Chill

Igår åkte jag ju som sagt och kollade på herrarnas träning. Riktigt kul att Nicklas Hedengran blivit uppflyttad från herr-juniorerna!
Efter deras träning så åkte jag och mamma till grillen och köpte varsin lasagne, as gott. Vi kollade på dubbel avsnitten av Sex and the city, så jävla roligt det är. Älskar Sex and the city! Vi gick och la oss direkt efter.
Idag skulle mamma iväg till Båstad med herrarna och dom åkte vid typ 9. Så nu sitter jag här själv och funderar på vad jag ska göra. Men jag måste nog packa lite ska ju flytta upp till pappa för att åka till Mallorca på söndag, LÄÄÄÄÄNGTAR!!

seeeee ya

Hemma igen

Jag har varit på landet och inte kunnat skriva. Jag kom hem idag.
Just nu är jag med Kb men han ska dra till stan med sina kompisar snart, då ska jag kolla på herrarnas sista träning innan dom drar till Båstad imorgon.

Pusss

Skärgården

Kvällen igår spenderades hemma i min och mammas lägenhet hela kvällen. Vi kollade på två filmer, Tjenare Kungen och Ciao Bella. Helt ok filmer alltså.
Sen kollade vi på dubbelavsnitten av Sex and the city och sen gick vi och la oss.

Snart ska jag och mamma åka till skärgården. Vi ska bara fixa some stuff innan.
Jag lär komma hem på fredag, men kan hända att jag kommer hem lördag istället, jag vet inte.

Pussshej

Good girl!

Så, nu har jag städat klart mitt rum. Jag känner mig så otrligt duktig. Jag har sorterat ut hela garderoben och sen damsugit och skurat golvet. Jag har också tagit bort massa skit från mitt skrivbord och från min byrå. Good girl!

Idag blir det nog bara en lugn hemmakväll med mamma. Imorn åker jag och mamma till skärgården. Jag lägger nog in ett inlägg imorn bitti iallafall.

Trevlig dag

Dagen igår spenderade jag tillsammans med Torre i vårat vackra stockholm stad. Jag köpte ett par örhängen och sen traskade vi mest runt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, väldigt kul. Senare träffade vi Micis som var på Grönan. Där snackade vi massa skit om vad som hänt och så vidare.
Kvällen spenderade jag tillsammans med KB och Asp hemma hos Asp. Vi snackade om väldigt mycket. Mest om Gothia nu, roliga grejer dom pojkarna har gjort haha. Dom följde mig hem vid 12 och sen skulle dom åka till Öland senare på natten.
Hoppas ni får det roligt grabbar, kröka inte sönder er bara:)

Love and peace


Hemmakväll

Igår var jag och hämtade Adam på centralen, han hade precis kommit hem från Göteborg då jag nästan tvingade honom att komma till mig och hålla mig sällskap medans mamma var ute och festade. Vi åkte hem till mig och kollade klart på nån jävla skit film, den var jätte dålig och jag fattade ingenting. Det kom bara nya filmer hela tiden så vi kollade på massa olika. Adam skulle sova här och när mamma kom hem gick vi och la oss. Jag var jätte trött.
Idag vaknade jag rätt tidigt av att det var så in i helvete varmt i mitt rum. Adam sover fortfarande, kanske ska gå och väcka honom? Eller kanske låta han sova, han ska ju åka till landet när vi käkat lite så mamma och jag ska skjusa honom nånstans, stackarn!

Senare, när Torre ringt, så ska jag vara med honom. Känns lite sådär må jag säga, liksom säga ba Jag ska va med Torre idag, känns väldigt lustigt. Jag har typ ALDRIG varit med honom förut, men men.. Bara han ringer snart så vi kan dra nånstans, jag måste till stan och köpa lite grejer. Så; TORRE, VAKNA!
P+K

Carolina Gynning

Jag måste bara säga. Jag läste Charlie Wandels blogg och jag blev väldigt vädligt inspirerad. Hon hade skrivit nått inlägg om Carolina Gynning och jag måste verkligen instämma. Den bruden är så grymt cool! Ända sen hon klev in i Big Brother-huset så har jag tyckt att hon har varit jätte häftig. Okej, allt som hon har gjort är väl kanske inte så bra men jag säger som Charlie, ingen är väl perfekt? Nu har jag också läst Carolinas bok, Ego girl, och jag bara älskade den. Läs den, även fast ni inte gillar henne. Jag tycker att den var underbart bra och jag avgudar Carolina måste jag säga.

Nu måste jag fixa mig lite, ska till Centralen och hämta den söta lilla Adam. Han hittar inte hit, dumma unge att behöva dra ut mig när jag egentligen inte orkar.....menmen, vad gör man inte för att få lite sällskap när mamma är ute och festar?
 
Love and peace


Göteborg och landet

Hej alla glada!
Jag kom precis hem från landet och bara måååååste berätta om min underbara vecka med mamma!

