Henrik Larsson och Henrik Dorsin.

När Malin och Empan dragit imorse så kom mamma efter ett tag och jag fick skjus ner med henne till Jakan sporthall där herrarna skulle spela match. Jag hjälpte till lite innan matchen och sen fick jag visa en kille hur han skulle göra med musiken och allt det. Dock så var det jag som satt iallfall, men det blev jag inte ledsen över. Det är faktiskt riktigt kul, och speciellt när det kommer fram massa och säger att det var bra jobbat av mig också. Blir riktigt glad över att höra det.
Maggie kom senare också och kollade på matchen. Vi vann med 7-5 och Henrik Larsson (som förövrigt har börjat spela innebandy, för er som inte vet) gjorde två assist. Riktigt kul att se att han kan spela, jag menar det var ju ett tag sen han spelade faktiskt. Dock är det nog inte så svårt att komma tillbaka till innebandyn när man spelat fotboll så länge som han gjort. Det är ju ändå relativt lika sporter, jag menar, han har ju liksom tänket, konditionen, och sen tappar man inte så jättemycket.
Efter matchen kom papi och hämtade mig och Maggie från matchen och vi åkte hem till henne för att äta middag. Vi kollade klart på någon jävla skitfilm som Maggie hade sett på tidigare och sen kom Emil, Olle och Björn och vi åt middag. Jättegott kött med potatisgratäng, mums!
Vi kollade på Sing a Long hemma hos henne och helvete vad rolig Henrik Dorsin är haha. Garvar fan ihjäl mig. Och alldeles nyss kollade vi på en film från YouTube (se nedan) som jag och Danny kollade på tuuuuuuuuusen gånger när den spelades in hahaha. Fyfan! I love Henrik Dorsin.



Nu ska vi sova, Maggie håller på att dö. Imorgon ska jag nog iväg och kolla på skidkläder. Måste ha ny jacka och nya byxor, vill ha riktigt snowboard grejer och det är typ 25% rea på nått place i Bromma. Låter ju inte helt fel. Ska tvinga dit mamma imorgon. Hon kommer säkert inte orka. Hon har varit på en kompis land i Småland från torsdags till idag och sen var det matchen idag och sen nu är hon ute med hennes två bästa kompisar som hon typ aldrig träffar. Poor u mami!

Nej dags att dra sig till sängs. Pussis


Gårdag = sådär

Gårdagen blev lite sådär. Nu har det dock ordnat sig med tjejerna. Jag måste ta mig en snabb dusch nu och fixa mig för herrmatchen. Egentligen ska jag på typ Sthlm Horse show i globen men min faster har inte ringt så jag vet inte när det börjar och så. Men vi får se hur det blir med det. Ska jag inte på horse showen så kommer nog Maggie och slaggar här, åååh saknar henne, har inte sett henne på evigheter känns det som. Fast senast var min fest liksom, och det var inte så jätte länge sen. Menmen..
Nu måste jag skynda mig, skriver nog ett litet inlägg ikväll eller annars imorgon. Pusss


Ni får en bild på mig också. Den är från två somrar sen när jag var i Krotaien med mamma och vårat plan hade gått sönder och det som hade körts från Sverige var för litet så vi var fyra stycken som inte fick åka med så vi fick en gratis natt med boende och mat i Rom. Det gnäller vi inte för! Här sittter jag då på en mur på en av de typ sju kullarna som är runt staden eller vad det nu är. Jag var brun!

-

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that


Ni skulle ha tänkt på det tidigare!

Härlig jävla kväll!

Nu sitter vi här, jag, Empan och Malin. Vi kollar Idol, dricker vin, äter godis, pratar med massa och sjunger med alla i Idol. Det är så jävla kul. Stackars er alla att ni inte är med, so fucking synd! I feel bad for you!!!!

Vi ses, love yaaa

Myskväll med bästavännerna

Nu är både Empan och Malin här och vi ska börja laga maten. Kanske knäcka en cider och dricka medans. Yummi!  Blir bara mys ikväll, kanske kommer över någon men inget bestämt. Härligt att bara äta och kolla tv med bästavännerna.

Nej kan inte sitta här längre. Ha en underbar fredags kväll fellows.
Seeee ya


Bästavännerna<3


Godmorgon

Somnade som en gris igår. Var sjukt trött. Vakande för 40min sen när Malin ringde och sa att hon var påväg hit. Dags att rusa upp och klä på mig lite riktiga kläder. Eller riktiga och riktiga blev en stor tröja och mjukisbyxor, härligt. För en stund sen kom Malin och vi planerar dagen lite och jag ska snart hoppa in i duschen för att vi sen ska åka till Jakan. En grym kväll kommer det att bli också.

pöööössss

Trött

Kliar fortfarande men inte lika mycket. Försöker att undvika händerna just för att det inte ska börja klia. Dessutom är jag jäkligt trött så ska nog sova nu. Lyssnar lite på Chris Brown och svimmar för han är ju så galet jävla het.

Ska sova nu, puss alla

Kvalster? Bränt mig?

Asså shit! När jag gick från solariet så kände jag ingenting men sen när jag väntade på bussen med Malin så började det klia i ena handen och jag ba shiit, tänk om jag har typ kvalster eller nått. Hon ba nej det tror jag inte, du tvättade det väl? Jag ba ja klart jag gjorde.
Och nu när jag kom hem så kliar det helt galet mycket jag vettefan vad det är. Helt sjukt! Och jag är helt röd-flammig på armarna. Jag vet inte vad det är asså, fast jag kanske har som Empan. Jag kanske är typ "allergisk" eller nått mot solarie-"solen". Men det verkar ju konstigt eftersom jag solade hur mycket som helst förut, och då hände det minsann ingenting. 
Jävla skit! Det kliar som fan och jag vill verkligen inte klia, kanske får gå till vårdcentralen imorgon om det kliar ännu mer. Jag är ju faktiskt ledig imorgon. Fast jag måste städa mitt rum också. Herregud, hope Empan slutar tidigt.

Ska äta nu, pööööh

Ska gå och gräva ner mig

Känner mig besegrad. Jag är så galet förkrossad, dock kan jag inte skriva why här för att människan kanske känner till att jag håller på att bloggar och kanske läser då, hade ju varit sorgligt. Dock måste han ha sett de andra inläggen sånt fall haha, osis!
Orkade inte gå till skolan idag eftersom vi hade två lektioner, kändes galet onödigt. Det betyder att jag har varit hemma hela dagen och sovit och sen har jag badat och läst engelska boken som ska vara slutläst snart, snark. Jag fattar fan mycket men orkar inte läsa så mycket hela tiden. Glömmer alltid att ta med den också, har rätt mycket kvar.

