Det är inte nådigt!!

JAg är så jävla uppspelt, glad, ivrig, rädd, har ångest och mår jävligt piss med tanke på suuuper matchen imorgon. Det håller inte längre, dom kan inte vänta längre. Låt oss bara vinna!

Jag drömde inatt att AIK vann och aa, pokalen togs emot av Tjerna (som den ska). JAg var så glad. Jag skrattade, drack cider och satt till och med nere i Gbg och kollade på matchen.
 
Imorgon sitter jag hemma i pappas soffa. Kanske med en cider i handen. Utan telefon. Nää, ska kollaa på tv nu. Orkar inte med detta mer.


Vill även tacka Cedi för dessa två år. Du har bidragit mycket till Järfälla. Du är så söt. Vi ses iallafall sista matchen och så får du komma ner och hälsa på. Puss på dig!


Detta händer just nu:

Mamma slår ut sitt glas.
Spiller vin.
Det går sönder.
Mamma skrattar.
Mamma blir sur på mig.

Vi skrattar åt att jag blev sur på Orhan.
Jag skrev såhär till honom på msn:
jag visste inte att du skulle gå direkt. skrev att vi skulle ses där. dessutom så ville jag inte stå och vänta och frysa. så jag gick kanske 5 min efter att du skrev. stod och vänta i 10 min. sen kom du inte. så vinkade nått cp på bussen så trodde jag att det var du, blev sur och gick hem
så åt jag och sen såg jag på facebook
och så skrev jag tillbaka då svarade du inte

Det där med cpt som vinkade.
Det tyckte mamma var suuuuuuuuper kul.
Det är den bittra sanningen.

Jag gnäller fortfarande på att jag inte har någon mobil jävel.
Mamma tycker att det är ett evigt tjat.
Tjatar på att Orhan ska möta mig så jag kan få telen.
Jag hatar att inte kunna nå folk.
BAJS

HALLÅÅÅ!!

MOA OM DU LÄSER DETTA..JAG HAR INGEN MOBIL! GÅ IN PÅ FB SENARE ELLER MSN SÅ FÅR VI PRATA. LOVE YOU


.

Sebbe är en räddare i nöden. Imorgon dock. Men jag får låna hans old school mobil. Hoppas det funkar. *kan det bara bli morgondag?*

Jag går i ide, hej.då

Ingen mobil.
Jag är irriterad.
Orhan är inte okej.
Jag överlever inte en sekund till utan mobil.
Jag ska bara dö idag, ikväll, imorgon.
HEJ DÅ!!!!!!

NADA MOBBIIIILLLL på nån timme..

Ingen mobil just nu.
På 2-4 arbetsveckor.
Jag känner mig handikappad
Jag är irriterad.
Moa är irriterad.
Hon får inte tag på mig.
Jag får inte tag på någon.
Orhan är en räddare i nöden.
Han kommmer med en mobil till mig snart.
Orhan är bra att ha.
Nu säger jag hejdå.

Middag och RosaBandet mys

Jag och mamma åkte och shoppade. Helt galet! Fick med mig en kofta, två linnen och ett par till jeans leggings. När vi kom hem var det bara att byta om och sen springa till LaGondola. Där åt jag, mamma och pappa middag tillsammans, det var hur mysigt som helst. Det går bra för dom. Jag gillar't!

Påvägen hem såg vi glassbilen och köpte med oss glass hem. Den söta killen som jobbade där gav oss en liten godis påse. Det var gulligt, haha.

Nu sitter vi, eller jag, och kollar på Rosa Bandet. Det är mysigt tycker jag. Helt ok artister.
Ska fortsätta kolla. Puss och kram


Tryckfelsnisse i förra inlägget! Jag fylller ju såklart 12år..

Emma Jäderström
haha varför fan säger du inte att du fyller tolv idag älskling. congratz sötis!!





älskar dig ändååå din jäveeel!


17 ååååååååååår

Idag fyller jag 17. Grattis till mig. En jävligt tråkig ålder. Men grattis ändå!

