Härliga dagar!

Hej alla!
I tre dagar har jag umgåts med Rebecca nu. Underbart! Vi har varit med om sånna äventyr(haha).
Jag ska berätta lite kort.

Torsdag
Vi sågs vid Gulan och solade ett tag och ringde en jävla massa folk. Filip till exempel, han blev tokig på oss. Herregud!
Sen drog vi till Jakan där jag handlade en kjol och ett linne medans Rebecca handlade två linnen. Efter Jakan tog vi moppen igen hem. Jag käkade och drog tillbaka till henne. Där fixade vi oss och sen kom Davva dit och så ringde vi Oliver och vi träffade han. Vi skulle på fest till nån Sara men fick inte komma in så vi traskade vidare. Efter ett tag så smsade Rebecca till Philip och vi skulle dra till Görveln. Grejen var att vi bara hade två cyklar. Philip hade bil så han frågade oss om vi hade lust att åka med dom dit och Davva och Oliver fick cykla. När vi kom till Görveln så dör Rebeccas mobil och efter ett tag dör min också, lyckat.. mycket lyckat! Men jag lyckas få igång den och ringer och frågar var Oliver och Davva tog vägen. Tydligen hittade inte dom så dom cyklade till Davva istället. Och det var ju jävligt dumt! Rebeccas bror skulle ju ha cykeln till jobbet morgonen efter. Så när vi hade åkt från Görveln så fick vi leta reda på Rebeccas cykel i en jävla evighet men tillslut hittade vi den. Då hade vi ingen ork att åka någon stans så vi cyklade hem till Rebecca och slafade. Underbart att lägga huvudet på kudden och bara somna in!

Fredag
I fredags så vaknade vi vid halv 10 och Rebecca sprang upp för att kolla om det var sol, vilket det var. Såååååååå skönt! Vi skyndade oss att äta frukost och byta om. Vi åkte förbi mig för att ladda min mobil, hämta bikini och köpa sololja på ica. Vi tog moppen och åkte iväg till Lövsta. Vi kom dit vid elva och låg på grästet vid stranden. Det var lite molnigt ibland vilket gjorde att vi blev lite besvikna. När klockan var 13,14 så kom Philip och nåra till. Vi gick med dom till klipporna och badade. Tro mig, det var tillräckligt varmt i vattnet för att simma lite! Underbart!
Vid 17 tiden sådär så åkte vi till Kista för att köpa ett par skor till mig, men det blev en kjol också, trevligt! Rebecca kollade runt lite men vi åkte ganska snabbt hem igen för att hungern var enorm! När vi kom hem till Rebecca så åt vi, duschade och fixade oss. Vi visste inte vart vi skulle så vi drog till Jakan snabbt för att kolla lite och sen åkte vi till Lövsta där vi träffade på Nicole och Sofia. Roliga prickar dom två!
Där satt vi och snackade skit ett tag och sen kom Philip och han gäng. Nicole och Sofia tyckte att det blev kallt och drog. Jagge kollade runt för att leta fest för att inte bara sitta och ruttna(eller grina som Philip skulle sagt). Jagge hittade en fest så vi tog bilen dit men den festen sög pung, men vi drog hem till nån David istället och bastade och badade i hans pool. Det var jätte härligt!
När klockan var typ 3(?) så åkte vi där ifrån och jag och Rebecca fick skjus för att ta moppen hem.
En underbar kväll som snabbt förvandlades från astråkig till askul!

Lördag
Idag hade jag och Rebecca lovat oss själva att få sova ut eftersom Philip hade satsat 50 spänn till en kompis att vädret skulle va piss. Och om vi sov ut. Jag vaknade 13.05 av att Rebecca flög ur sängen och kom och väckte mig och sa att det var strålande sol, så vi gick upp och åt frukost ute och sen solade vi ett tag tills mamma ringde och frågade om jag ville följa med och kolla på jeans. Självklart gjorde jag det, men hittade tyvärr ing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0