Idag åkte mamma till Småland också, till hennes kompis land. Hon kommer inte hem fören på lördag, vilket betyder att jag har lite frihet. Woho! Idag ska jag iväg och sola snart och sen kolla herrarnas träning med Malin och sen ska jag nog hem och slagga. Slagga själv också, poor little me!
Imorgon ska jag träffa Malin när hon slutat och sen ska vi till Jakan och träffa Empan och sen hem till mig igen och bara chilla. Vi ska laga mat och dricka lite vin och bara mysa. Kolla på Pirater of the caribbean också. Bara myskväll!

Nu ska jag gräva ner mig i Chris Brown låtar, är helt såld i honom. Han är så jävla sexig!
Kyss och hej

Ägd!

Haha, jag ägde mitt ex så jävla hårt igår! Fan va ägd han är och fan vad jag hatar honom. Fattar inte hans grova problem. Tror fan inte det finns någon annan som gör det heller förutom hans äckliga kompisar. Herregud, men kändes skönt att sätta den jäveln på plats. Yeaaah!

Flippppp

Asså jag blir galen. Kan människan bara inse att han älskar mig. Nej jag skojade, men jag blir galen av att tänka så jäkla mycket  på dig hela tiden! Det går inte en sekund utan att mina tankar drar åt ditt håll! Shit... fuck u du är så jävla HEEEEEEEET!!!

Vad är det för fel på folk?

Jag blir tokig! Riktigt tokig! Fan hur tänker folk ibland? Det är som när man ska gå ner i trappan på Barkarby station. När folk ska gå nästan hand i hand och inte släppa förbi andra. När man går "höger-trafik" i trappor och sånt och det kommer folk både från tåget och sånna som ska till tåget, så kan man inte gå hand i hand. Och jag blir så himla irriterad när folk inte fattar det. Idag tillexempel, så skulle det gå en gubbe och hans fru typ i trappen. Och på varenda trappsteg så skulle dom stanna i en timme och det var hundra pers i trappen som hade bråttom till bussar och annat, och en av dom var jag. Alla harklade sig och hostade lite för dom skulle akta men icke, nejdåå, då breder dom typ ut sig ännu mer. Gaah(!) jag blir galen på sånt där!

Jag blir också så irriterad på folk på Empans och Malins kickboxning, herregud. Inte fan börjar man på kickboxning om man är rädd, eller? Jag tycker iallafall att det verkar helt strange. Varför försöker man inte ens vara lite seriös? Det finns bara tre stycken som är något seriösa där. Empan, Malin och en annan tjej som är rätt bra. Alla andra bara mesar och bryr sig om hur dom ser ut eller vad dom gör efter eller nått skit. Jag lackar även fast jag inte ens är med. Och då fattar jag verkligen vad Empan menar när hon säger att hon blir så trött på alla där utom Malin dårå. Jag blir tokig. Men jag är inte med där än men jag blir ändå tokig!

Gosh, det här har fått mig på dåligt humör hela eftermiddagen förutom några saker som livat upp stämningen lite grann. För det första, Malin och Empan som alltid finns där. Tack älsklingar, det betyder!
För det andra, en viss kille som får mig att dö hela tiden!
För det tredje, att jag och Linnea fick VG på debatten på samhälls lektionen förra onsdagen. Shit, vi blev skitnöjda, och det är inte så konstigt.

Nu ska jag sova. Pusssss


Nyss hemkommna

Jag, Malin och Empan har precis kommit hem från Malthan. Fan va mysigt vi hade det! Vi åt gott, tacos, och pratade en hel del. Nu ska vi spela lite Wii och sen sova. Imorgon ska Malin och kolla på min match medans Empan ska hem och plugga med sin moster. Sen ska vi till herr-matchen och cheka på pojkarna.
Pööööh..


Oh boy i wanna be yours<3


Har glömt hela tiden..

Jag har glömt varje gång jag skriver ett jävla blogg inlägg att det är snööööö(!) ute. I love it! Det första jag gjorde i morse var att smsa Malin och Empan, och guess om dom var lika glada som jag haha. Såklart! Vem gillar inte snö liksom? Klart man vill ha sommar och vara lite sådär brun och sexig, men vafan julen och snön. I löööööööööööv it!

Middag hos Malthan

Sitter just nu hos Malin och väntar på att hon ska duscha klart. Pratar med Empan nu om vilken buss vi ska ta till Malthan. Vi ska ju nämligen dit och äta middag. Jag, Empan, Malin, Jossan och sen Malthan dårå. Vi ska äta god mat och bara umgås lite grann.

Sen ska Empan och Malin sova hos mig och imorgon ska Empan hänga med när jag ska spela match i Sköndal. Efter matchen möter vi upp Malin och drar tillsammans till Jakan sporthall och kollar på dom söta herrarna. Äntligen ska jag få se snyggingen igen, mitt ögongodis! Känns som om det var flera dagar sen. Haha, låter som en jävla tönt. But I dont give a shit!


Nu ska jag snabba på Malin lite. Vi har ju fått lite brådis nu. Puss och heeeeeej


Myspys i stan igår

Gosh va mysigt vi hade det igår. Först gick vi runt och kollade lite i affärer och hämtade biljetterna från bion. Sen gick vi ner till ett fik vid Stureplan och där tog Empan och Malin varsin te. Sen gick vi vidare till Vapiano där det dock var 18 års gräns. Jävla fan! Då gick vi till en annan italiensk restaurang och åt. Där var det jättebra! Verkligen att rekommendera, Savini hette stället. Det gick fort att få maten och det var gudomligt gott! När vi ätit klart så gick vi till Ica och köpte godis och dricka. Först tänkte vi att vi skulle sitta där och luffa men vi gick vidare till bion och satt där i ungefär två timmar. Men det var mysigt det också haha.

Själva filmen var inte så himla läskig, mest äcklig liksom. Någon som inte gillar blod ska ju definitivt inte gå på den. Det var mycket blod och döda, mer än i dom andra filmerna. Saw 5 var ändå riktigt bra och spännande. Den får en 3a av 5.