Idag skulle jag egentligen åkt till stan med Erica dock så har jag hostat mig igenom denna mardrömsnatt och har inte kunnat sova nå vidare. Så jag är ganska trött. Orkade helt enkelt inte. Dock så ska hon komma hem till mig och kolla Göteborg-AIK på söndag och kanske sova över. Myyyyyyyyyyyyyyyysfaktorn är hög.


Idag fick jag inga über presenter av mamma än. Jag fick en jättefin blomma (tack för det:) och sen fick jag en snowboard, som jag faktiskt önskat mig. Den fick jag av mamma och pappa. Och sen ska vi på LaGondola ikväll. Sen ska jag och mamma hem och mysa och kolla på Rosa Bandet-galan.  

Så ser min dag ut. Nu blir det lite fb och tv.
Pösss


Mensvärken är förjävlig



Jag har sån grov mensvärk. Det gör så groteskt ont i min mage och det har hållt på i typ tre dagar. Jag brukar inte få mens alls pga min p-piller. Men nu är dom slut och jag har inte orkat åka och hämta nya....vilket inte var så smart. Det gör så ont. Har aldrig haft så ont, helt sjukt.

 


Sötast på länge


Jag, Anna och hennes pappa på hennes land fooooooooor a long time ago.


Tack Halmstad..

..TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hata hata hata göteborg..


My loooooooooooove..



Nu hänger det på er Halmstad!
Komigen, ge oss Johanssons pokal. Den tillhör oss.


Om åldern

Fortfarande sjuk. Och på torsdag fyller man år. Det känns inte som det. Känns bara som en vanlig ordinary tråkig vecka. Kanske är för att det inte är nått speciellt att fylla 17, eller? Nää, varför skulle det vara det? 16 och 17 är bara två tråkiga åldrar.
15 då blir man "byxmyndig" och straffmyndig, 16 ingenting, 17 ett år kvar tills 18 bara en evig väntan, och 18 aa då är man 18 och då händer väl antagligen allt.
Hatar att fylla år sent. Kan dock inte göra någonting åt det.

Fan vad jag bara babblar. Nu är det That 70's show på tv. Skitbra!
Ska krypa ner under filten och kolla.
Byyyeeee


Då fyllde jag 16


Jobbsökande flicka!

Alldeles för trött för att söka jobb egentligen, men måste. Måste skaffa ett jävla helvetes jobb. Måste få ihop money. Livet funkar inte annars.
Får fortsätta mitt sökande imorgon när jag är mer pigg. Nu orkar jag verkligen inte.

Ska sova nu. Hörs imorgon.
Pusss


Dagens bild är från Turkiet

Fortfarande sjuk. As jobbigt. En kul grej är att jag och mamma sitter med varsin dator i vardagsrummet och hostar ikapp. Dock inte lika kul att hosta.

Igår var jag på fotbollen med feber, hosta och halsont. Det gick bra ändå. AIK vann och jag var glad. Fick sen skjus av padre till stan, till Oscars teatern. Där mötte jag upp mamma och Axel och vi kollade på Rasmus på luffen, med Markoolio och Benjamin Wahlgren i huvudrollerna. Fast Benjamin var inte med igår, han var sjuk. Så det var någon annan söt liten filur som spelade Rasmus.

Efter teatern åkte jag och mamma hem och köpte pizza. Vi gottade oss ett tag och sen gick vi och la oss.
Hatar och sova med hosta. Inatt vaknade jag kanske 4-5 gånger under natten med grooooooov hosta. As jobbigt!

Nu skulle jag bara vilja vara i värmen. I Turkiets 40 grader, som det var i somras. Två stört bra veckor. Dels pga vädret, faster, landet och familjen Pedersen!


Felicia på den orangea madrassen och jag på den gröna.

Ska nog köra på att ta en dagens bild varje dag. Det kan nog bli kul, eller vad tycker ni?


..

Kul att börja höstlovet och helgen med en grov förkylning. Så jävla trist! Sitter och hostar och nyser i ett. Hade dessutom hög feber i morse, inte okej. Herrarna spelar match i eftermiddag och jag skulle ju egentligen spela musiken där, men är för sjuk för det.

Mamma ska ut ikväll så pappa kommer och hämtar mig när han skjusat mamma till stan. Jag ville inte vara ensam så jag ringde papi.

