix. Sofia kom förbi lite senare och vi satt ute på Mickans balkong och käkade godis och snackade. Riktigt mysigt

Idag ska jag på fotboll med pappa och Biffen. Ska snart hoppa in i duschen och sen bege oss till Biffen och sen till Solna och Råsunda.

Imorgon drar jag till landet med faster och farmor. Ska tjäna lite pengar där och så. Hopppas sen på fest där i Stenhamra. Riktigt taggad!

Ska duscha nu.


Årets första RIKTIGA derby. DIF-AIK

Stannade hemma hela dagen igår. Grannarna ringde och fick över mig på x antal OC avsnitt. Gick sen hemåt och gjorde mig klar för att åka till Råsunda.
Mari kom vid halv 6 med bussen och jag hoppade på vid Ankdammsrondellen. Vi hoppade av vid Solna c och gick och åt på Donken. Därefter gick vi för att hämta ut våra biljetter.
Vakterna hade inte börjat släppa in än så vi gick till en liten park där det var musik och massa folk. Där sköt Mari speed-shooting i innebandy och aa, bättre än vissa andra haha. Jag sköt dock inte.

Vi var inne på Norra vid typ kvart i 7 och där stod vi i det duggregn som var. Underbart! Folk började sjunga och vi såg/träffade massa människor som vi kände. Vi fick veta hur tifot skulle göras och vad vi skulle göra. Film på tifot är nedan!

Matchen drog igång och AIK tar ledningen efter 8min. As najs! Vi håller ledningen och vinner. Sån härlig känsla. Det var mer än bara 3 poäng!

Nästa derby väntas redan nästa torsdag då det är AIK-Hammarby. Lätt seger där med!
Hoppas det var någorlunda bra Fanny? :)

KOM IGEN GNAGET!!


Grannarna's calling!

Ska över till grannarna. Dom ringde nyss och bad mig komma.
Söta!
Har mobilen med mig. Kyss

"Det spelar ingen roll vem du är, egot är alltid störst."


Be you. Because life is to short to be somebody else.



Ska till Bex snart och sen vidare till Handlarn.
Först måste jag bara fixa med mina väskor. Packa upp och lite så.
Gossip girls nu. Ciao!

"It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is."

Vi vann inte alla matcher igår, men killarna bettede sig som vinnare och gick ut från Jakobsbergsporthall som vinnare.  En sjuk känsla!
Vi hade träning idag också och det gick super bra. Jättenöjd med dom.

Ska strax få skjus till Riittas lägenhet av mamma. Där ska jag städa lite tills pappa kommer till farmor och då går jag dit och så äter vi middag innan padre ska på sin innebandyträning. Det är najs.

Måste packa klart det sista för flytt till pappa idag.
Pussssss


Fly with me


I really do..


"Sometimes I'm blue cause I miss you."

Tror ni inte att mamma somnade i soffan efter "Så ska det låta"? Jovisst, självklart. Säger då med min vänligaste röst: "Du mamma, jag åker och möter Rebecca lite snabbt bara." En jävla grymtning får man tillbaka. Najs.
Jag cyklade iallafall och mötte Bex vid henne. Helvete vad jobbigt det var att cykla. Bara uppförsbackar hela vägen dit. Sjukt trött när jag kom fram.
Vi satte oss och snackade ren skit i typ sådär 30-45 minuter. Riktigt trevligt. Det var ett bra tag sen sist.
Vi insåg rätt snabbt sen att det var svinkallt ute och vi höll på att frysa häckarna av oss. Dessutom hade lilla gumman gjort nått med foten (ingen aning om vad, inte ens hon själv vet) så hon kan knappt gå eller röra foten/benet. Alltid någonting med henne. Feel bad for you!


Jag och Rebecca hos henne förra för-sommaren!

Kom hem för ett bra tag sen och har tagit bort mitt smink och borstat mina tänder.
Juste, någon jävla idiot ringer och vill snacka om min jävla rumpa. "Åh, din rumpa är så fin" Jaha, tack så jävla mycket. Det var snällt liksom. Vad ska man säga? Snacka om nått jävla Jeopardy och att jag skulle säga svaren och då ställde han frågan och fan och hans moster. Fattade inte ett skit och kände bara: "Hejdå" efter ett tag.

Nu väntar jag på att Amanda ska logga in så vi ska snacka lite om imorgon. Vad vi ska ha på oss och när vi ses och vad vi ska göra. Kommer bli riktigt najs.
Etta är det ända jag ska komma med mina killar. Inget annat finns!