Nu har jag precis ätit frukost och berättat för pappa lite hur den här dagen och morgondagen ser ut. Snart ska jag väl höra med Malin om när vi ska ses och vi måste ringa Jossan också. Sen ringer Empan när hon kommit hem från jobbet och duschat och lite så. Nej, dags att ringa Malin. Pusss

Lite bilder från igår:

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.

Bild 1: Empan på bion när vi satt och väntade.
Bild 2: Empan och Melina på bion när vi väntade.
Bild 3: Empan och jag på bion när vi väntade.
Bild 4: Malin och Empan på Adidas store innan vi skulle äta.
Bild 5: Empan och jag på Adidas store.
Bild 6: Melina, Empan och Malin vid Stureplan på Kungsgatan.
Bild 7: Lite Empan och sen fina Sturegallerian.
Bild 8: Malin och Melina på fiket.
Bild 9: Jag och Empan på fiket.
Bild 10: Empan, Malin, Melina och jag på retaurangen Savini.
Bild 11: Empan är glad efter lite mat haha

Lägg av, det är inte sant! Titta vem som sjunger :D


Tjej mys i stan

Sitter här hemma och kollar på när Empan lirar Wii. Haha, det är så jäkla kul att se henne spela. Hon blir fan galen när hon torskar. Vi har planerat middagen ikväll, var vi ska äta och så. Och det blev en mysig italiensk restaurang som heter Va piano. Det sägs att den är riktigt mysig, så vi hoppas på det. Vi ska sedan vidare till Sergel biografen och kolla på Saw V. Jag och Empan har reserverat biljetter, vi sitter dock längst ner i mitten. Jävligt läskigt menmen. Empan hade hört att det var folk i USA som hade svimmat när dom sett den.
Det enda tråkiga är att vi missar Idol. Och det som skulle vara kärleks-tema idag. Ååh, både jag och Empan börjar nästan grina för det. But that's life. Man kan inte se allting som man vill se. Istället så blir det en mysig tjejkväll i stan med brudarna. Härligt!

Nej, dags att mobba Empan lite. Börjar gå neråt för hennes del. Jag är ju för fan hennes coach, jag kan ju inte sitta vid datan då, hehe. Puss

To cool 4 school

Nej men rubriken stämmer kanske inte direkt, men jag orkade verkligen inte röra mig till skolan idag. Känns som om mina pengar inte kommer finnas där nå mer, hmm. Inte bra! Dock ska dom ju ge en muntlig varning innan men jag har inte fått nån. Så det kanske är bra ändå. Iallafall så är jag hemma. Har lite ångest över det menmen, det går säkert över när Lillis ringer och berättar hur B det är i skolan.

Dags för lite chill och ringa Empan maybe? Pööö

Jag saknar dig!

 

Josse, kom hem nu för fan. Saknar dig för mycket! Jag som nästan (observera nästa, för jag hade inte) glömt dig nu när du åkt till Falun, right? Vi har ju inte pratat så mycket med varann på sista tiden. Och sen när jag är där så är du i Stockholm, fan haha. Kom hem snart igen. Måste få träffa dig! Du ska fan bo där borta i två år till.
I love you

Sitter hos Emps

Nu sitter jag här hos Empan och chillar. Vi väntar på Malin som kommer snart (hoppas vi). Efter det är det dags att dra på deras dans. Ska bli roligt att se hur grymma dom är, hehe saaaaaaaaaajk!
Har inget mer att säga, så kapiiiiisch!

Skola

Ska jag till skolan nu skriver sen. Haha, meningslöst att ens skriva då. Men måste gå, pussi

Jag dör för dig, kan du bara fatta det! Du är så jävla snygg


Han är så sexig

Kom hem för inte så länge sen efter att ha varit och kollat på herrarnas träning med Malin. Jag pratade också med min mental coach. Hon är riktigt bra hon! Jag dog ett antal gånger också när jag såg den galet sexiga killen på träningen (säger inte vem!). Han är så sexig!
Jag och Malin pratade förresten om allt möjligt. Och juste, helvete.. DET SNÖADE JU FÖR FAN! Sååå mysigt! Jag längtar till julen.

Nu ska jag iväg och umgås lite med pappa. Och btw så har jag lyckats boka upp hela jävla helgen på nått vis, vet inte hur det gick till.
Fredag: Bio och middag i stan med tjejorna, Empan, Malin och Melina.
Lördag: Tjejmiddag hos Malthan med tjejorna från gamla klassen.
Söndag: Heldag med Empan och Malin. Kolla herrarnas match osv.
Mysig helg kan jag ju säga!

Nu ska jag umgås med pappa och Wille innan det blir dags att sova. Pussilipuss

Simning!

Måste öka men skriver ändå ett litet inlägg. Jag ska ner och möta Empan i simhallen, vi ska minsann simma lite grann och vara duktiga. Sen hem och äta och ner till Jakan sporthall och träffa mental coach och sen kolla lite på herrarnas träning med Malin. Mysigt värre. Måste skynda nu, pöööö

Morgon

Dags att börja sminka mig maybe? Måste gå till bussen om 25min. Vi ska ha debatt idag i skolan. Varken jag, Linnea eller Sabi är förberedda. Det kommer gå åt helvete. Fan! Aja, kanske läsa igenom nu?
Ikväll ska jag till min mental-coach och snacka lite, hon är så braaaaaa!
Måste kila, pöööössis


Amen tjenare!


Åååh låten är så bra! Kan nått fuckface bara inse det. Bara jag och Linnea som älskar låten? Som sitter och sjunger till den i skolan. "Rapapapapapapapa-a, papaprapaparapapap BOM!" Gosh den är så härlig!

Juste! Igår skulle jag först simmat efter skolan med Amanda. Och sen efter det möta upp Empan för att dra på kickboxning. Jag insåg att jag inte skulle hinna med både och så jag tackade nej till simningen och Amanda. Dock skulle jag inte ha gjort det. För när jag och Empan kommer till kickboxningen så säger hennes tränare att man måste anmäla sig innan och blablabla. Så det sket sig. Jag satt ändå där och kollade på alla mesar och Empan. När jag sen pratade med hennes tränare så sa han att jag var välkommen på nån jävla provdag i januari för det var ingen idé att jag började nu för då skulle jag behöva betala för en hela termin och den är snart över. Sen fick jag skjus av taxi Rickard hem, fank u! 
Jag kollde på fotbollsgalan på kvällen med Rasmus och fan va Zlatan är nice. Palla få allt han kan få liksom. Årets manliga fotbollsspelare, årets anfallare och guldbollen. Kylig kille haha!

