Bråååååååååådis

Har lite bråttom nu. Ska hinna med bussen som går om tio min. Hoppas jag hinner. Det är ju verkligen inte värsta biten att gå men ändå.
Måste gå nu. Kanske inte kan blogga nått på en vecka från och med nu. Tråkigt, men sant. Jag kommer säkert ha massa roligt att berätta från Sälen när jag kommer hem hihihii.

Ha ett trevligt lov. Puss på alla!

En fredag kväll

Igår var vi nåra stycken här hemma hos mamma och chillade. Riktigt mysigt.
Kollade på Let's Dance och drack bärs. Härlig start på lovet

Senare på kvällen så kom Kb och Asp förbi. Vi snackade skit och när Davva somnat så lirade vi lite kort.
As kul. Bortsett från att dom är så förbannat taskiga mot mig.
Vi spelade plump och jag tar alltid noll bara för att jag vet att jag torskar annar, och det suger ju. Så när jag väl tar ett eller två så ska dom alltid göra så jag torskar på det. Era jävlar!!

Kb och Asp drog vid halv fyra och då gick vi andra och la oss. Somnade ganska snabbt men vaknade då och då mitt i natten. Jätte jobbigt. Kanske för att det var så gräsligt varmt i mitt rum.
Vaknade sen vid halv tio och nu har alla dragit. Skönt!
Det ser ut som fa-an här hemma, och måste städa med ett ryck. Ska sen duscha och packa det sista och sen dra till Jakan Sporthall där jag ska hjälpa till med massa skit som mamma inte hinner göra.

Dags att bege sig mot städningen, packningen och duschningen. Ikväll slaggar jag hos Maggiee för att sen imorgon åka till Sälen. Wonderful!
Längtar som fan till Sälen. Någon som hört det förut?

Nej, måste kila. PussPuss


En härlig vecka i Sälen väntar

Looooooooooooooooooov. Det är loooooooooooooov. Äntligen looooooooooov!!
Det är najs, skolan var helt okej. Hade så jäkla kul idag på träningsläran med Moa, haha. Och juste, vi hade gym. Vi gjorde en vild chansning och hade rätt. Underbart!
Allt flöt på på lektionerna, så det var bra.

Träffade också Erika Routsalainen på tåget hem. Jätteroligt. Har inte sett henne på typ hundra år, så det var roligt att se henne. Fick också höra att hon går i samma klass som en barndomskompis till mig. Sjukt, världen är verkligen liten.

När jag kom hem så träffade jag Tilda och vi snackade lite skit bara. Hon såg mitt nya rum också. Hon tyckte det var fint, vilket var positivt. Nu gick hon precis.
Så just nu sitter jag här hemma själv. Pratar med folk som har lite svårt att bestämma sig, annars är allt bra.

På söndag bär det av till Sälen. En helt sjuk vecka väntar. Massa skidåkning, dålig skämt, god mat, lite sömn och framförallt massa massa skratt väntar!
Längtar oerhört.

Imorgon ska jag sova hos familjen Stevens för att sen åka tidigt på söndag morgon.
Nu ska jag fortsättta prata med de velande folket. Kanske få dom att bestämma sig..*suuuck*
Peace out!!!!

Helt galet snygg(a)!

 

I brist på annat att göra

1. Hur gammal är du om fem år? 21år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Moa

3. Hur lång är du? 168-169cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck

5. Vem ringde du senast? Tilda
6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Alex säger att vi har gym! <3"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Ser henne just nu

11. Vilken ögonfärg har du? Brun-blåa

12. När vaknade du i dag? 6.45

13. Vilken är din favoritjulsång? Ingen aning

14. Vilken är din favoritplats? Thailand, eller skärgården

15. Vilken plats föredrar du minst? Ingen aning

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Haha. När jag sov hemma hos Marre så var det monstrerna uppe på vinden. Skit läskigt haha!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Tilda som snackade skit bara!

19. Hur stor är din säng? Hos mamma 90cm, hos pappa 150cm

20. Har du stationär eller bärbar dator? Min egna är bärbar sen har jag en stationär hos pappa

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med


..