Nej, ett seriöst talk med Amanda och sen slagga. Underbart! En vit helg denna helg. Stillsamt och skönt.
Med det tackar jag för mig.
Godnatt

Grillning i kvällssol

Grillen är på och pommes fritesen (ingen aning om hur det stavas!) ligger i ugnen. Underbart härligt!
Dock hade det varit mysigt att umgås och äta med folk hemma hos frugan, men jag har verkligen inge ork att dra någonstans. Blir en lugn hemmakväll och tidigt i säng.

Imorgon är det cup med småkillarna!
Vi strävar bara efter guld..

Skriver antingen senare eller imorgon.
Vill bara hälsa frugan och alla dom som är där att ha en riktigt trevlig kväll med god mat, hehe. Tråkigt att jag inte kunde komma.
Älskar dig Moa, oavsett vad! Jag lovar..


"om du inte älskar mig för den jag är, så behöver du inte älska mig alls"

Nu ska jag iväg tilll Magie med pappa på fika. Underbart! Vi tar pappas nya båge dig. Älskaaaa!
Det går fort och det är helt underbart härligt!

Skriver nog senare. Pussss


Godmorgon, GODDAG, godkväll, godnatt

Sitter i skolan och fullkommligt ruttnar. Som alltid dårå, undrar säkert många. Ja faktiskt. Sitter på ÅRETS onödigaste lektion..gissa vilken!?
Jag har sagt det förut...
..och jag säger det igen.
DATORKUNSKAP.
Jag sitter vid en dator, men jag har ingen kunskap.
Bra MArie! BRa att du kan lära ut..yeah!

"Jag säger då det, verkligen"

Sitter här i köket.
Med en handduk i håret.
Precis ätit frukost.
Smsar Davva och Moa typ varannan minut...typ.
Ingen svarar.
VB på mig.
Funderar på att åkte till Åhléns iallafall och äta med Linnea, Jossan och Amanda.
Men...nej? Eller? Beslutsånget....
Smsade Mari precis och frågade var hon ska äta. (påtal om Mari så har vi tagggat till derbyt sen typ måndags, jag är fortfarande lika taggad och hoppas på att denna helg går super fort!)
Moa svarade nu. Ingen morgonmänniska det där.
Som att reta upp ett redan argt lejon...typ.
Nu äter iallafall jag och Moa på Solna.
Nu fattas det bara att Davva svarar.
Fast honom lär man aldrig få tag på.

Nu såg jag att klockan blev mycket.
Jag måste byta om,
borsta håret,
sminka mig,
sätta upp håret
& till sist kolla att jag har allting med mig.

Adjö


SoVgOtT

Jag är precis hemkommen från den hemska hemska kursen. Herregud! Skönt att det är över nu iallafall! 400 spänn åt helvete, skit!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta skorpor och te, med underbara mamma!
Godnatt<3

Övningskörning

Ska iväg påden där förbannade kursen igen. Har bara en sak att säga: b b b b b  b b bboooooring! Tråkigaste skit man kan hitta!

Äsch måste dra.Blir borta i tre timmar. Looooovleeey


Mamma, Moa, Magdalena


Spö, spö, spö, spö..

Fanny har vb och tigger spö.
Någon som är med på det?


Forgot to tell you..

Jag och Mari ska på Dif-AIK på måndag. Så jävla taggad. Hoppades på att frugan skulle med, men tror inte att det blir så, buhuuuu!
Ida ska nog med iallafall. Så det blir nog jag, Mari och Ida. Planerar att intekunna prata på tisdag, hehe.

Hoppas vi ses på matchen!

3-1 matchen mot Skansen för nått år sen

I hate your negative shit

Jag var som sagt sjuk igår och kände mig inte så jättemycket bättre idag. Tacka fan för att man började ett iallafall! Åkte till Sumpan och käkade med Emelie och Mari och typ Viktor. Efter ett tag kom Moberg och då gick jag till skolan där Jonte och Jonathan var.
Svenskan började och det gick alldeles utmärkt bra att börja med mitt rättviseprojekt som handlar om frihet.

Hade mattelektion där jag bara var loj, inte bra. Har matte nationella imorgon. Hata. Kommer ju få jätteIG. Dessutom så missade jag min tandläkar tid idag, smart! Naaaj. Fick en ny om typ hundra år.

Nu kollar jag på Sjukhuset.
Mamma har gäster här.
Vi har precis ätit en god sallad med kycklig till. Jätte mumsigt. Snart är det kaffe och efterrätt. Kan vara bra att ta mig en kopp kaffe så att jag håller mig vaken till 22 då jag tänkte lägga mig.