Idag var jag i skolan och jag och Linnea funderade på att dö! Men det hände inte *phuu*. Jag åkte till mammas jobb efter skolan och fick skjus hem. Jag var så trött så att jag somnade i bilen och tydligen snarkade jag, vilket jag aldrig annars gör. När jag kom hem så åt jag och sen sov jag igen. Mycket nice!
Förresten fick jag skolfotona, fan va bra jag blev! Galet nöjd. Från trean till ettan har jag varit nöjd två gånger nu, och det är ju inte okej. Men fan vad glad jag blev nu! Härligt. Till och med papi tyckte att jag var fin, kul att höra. Han som oftast har nått att gnälla på annars. Haha, puss pappa!

Nu är det tagg som gäller. Ska lyssna på denna underbara låt någon gång till sen ska jag nog sova. I need it! Pö..

Give me some jul!

 
Cheka den här. Såhär ser det ut när jag, Empan, Mallan och Empans kille och hans polare är i Sälen i vinter. Haha drev. Men fan va nice!

Nu har jag fått en riktig jävla längtan till jul. Galet! Jag som brukar vara sådär "uuussscchhh nej, kan julen bara dö ut och kan det inte bara vara sommar hela året istället?" Men nu har jag fått en sån grov längtan. Tack vare Empan (Emmi) och Rasmus.
"Blir det Sälen i vinter?" frågar Empan mig idag. Och klart som fan det blir. Inget kan väl blir bättre än en Sälenresa med sina bästa vänner, eller? Galet mys, och dessutom har det snöat nu under helgen. Dock fick jag inte uppleva känslan för jag var i Jönköping med herrarna och chekade deras match. Bra lirat gubbs, vinst med 5-4 i sudden. Härligt!
Så ge mig jul nu!

Nu ska jag kolla på Fotbollsgalan som min kära vän Mallan (Malin) är på. Hon sa att hon hade as grymma platser och ser exakt allt. Gud, I hope I see you on tv!
Rasmus kommer vilken sek som helst. Måste tagga nu, langar pussen!

Time of my life


Mamma

Jag älskar dig mer än livet. Att älska dig tar jag för givet.
Jag är glad att du finns för mig här och nu, i mitt liv finns det bara jag och du.



Uggs


Nu har jag äntligen fått mina efterlängtade uggs, skitfina från Eurosko i Stinsen. Dock ser dom inte exakt ut såhär. Mina är kortare och det står liksom inte UGG där bak, utan det är ett annat märke där det typ står Eurosko eller nått. Ändå jävligt fina och jag blev nöjd, för andra gången idag.

Nu ska jag mysa lite med mamma och kolla på tv. Sen dags för käk och sen nästan sova direkt. Måste upp tidigt imorgon.....suck!
Pussar

Nöjd

Jag är skit nöjd för jag har städat hela huset, eller hus och hus det var kanske att ta i men jag har dammsugit och städat hela lägenheten. Låter så mycket bättre att säga "huset" för det är oftast större liksom, men men.. ska inte ljuga! Nu ska jag göra en omelett till mig och mamma sen väntar en jävla tour för våran del. Vi ska till sporthallen för att packa någon bag som ska med imorgon, sen ska vi till plantagen för att köpa nått och mamma ska kolla med någon hur hon "räddar" sina rosor från kylan, sen ska vi till Stinsen och köpa ett par uggs till mig och sen kanske vi ska till Komet och sola. Herregud, sen måste vi nog handla också. Vi har hela dagen på oss, men jag måste skynda mig.

Imorgon bär det av mot Jönköping. Klockan 8.00 avgår bussen från Kansliet och aa.. fan vad jag ska sova. OCH BLOGGA hehe och lyssna musik och kolla på fejan och aa.. kanske...kanske...kanskeee.... kolla film med Mr X.. Nej jag skojade, det kommer nog inte hända. Men fuck iaf, puss hej. Orkar inte med er längre!

Förkyld

 
Åååh, så himla bra!
Tju. Idag var skolan helt okej, vi började med gym. Dock var det väldigt jobbigt för jag börjar bli sjukare och sjukare, väldigt tjockt i halsen. Jag kom på sen också att jag och Linnea kommer in på så sjuka grejer som vi pratar om, helt invecklat skit som ingen egentligen bryr sig om menmen.. hade bara två lektioner och sen drog jag hem. Jag började kolla på "A cup of love" och sen kom mamma hem så somnade vi tillsammans i soffan och sen vaknade vi vid fem då jag fick fetaste jävla paniken! Jag fick rusa till Malin och hämta våffeltång, hem igen säga till mamma vad jag och Emmi skulle äta sen slänga mig in i duschen sen äta och sen dra igen direkt. Jag och Emmi skulle ju jobba på Gården på Rock kvällen typ. Kände mig så sliten och förkyld att jag höll på att somna flera gånger där borta, bara musiken som höll mig vaken. Hur fan kan man lyssna på sånt skit? Usch!

Jag kan inte andas och känner mig helt död! Dags att sova kanske? Imorgon ska jag och mamma sola och sen ska jag fråga henne om vi kan åka och köpa ett par uggs i Stinsen. Måste träffa Magge och få pengar av henne, men jag vet inte om jag orkar eller har tid. Men måste verkligen! Åhhhh... jag orkar inte. Får se hur det blir.

Ska sova, puss och godnatt!
"Du..är aldrig du såhär sjuk som jag?" / Mickan

Flyga drake


Filmen var riktigt bra men hemskt.
Dock fattade vi inte halva filmen för att texten var cp och den funkar inte på våran tv. Ingen text. Aldrig. Varken jag eller mamma fattar problemet. Filmen var ändå väldigt bra och jag och mamma grät flera gånger. Den var båda sorglig och hemsk. Den måste ses, och jag ska se den igen men då med text så jag förstår.

Nu ska jag sova och imorgon är det gymmet på morgonen. Efter gymmet så är det stress, stress och åter stress till skolan för att hinna till svenskan. Kanske inte tvättar håret imorgon. Men fan, det blir så jävla äckligt då. Men hellre det och attt jag hinner än att jag tvättar håret och inte hinner. Jag har nog så mycket frånvaro ändå. Och jag orkar verkligen inte tvätta håret nu, idag.