Förr förra gånger kom jag och Moa försent till träningsläran. Vilket betyder att vi fick ta en hel del skit.
Nu har vi fått dålig info.....igen! Känns stabilt. Har vi gym eller inte?

Per-Anders är riktigt bra på att informera oss...
Det kan diskuteras!


Vilket jävla ryck

Var ute och träffade Tilda en snabbis. Så kul att se henne  igen, lilla gumman!
Fick ett jävla ryck sen när jag kom hem.
Började städa. Har städat hela rummet. Plockat iordning kläder. Tagit bort det som hängde på hänggrejen (där kläderna torkar, kommer inte på vad det heter! Inte torkskåp). Satt på en ny tvätt. Samt dammsugit hela lägenheten. Känner mig fantastiskt duktig. Kände att det kanske var bäst att fixa lite här i och med att Jonathanarna kommer hit imorgon och så, plus att mamma var så förskräckligt ledsen, sur och besviken på mig igår. Vilket jag nu gottgjorde.
Undra vad mamma säger? Hihi.

Kollar lite grann på 2½ men, sjukt skoj.
Kanske borde plocka ur diskmaskinen? Kanske gör att mamma blir ännu mer glad.
Herregud, Martina Thörn har en så wonderful dotter!
Puss på er


Feministiskt självförsvar och en rejäl utskällning

Tema dagen idag gick ju som smort. Var bara på feministiska självförsvaret och det gick ju ioförsig helt utmärkt. Fick slåss lite, pratade lite om killars känsliga punkter (inte bara skrevet!) osv. Dock visste jag det mesta men det var ändå rätt lärorikt.
Efter det pös jag och Moa till Donken och handlade käk till oss och Davva.
Förvånandsvärt snälla mot Davva idag.
Vad har hänt? Efter Donken åkte vi till Löthallen där killarna spelade Sm. Först mötte dom Walthers och både jag och Moa fick oss några chockar där när vi såg Aron, Matteo, nån annan snubbe och Christian från nyår. Dock var chocken inte glädje-chock utan med en chock-chock, okej skitsamma, ingen fattar ändå. Vi fick en chock iallafall.
Våra killar vann matchen iallafall och det var ju hyffsat bra. Matchen därefter var mellan Walthers och Fredrika Bremers. Matchen slutade med vinst för Walthers, ännu en chock dära! Våra killar spelade sen match mot Fredrika Bremer och vann den, vilket därmed betyder att dom är vidare. Skönt det!

När skolan var slut åkte jag och Moa till Fridhemsplan och träffade Jonathan där. Vi väntade på tunnelbanan och åkte till Abrahamsberg. Moa åkta ioförsig hem.
Jag och Jonathan somnade nästan direkt när vi kom hem till han. Har ungefär tusen missade samtal av mamma och pappa. Jag hörde att det ringde men orkade inte svara. Får jorden utskällning av mamma när jag sen tar mig mot bussen för att åka hem. Hon var lite orolig. Det var gulligt. Fast i den stunden så var det inte läge att påpeka det.
Det tog ungefär en timme och 40 min att komma hem. Mysigt? Svar: Nej! Vissa kanske tycker det, men inte jag.

Dags att packa morgondagens väska och borsta tänder och ta bort smink, för att sen sova. Mamma är på sitt dåliga humör fortfarande och vill inte skjusa mig imorgon. Fan, säger vi på det. Måste ta skit bussen själv dårå. Tidigt. Jävla skit! Blev ett mega inlägg, ledsen för det.
Måste sova nu.
Pösss

Ska inte tjata, jag lovar

Men jag måste faktiskt påpeka att snart bär det av till underbara Sälen. Jag är så galet taggad! Kommer ju bara ihåg hur det var förra året, så jäääääääääla roligt.
En bild på mig och Magge, ursäkta hennes min! HAHA
 
Ska dra och duscha nu.
Peace out!