Nu kollar jag på något hel sjukt program på 5an. Fattar absolut ingenting. Dricker även honungs te.

Orkar inte detta. Ska nog sova ett tag nu.
Återkommer nog senare.
Pösss

Babyyy...


...jag saknar dig!


sjukling

Jaha då är man sjuk då. Ont i halsen, hosta och lite feber. Inte så jääääla najs.. Stannar nog hemma från skolan imorgon. Dock har jag två prov, eller ett prov och ett läxförhör, inte så jävla bra att missa kanske. Men vad ska jag göra?


Min bästa, älskade, underbara, söta mamma åkte till Ikea och på hemvägen hade hon köpt med sig mat från McDonalds. Huuuuur gott som helst! Nu sitter jag och kollar fb och vänner. Inväntar singing bee och mammas pojkar, sen blir det inlåst och godnatt!



Och Lisa, krya på dig sötnos! :)


bild från lördags, hemma hos mig.


'cause bitch im the bomb like tik-tik

Dålig update från min sida. Jag berättar lite vad som hänt senaste veckan nu då.


I måndags och onsdags förra veckan så provtränade jag med Töjnans Dam/DJ lag. Det gick bra och på onsdagen bestämde jag mig för att börja där.
I fredags så shoppade jag och kollade på innebandy med min faster. Det var mysigt. Var även hos farmor en sväng och hälsade på.
I lördags kollade jag på fotboll. AIK-Gefle. Det gick ju bra, 1-0 slutade det med ett brakmål av Gabriel Özkan. Efter det åkte jag hem till Jossan. Där var det tjejmiddag när alla tjejer kom. Det var jag, Jossan, Emmi, Moa och Mathilda. Hur mysigt som helst. Vi drack bål, åt en underbar middag, snackade och myste. Efter det gick vi hem till mig där vi festade lite. Även några killar kom.*
I söndags fyllde min kära mamma år. Jag gick upp och väckte henne med presenter. Jag åt frukost efter det och sen fick jag skjus av mami till Jakan där jag tränade småkillarna. Det gick bra, även fast jag var rätt bakis och trött. Sov endast 4,5 timmar.
På eftermiddagen kom Pär (morbror) och hjälpte mig lite med matten. Sen kom alla andra släktingar och så åt vi middag och hade det trevligt.

Idag hade jag då min första träning som en i Töjnan. Skrev på övergångspapprerna idag, så på onsdag den 28/10 (dagen innan min fölsis) så har jag min första match. Och juste, jag har även bytt till nr 29. Ville ha 9 men det hade någon redan så fick bli 29 för det fanns inget lägre som innehöll 9.

Nu ska jag sova alldeles strax.
Bjussar på en bild från i lördags, först.


Emeline, Josefine, Moa, Mathilda och Jennifer

 

 


AIK I MITT HJÄRTA!!!



RÅSUNDAS GRÄS DET VÄXER MOT HIMLEN, PÅ RÅSUNDAS GRÄS DÄR SPELAR VÅRT LAG, ÅH AIK.
LÅNGT HAR JAG FÄRDATS, OCH MYCKET HAR JAG SETT, MEN PÅ MITT LAG SER JAG ALDRIG MIG MÄTT, STORMAR HAR RASAT, MEN VINDEN HAR VÄNT, OCH DEN TAR MIG TILLBAKA TILL RÅSUNDAS GRÄS.


Kom till Råsunda på lördag och sjung denna låt!
Den ska eka.
Vi ska ta hem guldet, det är vårt!


Sjuka grejer på g..

Konstiga grejer har hänt idag. Orkar inte gå in på detaljer. HAr inget mer att skriva. Sorry Jonte...help me om du saknar att jag skriver i bloggen ;)

 

Pösss


Provträning

Jag provtränade för Töjnan igår. Det gick bra och det var kul. Ska träna med dom imorgon också så får vi se. Lutar åt att jag börjar där, men vi får se helt enkelt. Jag är inte 100% säker än.