Helgen blir lugn och skön. Imorgon ska jag och Emmi jobba på gården. Det är typ Rock Björken eller nått, det kan nog bli kul. Träffa alla där igen och plus att vi får lite extra cash, och det sitter ju aldrig fel! På lördag är jag nog bara hemma med mamma och äter god mat och tar det lugnt. För på söndag så åker jag med herrarna till Jönköping klockan åtta på morgonen. Då vill man inte helst ha festat kvällen/natten före, inte så jävla mysigt. Dock sitter jag ju på en buss i x antal timmar och kan sova då, men ändå. Hoppas dom vinner!

Sängen väntar på mig. Pusssssspåre

Hemma ikväll

Ikväll ska jag bara vara hemma med mamsen och kolla film. Vi har hyrt "Flyga drake" och "A cup of love". Verkar riktigt bra båda två. "A cup of love" är tydligen för de som längtar efter den stora kärleken och det gör ju både jag och mamma. Nu ska vi äta lite thaimat som mamma lagat och sen ska vi kolla film och äta cashewnötter, mums!
Imorgon är det skola hoppas jag och då ska vi först gymma. Hoppas att min broder från en annan moder kommer i tid så slipper jag vänta, det har ju liksom hänt förut. Puss och hej

Look at this cutie..


Keep it gangstaaaa

Lilliiiisssss... keeep it gangstaaaaa keeep it keeep it gangstaaa!! Haha, jag var bara tvungen. Ledsen att jag inte kom till skolan idag så vi kunde flippa som alltid, men imorgon är det fredag och då är det alltid flipp u know it. Haha mulatten igår på Max jag dog! Jag kan inte glömma hur het han var! Typ åtta år och vi dog hahahhahahahaha. 

Just keep it gangstaaaaaaaaaaaa 


Say Goodbye

Sitter här hos Malin och ska precis äta våfflor, yummi! Kände mig inge vidare så jag försov mig och sen missade jag bussen så jag orkade inte gå till skolan så jag gick till Malin istället. Bra kompersation haha!
Vi har iallafall pratat en hel del och varit ute med Sigge-pigge och nu ska vi äta våfflor som sagt. I know know, damn va onyttigt men i dont give i shit! Jag och Malin blev sugna så fuck that! Vi lyssnar också på Chris Brown med Say goodbye. Så jävla bra. Vi sjunger med och jag tror att Sigge tycker att det låter hemskt men det skiter jag och Malin i, för det låter hemskt när han börjar skälla. Så det så!

Igår vann herrarna matchen mot Västerås med 10-7 och min älskling gjorde mål. Han är så het! Jag dog när han log mot mig när han hade gjort mål. Han är en sexig mother fucker!
Våfflorna väntar. Puss haaaaaaaj

HOLY SHIT, YOU'RE HOT!

Igår efter skolan så åkte jag och Rasmus till mammas jobb för att åka med henne till Solna hallen och kolla på innebandy. Aik-Helsingborg, såklart vann Aik. Dessutom var snyggingen själv där och jag dog så fort han pratade med mamma. Shit, hur snygg får man vara?
Idag har skolan varit rätt chill. Inte gjort något speciellt mest bara tagit det lugnt. Jag och Linnea är så jäkla lika kom vi på idag också.
Just nu ligger jag i Malins rum på  hennes golv. Hon sitter och försöker tämja hennes kåta hund som bara bits och vill para sig.  Dock är han väldigt väldigt söt och en lagom elak Jennifer funderar på att packa ner honom i min lilla väska och springa vilken sekund som helst. Enda problemet är att jag tror inte Sigge får plats där, synd. Annars så kanske han får plats i min mega jacka. Ja, det får han nog. Malin skulle bli så ledsen. Men just nu bryr jag mig inte, moahahahha.

MÅSTE SPRINGA NU HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ....då

Hihihi

Idag tränade jag i målet och det gick ju bra. Yippi! Sen drog alla tjejer och jag var ensam kvar. Hade ingen att käka med, så ringde mamma och frågade henne om hon kunde äta med mig. Dock var Rasmus kvar på Subway så jag skyndade mig dit och åt snabbt som attans för att jag var försenad, bättre kan inget vara hehe. Vi hade tre lektioner kvar och alla gick bra. Efter skolan så åkte jag till mammas jobb och var där i typ en timme innan vi åkte hem. När vi var hemma så åt vi och så hade jag en förhoppning att jag skulle gymma en timme och sen simma i en halvtimme, men.. Duktiga Jennifer hade glömt gymkortet hos sin pappa så det gick åt helvete. Ändå åkte jag med mamma till deras träning och så gick jag och frågade han i kassan om jag fick träna iallafall;
Jag: Hej
Killen: Hejhej. Vad vill du göra?
Jag: Jag skulle vilja gymma. Grejen är bara att jag har glömt mitt gymkort hemma hos min pappa och jag har glömt nycklar (ljug) och pappa är inte hemma (ljug x2). Så jag undrar ifall jag kan få gymma iallafall och sen när jag ändå kommer till hallen på onsdag så kommer jag så drar du bara ett streck eftersom det är en 12 ggr kort.
Killen: Nej tyvärr. Det funkar inte så. Det är så många som sagt och gjort så förut men inte kommit tillbaka då, så de har gjort en gång gratis och vi får inte göra så.
Jag: Nehene.. dåså..
Killen: Ja tyvärr. Ledsen. Och då tänkte jag, din mamma kan vara ledsen. Men sa inget utan gick där snäll ifrån och gick in i hallen och kollade basket och väntade på Tilda.
Tycker om Patrik gör jag också, dör varje gång jag ser honom och jag överdriver inte. Promise.

Nu är det slaggdags. Pusssissssss

Ö-ö-öööö-ööö-verklycklig!

Yes, jag hittade låten. WOHOOOO! Den var inget speciellt förutom att det är min och Lillis låt nu. Eller vår och vår, mest Lillis men haha. Vi hörde den i fredags på Olivers iPod och jag baa LILLISS!! Den här låten är sååå du haha. Det var kul! Och hela helgen har jag letat efter fitt låten och ÄNTLIGEN hittade jag den. Yeyee..
Keeep it gangsta' Lillis


Tidig morgon

Tidig morgon idag, dock börjar jag inte fören halv tio. Härligt värre. Fast jag måste få mamma att skjusa mig, annars blir det på tok för jobbigt med min jäkla väska. Jag ska ju stå i skolan idag, för första jävla gången. Och bara för att retas så kommer alla jävla idioter att hoppa och ba yeaaaaaaah Jennifer du ska stå idag och så gör dom en frivolt eller nått. Iallafall så måste jag packa min väska, smsa mamma, äta frukost och så tror jag. Låter inte det wonderful?
Ni får en lagom sexig bild på mig också, bara för att jag kan vara så fin ibland!