Bort med reklam och in som barnvakt

Pratar lite med Patrik, kommer ingenstans i den konversationen. Fast han är rolig, väldit rolig. Skrattar högt...för  mig själv. Hahahahahah

Jag ska bli barnvakt också. Jag går i min kusins fotspår. Nej men jag hatar ju den där jävla reklam utdelningen och känner att det inte är något för mig. Kanske inte får så grymt mycket betalt på att vara barnvakt men skitsamma, får nog en liten slant ändå. Mamman i familjen ska ringa min om 40min ungefär. Får se hur det går.
Ska kila puss

6 dagar kvar..

..tills jag åker till Sälen med Maggie! Obeskrivlig längtan dära.

Hade en nice dag i skolan idag, förutom matteprovet som gick åt skogen. I told you?!  Fick skjus av min sjuka, sjuka madre hem.
Moa och Alex hakade på också.
Juste, stackars Alex fick ett slag på sina mer privata delar av kroppen, centerpartiet, igår på hans träning. Han fick åka ambulans och grejer till sjukhuset. Stackarn!
Imorgon har vi tema dag. Love, Peace and Understanding, hette det typ. Ska nog inte på hela för killarna lirar Sm mot Walthers gymnasium och Fredrika bremers gymnasium. Kanske drar med Moa och kollar lite. Ska dock till skolan först.

Var och handlade med mamma idag också. Hur sjuka människor finns det inte? En jävla snubbe går runt och glor, verkligen g-l-o-r, på mamma. Fattade inte varför, vilket sen visar sig vara för att han är med på Match.com som mamma och han har tydligen spanat in henne där. Fast nu spanar han inte in, utan han glor. Och ni vet när man verkligen kollar så där grovt mycket? När man nästan går in i andra människor för att man kollar på mycket? När man stannar och väntar på att människan ska gå förbi för att kolla och sen går man förbi själv för att få kolla ännu mer? Om inte, så vet ni nu. Där har ni årets bästa beskrivning av denna man. Sjukt läskigt!

Ska laga lite mat till mig och mamma nu. Sen cheka lite tv och äta godis. Har ju som sagt mens-fan, och är så jävla sötsugen då.
Och juste, jag har köpt nytt te också. Gott som fan! Ena som är Chai Latte (Moa och Empan, kom och drick hos mig istället för att köpa på Espresso house, haha!) och den andra smaken var smultron. Båda tena var med svarta blad och det är tydligen relativt nyttigt, hehe.
Puss

Bilder från Järvsö 2009

    

Godnatt och sov gott

Pratat ut lite med Jonathan, kändes skönt. Det behövdes! Credd till den pojken.
Har också kolla på "rawr". Ett nytt stand-up program. Först ut var Jakob Öqvist och var helt okej. Har sett roligare klipp med honom, men man skrattade iallafall. Nästa ut var någon från Kanada, han sög. Eller det tyckte inte publiken, men jag och mamma tyckte att han skrev så förbaskat mycket.

MAtteprov imorgon. Är jätte förberedd, verkligen. Pluggat som ett as hela kvällen. Tss...aldrig. Har ingen mattebok och hade glömt anteckningarna i skolan, bra jobbat! Dock så kan jag en del, inte så mycket. Men jag hinner nog öva på lunchen när jag väntar på Jontarna för att äta.
Har lite grejer att fixa nu, innan jag ska sova.
Så godnatt och sov gottt!
Pöössss

Jag önskar jag kunde sjunga såhär bra


Till dig, och du vet vem du är!

You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Orkar inte med skolan längre

Jag som tyckte att skolan var helt okej för ett tag sen. Jag har börjat släppa det tänket lite. Det är så jäkla mycket nu. Okej, jag kanske har börjat med saker lite sent..men ändå! Orkar inte med allt. Vi har matteprov imorgon, natur-inlämning veckan efter lovet, och dessutom så har vi prov på måndagen direkt efter lovet. Shiiiiiiit! Pallante!

Skönt med lov nästa vecka iallafall. Ska till Sälen med Maggie och schteka galet. Kommer dock sakna J, J och M. Åker direkt på söndag och kommer hem den 1/3. Kommer behöva plugga lite i Sälen, men det kommer jag nog inte göra så mycket haha.