Vi drog ner till Göteborg i måndags morgon. Där var vi i tre nätter och fyra dagar. Som jag sa tidigare, innan jag åkte, så skulle jag träffa Adam där. Och mycket riktigt så gjorde jag det, men jag träffade också, Kb, Torre, Jimmy, Malthan, Jenny, Kalle och Carro. Roligt. Ingen av dom har jag träffat på länge. Jag kollade på några matcher när Kb, Torre och Jimmy spelade. Det gick faktiskt rätt bra för dom, dom gick vidare till slutspel, men förlorade första matchen där. Otur!
Sen var jag och mamma på bio i onsdags kväll, vi såg Mamma Mia. Den filmen är helt amazing, helt underbar! Den handlar om Sophie som ska gifta sig med Sky. Sophie har aldrig träffat sin pappa men hon läser hennes mammas dagbok och märker att hennes mamma har varit med tre killar och en av dom är hennes pappa men hon vet inte vem. Så för att ta reda på vem som är hennes pappa bjuder hon alla tre på hennes bröllop. Resten av filmen handlar typ om hennes relation till sin mamma som är helt fantastisk.
Filmen måste man nästan se alltså, den är jättejättebra!

När vi åkte hem i torsdags så åkte vi förbi hemmet en snabbis för att packa om och vattna lite blommor, sen åkte vi direkt till landet. Där jag har varit tills idag.
Idag var vi på nån marknad i Grisslehamn, inte det roligaste men ändå nått att göra.
Idag åkte Rebecca på EM också, kommer sakna henne. Emmi och Malin kommer hem från Gotland idag. Ska nog träffa Emmi på måndag eller nått.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Mamma ska ut med en kompis så jag är ensam hemma, hyr nog en film och kollar på film hela kvällen.
Kram på er





Det här är Sophie och hennes mamma från filmen Mamma Mia!

Sophie och hennes mamma från filmen Mamma Mia

Landet

Hej alla!
Jag är hemma en snabbis bara, åker till landet nu. Jag nås på mobilen men vet inte när jag kommer hem riktigt. Jag berättar om Göteborg när jag kommer hem. Underbart var det där iallafall.

Puss på er

Göteborg

Idag var jag hemma hos Emeline med Jens och Filip. Dom badade och jag satt på torra land, som vanligt. Kände faktiskt inte för att bada idag heller. Men Emmi var inte i så himla länge, så vi satt och snackade skit ett tag. Det var länge sen, och det kändes som om det behövdes.

Imorgon åker jag till Göteborg med mamma. Jag blir borta till torsdag eller fredag, men jag nås såklart på mobilen. Jag ska nog träffa Adam där nere. Har inte träffat den pojken sen förra sommaren. Härligt att få träffa honom igen!
Jag kommer inte skriva när jag är där nere, så nästa inlägg blir när jag kommer hem.
Roligt att Malin kom hem idag. Måste träffa Micaela snart också, saknar henne så himla mycket.

Peace and love

Trevlig kväll

Igår kväll åt jag hemma med pappa. Mysigt värre! Sen drog jag till Emeline, till hennes nya hus! Och jävlar vilket hus, tro mig, fyfan. Jens kom lite senare och vi snackade lite med Emmis mamma och "låtsas pappa". Emmi och Jens badade i hennes pool och jag kollade på. Jag fick skylla på att jag inte hade några badkläder, men egentligen så hade jag ingen större lust att bada faktiskt. Verkade som om Emmi inte heller hade det. Hon gick upp efter typ 10min, haha.

Idag ska jag vara hemma med mamma och planera kommande vecka. Jag vet inte om jag vill åka till Göteborg, Riga, Tallinn, landet, Åland eller Gotland. Fast Gotland är nog inte på listan direkt, men jag vill dit. Nån som kan tipsa om något roligt att hitta på med sin mor i en vecka?

see you.. /J

2-2

Juste, AIK spelade ju i söndags också. Det blev 2-2 för er som inte visste.
Underbart också att det går lite nerför för Djugården, hehe.

Pussss

Landet

Nu har jag äntligen(!) kommit hem från landet. Det har ioförsig varit himla trevligt, det måste jag ju säga. Jag, Julia och pappa åkte ut i söndags. Men först hämtade vi Wille, våran katt. I måndags så regnade det så jag och Julia satt inne för det mesta och kollade tv och sov. På kvällen kom Amanda (Julias syster)  och pappa. Vi åt gott och kollade på några filmer. På tisdagen så började vi måla lite grann på huset. Det var rätt varmt och soligt.
I onsdags blev vi helt klara med alla väggar som vi skulle måla. På förmiddagen så åkte vi moppe till stranden och badade lite och sen plockade vi blåbär och gjorde en underbar blåbärspaj. På kvällen kom Riitta (min faster) ut och åt med oss.  Julia och Amanda åkte hem på fredag morgon. Dom skulle iväg och cykla med en kompis idag, hare bra flickor!

Micaela, äntligen är du hemma. Som jag har saknat dig!
Ikväll ska jag nog hem till Emeline och kolla lite film. Jens och Filip kanske kommer över senare, trevligt!

Pussochkram


AIK

Idag, klockan 17.45, spelar AIK match mot GAIS på Råsunda.
see u there
J


Pigg?