Förra sommaren

Love - peace

Mathilda

Jag har varit hos farmor och ätit middag, mycket gott var det! När jag kom hem så gick jag över till Skottes och lämnade sylt och sa hej till Jullan och Amanda. För nån timme sen kom Tilda och vi har kollat på tv och pratat. Patrik ringde också och berättade att dom förlorade med 7-3, synd för dom för det gick tydligen bra i första perioden. Han, Eriksson och Sebbe gjorde målen.
Nu kollar jag och Tildiiisssss på Parlamentet och Tilda dör av garv! Sen är det dags för Sanningens ögonblick, det hemskaste programmet av alla. Herregud!
Nej men hejdåååå, pallar inte mer!

Hjälp?!

Jag vill veta vad en jävla helvetes låt heter. Help me! Den låter typ såhär i början; " I will keep it gangster with u " .. lalalal

Jag har en ny jacka

Malin väckte mig i morse när hon skulle hoppa in i duschen. Herregud, klockan var typ kvart över åtta och jag dog. Vi skulle kolla på Mirrors igår kväll, men så sant som det är sagt så bajsade både jag och Malin på oss redan efter en halvtimme så vi bytte och kollade en liten stund på Mamma Mia istället. Mycket bättre, och definitiv inte lika läskig! Jag fick skjus av familjen Bergström hem och så somnade jag i soffan hemma. Jag vaknade trettio minuter innan jag hade samling till matchen och insåg också att jag inte hittade så bra, good work. Vi kom tillslut till samligen iallfall. Matchen gick ju åt helvete så den behöver jag inte nämna.
Direkt efter matchen åkte jag och mamma och kollade på en vinterjacka till mig. Först i Outleten och på Stadium. Där hittade jag inte ett skit. Sen gick vi till Boomerang men där kostade jackan alldeles för mycket tyckte mamma så vi åkte till Vällingby och hittade en ball jacka där. Så nu har jag iallfall en ny jacka och slipper skämmas (Förlåt Tilda, så ful är den VERKLIGEN inte. Mamma ska ändå använda den nu) för en jacka som jag har haft i typ 2-3 vintrar nu. 
Imorgon hade jag planerat att träffa Malin och hennes vovve Sigge, men pappa hade tydligen pratat med farmor och vi ska äta middag där. Får se om jag hinner till Malin innan eller så kanske jag går till henne efter när pappa tränar innebandy.

Nu kollar jag på James Bond - Levande måltavla (tror jag!), och det ska jag fortsätta med. Pappa ligger just nu och sover, han gnällde på att han inte hade sovit middag som jag. Men herregud, haha.
Just fan! Jag kollade på Camp Rock innan, och herre vad bra den var! Måste ses igen. Kanske ladda hem och kolla, haha pappa kommer bli tokig!
James väntar!
Kyss och smek


Orgasm!

 

Jarå, Lil' Romeo gör så att jag får orgasm. Helt galet! Han är så snygg.

Oh my gard

När jag kom till Malin så fick jag direkt kolla på Honey. Såååååå jäkla bra. Jag dog! Och jag dog igen när jag såg hur snygg Lil' Romeo är och typ Zachariaz Williams. Katter där alltså! Jag satt och dregglade. Det tog typ tre timmar för Malin att städa sitt hus, och det var det värt säger hon (haha, idiot), men hon får ju gulliga Sigge imorgon. Henner efterlängtade vovve, hehe. Han är så söt.
När vi kollat klart på filmen så åt vi middag, riktigt gott. Sen gick vi till pappa, spelade lite Wii och jag packade för att sova hos Mallan och sen drog vi till Asp en snabbis och hälsade på honom och Kb. Trevliga pågar dom där. Vi kollade Idol och sen massa annat jox-pox och sen gick jag och Malin hem. Jag insåg snabbt att jag glömt fucking tandborste så vi gick hem till mamma och jag plockade med mig en lite snabbt och nu är vi här..hos Malin. Hon håller just nu på att fixa ett täcke till mig, sötis där! Snart ska vi fixa oss och sen lägga oss och kolla på Mirrors, var beredd på att jag kommer bajsa på mig!
Imorgon är det match i Sollentuna och den hallen suger verkligen. Jag hatar den! Den är så kvav och det går fan heller att andas, no matter what om du har bra eller dålig kondis, det är jobbigt ändå. Lust att spela ute imorgon, så Carro kan få stå lite också. Även fast jag inte får det någon gång men ändå.

Nu ska vi kolla på film och bajsa på oss tillsammans. Så gulligt, right? I know u wanna be with us.
TAKE CARE

U must be the reason i'm alive

Hej där!
Jag sitter just nu hemma hos Malin och håller fullkomligt på att somna här i soffan med datan i knät. Malin springer runt i hela huset och städar som en galning, fast hon är fan duktig. Jag har aldrig städat så noga, någonsin, som hon städade sitt rum för nåra minuter sen. Jag ska nog anlita henne som städ-kärring hemma hos mig, så det någon gång kan bli lite fint där.  Hehe, mean girl!
Ikväll ska jag äta här och sen ska vi vidare hem till Asp för lite chillerill med lite folk. Mysigt, istället för att antingen dra iväg på fest eller sitta hemma och tjura. Dessutom har jag match imorgon så det lär inte bli så mycket alkohol för mig ikväll då. Första match som jag får stå på en jävla tid. Ska både bli kul och tråkigt. Eller inte tråkigt, men jag har ju egentligen ingen lust. Men vem ställer inte upp för laget? Efter matchen ska jag och mamma nog till stan och shoppa lite. I'm in need of a vinterjacka. Jag kan ju inte traska runt i en jäkla skinnjacka hela vintern, eller? Helst vill jag ha en gås-jacka, men hur stora är oddsen att jag får sen sån? Inte stora alls. Därför nöjer jag mig med en Everestjacka som bara kostar 3000 kronor, haha "bara". Mamma orkar nog inte lägga ut 3000 på en jacka som jag ändå bara "orkar" använda i en säsong, men fan heller att jag ska frysa. Just tell u that! Och jag vill inte ha någon ful jacka som mamma orkar betala för som kanske kostar 500, för en sån vill man ju inte ens använda denna säsong.