Äsch, dags att fixa lite med samhällsuppgiften och kanske börja på natur-inlämningen. Känns great det här...NOTTT!!!

Ps. Tänker på dig, även fast jag inte vill.
       Fan för det! Ds.

..

För alla gånger vi lovat varandra livet.
Och för dagarna vi tog förgivet.
För alla gånger vi gråtit i kör.
Och för stunderna då skrattet dör.
För alla gånger du lovat att finnas där.
Och för den tiden när jag föll isär.


För alla gånger jag sa förlåt...

Helgen i Järvsö

Har tillbringat helgen i Järvsö med 40 andra människor. Det har varit helt underbart, men dock galet kallt. Typ -18 grader, alla har typ dött. Vi åkte snowboard hela lördagen och det var så härligt! Jag och Anna blev homies med liftvakten också, hihihi.
Lördagskvällen var lugn. Det vara Alla <3-dag och det var ju lite sorgligt att man inte hade sin pojkvän med sig. Dock hade jag underbara vänner att umgås med.

Idag har vi åkt snowboard och åkt hem bara. Inte roligaste grejerna att säga. Men det hände inget speciellt. Förutom att Jespers tjej var Nicoles i mitt lags kompis. Kanske lite krångligt dära, men skitsamma. Träffade henne och Nicole med Rebecca i somras på Lövsta. Kände igen henne så mycket, så igår när vi åt lunch var jag tvungen att fråga, och så var det hon. Sjukt kul!

Ska få hjälp med en grej av Jonathan nu. Pffsss på honom!!! Pösss

Godnatt och sovgott

Riktigt glad över bloggen. Ny design och allting, underbart! Nu kommer jag inte blogga på hela helgen. Väldigt synd, för det är ju så överdrivet många som läser den, right? Typ Amanda och hennes löss eller nått. Hihihi!
Dags att sova nu, börjar ju trots allt klockan 8.00 och ska kanske förbi innan och lämna väskor osch stuff hos pappa, jobbigt läge.

Men från mig till er, ha en underbar helg alla. Speciellt på lördag då det är Alla <3-dag. Värna om alla ni älskar och bryr er om. Skriver på söndag eller måndag igen.
Puss på alla! Och speciellt på Pelle som gjort denna blogg så fin. Ska sluta tjata nu, men är så jäkla glad. Pussssssss

Ps. Du är så himla fin. Du vet vem du är!! Ds.

Magen spelar mig ett spratt

Min mage är ritkigt, ritkigt, ritkigt sjuk. som sagt så spydde jag när jag kom hem. Somnade ganska raskt senare och vaknade när mamma kom hem. Åt då fyra köttbullar och tre gafflar potatismos. Kändes helt okej då, och för ungefär 10min sen så höll jag på att kräkas igen. Fattar ingenting. Och gulliga Jonathan som är orolig. Det behöver du inte, jag mår prima. Bara min magen som är efterbliven, hjärtat!

Nu ska jag låta Pellis fixa lite mer med bloggön. Pöss på dig Pelle och på alla andra

TACK PELLE!!

Jag vill bara skänka ett tack och lite credd till Pellepelle som gjort denna fina header. Blev superglad! Den vart jättefin. Dock ska den fixas till lite, eller själva sidan ska fixas. Men jättefint Pelle!
Så tack, tack så jättemycket :)<3

Kul, riktigt kul..

Kul att man kommer hem, och knappt hinner stänga dörren, förän mag-jäveln ska börja krångla igen. Nu spydde jag när jag kom hem, och det var ju inte så jäla mysigt kan jag säga. Ska alltså bara ta det lugnt idag.
Skolan har varit lugn och helt okej. Matten gick åt helvete idag, fattar inte varför? Jag som ändå börjat fatta någorlunda.

Imorgon drar jag iväg med pappa till Järvsö. Dock är det inte bara jag och pappa, utan det är typ 43 till som ska dit. Härligt! Vi ska åka massa skidor och äta gott, och umgås såklart! Är ioförsig lite tråk att Maggie och Emil inte kommer med. Dock åker jag och Magge till Sälen snart!