Innan träningen imorgon ska jag träffa älskade Magdalena i stan. Vi ska fika och shoppa lite.
På torsdag är det chill, vet ej vad jag ska göra.
På fredag ska jag träffa Riitta i stan efter skolan och shoppa, sen troligtvis på fest.
På lördag ska jag chilla till klockan 2-3 då åker jag in till Råsunda för då är det AIK-Gefle, sen middag hos Joss och sen fest.
På söndag ska jag sjunga för mami och sen träna små killarna. Efter det ska jag mysa med mamma hela kvällen för det är hennes födelsedag.


Så det var resten av min vecka.
Pösssss


First i was afriad i was petrified, kept thinkin' i could never live without u by my side

KOLLA HEEELA LÅTEN!



Helt sjukt...han kysser en jävla tjej i publiken. Jag dör!
Saknar konsterten för 3-4 år sen. Maaaaagiskt!


Ingen lust..

Vet inte vad jag ska skriva i bloggen längre. Skiter i den tills jag får lusten tillbaka. Kom gärna med förslag annars.

Heeeeeeeeeeeeeipa


Chillination

Är hemma hos Madde och Johan. Jag är egentligen barnvakt, dock sprang barnen iväg till en kompis near by så jag sitter här alone. Kollar på Bom Chakalak eller vad det heter. Dom gör en musik video.

Längtar till Thailand. Haha, jag har inte ens bokat och är suuuuuper taggad!

Ska kila nu.
Pössen

Very cool ín school

Sitter i datasalen med frugan, Jeppe och Kanerva. Chock nice! Kollar runt lite och sen ska vi på träningslära lektion med P-A. Kuuuuuuuuuuuuuuuuul.


Efter skolan ska jag sola och bli brooown.
I vinter ska jag förhoppningsvis till Thailand!


Nu kilar jag härifrån...PÖÖÖÖÖSSS


Taggad för träning? Svar: Nicklas Erik Jesus

Trött och jättetrött. Sitter och typ sover. Väntar på mamma också. Hon kommer ju aldrig, skulle varit här för 10min sen. Hm...

Efter skolan ska jag till Jakan och sola med Julia. Jätteskönt, varmt och så. Det är svin kallt ute ju, burr!
Äsch, nu ska jag ringa mamma igen och klä på mig ytterkläderna.
See ya after school


"It's just emotions, taking me over"

Nu är det fotbollskväll. Det är nice.
Ska sova sen. Viktigt med sömnen. På fredag är det bio med grannen. Myyyyyysss!


Skulle egentligen träffat E på onsdag, men tror att jag hellre jobbar (sorry baby!), behöver verkligen money. Speciellt om jag ska till Thailand med padre i vinter.


Nej, nu ska jag kila.
Kyss och smek!

 
Love<3


JAG BLIR SÅ LYCKLIG!!!

Mitt jullov stavas troligtvis: T H A I L A N D



Yeah right!

Dags att ta en dusch, huh? Snart kommer Emma. Då ska vi till ICA och handla mat, hihi. Sen kommer dom andra, då börjar partyt. Hihihi.

Nu ska The Voice på och sen är det i full gång!


I have a feeling...that tonight gonna be a good night.

Idag är det fredag (smart?) och det betyder fest. Det kommer lite folk till mig och troligvis förar vi lite och sen drar vi vidare till Solna. Men inte bestämt det än.

Emma kommer hit först och då ska vi käka. Senare kommer dom andra brudarna. Det blir najs!
Nu ska jag städa lite.

I have a feeling..

16-års dagen


I mitt sagoland tar du mig i hand igen

JAG ÄR BESATT AV DENNA UNDERBARA LÅT!

Träning

Nu ska jag strax ta bussen till träningen. Hade egentligen ingen större lust när inte Tilda ska gå. Men vafan, vi har match på söndag, så det är bara bra! Dessutom så är det bra tjejer så jag känner mig inte mobbad direkt, haha.

Fuck, måste packa nu. Sörjer dessutom att Jeppe ska sluta i våran klass. Försöker få honom hem till mig imorgon då det vankas lite party. Det blir nog najs.

Nu kallar packningen till träningen.
Skriver nog när jag kommer hem.
Kysss


Gamla F-92 mot Väsby (ser du det Erica, haha ;))

RSS 2.0