Funtar på om jag ska hjälpa Malin lite. Kan ju definitivt inte lägga mig ner och kolla på tv, det är ju fan som att be någon att få mig att somna. Pallar inte sova här. Dock har hon två våningar till att dammsuga, dammtorka och våttorka. Shit, rena döden det med!
Nej men nu taggar jag, pussspåer

How?

Hur fan ska jag säga till min tränare att jag vill ta en time-out fram till jul? Jag blir bara ledsen när jag tänker på det och jag undrar hur hennes reaktion blir. Om hon kommer med någon jävla kommentar eller om hon ba ja, kanske är bäst så eller nått. Jag vill ha med mig mamma och Amanda som stöd iallafall. Jag måste ju säga det förr eller senare till henne. Snälla gud, hjälp mig!

Okej..

..det var döden som hälsade på mig imorse. På riktigt! Jag skulle gå upp fucking 4.15. Kom jag upp då? Nej, verkligen inte. Pappa hörde ju såklart min ringklocka i typ en kvart och gick upp för att sparka upp mig. Fan då. Jag dog! Orkade inte duscha och det fick bli en snabb jävla frukost med en helt osnygg sminkning. Sa tjo till pappa och drog mig i det jävla iskalla, på riktigt iskalla, morgon jävlahelvetes luften, mot bussen. Inte fan trodde jag att jag skulle behöva springa heller, men visst behövde jag det. Hello death! Var det ända jag tänkte jag då, för bussen kom ju precis när jag kom upp på gatan.  Och när jag skulle gå in så ler han med ett sånt där hemskt "godmorgon"-flin som bara får mig att ge tillbaka ett fejksmajl. Sen klämmer han ur sig; Du fick springa ser jag. Du verkar inte så pigg. Hehe, jävla gubbjävel. AAAGHHHH vad sur jag blev. Tänkte att hon jag hade bara varit liiiiiiiiiteeee mer pigg så hade han fått en höger så att näsbenet sprack. Nej usch, jag skojade. Men jag blev faktiskt sur, for real!
När jag kommer till Barkarby och halvsover medans jag lyssnar på musik och läser en meningslös tidning så kommer Davva, Filip och Oliver och är så jäkla pigga. How come? När jag sitter där och liksom grinar för att jag måste gå upp så jätte tidigt så står dom där och garvar åt mig och drar massa b-skämt som jag säkert skulle garvat sönder om jag hade orkat. När vi kommer till skolan så sätter vi oss i bussen och väntar in alla. Jag tror inte ens att vi han komma ut ur Sundbyberg innan jag somnade, härligt!
Killarna vann iallafall första matchen med 10-5 mot typ Kopparlunds gymnasium, fett keffa dom var! Sen åt vi meeega god pannkakor och så spelade dom andra matchen som dom förlorade med 6-3. Galet jämn match, menmen..

Vi kom hem med bussen typ 17.00 i Sumpan och då tog jag tåget direkt hem och pappa hämtade mig i Jakan och så åt vi och sen har jag kollat på tv och tagit en powernap, så nu är jag hyper igen..haha, i wish! Nej usch, fortfarande skiiiiit trött verkligen. Ska dra mig mot sängen nu. Får se om jag verkligen lever imorgon. Börjar ju typ sådär 8.15 och min käre mor kommer och hämtar mig 7.30-7.45 (för den som undrar exakta tiden! Kan vara bra att veta).
Den som lever får se.

Västerås och döden

Imorgon ska typ halva klassen till Västerås. Nicigt värre. Killarna som lirar innebandy ska nämligen spela VM-kval. Är inte det häftigt? Fatta va coolt. Dom ska spela mot två lag, typ Mullsjö och Koppar..blablabla. Vinner dom båda så väntar Tjeckien på oss, that's right! Allt kommer vara så kul imorgon, tror jag.. förutom att jag ska var i fucking jävla skolan 6.00 imorgon bitti, det är fan rena rama döden! Jag måste upp 4.15 och min buss går 5.17. Hellre tar jag fan livet av mig. Fattar ni inte, herrejävlar, 4.15. Jag har aldrig varit uppe så tidigt förut. Tur att inte jag ska spela.
Nu måste jag iallafall sova för att få några timmars sömn. Sen väntar väl lite sömn på bussen. Hoppas pojkarna vinner. Annars har jag gått upp i onödan. Och bara för det så måste dom vinna för då får vi äta på Donken också, och det vill jag verkligen! Pallar inte nått jävla nyttigt skit.
I love Donken

Chill pill

Dags att chilla vidare med denna dag. Fan va bra jag har varit idag! Really mr Bond. Och juste, kollade ju Bond med pappa igår. Herregud, den var skitbra. Pappa tyckte den sög, men inte så konstigt när han sov typ en tredjedel liksom, vafan. Men jag tyckte verkligen att den var skitbra. Fast han drog dock inga sånna där megaroliga skämt så hela bion typ dör av garv, tråkigt, men annars bra!
Nu ska jag till herrarnas träning och prata med deras mental coach typ. Måste bygga upp ett jäkla självförtroende, måste ha, måste ha. Undra om jag ska fråga om pappa kan skjusa mig, men jag kommer säkert bara få ett; Är du dum i huvudet eller? Fan jag ska kolla tv, jag är tjock. Eller nått. Med andra ord, han kommer inte göra det. Så det är väl bara sätta på sig über kläderna och traska ut i kylan mot bussen. Stackars mig!

Dags att kolla på en chill träning. Mysigt!
Bye, 'n take a chill pill

Jag vill tacka..

Jag vill tacka Malin Bergström för att hon alltid har funnits där i alla lägen. Vare sig det har varit bra eller dåligt. Visst, vi har bråkat och tjafsat om onödiga saker, men ändå har hon alltid funnits där. Nu finns det bara få som står mig så nära som henne. Jag vill tacka henne för att hon lyssnar och förstår. Det är så mycket lättare att prata med dig än med många andra pga du har varit med om ungefär samma sak som jag går igenom nu.
Jag vill helt enkelt att du ska veta att jag alltid finns här för dig som du funnits och finns här för mig. Det betyder ska du veta. Tack hjärtat!


Malin, en ängel?

Hoppas Malin kan rädda mig nu. Jag har ingen cykelnyckel så jag hoppas på att kvinnan har något extra lås så jag kan åka förbi henne och hämta. Annars blir det fan inget gym, och jag som har ställt in mig på det. Fan då!