Nej, vad sägs om att sova ett litet tag? Kanske får stil på magen lite. Bara det inte är någon jävla vinter-kräksjuka, då vet jag inte vad jag gör! FA-AN!

Pöss

Min mage är sjuk

Min mage har spelat sig ett spratt idag. Först när jag skulle äta frulle imorse så tog jag en tugga av min macka och höll på att spy, inte okej. Senare på lunchen skulle jag äta lasange. Lasagnen var dock inte stor men fick ändå inte i mig hela, och innan vi börjat äta var jag super hungrig, inte okej. När jag, Jonathan och Jonathan ska käka middag så tog jag en sallad (observera sallad, det är inte mycket!!) där orkade jag typ 2-3 tuggor och sen var jag mätt. Inte okej.

Dagen har varit hel sjuk. Spenderat den tillsammans med Jontarna och jag älskade det. Det är liksom folk i sig själva. Helt sjuk dag. Herrmatchen var till en början förjävlig och fyfan, gick skit. Dock i andra och tredje så ryckte Järfälla upp sig, men det räckte tyvärr inte. Matchen slutade 7-6, ett tråkigt resultat. Oliver gjorde sitt första mål, som dessutom var enormt snygg! Nicklas gjorde två mål och sen gjorde Wilmer sitt första mål i Superligan för AIK. Najs att se!

Ska prata lite mer med Jonathan nu och sen sova. Pööösss

Här är Jonathans "dagens låt"-val



Dubstep Rave. Otroligt bra, håller ni inte med?     *uäääääeck* (spyr)

The låt of the day!



Hittade inte orginal versionen! Irri på det! Det här är iallafall Bobby Valentino, och det ska vara med Ludacris. Men hittade som sagt inte den!

Börjar bli less

Börjar bli less på detta bloggande. Elller såklart inte less  på det viset, att jag inte ska skriva nått mera. Men har oftast inget att skriva nu mera, och det är rätt trist. Fast jag kan bara inte lägga av, jag har ju alla mina fans där ute som i smyg läser bloggen, och innerst inne tycker att den är riktigt bra.

Nä, dags för käk. Puss alla trogna läsare! Love you all

Sälen 22/2-28/2 - 09

Årliga resan till Sälen närmar sig. Eller årliga och årliga. Härliga familjen Stevens är dom som ska kalla det årliga, jag är den som bara flyter med på ett bananskal och som bara varit med ett år. Förra året. Iallafall så ska vi till Sälen igen. Den 22/2 bär det av och det ska bli så jäla kul. Längtar som fa-an!

Pratar med Jonathan, han är sjuk i skallen. Vilken jävla konversation vi har, HAHAHAHAH! Jag dör.

Pööööösss

Alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag. Känner en lätt ångest över bröstet. Har ingen pojkvän och det vill man ju ha på självaste, alla hjärtans dag.

Så den snygge kille som är singel och känner samma sak. Var vänlig att kontakta mig. Jag finns i Viksjö! Jag är i behov av pojkvän. Hittade också en underbar chocklad på Ica idag, från Lindt, kommer inte ihåg vad den hette mer. Sån vill jag iallafall ha på lördag. Vi ses. Puss

Afrikansk dans

Jag har fått Empan att testa Afrikansk dans med mig på onsdagar i Jakan. Dock så sa hon ja på fyllan, men fan, hon menar det säkert. Hon är nog på.
Så här kan det se ut. Det verkar så sjukt kul. Träffade Annika Haglund efter ett pass, när jag väntade på mamma efter herrarnas träning. Hon verkade tycka att det var rätt skoj, hon hade varit där med sin mamma.

   

Sjukt roligt!

