I'm sorry that you had to do it on your own..

Matchen igår var bara riktigt sjuk. TT (Tyresö Trollbäcken), och Patrik, vann mot Mullsjö med 10-5. En helt galen match. Värre än typ AIK-Täby. Och detta var två lag som inte ens spelar i SSL. Det var världens drag på läktarn, folk skrek, det höll på att bli fight och det ena efter det andra. Iallafall så vann TT och det var ju riktigt oväntat. Fast det var som Calle sa, allt handlar om självförtroende. TT har vunnit nästan allt denna säsong, och Mullsjö har förlorat nästan allt. 
 
Den här matchen var dock inte den sjukaste. Utan det måste varit Täby-Dalen. Där Dalen vinner med 9-4. Hur  sjukt är inte det? Då har man lite att mobba Mackan med, haha. Fick förresten reda på att han är socialt handikappad igår hahahha. Moas madre sa det till Moa.

Nu sitter jag här, vilket jag egentligen inte borde.
Behöver egentligen duscha lite snabbt och klä på mig och ringa Moa. Ska ju in till den stora staden med henne. Där ska vi träffa Kim och massa andra från Norrköping och Sportscamp.
Har verkligen lust att festa ikväll. Kanske hänger med Sabina någonstans. Men vi får se. Vi skulle höras under dagen.

En sak till. Tack Kb för samtalet inatt, dock sov jag som en stock. Försök på nytt igen idag. Kanske svarar då. Antar att du var rätt dragen. Puss på dig, söt!

Duscha var det ja..

Kommentarer
Postat av: Moa

inte täby-dalen, täby-balrog jennifer kom igen nu!

2009-03-14 @ 19:17:11
Postat av: Jennifer

så jävla mycket sorry :$

2009-03-15 @ 11:28:03
URL: http://youneverwalkalone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0