Tjena mors!
Går kvällen kunde inte bli bättre. Det började med att jag gick till Rebecca efter maten och tog alla mina grejer och åkte till min pappa med henne. Där började vi fixa oss för att det skulle komma lite folk på förfest här. Vi fick möta Marcus Kim Oscar Nicole Therese och Gaby vid bussen och sen drog vi till mig. Vi chillade och snackade och hade det allmänt trevligt. Nån timme senare drog jag Rebecca Kim Marcus och Oscar vidare till Jakan på fest. Underbart!
Helt plötsligt dök David upp som jag och Rebecca var hos igår, kul. Han skulle tydligen till nån kompis men fastnade på festen. Efter nåra timmar drog vi hem, Rebecca mådde inte så jättebra! Hon skulle slagga hos mig men ville ringa sin mamma och hon blev hämtad. Hoppas bara inte hennes mamma fick flipp i bilen! Tillslut blev det bara jag och Marcus som slaggade här. Trevligt, mycket trevligt. Vi låg och snackade typ hela natten. Jag är inte så jätte pigg nu.

Jag drar nog till landet idag med min kära far. Jag ska måla och tjäna lite pengar :)
Hörs efter det!
Kyssssssss, J


Härliga dagar!

Hej alla!
I tre dagar har jag umgåts med Rebecca nu. Underbart! Vi har varit med om sånna äventyr(haha).
Jag ska berätta lite kort.

Torsdag
Vi sågs vid Gulan och solade ett tag och ringde en jävla massa folk. Filip till exempel, han blev tokig på oss. Herregud!
Sen drog vi till Jakan där jag handlade en kjol och ett linne medans Rebecca handlade två linnen. Efter Jakan tog vi moppen igen hem. Jag käkade och drog tillbaka till henne. Där fixade vi oss och sen kom Davva dit och så ringde vi Oliver och vi träffade han. Vi skulle på fest till nån Sara men fick inte komma in så vi traskade vidare. Efter ett tag så smsade Rebecca till Philip och vi skulle dra till Görveln. Grejen var att vi bara hade två cyklar. Philip hade bil så han frågade oss om vi hade lust att åka med dom dit och Davva och Oliver fick cykla. När vi kom till Görveln så dör Rebeccas mobil och efter ett tag dör min också, lyckat.. mycket lyckat! Men jag lyckas få igång den och ringer och frågar var Oliver och Davva tog vägen. Tydligen hittade inte dom så dom cyklade till Davva istället. Och det var ju jävligt dumt! Rebeccas bror skulle ju ha cykeln till jobbet morgonen efter. Så när vi hade åkt från Görveln så fick vi leta reda på Rebeccas cykel i en jävla evighet men tillslut hittade vi den. Då hade vi ingen ork att åka någon stans så vi cyklade hem till Rebecca och slafade. Underbart att lägga huvudet på kudden och bara somna in!

Fredag
I fredags så vaknade vi vid halv 10 och Rebecca sprang upp för att kolla om det var sol, vilket det var. Såååååååå skönt! Vi skyndade oss att äta frukost och byta om. Vi åkte förbi mig för att ladda min mobil, hämta bikini och köpa sololja på ica. Vi tog moppen och åkte iväg till Lövsta. Vi kom dit vid elva och låg på grästet vid stranden. Det var lite molnigt ibland vilket gjorde att vi blev lite besvikna. När klockan var 13,14 så kom Philip och nåra till. Vi gick med dom till klipporna och badade. Tro mig, det var tillräckligt varmt i vattnet för att simma lite! Underbart!
Vid 17 tiden sådär så åkte vi till Kista för att köpa ett par skor till mig, men det blev en kjol också, trevligt! Rebecca kollade runt lite men vi åkte ganska snabbt hem igen för att hungern var enorm! När vi kom hem till Rebecca så åt vi, duschade och fixade oss. Vi visste inte vart vi skulle så vi drog till Jakan snabbt för att kolla lite och sen åkte vi till Lövsta där vi träffade på Nicole och Sofia. Roliga prickar dom två!
Där satt vi och snackade skit ett tag och sen kom Philip och han gäng. Nicole och Sofia tyckte att det blev kallt och drog. Jagge kollade runt för att leta fest för att inte bara sitta och ruttna(eller grina som Philip skulle sagt). Jagge hittade en fest så vi tog bilen dit men den festen sög pung, men vi drog hem till nån David istället och bastade och badade i hans pool. Det var jätte härligt!
När klockan var typ 3(?) så åkte vi där ifrån och jag och Rebecca fick skjus för att ta moppen hem.
En underbar kväll som snabbt förvandlades från astråkig till askul!

Lördag
Idag hade jag och Rebecca lovat oss själva att få sova ut eftersom Philip hade satsat 50 spänn till en kompis att vädret skulle va piss. Och om vi sov ut. Jag vaknade 13.05 av att Rebecca flög ur sängen och kom och väckte mig och sa att det var strålande sol, så vi gick upp och åt frukost ute och sen solade vi ett tag tills mamma ringde och frågade om jag ville följa med och kolla på jeans. Självklart gjorde jag det, men hittade tyvärr ing


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0