Imorgon har vi då matte nationella och sen har vi typ fystester eller intervaller. Dock känner jag mig inte bra. Mamma säger att jag är blek. Så ska till skolan för att gå på nationella och sen ska jag gå till intervallerna för att kolla på när de andra springer. Jag vet kanske inte så snällt, men ändå haha.

Efterrrätt nu.
Mums!!!

Erik Linder - Stämsång


Sjukling

Sjuk idag. Känns skönt när man säger det till sin bästa vän som säger tillbaka, nej Jennifer, du är inte sjuk. Du är bakis hahahahahah. Tack älskling.
Efter det hade jag hela klassen på mig som sa att jag inte var sjuk. Love you all!

Läser lite i coola-Katrins blogg. Helt ärligt, säg någon som inte tycker Katrin Zytomierska är ball! Jag vet jag har sagt det förut, men jag kan inte låta bli att säga det igen. KATRIN ZYTOMIERSKA ÄR RÅCOOL!


Dessutom ruskigt snygg!!

Ska kolla tv nu.
Ciao

Årets ångest!!

Var som sagt i Södertälje igår och festade till det. Krigare? Kanske lite. Iallafall så var det rätt trevligt men det var ibland lite långtråkiga lekar. Körde någon lek alldeles för länge och vi tröttnade rätt snabbt. Sen hade vi nån typ av quiz. Det var kul och jag och Moa var de ända som var så grovt laddade och vi ville vinna. Killen som var med i vårat lag bara satt och typ gapade, haha. Han ba, går fan inte att hitta mer seriösa brudar. Vårat lagnamn; Manges angels. Grymmaste!
Lite senare på kvällen så började folk shota tequila. Jag testade och damn. Jag fastnade direkt, haha mobbat sagt. Sjukt gott, ni som inte testat: GÖR DET!

Jag kom hem runt halv 5 och slockande direkt. Moa åkte till Nicklas. Vaknade när min mobil ringde klockan 8 och aa..jag gick upp och så höll jag på att spy, not najs. 
Smsade Amanda och sa att jag inte kommer på träningen. Jag fick jordens ångest när det är sista träningen innan vi ska på cupen med killarna. Kändes inte alls bra. Men jag mådde piss imorse verkligen! 
FÖRLÅT AMANDAAAAAAAAAA!!!!

Nu ska jag kolla klart på Talang 09 och sen städa lite i min garderob.
Vill bara säga att jag älskar mamma, mest av allt!


"Som att vinka åt en blind, som att skrika åt en döv"

Det blir en hemmakväll för  mig idag. Fick erbjudande av frugan att hänga med nåra chillare till Tanto, men naaaaa..checka vädret liksom? Vem är sugen? Inte jag iallafall. Dessutom så känner jag för att sova hemma, vila och bara mysa ikväll.
Imorgon är det AIK-Häcken(?) (inte okej att inte ha koll, jag vet..), så jag känner för att vara hemma tills dess också, vill inte vakna typ ett då så jag har typ bara en timme på mig. Nej, ingen stress denna helg.
Blir nog lite krök efter det, hoppas jag..om frugan är på då med. I hope.

Nu kollar jag på "Så ska det låta" och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, hehe. Bortskämd, but i like it!
Kyss


Jag.Älskar.Dig



Jag är glad att jag har dig. Jag älskar dig så mycket.
Du är bra att ha. Tack för allt<3

You're my heaven

Hoppade sista lektionen. Gissa vad det var. Precis värdelös datorkunskap. Kände att jag redan kan så mycket som jag behöver om datorer så jag bad mamma komma och hämta mig, vilket hon också gjorde. Vi åkte direkt till Siba där jag fick ett par högtalare och ett minneskort till mobben. Nu jävlar ska det inte krånga nått mer!

Ska lyssna lite soft musik och kanske sova lite. Mamma drog precis till ishallen för att förbereda Järfälla IBKs loppis imorgon, suck suck suck..

Jag är hungrig.
Ta en macka kanske?
Eller vänta på mat. Hmm..

Kyssss

Just stand up!


If the mind
Keeps thinking
You've had enough
But the heart
Keeps telling you
Don't give up

Who are we to be
Questioning
Wondering what is what
Don't give up
Through it all just stand up

Efter träning

Träningen gick väl som förväntat. Inte bra - inte dåligt. Helt ok. Vi var inte så många, vilket inte var så roligt eller. 11 st, yippi..eller?

Nu ska jag göra mig en tallrik fil och müsli och kolla hockeyn innan jag duschar och plockar ur diskmaskinen innan mamma kommer hem.