Workout

Dags att dra mig ner mot mamma och hämta min bikini. Sen cykla vidare till Jakan och dra ner på gymmet en timme och sen simma med Amanda. Pappa lär ju bli underbart glad, och förvånad. Dags att börja med lite workout, annars blir det ju lätt att man inte gör  nått om man inte håller på med någon sport.
Jag ska starta en ny sport annars, Wii ska den heta. Ingen kommer någonsin bli bättre än mig, hehe. Skoja. Puss och hejdåååååååååååååååå

Poor little me, som inte har en bror eller syster


Ron Pope - You're the reason I come home

Satt och lyssnade på denna låt samtidigt som jag läste en konversation mellan Rebecca och hennes bror. Dom har en sån jävla relation, helt sjukt. Jag vill också ha en bror eller syster och jag kan prata om allt med. Jag kan ju liksom inte berätta allt för min mamma och pappa. Jag kan ju inte säga att jag var på värsta festen och jag blev så jävla full och blabla, fan skulle mamma säga då liksom.
Rebeccas bror befinner sig dessutom i USA (tror jag att det var). Låten får mig fan att grina. Jag vet hur mycket Rebecca saknar honom. Finns här, även fast det var länge sen, Rebecca!

Idag åkte jag och pappa till skolan och hade utvecklingssamtal med min mentor. Det gick bra. Tog typ 20 min och sen satt jag på tåget hem igen. Otroligt onödigt, vafan! Här sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli kvart över elva, halv tolv. Då ska jag ner och gymma och sen möta upp Amanda och simma med henne. Härlig dag.
Hade hoppats på att få se lilla Malin, men tyvärr ligger hon hemma och dör i 40 graders feber. Stackare, krya på dig!

Nej, nu ska jag mobba Amanda lite, och få henne att vara med mig ikväll. Och jag ska spela lite Wii också som jag är så förbannat bra på nu!
Peace out nigaah

James Bond är bög



Jag och pappa ska gå och se den nya James Bond. Tror dock inte att den kommer vara lika bra som alla andra, då jag har fått veta att Daniel Craig är gay. Kanske inte är sant men det har iallfall förändrat mina åsikter om honom, fan. Jag som tyckte att han är snygg, bra och cool. Nu är han bara...bög. Inget illa menat mot alla som kanske är bögar. Har ingenting emot det, men jag kan inte tänka mig att just han är det -.- Jag och pappa ska också äta i Kista. Mysig kväll. Ska mobba Amanda också, jävla retard!

"Soon i'm going crazy over you"



Sötnosar, bjud mig på erat bröllop. HAHAHAHAHAHA


!!

Cheka biffen Amanda, lite att ta igen kanske? Du kan be honom om hjälp maybe? HAHHAHAHAHAHAHA


Jag skulle pröva mina läppar mot någon annans, om du lämnar mig nu

Jarå, vaken. Härligt med såhär tidiga morgonar. Nej! Jag är superduperjätteas trött. Skulle bara vilja ligga kvar i sängen hela veckan och sen vakna på fredag. Det kan väl inte vara så att jag är typ seg efter helgen, eller? Känns som ett mysterium.
Nu har jag iallfall bestämt mig helt att ta en timeout från innebandyn fram till jul eller något sånt. Det känns rätt bra, så får vi se om jag saknar den så mycket som jag borde. Ska prata med mig mentor idag också och berätta hur det är och känns och sen tala om att jag tar en paus och blabla. Det ända tråkiga är att jag inte får träffa Amanda så ofta då. Men vi har sagt att vi ska simma tillsammans, hon ska ju få sin efterlängtade navelpiercing-kropp. Haha, gulle!

Yes, jag har fattat hur man gör en jävla egen gubbe på Wii. Nu blev allt så mycket roligare med det spelet. Herregud! Och jag äger pappa på allt. Amanda tror verkligen också att hon kommer vinna på Bowling, but no way :)

Juste, jag var nere på herrarnas träning igår för att prata lite med mamma om pausen och så. Så ser jag Cédric och haha, båda tittar på varann och börjar garva. Det var kul.
Nu ska jag äta frukost, lyssna på music och sminka mig. Ikväll ska jag och farsan på biografen.
Pusspåer

Ni är det bästa

    
Jag älskar er och skulle inte klara mig utan er. Thanks för allt! 

finaste

Jag älskar dig Mikaela. Låten får mig att tänka på dig och våran depp kväll, haha. Tack för allt!
"Jag antar att det skulle finnas någon du skulle ringa om jag inte fanns", remember?

fucking bilder















Thank you all fucking people. Inklusive Johan, Abbe, Micke, Dennis och Mora som inte var med på någon bild. Ni lyckades med det ingen annan lyckades med, gömma sig! Puss på alla ändå

And everything you had got destroyed

Ett stort credd till alla tjejer och killar som gjorde lördagen till en jäkligt skön kväll/natt.
Jag hade skit kul. Började med middag hos mig och sen fest hos Enström. Najsigt värre! Tror dock jag drog i mig en aning för mycket sprit alltså. Huvudet was like a luftballong. Jobbigt! Mår bättre idag ändå trött. Trött på allt. Trött på skola, trött på innebandy. Jag ska ta en paus från innebandyn och köra lite kickboxning istället med mina sötisar Malin och Emmi, med start nästa måndag!

Nu ska jag spela lite mer Wii som jag fick i fölsis av pappa. Sen koka potatis och steka köttisbullar. Puss på er!


hej hoppp hallå

Godmorgon.
Jag och Mickan har precis ätit frukost och lyssnat lite på musik, det är så mysigt! Herre också, DET ÄR SOL UTE!! Jag blev helt chockad när jag såg en ljusstrimma komma in genom fönstret i morse också. Fan vad skönt att det kan vända från regn nu! Yes!
Mamma ringde i natt eller i morse, jag vet inte riktigt. Orkade inte kolla på klockan. Fan ville hon, orkar inte med mammas fylle samtal. Haha skoja, tror fan inte att hon blev så full. Lite kanske. Ni ska inte tro att min mamma är värsta alkoholisten nu. Mickan är fortfarande sjuk och tjatar fortfarande om att det är sååå synd om henne. Hon frågade faktiskt också mig igår om aldrig jag är sjuk som lilla Mikaela. Haha, så störd!

Ikväll är det spåra som gäller. Men först har jag och Mickan en jävla massa att ta itu med. Vi ska fixa massa grejer. Jag måste duscha och ge lilla lilla lilla sjuka Mikaela en Ipren så hon inte är sjuk ikväll. Det skulle ju vara hela världen.
Peace out mother fuckers


RSS 2.0