Gårdagens bravader

Jag brukar lyckas få ett inlägg från dagen efter att bli så himla långt. Dock ska inte detta inlägg bli det. Känner själv hur tråkigt det är att läsa långa inlägg.
Iallafall var det middag hos Jossan först med massa people, häligt. Vi drack vin och åt buffé! Du lyckades med maten, Jossan. Riktigt, riktigt gott. Efter middagen dansade lite folk och vi andra, tråkmånsar, satt och snackade lite. Jossans päron kom hem vid 22 tiden och då började vi käka efterrätt, och Jossan började öppna presenter. Hon blev jätteglad för mig och Empans prelle, som innehöll ett fint armband och ett passande örhängen. Sen fick hon massa andra saker.
Efter det gick jag, Empan och Madde för att möta Jocke och sen gå hem till Kakan. Där hade vi det najs. Drack och dansade. När Jossan ringde så drog vi tillbaka dit och då skulle tydligen alla till bussen och dra hem så jag skulle också ta nattbussen hemåt. Dock kunde jag INTE tyda den där förbaskade busstidtabellen och Empan som först skulle sova hos mig började traska hemåt. Och där stod jag själv och var rätt dragen och rädd. Ringde mamma och började storböla, som den fjant jag är, så älskade mami kom och hämtade mig och körde mig till pappa.

Imorse vaknade jag rätt tidigt för pappa drog iväg någonstans. Somnade om och vaknade när pappa kom in och pussade  mig på kinden och sa; Älsklings gumman, vakna nu. Det han ville ha hjälp med var om han kunde se ut som han såg ut eller inte. Herregud, dagens ilandsproblem! Han betedde sig som en jäkla tonåring hela morgonen och tjatade; Ser det bra ut? Säker? Kan jag gå såhär? Säkert? Jag ser inte jonig ut då? Snälla, du är ju inte till någon hjälp alls. Är det så konstigt att jag inte är till någon hjälp klockan 08.45, en lördag morgon, och bakis dessutom. Herregud, säger bara herregud.
Dock blev det bra sen. Och jag tycker att pappa blev ritkigt snygg faktiskt.

Nu blev det ett sånt där herrejösses inlägg iallafall. I feel bad now. Nej fuck heller, ingen behöver läsa. Men det är kul om du/ni gör det. Snälla, gnäll inte på inlägget bara.
Dags att fixa tvätten och packa för att flytta till mamma.
Pössssss

Ps. Bilder kommer senare ikväll. Glömde kameran i Empans väska. Gooooood work! Ds.

Till Pellepelle

      

Dom vill jag ha, Pelle! TACK SÅ MYCKET :)

Without you i can't survive

     

Ni sju betyder enormt!
Emeline Jonsson-Sthål. Amanda Swenzén. Julia Skotte. Amanda Skotte. Magdalena Stevens. Moa Tschöp. Mikaela Thörn-Gardefjord.

Jävla reklamutdelning

Jag har varit och delat ut min förbannade reklam idag. Det tog mig och mamma två jävla timmar att dela ut den. Vem orkar? Det är inte långt, det borde inte vara jobbigt. Men det är det, det är riktigt jävla jobbigt. Hur ska jag orka göra detta mer?
Nej, usch, ska "säga upp mig". Kan man ens säga så? Det är ju inget riktigt jobb. Bara nått slaveri som nåra dummer-jönsar kommit på för att slippa göra det själva. Och sen finns det dessa dumma idioter som säger "ja" till detta, och en av dom är jag. Jag är en av dessa idioter! Ångrar mig varje gång att jag tackade ja. Jag kan ju verkligen säga att jag inte vill dela med. Måste dock ändå dela två veckor efter att jag sagt det för att dom ska hinna någon annan, sjuuuuuukt! Säger nog upp mig imorgon!
Stort cred till mamma också som har hjälpt mig flera gånger. Det uppskattas!

Då ska jag också träffa Empan för att åka till stan och köpa prelle till Jossan. Middag hos henne på fredag ju, myyyys! Sen ska vi nog ta en fika och dra oss hemåt, undra om vi kan sola också. Är så galet sugen, jag är inge brun. Helt sjukt, så ofta som jag solar borde jag vara lite brun iallafall. Och när till och med Moa säger att jag inte blir brun längre när jag solar så börjar man ju ana en katastrof.