Sov gott alla söta!

Just stress

Vill börja med att säga att man blir rusktigt glad över att folk påpekar att man köper snygga kläder. Ett stort + till Magdalena och Rebecca.

Kom precis hem från en tripp i staden med Moa. En jävla stressig tripp kan jag säga. Löpte till t-banan från skolan. Hon fick dessutom sina efterlängtade 300kr från mig och jag köpte ett nytt telefonkort. Iallafall så hoppade vi på första t-banan och åkte till st.eriksplan och hämtade lite grejer hos en tjej. Drog sen till Hötorget där vi käkade på donken. Har ångest nu såhär efter. Inte braaa!
Var sen tvungna att verkligen  springa till centralen för att ta tåget hem och fick panik när pappa var påväg hem och vi insåg att vi inte skulle hinna med bussen från barkarby så vi fortsätter till jakan. Där ser jag att det inte går någon buss till mig snabbt. Typ efter 10 min och det var alldeles försent. Frågar då Moa, mest på skoj, ifall hon ville splitta en taxi. Och kvinnan säger ja, haha. Så vi tar taxi hem. Fast pappa var ändå hemma, jävla skit. Men jag klarade mig ur situationen galant och ja, det gick helt enkelt bra.

Sitter nu här hemma och chillar lite innan jag ska byta om för träningen. Bussen går 09 så jag har lite tid på mig.
Puss 

Shopping med mamma

Jag och mamma skulle egentligen på handledarkurs för övningskörning. Men icke, det blev shopping i jakan centrum istället. Skit mysigt att gå runt där med mamma.
Jag fick en tröja, ett par skor, hårsnoddar och trosor. Skönt med lite nytt!

   

Pratade också med Kim som ringde innan vi skulle äta. Underbart att höra killens röst igen. Fick dessutom prata lite med Wille också, kul att höra hans röst med. Saknar dom och Hanna rätt mycket!

Nu ska jag kolla tv med mamma.
Hej svejs


Vad säger ni nu då?

Kolla. Hur bäst är jag inte?
Klarade av att göra om texten och allt det är nästan helt själv. Är rätt stolt. Gav upp ett antal gånger innan jag fick den på plats. Tack till Jonathan som finputsade den.

Säg gärna vad ni tycker.

Ledighet

Träningen igår gick väl sådär. Dock hade jag inte förväntat mig att jag skulle vara brutalt bra. Det fick ändå helt okej. Fast jag gjorde några tabbar som jag kanske inte borde ha gjort. Berättade till Sebbe (tränaren) innan träningen att jag inte hade stått seriöst sen Oktober och att jag var nervös. Men han tyckte jag var bra så han ville gärna att jag kom på torsdag också. Det låter ju lovande.
Ett härligt gäng det där. Verkar vara en lätt grupp att komma in i. Det är kul.

Efter träningen så åkte Moa med mig hem och sen kom Oliver och Davva. Vi drog hem till pappa och chillkrökade lite. Efter ett tag kom Jonathan och Nicklas också. Alla sov över.
Jag kom hem för ett tag sen efter att ha ätit på Amigo. Myyyyys!

Ledig idag.
Det innebär städning av mitt rum. Sortera tvätt och även tvätta lite. Ska göra mamma glad när hon kommer hem. Måste tvätta min magplatta också, eftersom jag har träning på torsdag igen då. Det är growse!

Juste. Mari kommenterade förra inlägget om Hultsfred i sommar. Hon bangar tydligen inte. Hur najs är inte kvinnan? Fast jag undrar hur många som är på att henka med oss ifall vi får liksom. Vädret brukar inte vara det mest härliga där. Men det skiter jag i, det kan ju va kul det med, haha.

Nej, ska städa lite. Pumpar Lars Winnerbäck ur högtalarna i datorn. Det är najs!


Första seriösa innebandy träningen sen Oktober. Feeling nervous

Sitter här i soffan med mamma och Wille. Vi har en bra och lycklig familje stund i väntan på maten. Skönt!
Vi ska äta mammas underbara lax med philadelphia ost, yummi. Efter det är det dags för ombyte för då ska jag provträna med Hässelby. Ska bli roligt. Känner ju Mari och Malin där. Sen ska nog Emelie också träna för dom idag.

Lyssnar på Larssa Winnerbäck, i loooooove it! Nästan så att jag hellre åker till Hultsfred där han ska lira än att åka utomlands med polare. Seriöst!


Skol DM eller SM i UBG

Fuck fuck fuck

Fuck valborg 2009. Fuck alla som "bryr sig". Fuck att mamma är as lack.
Fuck allting!!!!

I brist på annat

Favoritcafé: Espresso house, baresso
Favorittidning: alla skvaller
Ett måste i garderoben: byxor
Favoritplagg i garderoben just nu: en ny klänning från gina tricot
Längd: mellan 167 och 170cm 
Byter gärna garderob med: elin kling
Vanligaste färgen på mina kläder: svart, vit
Byxa eller kjol: byxor
Parfym jag använder: britney spears, kommer inte ihåg vad den heter
Senast utlästa bok: ingen aning, typ snabba cash eller nått
Mitt rum kan beskrivas som: stökigt
Mig själv med tre ord: just nu; glad, nervös, trött
Jag ville bli när jag var liten: modell och polis
Höger- eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: glad och nervös
Är det nåt du absolut inte äter: champinjoner
Kläder just nu: mjukisar och en tjocktröja
Vad sa du senast: okej, puss
Fisk eller badkruka: mellan
Hur många kuddar sover du med: hos mamma, 4. hos pappa, 3
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: step up filmerna
Har du några homosexuella vänner: nej, inte vad jag vet
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två
Bio eller promenad: beror på väder såklart, och vilken årstid. så både och
Är du kittlig: ja haha
Snarkar du?: när jag är förkyld och på våren då jag är pollenallergisk
Stjärntecken?: skorpion
Rädd för insekter?: ja
Äckligaste insekten: alla är lika äckliga
Största svaghet: galet envis. ibland för envis
Det här är jag bra på: hitta fel på mig själv
Bästa bok?: snabba cash och aldrig fucka upp
Vad vill du jobba som?: polis
Chips, morötter eller godis?: godis
Pizza eller hamburgare?: pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: både och tror jag
Stökigt eller välstädat? (ditt rum): stökigt
Gungar du på stolen?: japp
Vilken hand håller du gaffeln i?: vänster
Gillar du att sjunga?: ja haha men jag kan inte
Anser du att du är stark?: ibland är jag det
Använder du knark?: nej
Kaffe, thé eller inget?: kaffe
Har du en besatthet?: ja. bekräftelse av kärlek och närhet, ibland uppmärksamhet på det sättet. inte som vissa andra som springer runt och skriker för att få uppmärksamhet. men genom kärlek och bekräftelse. detta är dock en svaghet ibland

,


Fuck allting annat!


Jag trivs såhär

Lördag 2/5

Denna lördagkväll innehåller allt av det goda; sol, härligt sällskap, god mat, bra musik - ja, allt!
Magge håller på att hacka grönsaker till våran sallad. Jag, tha grillmaster, chillar på att grillen ska bli tillräckligt klar för att kunna grilla vårat kött.
Senare ikväll kommer nog Moa med nåra folk. Inte alls många. Ingen fest, ingenting. Bara chill med kompisar. Kan det bli bättre?

Credd till Lars Winnerbäck och hans underbara sångröst samt hans grymt bra låtar! Det tackar vi för. Jag har nämligen pumpat Lars i högtalarna i princip hela dagen. Love it!

Hjälpa Magie lite nu.
Puss på alla

Bilder från valborg


The grill master


Söta Alexandra


Frugan min<3


Oliver (lägg märke till de icke-drogade ögonen)


Jojo löper till Oliver och Filip


Vår älskade Davva

The sun is shining

Vaknade för nåra minuter sen av att farmor ringde. Kändes skönt, så att jag inte sover bort allt för mycket utav dessa lediga dagar.

Solen skiner. Jag ska upp, sätta på min bikinin och äta frukost och sen ut och sola. How wonderful.
Kommer nog en uppdatering senare. När Magge kommer.
Pussar

Såhär dagen efter...

..så känns det piss. Grovaste ångesten när jag vaknade. Mådde så illa. Usch! Aldrig mer alkohol, inte i dessa mängder iallafall. "Det brukar låta så"

Kvällen igår var najs. Började med käk och ölspel. På ölspelet spårade det för vissa, haha (nämner inga namn). Under hela kvällen/natten var det som en jävla nattklubb hos mig kändes det som. Det kom och gick folk hela tiden. Herregud. Men det var lugnt. Vi hade kul. Inga grannar som klagade, bara två. Och det var bara på musiken när jag hade öppen dörr liksom.

Nu är jag trött as hell
Sova? Ja tack.
Sova länge imorgon, tills jag vaknar? Ännu mer Ja tack.
Imorgon kommer Magdalena och håller mig sällskap, mysigt.

Nej sovdags. Puss

RSS 2.0