Ska snacka lite mer med Jonathan, han behöver nog det. Stackarn. Finns här, gulle!
Kilar nu. Pössss

Syntest och Dr Phil

Har precis varit och gjort syntest för körkort. Jag har skitbra syn, har alltid haft. Glad att det fortfarande är så. Men måste bara kläcka ur mig att gubben som tog syntesten luktar sprit som fan. Så äckligt. Det är nog som mamma sa, han har inge att göra på dagarna så han tar nog en hutt hit och dit. Usch, får mig att må illa!

Sen i skolan har jag "lekt" Dr Phil. Jag är så jäla grym på det.

Har bråttom får skriva sen. Pusss


Jag antar det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns



Massa fula bilder på mig och Empan:

Grönan 06


Björkebyskolan 06


Björkebyskolan 06


Björkebyskolan 06


Påväg till Kloten 06


Björkebyskolan 06

Jag älskar dig Emeline. Tack för allt!
Låten är till dig<3





I helgen är det fest

Härlig helg väntar!
Fredag: Hem till Jossan efter skolan och fixa till hennes middag och fest. Hon fyller nämligen år på torsdag. Con' gratz m8!
Lördag: Herrarna har match och ska då jobba där. På kvällen är det fest som jag ska på med Empan. Myyyyyyyys!
Söndag: Träna små killarna på morgonen och sen packa och flytta till mamma på kvällen.

En riktigt najs helg.
Bravader så det står härliga till!!

Många fjärrkontroller och exklusiv mat

Mamma har fått tv-boxen att funka. Vilket betyder att vi nu har tre fjärrkontroller på bordet och jag blir bara förvirrad när jag ska använda någon. Det är en som man sätter på tvn med, en som man byter kanal, och samma som man sätter på tvn med höjer/sänker man med. Och sen en til dvdn som jag egentligen inte behöver använda, som bara ligger där, men som är jäkligt mycket ivägen. Ja ni hör ju, jag är förvirrad!

Och nu sitter jag och äter. Det är ioförsig rester, men gudomligt gott. Hur har mamma tid och ork att göra denna mat. Det är inte heller sån som man gör mitt i veckan. Men mamma är duktigt hon. Dessutom gjorde hon den efter hennes träning igår, som var slut 21.00 och hon lär ha varit hemma 21.30. Galet! Hon är fantastisk, min mamma.

Ska fortsätta äta nu. Hörs sen. Pösss

Kan inte förstå att det är sant


Det här är mina och Amandas gullungar, minus tjejerna och plus några andra killar. Underbara sötnosar! Kan inte ens själv förstå att jag och Amanda ska tillbringa de flesta söndagas förmiddagar att träna killarna. Åh, jag är så glad!


If i could..

Om jag bara kunde ta tillbaka det jag sa till dig.
 Eller om det inte ens hänt.
 Livet skulle vara så mycket bättre då.
Varför ska jag vara så efterbliven och säga allt som jag tycker och tänker?
Förlåt, vill ha det som förut.
Det är det ända jag begär!
Du vet vem du är..

Ingen ork

Jag har egentligen ingen ork att skriva. Men skriver lite kort.
Orkade inte träna på innebandyn idag så jag, Moa och Jonte satt och kollade på. Käkade pasta i solnahallen och hade bara en lektion, engelska, innan vi slutade. Onödig dag och jag är trött as hell! Ta en nap innan Oth? Ja, tack!

Pössss

Träning

Killarna var underbara! Så söta, och väldigt duktiga. Vi hade ganska lätt träning idag eftersom det var första gången, men nästa gång kör vi igång på riktigt. Då ska vi ta med hård handskarna, höhö, driver. Nej måste käka lite nu. Snart kommer Empan och då ska vi dra till Komet och sola och sen hem till henne. Där ska vi duscha och sen ska vi kolla på herr-juniorernas match där Moa lär vara. JAg vet inte vad vi ska göra sen.

Pööö

Söndag morgon

Tjenare, pappa väckte mig kvart i åtta och så hann jag inte med bussen. Smart! Jag fick helt enkelt ringa mamma och väcka henne och be henne skjusa mig, dock flippade hon. Men hon kommer, det gör hon.
Träning nu då, hur ska detta gå? Nä, måste förbereda mig. Pöhööösss

RSS 2.0